Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας, θα μπω κατευθειαν στο ψητο, εχω απο την δουλεια ενα M2 air το οποιο θελω να συνδεσω παραπανω απο μια οθονη, ψαχνωντας λοιπον, απο οτι βρηκα μονο με displaylink γινεται, ψαχνωντας λοιπον για display link το most suggested ηταν το Dell d6000 που βγαινει στο 100ρι€. Οποτε... πιο φθηνη λυση υπαρχει ? (Βεβαια για Apple μιλαμε) 

Δημοσ.

Θα πρότεινα usbc σε hdmi η 1 οθόνη και usbc σε dp η 2η. Κοίτα uni τα οποία θεωρώ full vfm. Προσωπικά τα χρησιμοποιώ χρόνια, δεν μου έχουν βγάλει κανένα πρόβλημα και για τα χρήματα τους είναι άψογα. Απλά δες αυτό που σου ταιριάζει. 

Δημοσ.

Θα πιασει κατι τετοιο σε M2 air? To δοκιμασα αυτο που λες (usb c σε dp και hdmi απο hub ) και δεν επιασε 

22 hours ago, M A T R I X said:

Θα πρότεινα usbc σε hdmi η 1 οθόνη και usbc σε dp η 2η. Κοίτα uni τα οποία θεωρώ full vfm. Προσωπικά τα χρησιμοποιώ χρόνια, δεν μου έχουν βγάλει κανένα πρόβλημα και για τα χρήματα τους είναι άψογα. Απλά δες αυτό που σου ταιριάζει. 

Δημοσ.

Δεν είναι το ίδιο αυτό που δοκίμασες με αυτό που πρότεινα. Όταν λες δεν έπιασε, τι εννοείς;
Στείλε μου τα καλώδια που χρησιμοποίησες και το hub. Όπως επίσης και τα monitors που συνδέεις πάνω 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...