kozanitis_itis Δημοσ. 17 Ιουνίου Share Δημοσ. 17 Ιουνίου Καλησπέρα σε όλους, έπεσε στα χέρια μου δωρεάν ένα νούμερο κινητής τηλεφωνίας (από αυτά που δίνουν συνήθως οι φοιτητές) το πήρε μόνο και μόνο επειδή μου το ζήτησαν να τους στηρίξω. Θα μπορούσα αυτόν τον αριθμό να τον βάλω σε μια πλατφόρμα- εφαρμογή τύπου moibileVOIP και να αγοράζω credits για να μιλάω φθηνότερα; ποια είναι η σχετική διαδικασία; αξίζει στην τελική; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gogkroj Δημοσ. 17 Ιουνίου Share Δημοσ. 17 Ιουνίου κανεις εγγραφή σε μια υπηρεσία voip(πχ voipalot) με τον αριθμό που εχεις και μετα βαζεις τα στοιχεία εγγραφής στην εφαρμογη . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
me3ikan Δημοσ. 17 Ιουνίου Share Δημοσ. 17 Ιουνίου Αν θέλεις να πετάξεις τη sim και να τον κάνεις καθαρά voip αριθμό δε γίνεται. Τα νούμερα κινητού 69ΧΧΧΧΧΧΧΧ δεν μπορούν να γίνουν voip. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kozanitis_itis Δημοσ. 17 Ιουνίου Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2 hours ago, me3ikan said: Αν θέλεις να πετάξεις τη sim και να τον κάνεις καθαρά voip αριθμό δε γίνεται. Τα νούμερα κινητού 69ΧΧΧΧΧΧΧΧ δεν μπορούν να γίνουν voip. Το νούμερο που μου έδωσαν δεν μπορώ να το κάνω voip? Δεν είπα να το πετάξω, απλά μέχρι στιγμής το έχω στο κινητό και απλά κάθεται, και είπα αν κατεβάσω καμία εφαρμογή να το κάνω voip Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 17 Ιουνίου Share Δημοσ. 17 Ιουνίου Σου απάντησε. 2 hours ago, me3ikan said: Τα νούμερα κινητού 69ΧΧΧΧΧΧΧΧ δεν μπορούν να γίνουν voip. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 17 Ιουνίου Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 1 ώρα πριν, kozanitis_itis είπε Το νούμερο που μου έδωσαν δεν μπορώ να το κάνω voip? Δεν είπα να το πετάξω, απλά μέχρι στιγμής το έχω στο κινητό και απλά κάθεται, και είπα αν κατεβάσω καμία εφαρμογή να το κάνω voip Το έχεις στο κινητό και κάθεται, αλλά αν το κάνεις voip θα το χρησιμοποιείς πιο πολύ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα