Προς το περιεχόμενο

Καθρέφτης συνοδηγού για toyota corolla

Nate

Προτεινόμενες αναρτήσεις

18 λεπτά πριν, gakost είπε

Δεν είναι καθόλου καλή ιδέα γιατί οι καθρέφτες αυτοκινήτου έχουν ειδική κατασκευή σαν ευρυγώνιος φακός σε κάμερα. Με έναν απλό καθρέφτη δεν θα βλέπεις τίποτα. Επίσης αν σπάσει μπορεί να τραυματιστείς ή να τραυματίσεις κάποιον. Οι καθρέφτες αυτοκινήτου έχουν προδιαγραφές και γι αυτό

2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Mην βάλεις ότι να είναι,αν ο ένας καθρέπτης δείχνει διαφορετικά απο τον άλλο,πχ στην απόσταση που είναι το πίσω αντικείμενο ,μπορεί να είναι πρόβλημα για τον οδηγό.Να τον μπερδεψει.

Δεν τα ήξερα αυτά, θα πάρω κανονικό καθρέφτη αυτοκινήτου τότε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, Nate είπε

Είμαι Ηράκλειο Κρήτης, αλλά θα ρωτήσω μήπως μπορεί να μου στείλει κάτι.

Από όσα γνωρίζω σε πολλά τέτοια ανταλλακτικά είναι αποκλειστικός εισαγωγέας και συνεργάζεται με πολλά καταστήματα ανταλλακτικών σε όλη την Ελλάδα. Αν το έχει θα σε κατευθύνει. Πάντως για το opel που πήρα είναι πολύ καλός και δεν εχω διαπιστώσει διαφορές με τον μαμίσιο.

Εμένα είχε και απλό και θερμαινόμενο πήρα απλό ενώ ήταν θερμαινόμενος βαρέθηκα να τον αλλάξω και τον έχω αφήσει έτσι απλά αν έχει υγρασία τον σκουπίζω με μία χαρτοπετσέτα. Εσύ δες να ξέρεις τι θέλεις.

9 ώρες πριν, nitrous79 είπε

κοίταξε και εδώ έχω παραγγείλει πολλές φορές https://onparts.gr/toyota/corolla-2001-2007/vvt-i-1400cc-97hp/amaksoma-fanopoieia/kathreftes-eksartimata

Ναι και το onparts από τα καλύτερα να μην πω το καλύτερο διαδυκτιακό κατάστημα ανταλλακτικών στον Ελλάδα. Εχω πάει και από την εδρα του τώρα στην Πειραιώς πολύ και καλό προσωπικό και μάλιστα αρτια εκπαιδευμένο που θα σε κατευθύνει αρκεί να ακολουθήσεις τις οδηγίες του πωλητή.

Επεξ/σία από papoys1

Αν δεν βρεις με τις από πάνω προτάσεις μπορείς να δοκιμάσεις αν κάνουν αποστολή από Αθήνα

Φλαμιατος

Ευρωιαπωνικη

Και μερικά ακόμα μαγαζιά μεταχειρισμένων ανταλλακτικων με έδρα την οδό Φραντζή.

Θα τα βρεις από google, τώρα είμαι βάρδια και γράφω στα κλεφτά, δεν προλαβαίνω να σου βάλω λινκ

• Thanks 1

18 ώρες πριν, Nate είπε

Ηράκλειο Κρήτης είμαι. Τον κωδικό πώς τον βρίσκω; Ναι, είναι και θερμαινόμενος.

Με γκαντέμιασες🤣

Πριν λίγο με βρήκαν στου συνοδηγού και έγινε κομμάτια. Πήρα Γεωργακόπουλο 12 ο απλός 13 ο θερμαινομενος στην opel ηθελαν 20 αφτερ μάρκετ και αυτοί. Πάρε τηλέφωνο θα σε κατευθύνει συνεργάζεται και στέλνει σε όλη την Ελλάδα σε καταστήματα.

• Like 1

16 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Με γκαντέμιασες🤣

Πριν λίγο με βρήκαν στου συνοδηγού και έγινε κομμάτια. Πήρα Γεωργακόπουλο 12 ο απλός 13 ο θερμαινομενος στην opel ηθελαν 20 αφτερ μάρκετ και αυτοί. Πάρε τηλέφωνο θα σε κατευθύνει συνεργάζεται και στέλνει σε όλη την Ελλάδα σε καταστήματα.

Κρίμα ρε γαμώτο, ευτυχώς δεν θα δώσεις πολλά (η ασφάλεια τι σου είπε; ). Πήραμε ένα τηλέφωνο το πρωί σε ένα μαγαζί εδώ να δούμε μήπως έχει κάτι, αν δεν βρούμε φαντάζομαι θα αναγκαστούμε να καλέσουμε Αθήνα.

• Haha 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δες μήπως έχει αυτός στην περιοχή σου ή αν μπορεί να φέρει
κι αν συμφέρει πχ σε σχέση με αποστολή με courier απο κάποιο κατάστημα της Αθήνας
https://www.iaponiki.gr/simeia-polisis/irakleio/

Και για αυτά που έγραψα πριν:
Φλαμιάτος (Αττική, Ζωγράφου, δες κάτω στην σελίδα του, γράφει πως πουλάει και ανταλλακτικά και έχει τηλέφωνα)
https://flamiatos.toyota.gr/#

Ευρωιαπωνική στα Χανιά, δεν έχει τις καλύτερες κριτικές στο google, αλλά αν είναι η τελευταία επιλογή.....

Καταστήματα στην οδό Φρανζτή
1) https://www.kiourasparts.gr/
2) http://www.jcp.gr/
έχει κι άλλα 2-3 για Ιαπωνικά / Toyota χωρίς ιστοσελίδα

Επεξ/σία από SoullessRider
  • Like 1
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πριν 7 χρόνια είχα το ίδιο θέμα με καθρέπτη και δεν έβρισκα μτχ ανταλλακτικό αυθεντικό ΟΕΜ προτίμησα να περιμένω μέχρι να βρώ μιας και όπως λέγεται, το καλύτερο αφτερμαρκετ δεν φτάνει το ΟΕΜ ποιοτικά.

Μέσα σε 15 μέρες βρήκα εναν με ενα 30αρι στο car.gr. Ταλαιπωρήθηκα λίγο αλλά χαλάλι.

Επεξ/σία από ioankoukos
  • Like 1

3 ώρες πριν, Nate είπε

Κρίμα ρε γαμώτο, ευτυχώς δεν θα δώσεις πολλά (η ασφάλεια τι σου είπε; ). Πήραμε ένα τηλέφωνο το πρωί σε ένα μαγαζί εδώ να δούμε μήπως έχει κάτι, αν δεν βρούμε φαντάζομαι θα αναγκαστούμε να καλέσουμε Αθήνα.

Δεν πειράζει ρε συ μη σκας στο πρόγραμμα είναι.🙂 Χοντρες ζημιές να μην παθαίνουμε.Ευτυχώς είχα προστατευτικό από ali στο πίσω εξωτερικό μέρος και δεν έπαθε τίποτε το χρώμα.Και το παλιό after market ηταν. Πολύ καθαρά εδειχνε. Θα περάσω αύριο να το πάρω 13 θερμαινόμενο ειναι στη γειτονιά μου ο Γεωργακόπουλος εχει και από τα δύο.Δεν εχω θραυση αρα δεν ασχολούμαι θα το πληρώσω κανονικα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...