Προς το περιεχόμενο

Διαρρέουν τα τεχνικά χαρακτηριστικά των Galaxy Z Fold6 και Galazy Z Flip6

Axlmon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

10 ώρες πριν, tsamo2 είπε

Μετά από foldable, πραγματικά προσωπικά δεν υπάρχει επιστροφή σε candybar smartphones.

Προσωπικά θα δω σε τι φάση θα είναι το fold 6 και θα δω μήπως παω σε αυτό από το 4 που έχω τώρα καθώς λήγει κι η εγγύηση σε κάτι μήνες.

Επίσης ένα από τα καλά που έχει η Samsung, έχει από τις καλύτερες εγγυήσεις που έχω συναντήσει τα τελυταία χρόνια. Κι είναι και κοντά στο τόπο κατοικίας μου, λολ.

Οπως ειπες προσωπικα γιατι απο αυτα που διαβαζω δεξια-αριστερα το αντιθετο συμβαινει...

Δυστυχως.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

7 minutes ago, ScorpioX777 said:

Οπως ειπες προσωπικα γιατι απο αυτα που διαβαζω δεξια-αριστερα το αντιθετο συμβαινει...

Δυστυχως.

Όποιος πηγε σε fold, οι μόνοι που γύρισαν σε κλασικό κινητό ηταν οποίοι τους χάλασε ή λόγω φόβων μη χαλάσει. Το 99% θα ήθελε παλι fold απλα δεν παίρνει για αυτό το λόγο. Και εγω που γράφω θετικά, αμα χαλάσει νωρίς, θα το σκεφτώ αν ξανα παρω, γιατί τα λεφτά είναι πολλα. Αλλα σε εμπειρία χρήστης μέρα με τη νύχτα. 

• Like 1
  • Thanks 1

4000mAh εξακολουθεί να μην είναι μπαταρία πάνω στην οποία μπορεί να βασιστεί κάνεις, πλην ίσως των ΔΥ που "ξεκουράζονται" 12.30-17.00 και έχουν χρόνο να φορτίσουν τις συσκευές τους.

• Like 1
  • Confused 1
  • Haha 1

18 λεπτά πριν, oldnew είπε

Όποιος πηγε σε fold, οι μόνοι που γύρισαν σε κλασικό κινητό ηταν οποίοι τους χάλασε ή λόγω φόβων μη χαλάσει. Το 99% θα ήθελε παλι fold απλα δεν παίρνει για αυτό το λόγο. Και εγω που γράφω θετικά, αμα χαλάσει νωρίς, θα το σκεφτώ αν ξανα παρω, γιατί τα λεφτά είναι πολλα. Αλλα σε εμπειρία χρήστης μέρα με τη νύχτα. 

Σωστο το point σου καπως ετσι σκεφτονται... κατι που εχω σκεφτει ειναι αν εδινε η Samsung  4 χρονια εγγυηση να φυγει αυτος ο φοβος θα ανεβαζε παρα πολυ τις πωλησεις αλλα εχει ρισκο για αυτους...

• Like 1
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, oldnew είπε

Το aspect ratio Είναι απαγορευτικό για πολλές χρήσεις μη λέμε συνέχεια τα ίδια…. Τι να το κάνω εάν θέλω να δω κάτι σε βίντεο και συναντάω τεράστιες μαύρες μπάρες πάνω κάτω, τις έχασες τις 7.6 και μη μου πεις για zoom γιατί χάνεις πάρα πολλά από την οθόνη σχεδόν τα πάντα.

Επεξ/σία από kostasfalcon
  • Confused 1

Κάθε χρόνο περιμένω την Samsung να αλλάξει την ριμαδα την εξωτερική και κάθε χρόνο πέφτει πίκρα. 

Ακόμα θυμάμαι που είχα πάει στα public όταν είχε βγει το 4 για να το συγκρίνω με το 3 που είχα, και με τα 3 χιλιοστά διαφορά γέλαγαν και τα screen protector. 

Πραγματικά περίμενα να αγοράσω το 6, τώρα πάμε για Ιανουαρίου για oneplus open 2.

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, kostasfalcon said:

Το aspect ratio Είναι απαγορευτικό για πολλές χρήσεις μη λέμε συνέχεια τα ίδια…. Τι να το κάνω εάν θέλω να δω κάτι σε βίντεο και συναντάω τεράστιες μαύρες μπάρες πάνω κάτω, τις έχασες τις 7.6 και μη μου πεις για zoom γιατί χάνεις πάρα πολλά από την οθόνη σχεδόν τα πάντα.

Σε θυμάμαι που σε παλαιότερη συζήτηση έλεγες τα ιδια. Αμα κοιτάξεις στο xda αυτούς που έχουν fold, το 95% δεν εχει κανένα πρόβλημα με το aspect ratio παρότι καταλαβαίνω τι λες. Πρόβλημα με το aspect ratio έχουν όσοι δεν το έχουν αποκτήσει. Σε βιντεο εχεις ένα δίκιο σε μεγάλο ποσοστό, αλλα η οθονη είναι ηδη μεγάλη, μια χαρά βλέπεις βίντεο αν το γυρίσεις landscape (η οθονη είναι ορθογώνια και ας ξεγελάει ότι είναι τετράγωνη) . Δεν παίρνεις κινητο μόνο για να βλέπεις βιντεο. Ειδικά σε youtube και όπως είναι το aspect ratio βολεύει, καθώς συχνά εστιάζεις σε ενα σημείο του βίντεο και εκει πας full screen. Ασε που βλέπεις ταυτόχρονα μεγάλη οθονη συν σχόλια κλπ. Στο χερι το fold με εχει βολέψει απίστευτα λόγω μεγέθους. Εχω σπιτι tab s6 pro και s8 ultra και το 70% χρησιμοποιώ το fold. 

Αμα ηταν φτηνό το fold και δεν ειχε φόβο να χαλάσει, θα είχαν πεθάνει τα υπόλοιπα κινητα με αυτό το aspect ratio και αυτές τις κάμερες. Παρότι φυσικά τα περιθώρια βελτίωσης στα Fold είναι τεράστια. Εγω κοβω τις φλέβες μου ότι αν δώσεις ενα fold για μια βδομάδα σε κάποιον που είναι αρνητικός, το 70% θα σκεφτεί πολύ σοβαρά να το αγοράσει. 

Επεξ/σία από oldnew
  • Like 1

4 ώρες πριν, oldnew είπε

Σε θυμάμαι που σε παλαιότερη συζήτηση έλεγες τα ιδια. Αμα κοιτάξεις στο xda αυτούς που έχουν fold, το 95% δεν εχει κανένα πρόβλημα με το aspect ratio παρότι καταλαβαίνω τι λες. Πρόβλημα με το aspect ratio έχουν όσοι δεν το έχουν αποκτήσει. Σε βιντεο εχεις ένα δίκιο σε μεγάλο ποσοστό, αλλα η οθονη είναι ηδη μεγάλη, μια χαρά βλέπεις βίντεο αν το γυρίσεις landscape (η οθονη είναι ορθογώνια και ας ξεγελάει ότι είναι τετράγωνη) . Δεν παίρνεις κινητο μόνο για να βλέπεις βιντεο. Ειδικά σε youtube και όπως είναι το aspect ratio βολεύει, καθώς συχνά εστιάζεις σε ενα σημείο του βίντεο και εκει πας full screen. Ασε που βλέπεις ταυτόχρονα μεγάλη οθονη συν σχόλια κλπ. Στο χερι το fold με εχει βολέψει απίστευτα λόγω μεγέθους. Εχω σπιτι tab s6 pro και s8 ultra και το 70% χρησιμοποιώ το fold. 

Αμα ηταν φτηνό το fold και δεν ειχε φόβο να χαλάσει, θα είχαν πεθάνει τα υπόλοιπα κινητα με αυτό το aspect ratio και αυτές τις κάμερες. Παρότι φυσικά τα περιθώρια βελτίωσης στα Fold είναι τεράστια. Εγω κοβω τις φλέβες μου ότι αν δώσεις ενα fold για μια βδομάδα σε κάποιον που είναι αρνητικός, το 70% θα σκεφτεί πολύ σοβαρά να το αγοράσει. 

Στην πρώτη σειρά που γράφεις να σου απαντήσω ότι αυτοί οι οποίοι θα πάρουν το Fold Ή δεν τους ενοχλεί η έχουν πείσουν τον εαυτό τους να μην τους ενοχλεί.

Εάν βάλουμε σε landscape Ένα τηλέφωνο 6,8 ιντσών και το fold Στην καλύτερη είναι το ίδιο στη χειρότερη το τηλέφωνο έχει μεγαλύτερη επιφάνεια θέασης, ιδίως  εάν το βίντεο είναι από 20/9 και πάνω.

Βλέπω τα άλλα που έγραψα τα προσπεράσες…

Στις 16/6/2024 στις 1:53 ΜΜ, oldnew είπε

Πότε χάλασε στο 5? Σχεδόν μηδενικα τα κρούσματα (μεχρι και το 4 χαλαγε). 

"Παράλληλα, όμως, έκαναν λόγο για ένα νέο μοντέλο που θα διέθετε εξωτερική οθόνη ελαφρώς φαρδύτερη από ό,τι αυτή του προηγούμενου. Κάτι τέτοιο πιθανό να μην ισχύει, μιας και το νέο μοντέλο φημολογείται πως θα έχει οθόνη με αναλογίες 23:9." 

Η οθόνη του 6 θα είναι ποιο φαρδιά επειδή μειώθηκαν τα μπεζελ και οχι λογω αλλαγής αναλογιών της συσκευής. Έχει διαρρεύσει βιντεο με ντεμο 6. Στο 2:06 βαζει tempered του 6 στο 5 και φαίνεται λιγα (αλλά σημαντικά) χιλιοστά  ποιο φαρδιά η οθονη του 6. Όπως βλέπω στο 2:22 θα ελεγα 3-4 χιλιοστά ποιο φαρδιά οθονη. (αλλάζει ελαφρως η αναλογία της οθόνης αφού "εξαφανίζει το μπεζελ" που γίνεται οθόνη). 

Επειδή εχω το 5, οι αλλαγές απο το 5 στο 6 είναι μεγαλύτερες απο οτι απ το 4 στο 5. Ειναι ποιο λεπτό με φαρδύτερη εξωτερικη οθόνη και snapdragon 3. Οπότε μιλάμε για μια αρκετά καλή βελτίωση. Πραγματικά πιστεύω το συγκεκριμένο μοντέλο θα αγοραστεί και απο κόσμο που δεν καίγεται για foldable, με μονο αντικινήτρο την ακριβη τιμη..  Το συγκεκριμένο βίντεο είναι 100% αληθινό. 

Για κατσε λιγο, τα νεα puds θα μοιαζουν σαν τα airpods? γαμησετα....ξενέρωσα φουλ. Μισω αυτο το design

Εάν έμπαιναν οι Κινέζοι επίσημα viva-Oppo-Xiaomi στην Ευρώπη με τα fold θα την είχαν κάνει σκόνη την σαμσουνγκ.επι 3 χρόνια χρόνια δίνει την ίδια σχεδίαση ίδιες κάμερες πάνω κάτω αλλά πουλάει ακριβότερα για να μην ξεχνιόμαστε.φετος μιλάγαμε για φαρδύτερη οθόνη αλλά μάλλον η τιμή θα είναι φαρδύτερη…

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, kostasfalcon said:

Στην πρώτη σειρά που γράφεις να σου απαντήσω ότι αυτοί οι οποίοι θα πάρουν το Fold Ή δεν τους ενοχλεί η έχουν πείσουν τον εαυτό τους να μην τους ενοχλεί.

Εάν βάλουμε σε landscape Ένα τηλέφωνο 6,8 ιντσών και το fold Στην καλύτερη είναι το ίδιο στη χειρότερη το τηλέφωνο έχει μεγαλύτερη επιφάνεια θέασης, ιδίως  εάν το βίντεο είναι από 20/9 και πάνω.

Βλέπω τα άλλα που έγραψα τα προσπεράσες…

Για το βίντεο με 6.8 εχεις δίκιο αλλά επαναλαμβάνω δεν είναι το α και το ω το βίντεο. Έχεις κολλήσει με αυτό. Νομίζεις ότι είναι αλλά αν ποτέ πάρεις φολντ θα δεις που η εμπειρία χρήσης είναι καλύτερη στα παντα. Γενικά μιλάω για το μεσο χρήστη. Υπάρχουν και εξαιρέσεις, μπορεί να ανοίκεις σε αυτές.Αν το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι να βλέπεις βίντεο full screen, μη πάρεις ποτέ fold, δεν φτιάχτηκε γι αυτό. Δε βλέπω να προσπεράσα τίποτα απο οσα είπες, δεν ξερω τι εννοείς. 

Σε αυτό που γράφεις οτι αυτοί που πειραν φολντ έχουν πισει τον εαυτό τους οτι δεν τους ενοχλεί, το θέμα είναι οτι αυτοι είναι λιγοι. Θα παίρνανε περισσότεροι. 

Επεξ/σία από oldnew
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
44 λεπτά πριν, oldnew είπε

Για το βίντεο με 6.8 εχεις δίκιο αλλά επαναλαμβάνω δεν είναι το α και το ω το βίντεο. Έχεις κολλήσει με αυτό. Νομίζεις ότι είναι αλλά αν ποτέ πάρεις φολντ θα δεις που η εμπειρία χρήσης είναι καλύτερη στα παντα. Γενικά μιλάω για το μεσο χρήστη. Υπάρχουν και εξαιρέσεις, μπορεί να ανοίκεις σε αυτές.Αν το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι να βλέπεις βίντεο full screen, μη πάρεις ποτέ fold, δεν φτιάχτηκε γι αυτό. Δε βλέπω να προσπεράσα τίποτα απο οσα είπες, δεν ξερω τι εννοείς. 

Σε αυτό που γράφεις οτι αυτοί που πειραν φολντ έχουν πισει τον εαυτό τους οτι δεν τους ενοχλεί, το θέμα είναι οτι αυτοι είναι λιγοι. Θα παίρνανε περισσότεροι. 

Μα ένα από τα ατού μιας μεγάλης οθόνης είναι η χρήση πολυμέσων... Και αυτό γυρνάει κατά....

Πήγαινε στην πρώτη σελίδα και διάβασε τι έγραψα....

Επεξ/σία από kostasfalcon

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...