filip123go Δημοσ. 16 Ιουνίου Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 6 minutes ago, kostasfalcon said: Το ότι θα έπαιρνες κάτι γιατί απλά στο είπε κάποιος αυτό με ξεπερνάει... Τα ίδια και τα ίδια κάθε χρόνο... Ελάχιστες οι βελτιώσεις τίποτα το ουσιαστικο. Για μένα η fold σειρά αξίζει μόνο εάν 1. Εξαφανιστεί η τσακα 2. Όταν ακουμπάς την οθόνη να μη σου δίνει την αίσθηση του φθηνού πλαστικού. 3. Όταν η εξωτερική οθόνη γίνει τουλάχιστον 20/9 για να μην ανοίγω συνέχεια άδικα τη μεγάλη οθόνη. 4. Κόλλημα από την αρχή στις 7.6 και άλλες εταιρείες την έχουν 8. Και εσύ χάνεις το νόημα. Δες τι απάντησα πιο πάνω. Η ίδια η εταιρεία δεν τα προωθεί! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
6xXx6 Δημοσ. 16 Ιουνίου Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 3 ώρες πριν, filip123go είπε Πριν από 2 βδομάδες περίπου, είχα πάει στο public για αγορά κινητού. Στον πάγκο της Samsung, είχε μια κοπέλα που σου εξηγούσε το κάθε μοντέλο ξεχωριστά, τις δυνατότητες του Samsung AI κλπ κλπ. Δεν ξέρω αν ήταν υπάλληλος του public η της ίδιας της Samsung. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση που δεν μου προώθησε και δεν μου έδειξε καθόλου τη fold σειρά. Ούτε το fold, ούτε το flip. Αντίθετα τα s24 μου τα έδειξε μεσα-εξω. (Και δεν πήγα να πάρω κινητό με 300€, τελικά το s24 u πήρα, και εάν μου έδειχνε και τα foldable , μπορεί να έπαιρνα και κάποιο από αυτά). ‘’Πριν από 2 βδομάδες περίπου, είχα πάει στο public’´ Σε αυτό το σημείο σταμάτησα να διαβάζω….. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filip123go Δημοσ. 16 Ιουνίου Share Δημοσ. 16 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 12 minutes ago, 6xXx6 said: ‘’Πριν από 2 βδομάδες περίπου, είχα πάει στο public’´ Σε αυτό το σημείο σταμάτησα να διαβάζω….. Όχι θα πάρω απο random σκρουτζομάγαζο που σήμερα είναι ανοιχτό, αύριο όχι, και κάνουν και κολπάκια με τριγωνικές συναλλαγές.! Για τράβα και πες τους ότι θέλεις τιμολόγιο, για να το περάσεις σαν έξοδο, να δεις τι θα σου πούνε!! Επίσης, τελευταία φορα που αγόρασα κινητό απο public, είχε ένα θέμα με την οθόνη, μου το άλλαξαν κατευθείαν, και μου έκαναν και δώρο την έξτρα εγγύηση που έχουν (είχα ανοίξει και θέμα εδώ μέσα). Οπότε ναι, σαν πελάτη με έχουν κερδίσει. Αλλά και εσύ χάνεις το νόημα του ποστ. Τα foldables δεν μου τα παρουσίασαν καθόλου. Επεξ/σία 16 Ιουνίου από filip123go 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makis269 Δημοσ. 16 Ιουνίου Share Δημοσ. 16 Ιουνίου μάπα είναι καλύτερα που διαρρέουν για να μην τα περιμένω και να πάρω κάτι άλλο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 16 Ιουνίου Share Δημοσ. 16 Ιουνίου το φλιπ θα μπορουσε να πουλάει πολυ αν δεν ηταν high end. επρεπε να το κάνει mid range με νορμαλ τιμη και θα πουλαγε. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fytotech Δημοσ. 16 Ιουνίου Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 1 ώρα πριν, filip123go είπε Όχι θα πάρω απο random σκρουτζομάγαζο που σήμερα είναι ανοιχτό, αύριο όχι, και κάνουν και κολπάκια με τριγωνικές συναλλαγές.! Για τράβα και πες τους ότι θέλεις τιμολόγιο, για να το περάσεις σαν έξοδο, να δεις τι θα σου πούνε!! Επίσης, τελευταία φορα που αγόρασα κινητό απο public, είχε ένα θέμα με την οθόνη, μου το άλλαξαν κατευθείαν, και μου έκαναν και δώρο την έξτρα εγγύηση που έχουν (είχα ανοίξει και θέμα εδώ μέσα). Οπότε ναι, σαν πελάτη με έχουν κερδίσει. Αλλά και εσύ χάνεις το νόημα του ποστ. Τα foldables δεν μου τα παρουσίασαν καθόλου. Άντε να στο εξηγήσω εγώ, γιατί οι υπόλοιποι απλά κολλάνε (δίκαια) στο γεγονός πως πηγές να πάρεις κάτι με 1,5 χιλιάρικο και μέρος στην απόφαση της επιλογής σου, ήταν κάποιος που το διαφήμιζε. Δε θα σου διαφήμιζε περσινό κινητό. Γι' αυτό σου έδειχνε το 24. Το ίδιο αν πας μετά το λανσάρισμα του Fold 6, θα σου δείχνει εκείνα. Δεν υπάρχει κάποιος περίεργος λόγος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Philippe Δημοσ. 16 Ιουνίου Share Δημοσ. 16 Ιουνίου Προσωπικά περιμένω πότε τα foldables θα βγουν με διπλό hinge και να διπλώνουν σαν ακορντεόν. Έτσι τετραγωνισμένες που είναι τώρα οι διαστάσεις δεν κερδίζουμε και πολλά στη χρήση. Ενώ αν η μικρή διάσταση τριπλασιαζόταν, θα είχαμε ένα μικρό και εύχρηστο τηλεφωνάκι όπως τον παλιό καλό καιρό, που θα μετατρεπόταν ανά πάσα στιγμή σε tablet με πιο μακρόστενο aspect ratio (π.χ. από 17:9 138x73mm --> 16:10 220x138mm). Υπήρχε ένα concept phone, το Mi Mix Alpha κάποτε. https://r1.community.samsung.com/t5/galaxy-z/samsung-foldable-phone-with-triple-screen/td-p/21987077 https://www.hardwarezone.com.sg/tech-news-microsoft-could-be-developing-tri-fold-surface-phone 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filip123go Δημοσ. 16 Ιουνίου Share Δημοσ. 16 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, fytotech said: Άντε να στο εξηγήσω εγώ, γιατί οι υπόλοιποι απλά κολλάνε (δίκαια) στο γεγονός πως πηγές να πάρεις κάτι με 1,5 χιλιάρικο και μέρος στην απόφαση της επιλογής σου, ήταν κάποιος που το διαφήμιζε. Δε θα σου διαφήμιζε περσινό κινητό. Γι' αυτό σου έδειχνε το 24. Το ίδιο αν πας μετά το λανσάρισμα του Fold 6, θα σου δείχνει εκείνα. Δεν υπάρχει κάποιος περίεργος λόγος. Doubt, Γιατί μου έδειξε και το s23 σαν πιο οικονομικό. Επίσης, μέχρι να βγει το καινούριο (το οποίο δεν βγαίνει σε 1 βδομάδα, έτσι), τα fold που υπάρχουν, είναι τα τελευταία μοντέλα. Δεν εχει λογική αυτό που λες. Ειναι σα να μου λες ότι η Samsung παραδέχεται ότι το πανάκριβο foldable που αγόρασε κάποιος πέρσι , είναι outdated. Και ναι , η ενημέρωση ήταν πάρα πολύ καλή, γιατί, σε αντίθεση με τα 100δες βιντεάκια που είδα, κανένας δεν έλεγε, πως συμπεριφέρεται το stylus με 3rd party πληκτρολόγια ή browsers. Γενικώς, ότι βιντεάκια υπάρχουν είναι όλα copy paste.! Στο κατάστημα η κοπέλα ήταν πολύ κατατοπιστική. Επίσης, κανένας στα βιντεάκια δεν ενημέρωνε επαρκώς για το dex, που εγώ το χρησιμοποιώ πάρα πολύ ! Οπότε ναι, πήγα με σκοπό να αγοράσω ένα high end κινητό, είχα κάνει την έρευνα μου, είχα καταλήξει σε 2-3 μοντέλα, αλλά δεν είχα καταλήξει σε ποιο θα πάρω. Ήθελα να τα δω και από κοντά, να τα βάλω διπλα-διπλα, να δω πως κάθονται στο χέρι μου, να δω και τις οθόνες τους δίπλα δίπλα, γιατί με τη συμπίεση που τρώνε τα βίντεο στο yt, όλες ίδιες φαίνονται. Επεξ/σία 16 Ιουνίου από filip123go Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fytotech Δημοσ. 16 Ιουνίου Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 6 λεπτά πριν, filip123go είπε Doubt, Γιατί μου έδειξε και το s23 σαν πιο οικονομικό. Επίσης, μέχρι να βγει το καινούριο (το οποίο δεν βγαίνει σε 1 βδομάδα, έτσι), τα fold που υπάρχουν, είναι τα τελευταία μοντέλα. Δεν εχει λογική αυτό που λες. Ειναι σα να μου λες ότι η Samsung παραδέχεται ότι το πανάκριβο foldable που αγόρασε κάποιος πέρσι , είναι outdated. Και ναι , η ενημέρωση ήταν πάρα πολύ καλή, γιατί, σε αντίθεση με τα 100δες βιντεάκια που είδα, κανένας δεν έλεγε, πως συμπεριφέρεται το stylus με 3rd party πληκτρολόγια ή browsers. Γενικώς, ότι βιντεάκια υπάρχουν είναι όλα copy paste.! Στο κατάστημα η κοπέλα ήταν πολύ κατατοπιστική. Επίσης, κανένας στα βιντεάκια δεν ενημέρωνε επαρκώς για το dex, που εγώ το χρησιμοποιώ πάρα πολύ ! Οπότε ναι, πήγα με σκοπό να αγοράσω ένα high end κινητό, είχα κάνει την έρευνα μου, είχα καταλήξει σε 2-3 μοντέλα, αλλά δεν είχα καταλήξει σε ποιο θα πάρω. Ήθελα να τα δω και από κοντά, να τα βάλω διπλα-διπλα, να δω πως κάθονται στο χέρι μου, να δω και τις οθόνες τους δίπλα δίπλα, γιατί με τη συμπίεση που τρώνε τα βίντεο στο yt, όλες ίδιες φαίνονται. Αν χρησιμοποιείς πολύ το Dex (κι εγώ το χρησιμοποιώ πολύ), τότε σε ποια άλλα μοντέλα είχες καταλήξει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filip123go Δημοσ. 16 Ιουνίου Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 17 minutes ago, fytotech said: Αν χρησιμοποιείς πολύ το Dex (κι εγώ το χρησιμοποιώ πολύ), τότε σε ποια άλλα μοντέλα είχες καταλήξει; Iphone 15 pro max, huawei p70 pro, και κοιτούσα και τ s23. Γενικώς ήθελα κινητό που να έχει desktop mode (όχι απαραίτητα το dex). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris_1981 Δημοσ. 16 Ιουνίου Share Δημοσ. 16 Ιουνίου Προσωπικα τα Foldable δεν με ψήνουν. Δεν έχουν βρει κάτι που θα τα κάνει mainstream. Κάποια features από δω και από κει αλλά τίποτα σπουδαίο. Μιλάμε ότι υπάρχουν από το 2019. Θα την πω την κακία. Μάλλον περιμένουν την Apple να τους δείξει πως γίνεται… Κατά τα αλλά αυτοί που περιμένουν να δουν συγκλονίστηκες αλλαγές χρόνο με το χρόνο κάνουν λάθος. Η τεχνολογία των κινητών έχει ωριμάσει δεν υπάρχουν πολλά να κανείς. Και αυτό ισχύει για όλες τις εταιρίες. πχ η Apple έβγαλε το iPad M4 και με εξαίρεση την οθόνη και λίγο το βάρος δύσκολα θα βρεις πραγματικό λόγο να αλλάξεις από το M1. Το AI ίσως είναι το μόνο που μπορεί να αυξήσει τις απαιτήσεις σε RAM & CPU. Ενώ έχω το hype να το πάρω , όταν σκέφτομαι ρεαλιστικά κάνω πίσω. Μόνο αν δώσω το M1 στον αδερφό μου. Το ίδιο και με τα iPhone άμα έχεις το 13 pro (Για να μην πω 11 Pro) δεν αξίζει να πας στο 15 pro. Εκτός αν πουλήσεις ή πάει σε άλλον πχ παιδιά , γυναίκα κτλ… (Αυτό αλλάζει λίγο με το AI αν σε ενδιαφέρει από τον Σεπτέμβριο) σ.σ. Έβαλα παραδείγματα Apple για να μην νομίζεται ότι το λέω μόνο για τα Android. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atrigane Δημοσ. 16 Ιουνίου Share Δημοσ. 16 Ιουνίου Να το πάρουμε;; βαρέθηκα το 3 και δυστυχώς όποια άλλη οθόνη πιάνω μου φαίνεται παιδική πλέον.. άσε που κάπου στο βάθος βλέπω και μια πρεσβυωπία ναρχεται μαλλιοκούβαρα!! 1 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsamo2 Δημοσ. 16 Ιουνίου Share Δημοσ. 16 Ιουνίου Μετά από foldable, πραγματικά προσωπικά δεν υπάρχει επιστροφή σε candybar smartphones. Προσωπικά θα δω σε τι φάση θα είναι το fold 6 και θα δω μήπως παω σε αυτό από το 4 που έχω τώρα καθώς λήγει κι η εγγύηση σε κάτι μήνες. Επίσης ένα από τα καλά που έχει η Samsung, έχει από τις καλύτερες εγγυήσεις που έχω συναντήσει τα τελυταία χρόνια. Κι είναι και κοντά στο τόπο κατοικίας μου, λολ. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreww2211 Δημοσ. 17 Ιουνίου Share Δημοσ. 17 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Αν δεν φτιαξουν στο fold το θεμα με την εσωτερικη οθονη που χαλαει, δεν αξιζει. Το λεω εκ πειρας (πρωην κατοχος fold 4). Ολα τα υπολοιπα ειναι να ειχαμε να λεγαμε. Κι εγω ημουν απ τους τυχερους που την αντικαστησε η Samsung μεσω εγγυησης. Μια γραντζουνια αν ειχε η συσκευη θα ετρωγα ακυρο, οπως πολυς κοσμος. Εμενα χαλασε στους 17 μηνες. Η συσκευη εχει ημερομηνια ληξης και δεν ειναι μακροπροθεσμα. Φυσικα εκτος εγγυησης μπορει καποιος να δινει 700αρια και να την φτιαχνει. Κριμα. Επεξ/σία 17 Ιουνίου από andreww2211 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mad_apo Δημοσ. 17 Ιουνίου Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 8 hours ago, kostasfalcon said: Το ότι θα έπαιρνες κάτι γιατί απλά στο είπε κάποιος αυτό με ξεπερνάει... Τα ίδια και τα ίδια κάθε χρόνο... Ελάχιστες οι βελτιώσεις τίποτα το ουσιαστικο. Για μένα η fold σειρά αξίζει μόνο εάν 1. Εξαφανιστεί η τσακα 2. Όταν ακουμπάς την οθόνη να μη σου δίνει την αίσθηση του φθηνού πλαστικού. 3. Όταν η εξωτερική οθόνη γίνει τουλάχιστον 20/9 για να μην ανοίγω συνέχεια άδικα τη μεγάλη οθόνη. 4. Κόλλημα από την αρχή στις 7.6 και άλλες εταιρείες την έχουν 8. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα