Lewnidas1995 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2024 Έσω εμείς χάσαμε λογαριασμό το 2021 από το πουθενά χωρίς κανέναν λόγο. Τότε δεν υπήρχαν συνδρομές και support. Χάθηκαν φωτογραφίες και αναμνήσεις από το 2011 που έκανα το account 1
Innersense Δημοσ. 18 Ιουνίου 2024 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2024 10 hours ago, Lewnidas1995 said: Έσω εμείς χάσαμε λογαριασμό το 2021 από το πουθενά χωρίς κανέναν λόγο. Τότε δεν υπήρχαν συνδρομές και support. Χάθηκαν φωτογραφίες και αναμνήσεις από το 2011 που έκανα το account Κανένας δεν μπορεί να το συνειδητοποιήσει τι σημαίνει αν δε του συμβεί. Για άλλους είναι πιο απλό, για άλλους πιο σύνθετο. Διαβάζοντας τόσες μέρες, διάβασα για ανθρώπους που έχουν περάσε σε λογαριασμούς 15+ χρόνων μεγάλο κομμάτι της ζωής τους, είχαν μεσα συνομιλίες με πατεράδες, μανάδες, αδέρφια, παιδιά (!) που έφυγαν απο τη ζωή και είχαν τεράστια συναισθηματική αξία γι αυτούς. Άλλοι όπως έγραψα είναι Creators με Buisness λογαριασμούς με σελίδες και groups εκατοντάδων χιλιάδων followers και βρίσκονται στον αέρα. Οι hackers δεν κάνουν διακρίσεις...
Innersense Δημοσ. 20 Ιουνίου 2024 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) Ρε σεις, δεν υπάρχει αυτό το πράγμα, έχω στείλει εδω και μια εβδομάδα αίτημα στη waiting list για να κάνω το λογαριασμό του Instagram Meta Vierified και με έχουν ακόμα σε αναμονή, είναι δυνατόν; Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2024 από Innersense
vasilllis Δημοσ. 20 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2024 Δηλαδη σου σπανε τον ευκολο/δυσκολο κωδικο,μικρη σημασια εχει. Μπαινουν στις ρυθμισεις και τον αλλαζουν.Δεν έρχεται καμια ειδοποιηση στο καταχωρημενο email οτι έχεις αιτηθει να αλλαξεις τον κωδικο? Εν συνεχεια αλλαζουν το email.Παλι χωρις κανενα link/ειδοποιηση στο παλιο email?
Innersense Δημοσ. 20 Ιουνίου 2024 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2024 @vasilllis δεν έρχεται καμία απολύτως ειδοποίηση. Δεν σου αλλαζουν το email ουτε σου αλλάζουν τον κωδικό. Το μόνο που κάνουν είναι ότι συνδέουν το λογαριασμό σου facebook (που δεν είναι συνδεμένος με κάποιο instagram account) με ένα spam account στο instagram. Αυτόματα το facebook κάνει suspend το facebook account σου. Τέλος. Πας να μπεις και το Facebook σου λέει έχουμε κάνει suspend το λογαριασμό σου, αν θες κάνε αίτημα διαμαρτυρίας από το συνδεμένο Instagram account σου που δεν είναι δικό σου αλλά του hacker. Ο λογαριασμός σου του FB δεν έχει πρόσβαση από κανένα, δεν είναι πλέον ορατός και τα μυνηματα σου σε ομάδες, σελίδες κλπ δεν εμφανίζονται. Είναι σα να μην υπήρξε ποτέ. 1
Innersense Δημοσ. 27 Ιουνίου 2024 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2024 Είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει. Έχουν περάσει δυο εβδομάδες και - Το ticket που άνοιξα στο αυτοματοποιημένο σύστημα και μου έχουν δώσει και reference number, ούτε φωνή ούτε ακρόαση. - Το αίτημα που έκανα για να γίνει ο υπάρχον προσωπικός μου λογαριασμός στο Instagram είναι ΑΚΟΜΑ υπο αναμονή! - Ακόμα πιο περίεργο είναι ότι πάω να δημιουργήσω καινούργιο λογαριασμό στο Instagram και να στείλω αίτημα να γίνει META Verified και συνέχεια δεν προχωράει λόγω προβλημάτων και δεν με αφήνει να ολοκληρώσω τη διαδικασία. - Εντωμεταξύ έχω φτιάξει καινούργιο λογαριασμό στο Facebook γιατί έπρεπε να ειδοποιήσω κάποιους ανθρώπους και κάποια group που είχα και δουλεύει κανονικά και απροβλημάτιστα. Συνειδητοποιώ όμως το υλικό που έχει χαθεί αφού έχουν εξαφανιστεί όλα τα post, όλα τα album με φωτογραφίες που είχα ανεβάσει σε ομάδες κλπ και είναι πραγματικά κρίμα. Θα έρθει η στιγμή που θα το βρει πολύς κόσμος μπροστά του από αυτή την εταιρία...
Lewnidas1995 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2024 13 hours ago, Innersense said: Είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει. Έχουν περάσει δυο εβδομάδες και - Το ticket που άνοιξα στο αυτοματοποιημένο σύστημα και μου έχουν δώσει και reference number, ούτε φωνή ούτε ακρόαση. - Το αίτημα που έκανα για να γίνει ο υπάρχον προσωπικός μου λογαριασμός στο Instagram είναι ΑΚΟΜΑ υπο αναμονή! - Ακόμα πιο περίεργο είναι ότι πάω να δημιουργήσω καινούργιο λογαριασμό στο Instagram και να στείλω αίτημα να γίνει META Verified και συνέχεια δεν προχωράει λόγω προβλημάτων και δεν με αφήνει να ολοκληρώσω τη διαδικασία. - Εντωμεταξύ έχω φτιάξει καινούργιο λογαριασμό στο Facebook γιατί έπρεπε να ειδοποιήσω κάποιους ανθρώπους και κάποια group που είχα και δουλεύει κανονικά και απροβλημάτιστα. Συνειδητοποιώ όμως το υλικό που έχει χαθεί αφού έχουν εξαφανιστεί όλα τα post, όλα τα album με φωτογραφίες που είχα ανεβάσει σε ομάδες κλπ και είναι πραγματικά κρίμα. Θα έρθει η στιγμή που θα το βρει πολύς κόσμος μπροστά του από αυτή την εταιρία... Κάπου στις 30 ημέρες θα κλειδωθεί μόνιμα. Και γώ έτσι περίμενε σε ανάμενα κάρβουνα και τελικά στις 30 ημέρες παπαλα 1
Innersense Δημοσ. 28 Ιουνίου 2024 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2024 3 hours ago, Lewnidas1995 said: Κάπου στις 30 ημέρες θα κλειδωθεί μόνιμα. Και γώ έτσι περίμενε σε ανάμενα κάρβουνα και τελικά στις 30 ημέρες παπαλα 180 μέρες είχαν δώσει στην αρχή. Τώρα είναι στις 160 δηλαδή. Το θέμα είναι ότι περνάνε χωρίς να γίνεται τίποτα απολύτως...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα