micos000 Δημοσ. 17 Ιουνίου Share Δημοσ. 17 Ιουνίου Μου είχαν φέρει κι εμένα ένα τέτοιο και μου είπαν να το πετάξω. Το διαμόρφωσα στην πραγματική του χωρητικότητα και το έχω για τραγούδια στο αμάξι ή για καμιά μεταφορά (μη σημαντικών) αρχείων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 18 Ιουνίου Share Δημοσ. 18 Ιουνίου Στις 17/6/2024 στις 1:24 ΠΜ, Ukforthemoment είπε Και το εμπιστευεσαι;Εγώ πάντως δεν νομίζω να το εμπιστευόμουν. Εχω καει απο τετοιο στικακι ως φοιτητης, που ειχα παρει μαλιστα απο υποτιθεμενο legit καταστημα (16gb τοτε) και οχι σε υποπτα χαμηλη τιμή (απλα 35% κατω). Εχασα δουλεια 12 ωρών (δουλευα στο pclab της σχολης). Οπως ειπωθηκε απο το πουλινο, το πεταξα απο το παραθυρο και ησυχασα, δε μπηκα καν στη διαδικασια επιστροφής με κουριερ κλπ γτ δεν αξιζε (απλα τους πηρα και τους εκραξα και αυθημερον τα απεσυραν απο το site). Απλα μακρυα, δεν υπαρχει σωτηρια... Υγ η μονη πιθανή του χρησιμοτητα θα ηταν για καμια ταινια και αυτο ομως αμφιβαλω αν θα το κανει σωστα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 22 Ιουνίου Share Δημοσ. 22 Ιουνίου On 17/06/2024 at 01:24, Ukforthemoment said: Και το εμπιστευεσαι;Εγώ πάντως δεν νομίζω να το εμπιστευόμουν. Ουτε εγω απλα ναι για κανα αμαξι με Mp3 καλο ειναι αν το θελει καποιος On 17/06/2024 at 03:07, SV1EOD said: Σίγουρα δεν είναι άξιο εμπιστοσύνης. Μπορεί όμως να έχει κάποια χρήση που η αξιοπιστία δεν είναι απαραίτητη. Θεωρώ ότι δεν αξίζει να ασχολείται κάποιος με κάτι τέτοιο, συμφωνώ με τον Poulino που είπε για εκτόξευση. Αλλά μπορεί επειδή σπάστηκε κάποιος που το αγόρασε ή για το γαμώτο να θέλει να το μαστορέψει όπως καλή ώρα ο OP. Και εγώ έχω βρεθεί σε αυτή την θέση άλλο που στο τέλος τα παράτησα επειδή ήταν μεγάλος ο μπελάς της αλλαγής firmware και δεν ήθελα να σπαταλήσω πολύ χρόνο. γενικως δεν θα πρεπε καποιος να τα αγορασει καν απο την αρχη. On 17/06/2024 at 09:12, micos000 said: Μου είχαν φέρει κι εμένα ένα τέτοιο και μου είπαν να το πετάξω. Το διαμόρφωσα στην πραγματική του χωρητικότητα και το έχω για τραγούδια στο αμάξι ή για καμιά μεταφορά (μη σημαντικών) αρχείων. ε ναι για τετοια χρηση και να χαλασει who cares. On 18/06/2024 at 11:08, paylidis said: Εχω καει απο τετοιο στικακι ως φοιτητης, που ειχα παρει μαλιστα απο υποτιθεμενο legit καταστημα (16gb τοτε) και οχι σε υποπτα χαμηλη τιμή (απλα 35% κατω). Εχασα δουλεια 12 ωρών (δουλευα στο pclab της σχολης). Οπως ειπωθηκε απο το πουλινο, το πεταξα απο το παραθυρο και ησυχασα, δε μπηκα καν στη διαδικασια επιστροφής με κουριερ κλπ γτ δεν αξιζε (απλα τους πηρα και τους εκραξα και αυθημερον τα απεσυραν απο το site). Απλα μακρυα, δεν υπαρχει σωτηρια... Υγ η μονη πιθανή του χρησιμοτητα θα ηταν για καμια ταινια και αυτο ομως αμφιβαλω αν θα το κανει σωστα το να χαλασει μπορει να γινει και με καλο stick.εκει κανεις backup παντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SV1EOD Δημοσ. 22 Ιουνίου Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 7 ώρες πριν, poulinos είπε γενικως δεν θα πρεπε καποιος να τα αγορασει καν απο την αρχη. Συμφωνώ αλλά αρκετοί την πατάνε ειδικά όταν είναι καινούργιοι στο σπόρ. Εγώ έχω βρεθεί πολύ-πολύ παλιότερα σε αυτή την θέση και θεωρώ οι περισσότεροι στα πρώτα τους βήματα στις διαδικτυακές αγορές. Εσύ πως ήξερες αυτά που περιέγραψες, από διαδικτυακή περιέργεια να μάθεις καινούργια πράγματα ή προσπαθώντας να φτιάξεις φλασάκια φίλων σου; Στην παραπάνω περίπτωση και εφόσον δεν κάνει τις κινήσεις που πρέπει αυτός που την πάτησε για να αποζημιωθεί μπορεί να μπει στο τριπάκι να αξιοποιήσει την σαβούρα που αγόρασε ακόμα και αν του κοστίσει σε χρόνο και σπαζοκεφάλιασμα το 50απλό από το κόστος αγοράς της μούφας. Το κίνητρο δεν είναι να γλυτώσει λεφτά αλλά να μην χρεωθεί την διαδικτυακή "ήττα" στο ιστορικό του. Στην προσπάθεια του αυτή θα ψαχτεί και κάποιοι πιθανώς θα ρωτήσουν ακόμα και σε φόρουμ καλή ώρα όπως αυτό που γράφουμε. Όλα όσα πρότεινες είναι ολόσωστα αλλά έχουν ως προϋπόθεση την αποδοχή της "'ήττας" και εκεί είναι που βλέπεις την επιμονή να φτιαχτεί με κάποιο τρόπο. Η εμπειρία δεν διδάσκεται-μεταδίδεται αλλά αποκτάται. Αφού χάσει τον χρόνο του ο Χ αγοραστής του συγκεκριμένου usb stick θα καταλάβει ότι αυτό που έπρεπε να κάνει από την αρχή είναι αυτό που πρότεινες. Πιο νωρίς μάλλον θα είναι σπάνια περίπτωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 22 Ιουνίου Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 9 ώρες πριν, poulinos είπε να χαλασει μπορει να γινει και με καλο stick.εκει κανεις backup παντα. Μπα δε χάλασε απλά φαινόταν ότι αποθήκευε αλλά εφοσον ήταν φεικ η χωρητικότητα δεν αποθήκευσε τίποτα (είχε ήδη μέσα αρχεία). Κλάμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 24 Ιουνίου Share Δημοσ. 24 Ιουνίου On 22/06/2024 at 22:08, paylidis said: Μπα δε χάλασε απλά φαινόταν ότι αποθήκευε αλλά εφοσον ήταν φεικ η χωρητικότητα δεν αποθήκευσε τίποτα (είχε ήδη μέσα αρχεία). Κλάμα Ναι κοινως ξαναγραφε απο την αρχη.απλα επειδη και καλα stickakia μπορει να χαλασουν καλο ειναι να εχουμε backup. εχω τυχει σε διαφημιστικο Usb stick να χαλασει μεσα σε 2 λεπτα και εχω πετυχει σε Kingston το οποιο δεν χαλασε.εβγαλε οτι ειναι Read only που κοινως σου λεει το Usb stick δεν μπορω να γραψει αλλο διοτι φτανει στα ορια του και το κλειδωνει με σκοπο να παρεις backup και να το απογειωσεις.και αυτο εκανα. On 22/06/2024 at 20:44, SV1EOD said: Συμφωνώ αλλά αρκετοί την πατάνε ειδικά όταν είναι καινούργιοι στο σπόρ. Εγώ έχω βρεθεί πολύ-πολύ παλιότερα σε αυτή την θέση και θεωρώ οι περισσότεροι στα πρώτα τους βήματα στις διαδικτυακές αγορές. Εσύ πως ήξερες αυτά που περιέγραψες, από διαδικτυακή περιέργεια να μάθεις καινούργια πράγματα ή προσπαθώντας να φτιάξεις φλασάκια φίλων σου; Στην παραπάνω περίπτωση και εφόσον δεν κάνει τις κινήσεις που πρέπει αυτός που την πάτησε για να αποζημιωθεί μπορεί να μπει στο τριπάκι να αξιοποιήσει την σαβούρα που αγόρασε ακόμα και αν του κοστίσει σε χρόνο και σπαζοκεφάλιασμα το 50απλό από το κόστος αγοράς της μούφας. Το κίνητρο δεν είναι να γλυτώσει λεφτά αλλά να μην χρεωθεί την διαδικτυακή "ήττα" στο ιστορικό του. Στην προσπάθεια του αυτή θα ψαχτεί και κάποιοι πιθανώς θα ρωτήσουν ακόμα και σε φόρουμ καλή ώρα όπως αυτό που γράφουμε. Όλα όσα πρότεινες είναι ολόσωστα αλλά έχουν ως προϋπόθεση την αποδοχή της "'ήττας" και εκεί είναι που βλέπεις την επιμονή να φτιαχτεί με κάποιο τρόπο. Η εμπειρία δεν διδάσκεται-μεταδίδεται αλλά αποκτάται. Αφού χάσει τον χρόνο του ο Χ αγοραστής του συγκεκριμένου usb stick θα καταλάβει ότι αυτό που έπρεπε να κάνει από την αρχή είναι αυτό που πρότεινες. Πιο νωρίς μάλλον θα είναι σπάνια περίπτωση. η εμπειρια οπως σωστα ειπες μπορει να ειναι ειτε προσωπικη κοινως την πατησα καπου ειτε απο το ιντερνετ ειτε προσπαθωντας να φτιαξω κατι σε καποιο φιλο. επισης συμφωνω οτι μπορει να μην αξιζει να το γυρισεις πισω ειδικα για κινα και Ebay και απλα να πεις το κραταω σαν 8 giga. και να χρεωθει την ηττα δεν ειναι κακο. δεν ειναι κακο να φτιαχτει να πω την αληθεια ειδικα με τον γρηγορο τροπο διοτι με τον τροπο του firmware ειναι δυσκολο. μπορει να χρησιμοποιηθει μετα για χαζες χρησεις. απλα το θεμα μου ειναι αλλο. βλεπεις οτι καποιος πουλαει ενα usb stick ειτε σε πολυ χαμηλη τιμη ειτε σε συνδυασμο χαμηλης τιμης με εξωφρενικη χωρητικοτητα. . το μεν πρωτο πρεπει να σε βαλει σε λιγο υποψια.οτι πως γινεται πχ να πουλαει Usb stick 512 giga σε τιμη που ΟΛΑ τα αλλα εχουν την 10πλασια τιμη. και το δευτερο ειναι φως φαναρι οτι κατι παει στραβα.οταν πχ πουθενα και σε καμια εταιρεια δεν υπαρχει usb stick 16tb τοτε δεν γινεται ο αλλος να το πουλαει.και να το πουλαγε 2000 ευρω θα ελεγα οκ μπορει καποια εταιρεια να βγαζει.αλλα οταν το πουλαει 10 ευρω τοτε σιγουρα δεν παει καλα.καποια στιγμη ειχα δει πχ να πουλαει καποιος 1tb.και τοτε μπηκα μεσα στην Kingston και ειδα οτι το πιο μεγαλοτοτε ηταν πχ 256gb.οποτε λεω κατι παει στραβα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SV1EOD Δημοσ. 26 Ιουνίου Share Δημοσ. 26 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Στις 24/6/2024 στις 11:59 ΜΜ, poulinos είπε Ναι κοινως ξαναγραφε απο την αρχη.απλα επειδη και καλα stickakia μπορει να χαλασουν καλο ειναι να εχουμε backup. εχω τυχει σε διαφημιστικο Usb stick να χαλασει μεσα σε 2 λεπτα και εχω πετυχει σε Kingston το οποιο δεν χαλασε.εβγαλε οτι ειναι Read only που κοινως σου λεει το Usb stick δεν μπορω να γραψει αλλο διοτι φτανει στα ορια του και το κλειδωνει με σκοπο να παρεις backup και να το απογειωσεις.και αυτο εκανα. η εμπειρια οπως σωστα ειπες μπορει να ειναι ειτε προσωπικη κοινως την πατησα καπου ειτε απο το ιντερνετ ειτε προσπαθωντας να φτιαξω κατι σε καποιο φιλο. επισης συμφωνω οτι μπορει να μην αξιζει να το γυρισεις πισω ειδικα για κινα και Ebay και απλα να πεις το κραταω σαν 8 giga. και να χρεωθει την ηττα δεν ειναι κακο. δεν ειναι κακο να φτιαχτει να πω την αληθεια ειδικα με τον γρηγορο τροπο διοτι με τον τροπο του firmware ειναι δυσκολο. μπορει να χρησιμοποιηθει μετα για χαζες χρησεις. απλα το θεμα μου ειναι αλλο. βλεπεις οτι καποιος πουλαει ενα usb stick ειτε σε πολυ χαμηλη τιμη ειτε σε συνδυασμο χαμηλης τιμης με εξωφρενικη χωρητικοτητα. . το μεν πρωτο πρεπει να σε βαλει σε λιγο υποψια.οτι πως γινεται πχ να πουλαει Usb stick 512 giga σε τιμη που ΟΛΑ τα αλλα εχουν την 10πλασια τιμη. και το δευτερο ειναι φως φαναρι οτι κατι παει στραβα.οταν πχ πουθενα και σε καμια εταιρεια δεν υπαρχει usb stick 16tb τοτε δεν γινεται ο αλλος να το πουλαει.και να το πουλαγε 2000 ευρω θα ελεγα οκ μπορει καποια εταιρεια να βγαζει.αλλα οταν το πουλαει 10 ευρω τοτε σιγουρα δεν παει καλα.καποια στιγμη ειχα δει πχ να πουλαει καποιος 1tb.και τοτε μπηκα μεσα στην Kingston και ειδα οτι το πιο μεγαλοτοτε ηταν πχ 256gb.οποτε λεω κατι παει στραβα Δεν διαφωνούμε σε τίποτα από όσα γράφεις. Για εμένα με τις τιμές εκεί που έχουν πάει ούτε σαν 8 giga δεν αξίζει να κρατήσεις το φλασάκι, κατευθείαν σκουπίδια. Έχεις απόλυτο δίκιο ότι πρέπει κάποιος να "πονηρευτεί" με όλα αυτά που περιγράφεις. Όμως δεν είμαστε όλοι οι άνθρωποι ίδιοι ούτε έχουμε όλοι την ίδια ποσότητα/ποιότητα εμπειρίας. Αν δεν την πατήσει κάποιος με κάποιο τρόπο(δεν είναι ανάγκη να την πατήσει ο ίδιος, μπορεί συγγενής ή φίλος αρκεί να είναι κοντά) και είναι καινόυργιος στο σπορ αγορές από Κίνα/διαδύκτιο μπορεί να μπει στον πειρασμό να παραγγείλει. Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια. Επίσης αυτοί που κάνουν αυτές τις κομπίνες είναι πολλά επίπεδα πάνω από τον μέσο χρήστη. Οι τιμές που βάζουν είναι ακριβώς αυτές που πρέπει για να βάλουν σε πειρασμό ακόμα και υποψιασμένους χρήστες με το σκεπτικό ότι είναι τόσο λίγα τα χρήματα που ακόμα και να βγει μάπα θα το ρισκάρω. Τέλος αυτού του είδους οι διαδικτυακοί απατεώνες απευθύνονται σε μία παγκόσμια αγορά δισεκατομμυρίων αγοραστών. Ένα 0,001 % να τσιμπήσει έχουν βγάλει αρκετά χρήματα για τα μεγέθη τους. Επεξ/σία 26 Ιουνίου από SV1EOD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 30 Ιουνίου Share Δημοσ. 30 Ιουνίου On 26/06/2024 at 09:15, SV1EOD said: Δεν διαφωνούμε σε τίποτα από όσα γράφεις. Για εμένα με τις τιμές εκεί που έχουν πάει ούτε σαν 8 giga δεν αξίζει να κρατήσεις το φλασάκι, κατευθείαν σκουπίδια. Έχεις απόλυτο δίκιο ότι πρέπει κάποιος να "πονηρευτεί" με όλα αυτά που περιγράφεις. Όμως δεν είμαστε όλοι οι άνθρωποι ίδιοι ούτε έχουμε όλοι την ίδια ποσότητα/ποιότητα εμπειρίας. Αν δεν την πατήσει κάποιος με κάποιο τρόπο(δεν είναι ανάγκη να την πατήσει ο ίδιος, μπορεί συγγενής ή φίλος αρκεί να είναι κοντά) και είναι καινόυργιος στο σπορ αγορές από Κίνα/διαδύκτιο μπορεί να μπει στον πειρασμό να παραγγείλει. Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια. Επίσης αυτοί που κάνουν αυτές τις κομπίνες είναι πολλά επίπεδα πάνω από τον μέσο χρήστη. Οι τιμές που βάζουν είναι ακριβώς αυτές που πρέπει για να βάλουν σε πειρασμό ακόμα και υποψιασμένους χρήστες με το σκεπτικό ότι είναι τόσο λίγα τα χρήματα που ακόμα και να βγει μάπα θα το ρισκάρω. Τέλος αυτού του είδους οι διαδικτυακοί απατεώνες απευθύνονται σε μία παγκόσμια αγορά δισεκατομμυρίων αγοραστών. Ένα 0,001 % να τσιμπήσει έχουν βγάλει αρκετά χρήματα για τα μεγέθη τους. συμφωνω απολυτα με αυτο και θα προσθεσω κατι ακομα που ειδα τωρα τελευταια. καταρχην το πιο βασικο ειναι αυτο που ειπες.οτι και το ενα ατομο στα 10.000 να τσιμπησει ειναι κερδος. αυτο που ειδα τωρα τελευταια ειναι το παρακατω.ας παρουμε για παραδειγμα την North face. πουλαει η north face ενα expedition suit κοντα στα 1500 ευρω. ο απατεωνας πηγαινε και εβαζε τιμη 100 ευρω.στην αρχη ο κοσμοςτσιμπουσε αλλα οπως καταλαβες πολλα ατομα εμπαιναν στην λογικη οτι το 100 ειναι παρα πολυ χαμηλο οποτε ειναι ψεμματα.οποτε μετα απο ενα διαστημα δεν εβλεπα τιμες χωμα αλλα τιμες με πολυ καλη εκπτωση.το 1500 δεν γινοταν 100 αλλα γινοταν 900-1000.οποτε ο αλλος σου ελεγε οκ το πετυχα απλα με καλη εκπτωση.οποτε και ο απατεωνας τον επειθε να το αγορασει και ο απατεωνας αντι να βγαλει 100 εβγαζε 1000. απο την πλευρα των χρηστων καταλαβαινω οτι ο αλλος δεν ξερει.το κακο ειναι οτι πολλα ατομα δεν ρωτανε. εχει τυχει λογω οτι ασχολουμε με αυτα πολλα ατομα να ερθουν να με ρωτησουν.βρε αλεξανδρε βρηκα αυτο τι παιζει.και τους εξηγησα για ποιο λογο ειναι Fake κτλ.το κακο ειναι οτι πολλοι ενω δεν το εχουν δεν μπαινουν στην διαδικασια να ρωτησουν οταν δουν κατι παραξενο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα