Προς το περιεχόμενο

extender για κήπο

Ducatista

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά θέλω να μου πείτε μια καλή συσκευή για εξτεντερ για απόσταση 50 60 μέτρα που θέλω να  πιάνει στην άκρη του κήπου μου βρήκα αυτό αλλά διαβάζω για αποσυνδέσεις κλπ TP-LINK RE305 AC1200 DUAL BAND WIRELESS WALL PLUGGED RANGE EXTENDER  θέλω να συνδεθούν πάνω του κάποιοι αυτοματισμοί και να μπορώ να σερφαρω εννοείται όταν είμαι εκει! Στην άλλη άκρη έχω τα diavolo 550+ αλλά τελευταία κάνουν αποσυνδέσεις και δεν ξέρω τι φταίει ίσως χάλασαν; Τα έχω 2 3 χρόνια και δούλευαν τέλεια αλλά τώρα βλέπω δεν συγχρονίζουν

Επεξ/σία από Ducatista
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

tp link ειναι value for money. fritz πιο καλα αλλα πιο ακριβα.παιζω 3 χρονια με το tp link re 305 σε 100 vdsl. ολα οκ ως τωρα.

3 hours ago, Ducatista said:

Παιδιά θέλω να μου πείτε μια καλή συσκευή για εξτεντερ για απόσταση 50 60 μέτρα που θέλω να  πιάνει στην άκρη του κήπου μου βρήκα αυτό αλλά διαβάζω για αποσυνδέσεις κλπ TP-LINK RE305 AC1200 DUAL BAND WIRELESS WALL PLUGGED RANGE EXTENDER  θέλω να συνδεθούν πάνω του κάποιοι αυτοματισμοί και να μπορώ να σερφαρω εννοείται όταν είμαι εκει! Στην άλλη άκρη έχω τα diavolo 550+ αλλά τελευταία κάνουν αποσυνδέσεις και δεν ξέρω τι φταίει ίσως χάλασαν; Τα έχω 2 3 χρόνια και δούλευαν τέλεια αλλά τώρα βλέπω δεν συγχρονίζουν

αλλο repeater αλλο powerlines

9 ώρες πριν, poulinos είπε

tp link ειναι value for money. fritz πιο καλα αλλα πιο ακριβα.παιζω 3 χρονια με το tp link re 305 σε 100 vdsl. ολα οκ ως τωρα.

αλλο repeater αλλο powerlines

Ναι το powerline το είπα επί της ευκαιρίας του ποστ! Έτσι και αλλιώς αυτό είναι για την άλλη πλευρά ποιο fritz να κοιτάξω;;;

On 17/06/2024 at 08:10, Ducatista said:

Ναι το powerline το είπα επί της ευκαιρίας του ποστ! Έτσι και αλλιώς αυτό είναι για την άλλη πλευρά ποιο fritz να κοιτάξω;;;

κατι σαν αυτο θα μπορουσες που ειναι και dual band.

https://en.avm.de/products/mesh-wi-fi/fritzrepeater-1200-ax/

τα devolo δεν θα τα χρειαστεις.υποτιθεται οτι θα κανεις repeat το Wifi από το Modem router που εχεις.εκτος αν θες να κανεις κατι αλλο που δεν το εχω καταλαβει

On 17/06/2024 at 08:10, Ducatista said:

στην αλλη ακρη γιατι εχεις powerlines?εκτος αν βαλεις ενα powerline διπλα στο router και ενα στον κηπο αντι για να παιξεις με repeater.αν εχεις κανει αυτο με τα devolo και παιζει τοτε μπορεις να παρεις fritz!powerline αντι για Repeater. ή καποιο Devolo Magic αν και η Devolo

On 16/06/2024 at 19:30, Ducatista said:

δοκιμασε Firmware update και hard reset.

• Thanks 1

1 ώρα πριν, poulinos είπε

στην αλλη ακρη γιατι εχεις powerlines?εκτος αν βαλεις ενα powerline διπλα στο router και ενα στον κηπο αντι για να παιξεις με repeater.αν εχεις κανει αυτο με τα devolo και παιζει τοτε μπορεις να παρεις fritz!powerline αντι για Repeater. ή καποιο Devolo Magic αν και η Devolo

δοκιμασε Firmware update και hard reset.

Θα το δοκιμάσω αλλά γίνεται από την εφαρμογή αυτό σωστά;;

οσο θυμαμαι ναι γινεται και απο την εφαρμογη.τα ειχα κανει Review και αν θυμαμαι καλα γινοταν αποτο cockpit στα devolo magic.λογικα και σε αυτα που εχεις.

3 minutes ago, Ducatista said:

Θα το δοκιμάσω αλλά γίνεται από την εφαρμογή αυτό σωστά;;

2 ώρες πριν, poulinos είπε

οσο θυμαμαι ναι γινεται και απο την εφαρμογη.τα ειχα κανει Review και αν θυμαμαι καλα γινοταν αποτο cockpit στα devolo magic.λογικα και σε αυτα που εχεις.

Νομίζω ναι ξέρεις άλλον τρόπο;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...