mathimatikos196 Δημοσ. 17 Ιουνίου Share Δημοσ. 17 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους . Αν γνωρίζετε πως μπορώ να αφαιρέσω τον εαυτό μου από συνδικαιούχο σε λογαριασμό της τράπεζας Πειραιώς που μπαίνει η σύνταξη της μητέρας μου και να βάλω κάποιο άλλο όνομα ? Κάπου διάβασα -μπορεί και να κάνω λάθος - ότι δεν γίνεται ούτε με την συγκατάθεση μου. Επεξ/σία 17 Ιουνίου από mathimatikos196 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 17 Ιουνίου Share Δημοσ. 17 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, mathimatikos196 είπε Καλησπέρα σε όλους . Αν γνωρίζετε πως μπορώ να αφαιρέσω τον εαυτό μου από συνδικαιούχο σε λογαριασμό της τράπεζας Πειραιώς που μπαίνει η σύνταξη της μητέρας μου και να βάλω κάποιο άλλο όνομα ? Κάπου διάβασα -μπορεί και να κάνω λάθος - ότι δεν γίνεται ούτε με την συγκατάθεση μου. Οποιαδηποτε αλλαγη σε συνδικαιουχους, απαιτει επισκεψη σε καταστημα απο ολους τους συνδικαιουχους (ειτε για προσθεση, ειτε για αφαιρεση) Αυριο ενα τηλ στην τραπεζα θα σου λυσει την απορια αν γινεται απο αποσταση Επεξ/σία 17 Ιουνίου από SabotazNic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 17 Ιουνίου Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 7 hours ago, mathimatikos196 said: Καλησπέρα σε όλους . Αν γνωρίζετε πως μπορώ να αφαιρέσω τον εαυτό μου από συνδικαιούχο σε λογαριασμό της τράπεζας Πειραιώς που μπαίνει η σύνταξη της μητέρας μου και να βάλω κάποιο άλλο όνομα ? Κάπου διάβασα -μπορεί και να κάνω λάθος - ότι δεν γίνεται ούτε με την συγκατάθεση μου. Και εγώ το ίδιο νομίζω, πως διαγραφή συνδικαιούχου στην Πειραιώς δεν γίνεται, προσθήκη σίγουρα γίνεται κανονικά και χωρίς επίσκεψη σε κατάστημα. Επικοινώνησε με την τράπεζα για να πάρεις έγκυρη απάντηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagos789 Δημοσ. 17 Ιουνίου Share Δημοσ. 17 Ιουνίου Το πιθανοτερο ειναι οτι θα χρειαστει να πατε ολοι οι εμπλεκομενοι,πιθανως με ραντεβου,ωστε να βαλετε ολες τις σχετικες υπογραφες σε μια επισκεψη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mathimatikos196 Δημοσ. 17 Ιουνίου Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιουνίου Ευχαριστώ όλους πάρα πολύ . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 17 Ιουνίου Moderators Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 5 ώρες πριν, Joshua21 είπε Και εγώ το ίδιο νομίζω, πως διαγραφή συνδικαιούχου στην Πειραιώς δεν γίνεται, προσθήκη σίγουρα γίνεται κανονικά και χωρίς επίσκεψη σε κατάστημα. Επικοινώνησε με την τράπεζα για να πάρεις έγκυρη απάντηση. Γίνεται κανονικά, αρκεί να είναι παρών όλοι οι συνδικαιουχοι Η μόνη εξαίρεση είναι αν σε κάποιον από τους εμπλεκόμενους υπάρχει κατάσχεση από εφορία τότε το θεό μπάρμπα να έχεις δεν μπορείς να τον αφαιρέσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 17 Ιουνίου Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 35 minutes ago, Inuyasha said: Γίνεται κανονικά, αρκεί να είναι παρών όλοι οι συνδικαιουχοι Η μόνη εξαίρεση είναι αν σε κάποιον από τους εμπλεκόμενους υπάρχει κατάσχεση από εφορία τότε το θεό μπάρμπα να έχεις δεν μπορείς να τον αφαιρέσεις Λίγο παλιότερα (ίσως λόγω περιορισμών cc) στην συγκεκριμένη τράπεζα δεν γινόταν, το ξέρω από πρώτο χέρι, για τώρα δεν είμαι σίγουρος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 17 Ιουνίου Moderators Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 8 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Λίγο παλιότερα (ίσως λόγω περιορισμών cc) στην συγκεκριμένη τράπεζα δεν γινόταν, το ξέρω από πρώτο χέρι, για τώρα δεν είμαι σίγουρος. Κανονικά κάνεις αλλαγές τώρα δεν ξέρω αν στα cc είχαν άλλη πολιτική αλλά έγινε αφαίρεση ατόμου από λογαριασμό πριν 10 μέρες πάνω κάτω το μόνο που ζήτησαν ήταν ταυτότητα και στους 2 μας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 17 Ιουνίου Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 16 minutes ago, Inuyasha said: Κανονικά κάνεις αλλαγές τώρα δεν ξέρω αν στα cc είχαν άλλη πολιτική αλλά έγινε αφαίρεση ατόμου από λογαριασμό πριν 10 μέρες πάνω κάτω το μόνο που ζήτησαν ήταν ταυτότητα και στους 2 μας Υπόψιν για Πειραιώς μιλούσα, σε παρόμοια περίπτωση ανοίχτηκε νέος λογαριασμός για να μπαίνει η σύνταξη εκεί, ενώ την ίδια στιγμή σε Εθνική κάναμε διαγραφή συνδικαιούχου χωρίς πολλά πολλά. Για αυτό και έγραψα εξ αρχής να ρωτήσει στην τράπεζα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 17 Ιουνίου Moderators Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 57 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Υπόψιν για Πειραιώς μιλούσα, σε παρόμοια περίπτωση ανοίχτηκε νέος λογαριασμός για να μπαίνει η σύνταξη εκεί, ενώ την ίδια στιγμή σε Εθνική κάναμε διαγραφή συνδικαιούχου χωρίς πολλά πολλά. Για αυτό και έγραψα εξ αρχής να ρωτήσει στην τράπεζα. Ναι παρεληψα να το γράψω στην Πειραιώς κάναμε αφαίρεση ατόμου από λογαριασμό 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Helenene Δημοσ. 7 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου Έπεσα στο ποστ καθώς έψαχνα για μια απάντηση. Γνωρίζει κανείς αν γίνεται αφαίρεση συνδικαιούχου λόγω θανάτου του ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panostza Δημοσ. 7 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου Πηγαίνεις το πιστοποιητικό θανάτου και αφαιρείται . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 7 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 4 ώρες πριν, Helenene είπε Έπεσα στο ποστ καθώς έψαχνα για μια απάντηση. Γνωρίζει κανείς αν γίνεται αφαίρεση συνδικαιούχου λόγω θανάτου του ; Μπελάς. Ανοίγεις καινούργιο μεταφέροντας τα χρήματα. ΥΓ. Πρόβλημα μόνο αν δηλώνεις μπατιρακι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα