Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά ειμαι λιγο ασχετος με τους υπολογιστές πηγα να πειραξω τις μνημες απο 2100 mhz να τις παω 3200 μέσω bios και μολις πάτησα αποδοχή και αποθήκευση ξαφνικα το pc δεν μου βγαζει εικονα

Υποψιν το pc ανοιγει κανονικά οπως πριν αλλά δεν μου βγαζει εικονα στην τηλεόραση 

Επεξ/σία από manthos_27
  • Έγινε αλλαγή τίτλου σε Λαθος ταχύτητας με τις μνήμες βοήθεια
Δημοσ.

Ποια είναι η μητρική σου;

Ηχειάκι έχει πάνω της για τα σφάλματα;

Αν έχεις άλλες πηγές εξόδου εικόνας (δεύτερο μόνιτορ πχ) αποσύνδεσε το για να είσαι σίγουρος ότι δε δίνει σήμα άλλου παρά αποκλειστικά στην τηλεόραση.

Δοκίμασες να κάνεις απανωτά reset με το κουμπί;

Συνήθως οι μνήμες είναι κάτι που επαναφέρεται στις αρχικές  αν αποτύχει το hardware.

Αν δεν ξεκολλήσει ούτε έτσι τότε κάνε  clear cmos (psu εκτός πρίζας, αφαίρεση μπαταρίας μητρικής, πάτημα παρατεταμένα το power button για 10-15 sec και τούμπαλιν)

Με ποιον τρόπο πηγές τις μνήμες στα 3200;

Οι μνήμες ποιες είναι (μοντέλο με χαρακτηριστικά αναλυτικά παρακαλώ)

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα η μητρική ειναι η a520i της gigabyte και μεαω bios πηγα να ανεβάσω τις ταχυτητες της μνήμης τωρα εβγαλα την μπαταρία να δω πως θα πάει και επανερχομαι 

Δημοσ.

H Μητρική μια χαρά υποστηρίζει τα 3200, μάλιστα σε αρκετούς cpu, αυτή είναι και η προτεινόμενη συχνότητα.

Τι παίζει:

• είτε το cpu δε σηκώνει αυτές τις ταχύτητες (ποιο είναι;)
  • είτε οι ram δεν είναι φτιαγμένες να παίζουν σε αυτή τη συχνότητα
  • είτε έχουν πρόβλημα οι ραμ (δεν μας είπες ποιες είναι)

Δημοσ.

Καλησπέρα καθ ευχαριστώ για το ενδιαφέρον τελικα έβγαλα μπαταρία της μητρικής και επανήλθε το pc  και ρυθμισα τις ραμ να παιζουν 3200 

Υποψιν την πρώτη φορά τις έβαλα να παιζουν στα 3800 λάθος μου 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...