panos_99 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2024 Καλησπέρα ομάδα! Παράγγειλα μια καινουργια frog sim, την ενεργοποίησα σε κατάστημα της κόσμοτε, έβαλα και πακέτο και πάω σπίτι μετά ανοίγω τα δεδομένα και είχε μόνο Ε σήμα. Έστειλα 5g στο 1333, έκανα επανεκκίνησεις, έκανα πόσες εναλλαγές από 4g σε 5g στις ρυθμίσεις, έσβησα και κάνα έγραψα χειροκίνητα το apn αλλά τπτ! Έβαλα τη σιμ σε άλλο κινητό άλλης μάρκας και πάλι Ε. Τι φάση; έχει θέμα η σιμ; στην υποστήριξη μου είπαν δε βρήκαν κάποιο θέμα. Xiaomi κινητό έχω εγώ. Η δεύτερη sim που είναι esim πιάνει κανονικά 5g.
poulinos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) μια ακομα δοκιμη σε αλλο κινητο.αν δεν παιξει και εκει ξαναμιλας με τον παροχο λεγοντας οτι και σε αλλο κινητο που με αλλη sim παιζει 4g,5g η δικη σου sim δεν παιζει 4g καν 23 minutes ago, panos_99 said: Καλησπέρα ομάδα! Παράγγειλα μια καινουργια frog sim, την ενεργοποίησα σε κατάστημα της κόσμοτε, έβαλα και πακέτο και πάω σπίτι μετά ανοίγω τα δεδομένα και είχε μόνο Ε σήμα. Έστειλα 5g στο 1333, έκανα επανεκκίνησεις, έκανα πόσες εναλλαγές από 4g σε 5g στις ρυθμίσεις, έσβησα και κάνα έγραψα χειροκίνητα το apn αλλά τπτ! Έβαλα τη σιμ σε άλλο κινητό άλλης μάρκας και πάλι Ε. Τι φάση; έχει θέμα η σιμ; στην υποστήριξη μου είπαν δε βρήκαν κάποιο θέμα. Xiaomi κινητό έχω εγώ. Η δεύτερη sim που είναι esim πιάνει κανονικά 5g. και οτι στο δικο σου κινητο επισης με e-sim παιζεις μια χαρα 5g. δοκιμασε αν θες και μπορεις να κλεισεις την e-sim να δεις μηπως παιξει 4g,5g μετά. γιατι καποια κινητα τρωνε κατι κολληματα με 2 καρτες και δεν παιζουν και οι 2 4g αν δεν κανεις καποια επιλογη(αν θυμαμαι σωστα γιατι παει και καιρος που επαιζα με δυο sim) Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2024 από poulinos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα