ΒουρΝ Δημοσ. 16 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) Καλησπερα αγορασα ενα ηλεκτρικο σκουτερ απο την daytona πριν απο ενα χρονο τον Ιουλιο,το μηχανακι εχει μολις 3000 χιλιομετρα μεχρι στιγμης μου εχει βγαλει τα εξης -Συναγερμος εργαστοσιακος που χαλασε(νταξει αυτο δεν ειναι κατι). -Σταματησε να λειτουργει το μπροστινο φρενο ξαφνικα ενω ημουν σε δρομο και οδηγουσα,νομιζω ειχε κοπει το σωλινακι του μπροστινου φρενου δεν θυμαμαι ακριβως παρολαυτα μου φανηκε πολυ περιεργο σε καινουργιο μηχανακι να συμβει κατι τετοιο(2 βδομαδες αναμονη εντω μεταξυ για να φτιαχτει). -Ενω ημουν σε ανηφορα σταματαει το γκαζι και δεν εχω πια γκαζι και με αφηνει στην ανηφορα ,τελικα ηταν ο εγκεφαλος ο οποιος ειχε χαλασει ,αυτο ηταν και λιγο επικυνδυνο τι θα γινοταν αμα ημουν σε καμια λεωφορο?(2 βδομαδες αναμονη και εδω). -Χθες αναβω αλαρμ και κολησε το κουμπι με αποτελεσμα να μην σβηνουν τα αλαρμ και να μην εχω πια φλας.Θα το παω στο συνεργειο να το κοιταξουν Τωρα εγω εχω καποιο δικιο σε ολο αυτο ?Μπορω να ζητησω καποια αντικατασταση?Το σκουτερ το πηρα για να λειτουργει και εχει βγαλει ηδη τοσα πραγματα, τι θα γινει οταν τελειωσει η εγγυηση?Τι θα γινει οταν φτασω οχι τα 3000 χιλιομετρα αλλα τα 30.000 ? Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2024 από ΒουρΝ
greekfragma Δημοσ. 16 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2024 Υπάρχει νομοθεσία στην Ε.Ε. που λέει οτι αν μια βλάβη προκύψει στους πρώτους 6 μήνες από την αγορά τότε μπορεί το όχημα να περάσει σε lemon law case και έχεις δικαίωμα ως καταναλωτής να ζητήσεις πλήρη αντικατάσταση. Αν έχεις κρατήσει όλα τα αποδεικτικά με τις επισκευές και αλλαγές εντός εγγύησης από τον εξουσιοδοτημένο, στέλνεις όλο το πακέτο στα κεντρικά της Daytona ώστε να διαπραγματευτείς πλήρη αντικατάσταση αν και εφόσον έστω και μια βλάβη είναι εντός 6 μηνών από την ημερομηνία αγοράς. Αν οι βλάβες βγήκαν μετά τους 6 μήνες απλά διαπραγματεύεσαι ως δυσαρεστημένος πελάτης και στηρίζεσαι στο αν θέλουν να δημοσιοποιηθεί το θέμα σου σε κοινωνικά μέσα δικτύωσης και να ρισκάρουν την επίδραση στο brand από το να σε αποζημιώσουν.
xsterg Δημοσ. 16 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2024 φιλε μου μου θυμιζεις την περιπετεια της γυναικας μου. πριν απο 12 χρονια ειχε αγορασει καινουργιο το daytona miro 130. σχεδον απο την πρωτη στιγμη ειχε προβλημα με το ρελαντι. τον χειμωνα οταν σταματαγες στο φαναρι επρεπε να κρατας τις στροφες ψηλα για να μην σβησει. το καλοκαιρι ηταν καλυτερα αλλα οχι ιδανικα. τι ρυθμισεις ειχαν κανει, τι μπαταρια ειχα αλλαξει εγω, τιποτα. τελικα αφου γυρισα 3 συνεργεια χωρις αποτελεσμα μετα απο ενα σωρο ρυθμισεις πηγα σε ενα συνεργειο οπου μου λεει ο ανθρωπος οτι το καρμπυρατερ ειναι προβληματικο και θελει αντικατασταση. θελεις γνησιο η ιμιτασιον με ρωταει. βαλε το γνησιο του λεω. βαζει το γνησιο και τζιφος! δεν δουλευε! με παιρνει τηλεφωνο. να βαλω το ιμιτασιον με ρωταει. βαλε το του απαντω. ε με το που εβαλε το ιμιτασιον δουλευει μετα απο τοσα χρονια καλυτερα απο καινουργιο. εννοειται οτι δεν τον αλλαζω με τιποτα. εννοειται οτι τοτε ειχα απευθυνθει στην επισημη αντιπροσωπεια στην πατρα και στον Γοργκολη στην αθηνα αλλα χωρις αποτελεσμα. ο πατρινος γυριζε την βιδα του καρμπυρατερ και ελεγε οτι να οκ ειναι αλλα δουλευε με υψηλες στροφες που δεν ηταν σωστο, ο δε γκοργκολης στην αθηνα με παρεπεμπε στον απατεωνα πατρινο. κριμα γιατι ενω τα σκουτερακια αυτα εχουν αριστο λογο τιμης προς αποδοση ο αντιπροσωπος και οι τοπικοι αντιπροσωποι ειναι της πλακας. ασχετοι, ολο μαγκια και υπεροψια. 1 1
ΒουρΝ Δημοσ. 16 Ιουνίου 2024 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2024 36 λεπτά πριν, greekfragma είπε Υπάρχει νομοθεσία στην Ε.Ε. που λέει οτι αν μια βλάβη προκύψει στους πρώτους 6 μήνες από την αγορά τότε μπορεί το όχημα να περάσει σε lemon law case και έχεις δικαίωμα ως καταναλωτής να ζητήσεις πλήρη αντικατάσταση. Αν έχεις κρατήσει όλα τα αποδεικτικά με τις επισκευές και αλλαγές εντός εγγύησης από τον εξουσιοδοτημένο, στέλνεις όλο το πακέτο στα κεντρικά της Daytona ώστε να διαπραγματευτείς πλήρη αντικατάσταση αν και εφόσον έστω και μια βλάβη είναι εντός 6 μηνών από την ημερομηνία αγοράς. Αν οι βλάβες βγήκαν μετά τους 6 μήνες απλά διαπραγματεύεσαι ως δυσαρεστημένος πελάτης και στηρίζεσαι στο αν θέλουν να δημοσιοποιηθεί το θέμα σου σε κοινωνικά μέσα δικτύωσης και να ρισκάρουν την επίδραση στο brand από το να σε αποζημιώσουν. Δυστυχώς έχουν περάσει 6 μήνες θα τους πάρω ένα τηλέφωνο γιατί έτσι και αλλιώς είμαι πολύ δυσάρεστημενος 3 λεπτά πριν, xsterg είπε φιλε μου μου θυμιζεις την περιπετεια της γυναικας μου. πριν απο 12 χρονια ειχε αγορασει καινουργιο το daytona miro 130. σχεδον απο την πρωτη στιγμη ειχε προβλημα με το ρελαντι. τον χειμωνα οταν σταματαγες στο φαναρι επρεπε να κρατας τις στροφες ψηλα για να μην σβησει. το καλοκαιρι ηταν καλυτερα αλλα οχι ιδανικα. τι ρυθμισεις ειχαν κανει, τι μπαταρια ειχα αλλαξει εγω, τιποτα. τελικα αφου γυρισα 3 συνεργεια χωρις αποτελεσμα μετα απο ενα σωρο ρυθμισεις πηγα σε ενα συνεργειο οπου μου λεει ο ανθρωπος οτι το καρμπυρατερ ειναι προβληματικο και θελει αντικατασταση. θελεις γνησιο η ιμιτασιον με ρωταει. βαλε το γνησιο του λεω. βαζει το γνησιο και τζιφος! δεν δουλευε! με παιρνει τηλεφωνο. να βαλω το ιμιτασιον με ρωταει. βαλε το του απαντω. ε με το που εβαλε το ιμιτασιον δουλευει μετα απο τοσα χρονια καλυτερα απο καινουργιο. εννοειται οτι δεν τον αλλαζω με τιποτα. εννοειται οτι τοτε ειχα απευθυνθει στην επισημη αντιπροσωπεια στην πατρα και στον Γοργκολη στην αθηνα αλλα χωρις αποτελεσμα. ο πατρινος γυριζε την βιδα του καρμπυρατερ και ελεγε οτι να οκ ειναι αλλα δουλευε με υψηλες στροφες που δεν ηταν σωστο, ο δε γκοργκολης στην αθηνα με παρεπεμπε στον απατεωνα πατρινο. κριμα γιατι ενω τα σκουτερακια αυτα εχουν αριστο λογο τιμης προς αποδοση ο αντιπροσωπος και οι τοπικοι αντιπροσωποι ειναι της πλακας. ασχετοι, ολο μαγκια και υπεροψια. Μάλιστα δεν ακούγονται ωραία όλα αυτά
greekfragma Δημοσ. 16 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) 21 minutes ago, ΒουρΝ said: Δυστυχώς έχουν περάσει 6 μήνες θα τους πάρω ένα τηλέφωνο γιατί έτσι και αλλιώς είμαι πολύ δυσάρεστημενος Μάλιστα δεν ακούγονται ωραία όλα αυτά Η ΠΡΩΤΗ ΒΛΑΒΗ ΜΕ ΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΓΟΡΑΣ ΕΓΙΝΕ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2024 από greekfragma
ΒουρΝ Δημοσ. 16 Ιουνίου 2024 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2024 31 λεπτά πριν, greekfragma είπε Η ΠΡΩΤΗ ΒΛΑΒΗ ΜΕ ΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΓΟΡΑΣ ΕΓΙΝΕ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ Μέσα στο 6μηνο δεν θυμάμαι ακριβώς
greekfragma Δημοσ. 16 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2024 36 minutes ago, ΒουρΝ said: Μέσα στο 6μηνο δεν θυμάμαι ακριβώς ε ΆΡΑ δικαιούσαι ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. 2
ΒουρΝ Δημοσ. 16 Ιουνίου 2024 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2024 1 λεπτό πριν, greekfragma είπε ε ΆΡΑ δικαιούσαι ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. Οκ δεν θεωρειται μικρη βλαβη αυτο?Αντικατασταση δικαιουμαι τυπου ιδιο μοντελο η μπορω κατι αλλο?
greekfragma Δημοσ. 16 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2024 3 minutes ago, ΒουρΝ said: Οκ δεν θεωρειται μικρη βλαβη αυτο?Αντικατασταση δικαιουμαι τυπου ιδιο μοντελο η μπορω κατι αλλο? εφόσον οι βλάβες ξεκίνησαν στο 1ο εξάμηνο έχεις πάτημα οτι το σύνολο ήταν κακοφτιαγμένο από το εργοστάσιο και γι αυτό βγάζει τόσα θέματα και πλέον δεν έχεις καμία εμπιστοσύνη στο προϊόν. ο ακριβής όρος είναι έλλειψη συνομολογημένης ιδιότητας καλό είναι να μιλήσεις με το δικηγόρο σου και να τους πάρει αυτός τηλέφωνο. δικαιούσαι αποζημίωση με ίδιο ή αν δεν υπάρχει ίδιο αντίστοιχο ή καλύτερο. όχι υποδεέστερο. αλλιώς το ποσό που δαπάνησες πλήρως πίσω. ο δικηγόρος σου θα σε κατατοπίσει 4
ΒουρΝ Δημοσ. 16 Ιουνίου 2024 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, greekfragma είπε εφόσον οι βλάβες ξεκίνησαν στο 1ο εξάμηνο έχεις πάτημα οτι το σύνολο ήταν κακοφτιαγμένο από το εργοστάσιο και γι αυτό βγάζει τόσα θέματα και πλέον δεν έχεις καμία εμπιστοσύνη στο προϊόν. ο ακριβής όρος είναι έλλειψη συνομολογημένης ιδιότητας καλό είναι να μιλήσεις με το δικηγόρο σου και να τους πάρει αυτός τηλέφωνο. δικαιούσαι αποζημίωση με ίδιο ή αν δεν υπάρχει ίδιο αντίστοιχο ή καλύτερο. όχι υποδεέστερο. αλλιώς το ποσό που δαπάνησες πλήρως πίσω. ο δικηγόρος σου θα σε κατατοπίσει Πφφφ δεν εχω δικηγορο και ελπιζω να μην φτασει μεχρι εκει ,θα τους παρω ενα τηλεφωνο παντως να δουμε τι μπορει να γινει ,σε ευχαριστω παντως για την βοηθεια Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2024 από ΒουρΝ
greekfragma Δημοσ. 16 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2024 1 minute ago, ΒουρΝ said: Πφφφ δεν εχω δικηγορο και ελπιζω να μην φτασει μεχρι εκει ,θα τους παρω ενα τηλεφωνο παντως να δουμε τι μπορει να γινει ,σε ευχαριστω παντως για την βοηθεια χωρίς δικηγόρο η αποτυχία σου είναι προκαθορισμένη 2
ΒουρΝ Δημοσ. 16 Ιουνίου 2024 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2024 14 λεπτά πριν, greekfragma είπε χωρίς δικηγόρο η αποτυχία σου είναι προκαθορισμένη Θα δω μπορει να παω σε καποιον αν μου απαντησουν αρνητικα
VonLoutsos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2024 6 hours ago, greekfragma said: Υπάρχει νομοθεσία στην Ε.Ε. που λέει οτι αν μια βλάβη προκύψει στους πρώτους 6 μήνες από την αγορά τότε μπορεί το όχημα να περάσει σε lemon law case και έχεις δικαίωμα ως καταναλωτής να ζητήσεις πλήρη αντικατάσταση. Αν έχεις κρατήσει όλα τα αποδεικτικά με τις επισκευές και αλλαγές εντός εγγύησης από τον εξουσιοδοτημένο, στέλνεις όλο το πακέτο στα κεντρικά της Daytona ώστε να διαπραγματευτείς πλήρη αντικατάσταση αν και εφόσον έστω και μια βλάβη είναι εντός 6 μηνών από την ημερομηνία αγοράς. Αν οι βλάβες βγήκαν μετά τους 6 μήνες απλά διαπραγματεύεσαι ως δυσαρεστημένος πελάτης και στηρίζεσαι στο αν θέλουν να δημοσιοποιηθεί το θέμα σου σε κοινωνικά μέσα δικτύωσης και να ρισκάρουν την επίδραση στο brand από το να σε αποζημιώσουν. Βέβαια. Τα κεντρικά της Daytona είναι ο ίδιος ο αντιπρόσωπος που μιλάει εδώ. Γιατί η Daytona είναι μάρκα του Γκοργκόλη. Δηλαδή παίρνει μηχανάκια από Κίνα από διάφορες εταιρείες τους κοτσάρει το όνομα Daytona και το πουλάει στην Ελλάδα (αντί για ChunLi Motors που μπορεί να ειναι η κατασκευαστρια εταιρεία).
gizaha Δημοσ. 17 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2024 17 ώρες πριν, ΒουρΝ είπε αγορασα ενα ηλεκτρικο σκουτερ Λούσου τα τώρα
ΒουρΝ Δημοσ. 17 Ιουνίου 2024 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2024 12 ώρες πριν, VonLoutsos είπε Βέβαια. Τα κεντρικά της Daytona είναι ο ίδιος ο αντιπρόσωπος που μιλάει εδώ. Γιατί η Daytona είναι μάρκα του Γκοργκόλη. Δηλαδή παίρνει μηχανάκια από Κίνα από διάφορες εταιρείες τους κοτσάρει το όνομα Daytona και το πουλάει στην Ελλάδα (αντί για ChunLi Motors που μπορεί να ειναι η κατασκευαστρια εταιρεία). Ακριβως αυτο πραγμα που δεν ηξερα νομιζα οτι ειναι εταιρεια κινεζικη και οτι υπαρχει και στην κινα,αλλα ουσιαστικα αγοραζει μηχανακια απο εργοστασια και τα πουλαει ως daytona ,κατι τετοιο δεν ισχυει για τα sym που αργοτερα εμαθα οτι ειναι πιο γνωστη και ισως καλυτερη εταιρεια. 1 ώρα πριν, gizaha είπε Λούσου τα τώρα Μωρε εμπιστευτηκα daytona μιας και εχει και μοντελα σκυλια πχ sprinter ,εκτος αυτου εχει να κανει με την μαρκα και την ποιοτητα παρα με ηλεκτρικο σκουτερ που οσο ναναι ειναι γλυκο να μην πληρωνεις για βενζινες και αλλαγες λαδιων κτλ αλλα αυτο ειναι αλλη συζητηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα