Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους, έπεσε στα χέρια μου δωρεάν ένα νούμερο κινητής τηλεφωνίας (από αυτά που δίνουν συνήθως οι φοιτητές) το πήρε μόνο και μόνο επειδή μου το ζήτησαν να τους στηρίξω. Θα μπορούσα αυτόν τον αριθμό να τον βάλω σε μια πλατφόρμα- εφαρμογή τύπου moibileVOIP και να αγοράζω credits για να μιλάω φθηνότερα; ποια είναι η σχετική διαδικασία; αξίζει στην τελική; 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν θέλεις να πετάξεις τη sim και να τον κάνεις καθαρά voip αριθμό δε γίνεται. Τα νούμερα κινητού 69ΧΧΧΧΧΧΧΧ δεν μπορούν να γίνουν voip.

2 hours ago, me3ikan said:

Αν θέλεις να πετάξεις τη sim και να τον κάνεις καθαρά voip αριθμό δε γίνεται. Τα νούμερα κινητού 69ΧΧΧΧΧΧΧΧ δεν μπορούν να γίνουν voip.

Το νούμερο που μου έδωσαν δεν μπορώ να το κάνω voip? Δεν είπα να το πετάξω, απλά μέχρι στιγμής το έχω στο κινητό και απλά κάθεται, και είπα αν κατεβάσω καμία εφαρμογή να το κάνω voip 

1 ώρα πριν, kozanitis_itis είπε

Το νούμερο που μου έδωσαν δεν μπορώ να το κάνω voip? Δεν είπα να το πετάξω, απλά μέχρι στιγμής το έχω στο κινητό και απλά κάθεται, και είπα αν κατεβάσω καμία εφαρμογή να το κάνω voip 

Το έχεις στο κινητό και κάθεται, αλλά αν το κάνεις voip θα το χρησιμοποιείς πιο πολύ;

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...