Προς το περιεχόμενο

Καθρέφτης συνοδηγού για toyota corolla

Nate

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα. Η μητέρα μου έχει ένα toyota corolla του 2003 και έσπασε ο καθρέφτης του συνοδηγού. Ρωτήσαμε σε ανταλλακτικά αυτοκινήτων, αλλά δεν μπορέσαμε να βρούμε τζάμι να κουμπώνει. Βρήκα στο ίντερνετ ότι υπάρχουν αυτοκόλλητα καθρέφτες που τα κολλάς στον καθρέφτη. Αυτά κάνουν δουλειά; Βλέπεις κανονικά ή είναι μούφα;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

41 λεπτά πριν, Nate είπε

Καλησπέρα. Η μητέρα μου έχει ένα toyota corolla του 2003 και έσπασε ο καθρέφτης του συνοδηγού. Ρωτήσαμε σε ανταλλακτικά αυτοκινήτων, αλλά δεν μπορέσαμε να βρούμε τζάμι να κουμπώνει. Βρήκα στο ίντερνετ ότι υπάρχουν αυτοκόλλητα καθρέφτες που τα κολλάς στον καθρέφτη. Αυτά κάνουν δουλειά; Βλέπεις κανονικά ή είναι μούφα;

Για ρωτησε στο γβγεωργακόπουλος ανταλλακτικα  εκεί βρηκα για το opel vectra καθρέφτη με 7-8 ευρώ.

• Like 1
  • Thanks 1

1 ώρα πριν, papoys1 είπε

Για ρωτησε στο γβγεωργακόπουλος ανταλλακτικα  εκεί βρηκα για το opel vectra καθρέφτη με 7-8 ευρώ.

Είμαι Ηράκλειο Κρήτης, αλλά θα ρωτήσω μήπως μπορεί να μου στείλει κάτι.

39 λεπτά πριν, Nate είπε

Είμαι Ηράκλειο Κρήτης, αλλά θα ρωτήσω μήπως μπορεί να μου στείλει κάτι.

κοίταξε και εδώ έχω παραγγείλει πολλές φορές https://onparts.gr/toyota/corolla-2001-2007/vvt-i-1400cc-97hp/amaksoma-fanopoieia/kathreftes-eksartimata

• Like 1
  • Thanks 1

Μόλις τώρα, nitrous79 είπε

κοίταξε και εδώ έχω παραγγείλει πολλές φορές https://onparts.gr/toyota/corolla-2001-2007/vvt-i-1400cc-97hp/amaksoma-fanopoieia/kathreftes-eksartimata

Θα το κοιτάξω, ευχαριστώ πολύ!

2 hours ago, Nate said:

Μια χαρά βλέπεις, απλά το νέο κρύσταλλο προεξέχει αρκετά χιλιοστά μια και κολλάει πάνω στο παλιό κρύσταλλο (νέο κρύσταλλο + αυτοκόλλητα διπλής + έξτρα κόλλα), αν δεν σε πειράζει αυτό μια χαρά θα είναι.

Και φυσικά εννοείται ότι αυτή η λύση είναι εφικτή μόνο αν έχει σπάσει το κρύσταλλο, αν έχει σπάσει οτιδήποτε άλλο δεν θα κάνεις δουλειά.

Εάν δεν βρίσκεις... άμα έχεις το πλαστικό και απλώς έχει σπάσει το κρύσταλλό, μπορείς να πας σε έναν τζαμά να σου κόψει ένα κρύσταλλο και να στο κολλήσει.

• Sad 1

11 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Μια χαρά βλέπεις, απλά το νέο κρύσταλλο προεξέχει αρκετά χιλιοστά μια και κολλάει πάνω στο παλιό κρύσταλλο (νέο κρύσταλλο + αυτοκόλλητα διπλής + έξτρα κόλλα), αν δεν σε πειράζει αυτό μια χαρά θα είναι.

Και φυσικά εννοείται ότι αυτή η λύση είναι εφικτή μόνο αν έχει σπάσει το κρύσταλλο, αν έχει σπάσει οτιδήποτε άλλο δεν θα κάνεις δουλειά.

Το κρύσταλλο έχει σπάσει μόνο, αν δεν βρω τότε αλλού λύσει θα πάω εκεί.

10 λεπτά πριν, giannos13 είπε

Εάν δεν βρίσκεις... άμα έχεις το πλαστικό και απλώς έχει σπάσει το κρύσταλλό, μπορείς να πας σε έναν τζαμά να σου κόψει ένα κρύσταλλο και να στο κολλήσει.

Δεν το σκέφτηκα αυτό, καλή ιδέα!

3 ώρες πριν, Nate είπε

Σε ποια περιοχή είσαι ; 

Ρώτησε στο Γεωργακόπουλο για αρχή .

Βασικά πρέπει να βρεις το κωδικό ανταλλακτικού του τζαμιού μόνο . Είναι και θερμαινόμενος ; 

Ξέρω επί της Βουλιαγμένης εάν είσαι Αθήνα που κάνει αυτή τη δουλειά με παρμπρίζ /καθρέφτες . Αλλιώς ψάχνεις στη Λεωφόρο Καβάλας που έχει για Ιαπωνικά και παίρνεις όλο το καθρέφτη .

Μόλις τώρα, meletis_m είπε

Σε ποια περιοχή είσαι ; 

Ρώτησε στο Γεωργακόπουλο για αρχή .

Βασικά πρέπει να βρεις το κωδικό ανταλλακτικού του τζαμιού μόνο . Είναι και θερμαινόμενος ; 

Ξέρω επί της Βουλιαγμένης εάν είσαι Αθήνα που κάνει αυτή τη δουλειά με παρμπρίζ /καθρέφτες . Αλλιώς ψάχνεις στη Λεωφόρο Καβάλας που έχει για Ιαπωνικά και παίρνεις όλο το καθρέφτη .

Ηράκλειο Κρήτης είμαι. Τον κωδικό πώς τον βρίσκω; Ναι, είναι και θερμαινόμενος.

5 minutes ago, Nate said:

Καθόλου καλή ιδέα, καλή θα ήταν μόνο αν το κρύσταλλο ήταν απλό και ολόισιο.

7 λεπτά πριν, Nate είπε

Ηράκλειο Κρήτης είμαι. Τον κωδικό πώς τον βρίσκω; Ναι, είναι και θερμαινόμενος.

Θα βρεις και εκεί .

Ψάξε εδώ

https://catcar.info/en/

Αλλιώς με τη άδεια σε αντιπροσωπεία ή σε μαγαζί ανταλλακτικά. Απλώς τόνισε ότι είναι θερμαινόμενος.

• Thanks 1

26 minutes ago, Nate said:

Το κρύσταλλο έχει σπάσει μόνο, αν δεν βρω τότε αλλού λύσει θα πάω εκεί.

Δεν είναι καθόλου καλή ιδέα γιατί οι καθρέφτες αυτοκινήτου έχουν ειδική κατασκευή σαν ευρυγώνιος φακός σε κάμερα. Με έναν απλό καθρέφτη δεν θα βλέπεις τίποτα. Επίσης αν σπάσει μπορεί να τραυματιστείς ή να τραυματίσεις κάποιον. Οι καθρέφτες αυτοκινήτου έχουν προδιαγραφές και γι αυτό

Mην βάλεις ότι να είναι,αν ο ένας καθρέπτης δείχνει διαφορετικά απο τον άλλο,πχ στην απόσταση που είναι το πίσω αντικείμενο ,μπορεί να είναι πρόβλημα για τον οδηγό.Να τον μπερδεψει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...