liopyr Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 44 minutes ago, StamTheMan said: Πως το υπεθεσες αυτο; Ασε το οτι εισαι και εριστικος και εκτος θεματος. Εγω ξερω οτι εχεις να δουλεψεις διανομη 20 χρονια οπως λες,αλλα για καποιο λογο εχεις και γνωμη για το τι παιζει στο freelancing. Αυτα για 12ωρα που τα συμπερανες; Δεν ισχυει αυτο, αρκει να εχει δουλεια η περιοχη. Εγώ έγραψα κάτι πολύ συγκεκριμένο. Αν διαφωνούσες θα μπορούσες απλά να απαντήσεις. Προφανώς δεν είχες κάτι να απαντήσεις, οπότε προσπάθησες να υποβαθμίσεις αυτό που έγραψα, πιστεύοντας πως πρέπει να έχει άποψη μόνο όποιος κάνει την δουλειά. Στον ts είπες να κάτσει στα αυγά του, γιατί "ασε φίλε, είναι πολύ ψαγμένη η φάση δεν κάνει για εσένα". Και μετά είμαι εγώ ο εριστικός. Καλή προσπάθεια, αλλά δεν μιλάμε για πυρηνική φυσική, μιλάμε για τα εργασιακά ενός επαγγέλματος, και τυχαίνει να γνωρίζω αρκετά καλά πως δουλεύει αυτή η ιστορία. Εσύ μπορεί να πιστεύεις πως με το free lancing σε αυτή την δουλειά βγαίνεις κερδισμένος. Οκ, και μπράβο σου, αλλά δεν ισχύει, σε έχουν πιάσει κότσο και νομίζεις πως είσαι ελεύθερος επαγγελματίας και ποιος σε πιάνει τώρα. Ε δεν είσαι. Πάλι υπαλληλάκος είσαι στις ορέξεις του efood και της wolt, και χωρίς κανένα εργασιακό δικαίωμα. Δεν θα σου χαλάσω εγώ την φούσκα σου πάντως, ό,τι είχα να πω το είπα. Εύχομαι όντως να πιστεύεις πως κάνεις κάτι σημαντικό, η άγνοια είναι ευτυχία. Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου από liopyr 2 1
StamTheMan Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2 ώρες πριν, liopyr είπε Εγώ έγραψα κάτι πολύ συγκεκριμένο. Αν διαφωνούσες θα μπορούσες απλά να απαντήσεις. Προφανώς δεν είχες κάτι να απαντήσεις, οπότε προσπάθησες να υποβαθμίσεις αυτό που έγραψα, πιστεύοντας πως πρέπει να έχει άποψη μόνο όποιος κάνει την δουλειά. Στον ts είπες να κάτσει στα αυγά του, γιατί "ασε φίλε, είναι πολύ ψαγμένη η φάση δεν κάνει για εσένα". Και μετά είμαι εγώ ο εριστικός. Καλή προσπάθεια, αλλά δεν μιλάμε για πυρηνική φυσική, μιλάμε για τα εργασιακά ενός επαγγέλματος, και τυχαίνει να γνωρίζω αρκετά καλά πως δουλεύει αυτή η ιστορία. Εσύ μπορεί να πιστεύεις πως με το free lancing σε αυτή την δουλειά βγαίνεις κερδισμένος. Οκ, και μπράβο σου, αλλά δεν ισχύει, σε έχουν πιάσει κότσο και νομίζεις πως είσαι ελεύθερος επαγγελματίας και ποιος σε πιάνει τώρα. Ε δεν είσαι. Πάλι υπαλληλάκος είσαι στις ορέξεις του efood και της wolt, και χωρίς κανένα εργασιακό δικαίωμα. Δεν θα σου χαλάσω εγώ την φούσκα σου πάντως, ό,τι είχα να πω το είπα. Εύχομαι όντως να πιστεύεις πως κάνεις κάτι σημαντικό, η άγνοια είναι ευτυχία. Συνεχιζεις να εισαι ειρωνικος και εριστικος. Αλλα νομιζεις , αλλα ισχυουν , αλλα σε ρωταω , αλλα απαντας. Προφανως και δε μπορεις να εχεις γνωμη , εφοσον δε γνωριζεις τι μενει στην τσεπη του freelancer , απο πρωτο χερι. Καληνυχτα αδερφε μου. 1
Moderators Inuyasha Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Moderators Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 5 ώρες πριν, liopyr είπε Εγώ έγραψα κάτι πολύ συγκεκριμένο. Αν διαφωνούσες θα μπορούσες απλά να απαντήσεις. Προφανώς δεν είχες κάτι να απαντήσεις, οπότε προσπάθησες να υποβαθμίσεις αυτό που έγραψα, πιστεύοντας πως πρέπει να έχει άποψη μόνο όποιος κάνει την δουλειά. Στον ts είπες να κάτσει στα αυγά του, γιατί "ασε φίλε, είναι πολύ ψαγμένη η φάση δεν κάνει για εσένα". Και μετά είμαι εγώ ο εριστικός. Καλή προσπάθεια, αλλά δεν μιλάμε για πυρηνική φυσική, μιλάμε για τα εργασιακά ενός επαγγέλματος, και τυχαίνει να γνωρίζω αρκετά καλά πως δουλεύει αυτή η ιστορία. Εσύ μπορεί να πιστεύεις πως με το free lancing σε αυτή την δουλειά βγαίνεις κερδισμένος. Οκ, και μπράβο σου, αλλά δεν ισχύει, σε έχουν πιάσει κότσο και νομίζεις πως είσαι ελεύθερος επαγγελματίας και ποιος σε πιάνει τώρα. Ε δεν είσαι. Πάλι υπαλληλάκος είσαι στις ορέξεις του efood και της wolt, και χωρίς κανένα εργασιακό δικαίωμα. Δεν θα σου χαλάσω εγώ την φούσκα σου πάντως, ό,τι είχα να πω το είπα. Εύχομαι όντως να πιστεύεις πως κάνεις κάτι σημαντικό, η άγνοια είναι ευτυχία. Άσε στην efood έχασαν το προτέρημα της ελευθερίας όταν τους αναγκάζει να δηλώνουν της ώρες που θα βγούνε, το ίδιο θα κάνει σύντομα και η wolt
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα