Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ την παρέα. Έχοντας ένα pc με έναν i5-3570 επεξεργαστή και μια GTX1050 Ti κάρτα γραφικών έχω από καιρό καταλάβει ότι παιχνίδια ουσιαστικά γιόκ.  Αυτό δεν είναι πρόβλημα γιατί το pc είναι πρωτίστως ένα εργαλείο στο σπίτι, όχι για δουλειά, αλλά για οτιδήποτε άλλο χρειαστεί.

Έχω και ένα PS4 αλλά πλέον δεν το ακουμπάω γιατί ότι μου άρεσε το έπαιξα και δεν βλέπω να βγαίνει τπτ αλλο καλό (με βάση τα γούστα μου). Το θέμα όμως είναι ότι που και που σαν παιδί και εγώ γουστάρω να παίξω κατιτίς. Κανονικά θα έπρεπε να αντικαταστήσω τον υπολογιστή αλλά αυτό αφενός απαιτεί κοντά στο χιλιάρικο (για κάτι αξιοπρεπές), αφετέρου μόνο η ιδέα να πρέπει να ξαναεγκαταστήσω τόσα προγράμματα, ρυθμίσεις, drivers κλπ. κλπ. με κάνει να θέλω να 🤮.

Με αυτά τα δεδομένα λοιπόν σκεφτόμουν να επενδύσω σε ένα Xbox Series S προκειμένου να μπορώ να κατεβάζω ότι καινούργιο μου γυαλίσει (όταν η τιμή θα είναι αρκετά χαμηλή σε προσφορά κλπ). Ιδανικά για να είμαι ειλικρινής θα προτιμούσα ένα PS5 (κυρίως λόγω των exclusives, Last of Us, God of War, Uncharted που ίσως βγούν νέα) αλλά η τιμή τους ακόμα και σε digital εκδοση ξεφεύγει για την περιορισμένη χρήση που θα κάνω.

Ξεκαθαρίζω ότι:

• Δεν προτίθεμαι να γραφτώ στο Game Pass γιατί όπως είπα η χρήση θα είναι μειωμένη και στοχευμένη δλδ λίγα καλά παιχνίδια του γούστου μου.
  • Δεν με ενδιαφέρει καθόλου το online gaming
  • Η κονσόλα θα συνδεθεί με μία απλή Full HD οθόνη. Σκέψη για αντικατάσταση της υπάρχει αλλά άγνωστο το πότε.

Σαν ιδέα πως ακούγεται?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.     

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

προσωπικη μου αποψη, αξιζει με 1000! αν δεν εισαι πορωμενος κ ψαχνεις καθε fps , θα εισαι απολυτα ικανοποιημενος. το  εχω κοντα 2 χρόνια και πιστευω οτι ηταν απο τις καλύτερες αγορές. εχουμε κ ps5 στο σπιτι. γενικα, για να παιζουμε με τα μικρα τα εχουμε ολα. εχω το s  σε μια 32 inc 2k οθονη και το ps 5 στην κεντρικη τηλεοραση. τι να σου πω, οτι βλεπω διαφορα? προσωπικα δεν βλεπω. δεν καθομαι να ψαξω το καθε pixel.παιζω πολυ αραια και που εγω, ενα baldurs gate3, diablo 4, κανα civilization. αυτα.. με game pass πανω νομιζω ειναι η καλυτερη αγορα που μπορει να κανει ενας casual gamer. σιγουρα για τη χρηση που το θες ειναι η ιδανικη επιλογη.

Επεξ/σία από demmian
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με βάση αυτά που ξεκαθαρίζεις, η ιδανική κονσόλα για σένα ειναι το Ps5.

Και επειδή η τιμή του για τώρα ειναι ακριβή, περιμένεις μετά το καλοκαίρι προς black friday μεριά να μπει σε έκπτωση.

1 ώρα πριν, demmian είπε

με game pass πανω νομιζω ειναι η καλυτερη αγορα που μπορει να κανει ενας casual gamer. σιγουρα για τη χρηση που το θες ειναι η ιδανικη επιλογη.

:(

3 ώρες πριν, hoakin1981 είπε

Ξεκαθαρίζω ότι:

• Δεν προτίθεμαι να γραφτώ στο Game Pass γιατί όπως είπα η χρήση θα είναι μειωμένη και στοχευμένη δλδ λίγα καλά παιχνίδια του γούστου μου.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.
4 ώρες πριν, hoakin1981 είπε

Χαιρετώ την παρέα. Έχοντας ένα pc με έναν i5-3570 επεξεργαστή και μια GTX1050 Ti κάρτα γραφικών έχω από καιρό καταλάβει ότι παιχνίδια ουσιαστικά γιόκ.  Αυτό δεν είναι πρόβλημα γιατί το pc είναι πρωτίστως ένα εργαλείο στο σπίτι, όχι για δουλειά, αλλά για οτιδήποτε άλλο χρειαστεί.

Έχω και ένα PS4 αλλά πλέον δεν το ακουμπάω γιατί ότι μου άρεσε το έπαιξα και δεν βλέπω να βγαίνει τπτ αλλο καλό (με βάση τα γούστα μου). Το θέμα όμως είναι ότι που και που σαν παιδί και εγώ γουστάρω να παίξω κατιτίς. Κανονικά θα έπρεπε να αντικαταστήσω τον υπολογιστή αλλά αυτό αφενός απαιτεί κοντά στο χιλιάρικο (για κάτι αξιοπρεπές), αφετέρου μόνο η ιδέα να πρέπει να ξαναεγκαταστήσω τόσα προγράμματα, ρυθμίσεις, drivers κλπ. κλπ. με κάνει να θέλω να 🤮.

Με αυτά τα δεδομένα λοιπόν σκεφτόμουν να επενδύσω σε ένα Xbox Series S προκειμένου να μπορώ να κατεβάζω ότι καινούργιο μου γυαλίσει (όταν η τιμή θα είναι αρκετά χαμηλή σε προσφορά κλπ). Ιδανικά για να είμαι ειλικρινής θα προτιμούσα ένα PS5 (κυρίως λόγω των exclusives, Last of Us, God of War, Uncharted που ίσως βγούν νέα) αλλά η τιμή τους ακόμα και σε digital εκδοση ξεφεύγει για την περιορισμένη χρήση που θα κάνω.

Ξεκαθαρίζω ότι:

• Η κονσόλα θα συνδεθεί με μία απλή Full HD οθόνη. Σκέψη για αντικατάσταση της υπάρχει αλλά άγνωστο το πότε.

Σαν ιδέα πως ακούγεται?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.     

Δε μου ακουγεται καλο σαν ιδεα. Τα δεδομενα που δινεις ειναι οτι σ αρεσουν τα PS exclusives και οτι ψαχνεις για οικονομικο gaming.

Το Series S χωρις gamepass δε σου δινει τιποτα απο τα δυο που ψαχνεις.

Ειτε παιρνεις PS5 και καλυπτεις τα παιχνιδια που φαινεται να σου αρεσουν η πας για Series S αλλα με gamepass.

Γνωμη μου οπως σ ακουω πας για Series S αλλα οπωσδηποτε με gamepass. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ενδεχόμενο να αγοράσει ps5 και να παίζει μπάλα με αγγελίες(προφανώς στην έκδοση με δίσκο),δεν παίζει?

Αυτό το πράγμα δεν κάνουν πάρα πολλοί και σε Nintendo(Switch)μεριά??

Ποιο το νόημα να πάει σε SeriesS από την στιγμή που θέλει να παίζει συγκεκριμένα παιχνίδια, και δεν φαίνεται να τον τραβάνε αυτά σε Xbox μεριά(δεν αναφέρει κάποιο), ειδικά αφού δεν έχει σκοπό να βάλει ούτε gamepass??

Αν μιλάγαμε για την κλασσική περίπτωση ''ψαχνω γενικά και αόριστα φθηνή κονσόλα/gaming'', εκεί προφανώς θα αξίζει SeriesS+gamepass.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.

Ευχαριστώ για όλες τις μέχρι τώρα απόψεις, όπως είπα ένα PS5 (με δίσκο) θα ήταν η ιδανική περίπτωση. Απλά βρίσκω την αγορά του σε καινούργιο λόγω κόστους απαγορευτική, κυρίως λαμβάνοντας υπόψιν ότι παίζω σχετικά λίγους τίτλους. Από την άλλη σε μεταχειρισμένο ψιλο-αποφεύγω αγορά κονσολών γιατί δεν μπορείς να ξέρεις τι και πόση χρήση έχει γίνει. Παιχνίδια μεταχειρισμένα φυσικά και ευχαρίστως..   

Δημοσ.

Κάνεις αναμονή μέχρι black friday/γιορτές που θα μπει σε έκπτωση και το ps5 και τα αντίστοιχα xbox και διαλέγεις ότι θέλεις.

Τα περι μτχ, προφανώς αναφέρθηκαν για τα ίδια τα παιχνιδια και όχι για αγορά κονσόλας.

Δημοσ.

Πόσα χρήματα είσαι διατεθειμένος να δώσεις για την κονσόλα;

Αν δεν φτάνουν τουλάχιστον τα 350 ευρώ τότε ξέχνα το PS5 ακόμα και στην Black Friday. Αν και προσωπικά δεν βλέπω να πέφτει ούτε στα 350 ευρώ.

Αν λοιπόν δεν μπορείς να διαθέσεις αυτό το ποσό και τα παιχνίδια του Xbox σε καλύπτουν, η αγορά του Series S είναι μια καλή επιλογή.

Δημοσ.
16 hours ago, Fulgore said:

Με βάση αυτά που ξεκαθαρίζεις, η ιδανική κονσόλα για σένα ειναι το Ps5.

Και επειδή η τιμή του για τώρα ειναι ακριβή, περιμένεις μετά το καλοκαίρι προς black friday μεριά να μπει σε έκπτωση.

:(

sorry αλλα ο ανθρωπος λεει εχει ps4 και δεν το ακουμαπει πλεον.. επισης, θα συνδεθει σε απλη full hd  οθονη.. τι να το κανει το ps5? τσαμπα τα λεφτα. για καποιον που δεν παιζει κ πολυ  κ δεν θελει να δωσει πολλα λεφτα, το s ειναι μια χαρα κονσολα. ας παρει οτι θελει ο ανθρωπος, ισως ειναι κ αυτος μπερδεμενος. τεσπα,  ο καθενας ας εχει την αποψη του, αλλα μην μου κανετε κ φατσουλες που ζαλιζεστε... το εχω το μηχανημα 2 χρονια. κ εχω κ το ps5. μπορω να εχω μια αποψη να βοηθησω. για μενα το ξανα λεω, η πιο value money κονσολα ειναι το s.

• Like 1
Δημοσ.

Εφόσον έχει PS4 το οποίο δεν ακουμπάει πλέον και η τηλεόραση είναι απλή/φτηνή, τότε το Series S με gamepass είναι μονόδρομος. 40 ευρώ το χρόνο βγαίνει η συνδρομή, όσο 1-2 παιχνίδια το χρόνο αν αγόραζες.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, demmian είπε

sorry αλλα ο ανθρωπος λεει εχει ps4 και δεν το ακουμαπει πλεον.. επισης, θα συνδεθει σε απλη full hd  οθονη.. τι να το κανει το ps5? τσαμπα τα λεφτα. για καποιον που δεν παιζει κ πολυ  κ δεν θελει να δωσει πολλα λεφτα, το s ειναι μια χαρα κονσολα. ας παρει οτι θελει ο ανθρωπος, ισως ειναι κ αυτος μπερδεμενος. τεσπα,  ο καθενας ας εχει την αποψη του, αλλα μην μου κανετε κ φατσουλες που ζαλιζεστε... το εχω το μηχανημα 2 χρονια. κ εχω κ το ps5. μπορω να εχω μια αποψη να βοηθησω. για μενα το ξανα λεω, η πιο value money κονσολα ειναι το s.

Κυριολεκτικά λέει τι προτιμάει από games και ότι δεν θέλει συνδρομή. Οπότε ο @hoakin1981 πρέπει να δει αν τα παιχνίδια του Game pass θα του αρκούσαν για να δει τον πλάγιο τρόπο να βάλει συνδρομή (μήπως έχεις δει ότι πάει 10-15/μηνα και έριξες άκυρο?), αλλιώς πάει σε οποιαδήποτε κονσόλα με δίσκο για να αγοράζει μτχ και να τα ξανά δίνει. Αλλά και πάλι, αφού είπε σε ποιες σειρές έχει προτίμηση, αν είναι να φτάσει το 500αρικο, το ps5 είναι μονόδρομος 

• Like 1
Δημοσ.

Προσωπικά, πήρα το Series S όταν είχε βγει και τώρα πια δεν το ακουμπάω για σοβαρά παιχνίδια. Είναι πολύ πίσω σε θέμα hardware και με τα τελευταία παιχνίδια αυτό φαίνεται υπερβολικά. Βέβαια αν δεν σε απασχολεί εσένα αυτό, προχώρα κανονικά.

Επίσης, αν δεν έχεις gamepass πρακτικά δεν γλιτώνεις τίποτα μην σου πω θα βγει στο τέλος πιο ακριβά μιας και με Digital αγορές, συνήθως πληρώνεις full price, σε αντίθεση με δισκάκια που λίγους μήνες μετά η τιμή τους πέφτει κατακόρυφα.

Δημοσ.

Η αγορές σε digital προς Xbox μεριά είναι ότι καλύτερο. Παίρνεις από οποιαδήποτε σχεδόν αγορά με πλάγιους τρόπους πολύ φθηνά.

Παλαιότερα είχε και το PS την Τουρκία αλλά μας χαιρέτησε για τους περισσότερους.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, BlueBlade είπε

Προσωπικά, πήρα το Series S όταν είχε βγει και τώρα πια δεν το ακουμπάω για σοβαρά παιχνίδια. Είναι πολύ πίσω σε θέμα hardware και με τα τελευταία παιχνίδια αυτό φαίνεται υπερβολικά. Βέβαια αν δεν σε απασχολεί εσένα αυτό, προχώρα κανονικά.

Επίσης, αν δεν έχεις gamepass πρακτικά δεν γλιτώνεις τίποτα μην σου πω θα βγει στο τέλος πιο ακριβά μιας και με Digital αγορές, συνήθως πληρώνεις full price, σε αντίθεση με δισκάκια που λίγους μήνες μετά η τιμή τους πέφτει κατακόρυφα.

τα εχεις μπερδέψει με το ps5, τα digital στο xbox ειναι οτι καλύτερο μπορεις να κάνεις για την τσέπη σου.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, leo066 είπε

τα εχεις μπερδέψει με το ps5, τα digital στο xbox ειναι οτι καλύτερο μπορεις να κάνεις για την τσέπη σου.

Τίποτα δεν μπέρδεψα. Δες τι γράφω πάλι.

Το GamePass είναι όντως ότι καλύτερο μπορείς να κάνεις για την τσέπη σου. Οι αγορές από το επίσημο Microsoft Store (όπως και από Playstation Store) φωτιά είναι. 70€ παιχνίδια, προσφορές με σταγονόμετρο κτλ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...