Προς το περιεχόμενο

κατάργηση επιχείρησης από Google Maps

d4mage

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πρόκειται για επιχείρηση εστίασης η οποία έχει αλλάξει ιδιοκτησία και ονομασία.

Δημιουργήθηκε νέο επιxειρηματικό προφίλ και το πρόβλημα είναι πως ο προηγούμενος ιδιοκτήτης δεν κατεβάζει με τίποτα από την Google την επιχείρηση του.

Σκόπιμα συμβαίνει αυτό και ο λόγος είναι για να εκμεταλλεύεται τα στατικά της Google και τις κριτικές των πελατών.

O τύπος έχει δεύτερο κατάστημα με την ίδια επωνυμία στα 40 χιλιόμετρα και ο κόσμος νομίζει πως το μαγαζί παραμένει ίδιο.

Όσες φορές κι αν επικοινωνήσει κάποιος μαζί του αυτός δηλώνει πως το έχει κάνει και πως το πρόβλημα είναι από την Google. 

Δεν αλλάζει κάτι ούτε με αναφορές ως διπλότυπη, ούτε με οριστική κατάργηση.

Υπάρχει κάποια λύση με επικοινωνία ίσως κάπου στην Google;  Κάτι τέλος πάντων...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

29 λεπτά πριν, d4mage είπε

Πρόκειται για επιχείρηση εστίασης η οποία έχει αλλάξει ιδιοκτησία και ονομασία.

Δημιουργήθηκε νέο επιxειρηματικό προφίλ και το πρόβλημα είναι πως ο προηγούμενος ιδιοκτήτης δεν κατεβάζει με τίποτα από την Google την επιχείρηση του.

Σκόπιμα συμβαίνει αυτό και ο λόγος είναι για να εκμεταλλεύεται τα στατικά της Google και τις κριτικές των πελατών.

O τύπος έχει δεύτερο κατάστημα με την ίδια επωνυμία στα 40 χιλιόμετρα και ο κόσμος νομίζει πως το μαγαζί παραμένει ίδιο.

Όσες φορές κι αν επικοινωνήσει κάποιος μαζί του αυτός δηλώνει πως το έχει κάνει και πως το πρόβλημα είναι από την Google. 

Δεν αλλάζει κάτι ούτε με αναφορές ως διπλότυπη, ούτε με οριστική κατάργηση.

Υπάρχει κάποια λύση με επικοινωνία ίσως κάπου στην Google;  Κάτι τέλος πάντων...

Πας στην καταχωρηση και απο εκει στις 3 τελιτσες αναφορα προβληματος και απο εκει κλεισιμο ή καταργση. Και θα δουμε πως θα παει απο εκει...

Δεν αμφιβάλω οτι μπορέι να φταίει η google.

Εμένα το μαγαζί έχει duplicate listing στο ίδιο σημείο με ελαφρά διαφορετικό όνομα (τυπογραφικό), έχω κάνει claim και την λάθος επιχείρηση, και δεν μπορώ ουτε να την διαγράψω ουτε να τις ενώσω εδω και 2-3 χρόνια. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Skrobo είπε

Δεν αμφιβάλω οτι μπορέι να φταίει η google.

Εμένα το μαγαζί έχει duplicate listing στο ίδιο σημείο με ελαφρά διαφορετικό όνομα (τυπογραφικό), έχω κάνει claim και την λάθος επιχείρηση, και δεν μπορώ ουτε να την διαγράψω ουτε να τις ενώσω εδω και 2-3 χρόνια. 

Δεν αμφιβάλλω και σε εμένα η google δεν άφηνε να γυρίσω σε κύριο νούμερο το σταθερό από κινητό και μου το έκανε απόρριψη άλλα κάποια στιγμή έγινε.

Εδώ μιλάμε για κατέβασμα περιεχομένου, ο τύπος είναι τόσο τρόμπας που δεν μπαίνει καν στη διαδικασία του να μεταφέρει την επιχείρηση να την κατεβάσει άλλος.

Μιλάμε για ειδική περίπτωση ατόμου.

Επεξ/σία από d4mage

12 λεπτά πριν, arxontas2323 είπε

βαλε 10 ατομα να κανουν αναφορα οτι εχει κλεισει...θα παρει μερες αλλα λογικα θα την κλεισουν

Έχουμε κάνει άπειρες αναφορές εδώ και 3 μήνες.

Κανονικά η Google το καταργεί και σου λέει αν δεν ισχύει μπες ως διαχειριστής να ενημερώσεις διότι έτσι θα έκλεινε ο καθένας χωρίς λόγο.

Το θέμα είναι πως δεν αλλάζει κάτι. Με την google πως μπορώ να επικοινωνήσω;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Legal request:

https://support.google.com/legal/troubleshooter/1114905

To θέμα είναι ότι για non-legal issues, πάλι σε βάζουν να προτείνεις αλλαγές σε μια καταχώρηση.

Εγώ για legal issues δεν εμπίπτει το πρόβλημα έχεις, εκτός κι αν έχεις απόφαση δικαστηρίου για κάτι.

Αν σκέφτεσαι να πας σε δικηγόρο και πάλι δεν είναι απλό, γιατί η έδρα της google είναι στην Ιρλανδία:

Google Ireland Limited
incorporated and operating under the laws of Ireland
(Registration number: 368047/VAT number: IE6388047V)
Gordon House, Barrow Street
Dublin 4
Ireland

Aν βάλεις δικηγόρο καλύτερα να κινηθείς εναντίον του ιδιοκτήτη της άλλης επιχείρησης (ώστε να αφαιρέσει τη καταχώρηση).

Επεξ/σία από ekrepali

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...