freelove Δημοσ. 16 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2024 Έχω 2 πρίζες BlitzWolf BW-SHP8 . Με την εφαρμογή blitzbome δεν κατάφερα να τά συνδέσω με WiFi. Δοκίμασα 4 μέρες σερί χωρίς επιτυχία. Όποιος μπορεί νά δώσει τά φώτα του του είμαι ευγνώμων. 100 φορές διάβασα τής οδηγίες αλλά Τζιφός. Δεν ξέρω τί πρέπει να διαλέξω εδώ κιόλας
freelove Δημοσ. 17 Ιουνίου 2024 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2024 Από όλες τής πρίζες ποια να επιλέξω?? Την socket WiFi??
pantelikas Δημοσ. 17 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2024 Επιλέγιες socket Wifi. Πρέπει το πριζάκι να είναι Wifi και όχι zigbee. Το δίκτυο να είναι στα 2,4GHz και όχι στα 5GHz. Νομίζω τέλος ότι σταμάτησε η υποστήριξη του blitzbome app. Ήταν αντιγραφή του tuya ή smart life. Δοκίμασε κάποια από τα αναφερθέντα αν δυσκολευτείς. Αν έχεις κι άλλες συσκευές θα πρέπει να τις συγχρονίσεις από την αρχή με την νέα εφαρμογή
freelove Δημοσ. 18 Ιουνίου 2024 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2024 Το socket WiFi η το socket ble να επιλέξω από την φωτογραφία πού έχω ανεβάσει??
freelove Δημοσ. 18 Ιουνίου 2024 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2024 7 λεπτά πριν, Kthulhou είπε Το έχω δεί αμέτρητες φορές το βίντεο και άκρη δεν έβγαλα. Δυστυχώς
freelove Δημοσ. 25 Ιουνίου 2024 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2024 Αν την έχει κανείς την πρίζα ας μας πει πως κατάφερε καί τό σύνδεσε στο internet παρακαλώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα