Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα iPhone 11 128GB αγορασμένο καινούργιο απ όταν είχε κυκλοφορήσει. 

Πριν 1 χρόνο αντικατέστησα την οθόνη διότι εντελώς ξαφνικά σταμάτησε να λειτουργεί. Είχε παγώσει στο Lock Screen και δεν γινόταν τίποτα. 
Εκεί ξενέρωσα επειδή το πρόσεχα με θήκες και τζάμια και αναγκαστικά  άλλαξα την οθόνη με after market στα 80,00€ επειδή δεν άξιζαν τα 259,00€ που ζητάει η apple. 

Τώρα μου έσπασε ξανά, έχω ένα SE 2020 να κάνω την δουλειά μου και σκέφτομαι να το φτιάξω. 

Αξίζει η αλλαγή της οθόνης για ακόμη μια φορά και επιπλέον μπαταρία; Για αγορά νέου iPhone ακόμα και με τιμολόγιο που μπορώ να κόψω δεν με ενδιαφέρει διότι ξεφεύγουν πολύ και δεν έχω απαιτήσεις από το κινητό. Με νοιάζει μόνο να μιλάω τηλ, να ελέγχω mail και να κάνω κάνα banking. 

Το ερώτημα είναι, θα αντέχει η μπαταρία παραπάνω απ ότι τώρα που είμαι με 78% ; 

Δεν με νοιάζει αν χάσω αδιαβροχοποίηση μιλάμε για παλιό τηλέφωνο που όμως κάνει εξαιρετικά την δουλειά του. Γνωρίζω πως η η οθόνη δεν θα είναι ίδια αλλά δεν ξέρω τι θα γίνει με την μπαταρία ( αν ανεβάζει θερμοκρασίες, αν πετάξει κάνα εξόγκωμα, αν κρατάει και δεν θέλει φόρτιση κάθε λίγο)

Κάτι που αξίζει να σημειωθεί είναι πως πάλι θα είναι χωρίς τζάμι διότι η after market το spigen μετά την τοποθέτηση το έσκαγε με φουσκάλα σε περιμετρικά. 

iRepair θα μου βγει 150,00€ με τιμολόγιο και τις αλλαγές αυτές.

Δημοσ.

καταρχας δεν αξιζουν τα ανταλλακτικα iphone εχω ενα εγω κλειδωμενο iphone 11 στα 100 ευρω ολα γνησια πανω του αν θες να στο δωσω να παρεις οθονη και ολα τα υπολοιπα και μπαταρια ειναι στο 87 τοις εκατο

Δημοσ.
1 ώρα πριν, johnrip είπε

καταρχας δεν αξιζουν τα ανταλλακτικα iphone εχω ενα εγω κλειδωμενο iphone 11 στα 100 ευρω ολα γνησια πανω του αν θες να στο δωσω να παρεις οθονη και ολα τα υπολοιπα και μπαταρια ειναι στο 87 τοις εκατο

και αξίζει δηλαδή να πάρω το κλειδωμένο δικό σου στα 100 ευρώ, που αν πράγματι έχει γνήσια ανταλλακτικά (δεν ξέρω πως θα επιβεβαιωθεί με icloud locked) θα πρέπει να ψάξω να βρω αυτόν που αλλάζει οθόνες για τον εαυτό του άντε και σε κάνα φίλο (κατάστημα είναι τέρμα αδιανόητο να δεχτεί κάτι τέτοιο) να του πληρώσω και ένα 50 εύρω ή και παραπάνω με την μπαταρία που είναι και 87% και επιπλέον να ρισκάρω να μου το ανοίξει, να μου βάλει το μεταχειρισμένο ανταλλακτικό με κίνδυνο να μου κάνει και ζημιά σε άλλο μέρος και να μου βγει το iPhone εκτός από ταλαιπωρία και χρυσό; 

Αν είναι έτσι καλύτερα να αγοράσω εγώ μια οθόνη και το κιτ με τα κατσαβίδια να κάνω προσπάθεια βήμα βήμα με το youtube.

Εγώ ρώτησα αν αξίζει η after market επιλογή σε ένα τηλέφωνο 4 χρόνων, νόμιμα σε ένα κατάστημα σέρβις και αν γνωρίζει κάποιος για ποιότητες. Παράδειγμα iRepair έχει premium οθόνη και standard με πολύ μικρή διαφορά τιμής. Τέλος πάντων...

Δημοσ.

Μπορω να στην αλλαξω κι εγω απλβς οπως σου πα θα σου βγει τοσο μαξ 100.Δεν εχει κανενα θεμα θα δουλευει κομπλε με face id ολα .Βγαζω την οθονη και φην τοποθετω στο δικο σου μπορουμε να παμε και σε καταστημα να τσεκαρουν τη γνησιοτητα αν θες.Δεν υπαρχει κανενα θενα οταν ειναι ολα γνησια ναι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το 11 εχει lcd οθονη,ουτε καν Oled

Αν θες στο αλλαζω εγω οθονη jk [πολυ ανωτερη απο zy] στα 30 ευρω,μια τοποθετηση θα κανω + true tone φυσικα και κολλες αδιαβραχοποιησης

Δεν θα δεις και καμια διαφορα με την οριτζιναλ,πολυ μικρες 

Αν θες οριτζιναλ υπαρχει και servive pack στα 70 ευρω με την αλλαγη,η refurbished[ανακατασκευασμενη ,δηλαδη γνησιο lcd ,απλα εχουν βαλει νεο touch ]στα 50

Αν εισαι αθηνα και μπορεις να ερθεις αιγαλεω θα χαρω να σε εξυπηρετησω

Αλλιως μπορεις να παρεις και του παιδιου που σου λεει και να κρατησεις τα υπολοιπα για ανταλακτικα

irepair η στανταρτ ειναι 720 p,μεγαλα μπεζελς ,για πεταμα,η standard ειναι 1080 p ,η zy η jk η gx[η καλυτερη ειναι η jk,δεν ξερω ποια βαζουν],τα ποσα ειναι ακραια ,μπορεις να μπεις σκρουτζ να αγορασεις οθονη και να πας σε ενα καταστημα να δωσεις ενα 20αρικο και να κανεις τοποθετηση

Επεξ/σία από SOCRATIS1000

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...