Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
11 ώρες πριν, christosforos είπε

Δεν έχω πρόβλημα να σου πω, ένα λαπτοπ θα πάρω που θέλω να κρατήσει τουλάχιστον 5 χρόνια (όσο θα είμαι φοιτητής) οπότε σκεφτόμουν κάτι ακριβό και καλό.

Το ότι θα δώσεις 3.000 για «καλό» και «ακριβό» λάπτοπ δεν σημαίνει ότι θα αντέξει απαραίτητα και 5 χρόνια.
Δώσε τόσα όσα χρειάζεται για να κάνεις την δουλειά σου και στην περίπτωση που αυτή είναι να παίζεις παιχνίδια ή αν χρησιμοποιείς κάποιο βαρύ σχεδιαστικό πρόγραμμα ίσως δικαιολογείται μια τόσο ακριβή αγορά γιατί συνήθως gaming λάπτοπς κοστίζουν τόσα.

Αν το θες απλά για να βγάλεις το πανεπιστήμιο σου με βασικές εργασίες της σχολής τότε όπως σου είπαν ήδη παραπάνω θα είναι απλά πεταμένα λεφτά.

• Like 2
Δημοσ.

Συγγενικό μου άτομο ,εξόφλησε τραπεζικό δάνειο πριν την λήξη του .Του ήρθε φόρος 900 ευρώ γιατί δεν μπορούσε να δικαιολογήσει με το εισόδημα του ,το που βρήκε τα χρήματα για την ξόφληση του δανείου .Βέβαια σ αυτή τη περίπτωση όλα ήταν "φανερα" λόγω τραπέζης .

Πάντως επειδή βλέπω πολλά άτομα στις αγγελίες να ζητούν πληρωμή με μεταφορά σε τραπεζικό λογαριασμό ,μην εκπλαγούν, όσοι κάνουν σημαντικές πωλήσεις ,αν τους ζητηθεί να περάσουν απο την αρμόδια ΔΟΥ

• Like 3
Δημοσ.
12 hours ago, christosforos said:

Δεν έχω πρόβλημα να σου πω, ένα λαπτοπ θα πάρω που θέλω να κρατήσει τουλάχιστον 5 χρόνια (όσο θα είμαι φοιτητής) οπότε σκεφτόμουν κάτι ακριβό και καλό. Δλδ δεν έχει τεκμήριο για τέτοιου είδους αγορές; Ακόμα κι αν φαίνεται στη φορολογική μου δήλωση του χρόνου; Δεν έχω κάνει ακόμα οπότε δεν γνωρίζω.

τεκμήριο δεν έχει. Απλά θα φαίνεται το ποσό στα έξοδα σου. Όπως είπα το ποσό είναι μικρό οπότε δε θα έχεις θέμα. Αλλά και να είχε τεκμήριο, φαντάζομαι δεν έχεις δικό σου αυτοκίνητο ή σπίτι. Οπότε και πάλι δε θα πλήρωνες μια.

1 hour ago, SAFEBAR said:

Πουλησα μεσω ebay και μου ηρθε εφορια για ελεγχο στα παντα. Εχασα ολα τα κερδη 5 ετων. Παρτο το λαπτοπ σου αντικαταβολη, οχι κατθεση σε τδαπεζα

Κάτι τέτοια σχόλια πάντως μόνο τρομοκρατούν. Δηλαδή αν δε ξέρουμε πόσα πουλάς και γενικά άλλες πληροφορίες είναι άρχηστο το σχόλιο. Και βγαίνουν τώρα μερικοί και νομίζουν ότι όποιος πουλήσει στο ebay θα του την πέσει η εφορία. 

Κι εγώ ξέρω περίπτωση ατόμου που την έχει πατήσει για κάτι φαινομενικά απλό αλλά πίσω από αυτό το απλό υπήρχαν κι άλλα....κι αυτό ήταν απλά η χαριστική βολή

43 minutes ago, peet said:

Συγγενικό μου άτομο ,εξόφλησε τραπεζικό δάνειο πριν την λήξη του .Του ήρθε φόρος 900 ευρώ γιατί δεν μπορούσε να δικαιολογήσει με το εισόδημα του ,το που βρήκε τα χρήματα για την ξόφληση του δανείου .Βέβαια σ αυτή τη περίπτωση όλα ήταν "φανερα" λόγω τραπέζης .

Πάντως επειδή βλέπω πολλά άτομα στις αγγελίες να ζητούν πληρωμή με μεταφορά σε τραπεζικό λογαριασμό ,μην εκπλαγούν, όσοι κάνουν σημαντικές πωλήσεις ,αν τους ζητηθεί να περάσουν απο την αρμόδια ΔΟΥ

Αν δε κάνω λάθος (δεν έχω πάρει ποτέ δάνειο και δε με απασχολεί) τα δάνεια αποτελούν τεκμήριο (η εξόφληση). Οπότε αν ο συγγενής σου εξόφλησε νωρίτερα είναι πολύ πιθανόν να την πάτησε.

Παράδειγμα. Παίρνω δάνειο για σπίτι 200.000€ και είναι να το εξοφλήσω σε 20 χρόνια. Πληρώνω κανονικά κάθε μήνα οπότε δεν θα έχω κανένα πρόβλημα. Αν τώρα κάτι γίνει και βρεθώ με 200,000€ στην τσέπη και πω, α ωραία ας εξοφλήσω το δάνειο να μη το έχω στο κεφάλι μου, μάντεψε. Θα μου πει το κράτος, τι έγινε ρε φίλε που βρήκες τα 200,000€; Για πέρνα από το ταμείο.

Επίσης πριν χρόνια όταν είχα αγοράσει μια μηχανή, τα τεκμήρια γι αυτή τη χρονιά είχαν ανέβει και πλήρωσα ένα επιπλέον ποσο. Άρα με αυτή τη λογική πρέπει να βγω και να πω, μαγκες προσέξτε μη αγοράσετε μηχανή γιατί θα πληρώσετε φόρο. Είναι ηλίθιο ή όχι; Και την επόμενη φορά που αγόρασα ακριβότερη μηχανή δε πλήρωσα τίποτα επιπλέον.

Αυτό που θέλω να πω είναι το ότι κάποιος πλήρωσε κάτι για μια κίνηση ή έφαγε πρόστιμο, δε σημαίνει ότι την ίδια τύχη θα έχει και κάποιος άλλος που θα κάνει το ίδιο. Αλλά και αν κάποιος δε πληρώσει τίποτα δε σημαίνει ότι δε θα πληρώσει και κανένας άλλος

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Malthador είπε

Δεν θα έχεις πρόβλημα να πάρεις ένα λάπτοπ, δεν έχει πόθεν έσχες και δεν φαίνεται στην φορολογική σου δήλωση, ούτε θα ασχοληθεί η εφορία με 3k κατάθεση.

Ωστόσο, μην δώσεις τόσα πολλά για λάπτοπ, δεν υπάρχει λόγος. Πεταμένα λεφτά.

7 ώρες πριν, Wspr είπε

τα λαπτοπ δεν εχουν τεκμηρια φιλος οποτε αγορασε οτι θες αφοβα...Υποχρεωσου να δικαιολογησεις οτι δηλωσεις απο αυτοκινητα/μηχανες/σπιτια/σκαφη.

Αν αγορασεις ηχεια με 100k δεν θα σε ελεγξει κανεις γιατι δεν φαινεται πουθενα.Ο μονος ελεγχος που μπορει να σου γινει ειναι απο τη τραπεζα αν κανεις καταθεση τετοιου ποσου(100k πχ).Στα 3k δεν ασχολειται προφανως κανεις γιατι ειναι αστειο ποσο 

47 λεπτά πριν, Bitbit είπε

τεκμήριο δεν έχει. Απλά θα φαίνεται το ποσό στα έξοδα σου. Όπως είπα το ποσό είναι μικρό οπότε δε θα έχεις θέμα. Αλλά και να είχε τεκμήριο, φαντάζομαι δεν έχεις δικό σου αυτοκίνητο ή σπίτι. Οπότε και πάλι δε θα πλήρωνες μια.

Κάτι τέτοια σχόλια πάντως μόνο τρομοκρατούν. Δηλαδή αν δε ξέρουμε πόσα πουλάς και γενικά άλλες πληροφορίες είναι άρχηστο το σχόλιο. Και βγαίνουν τώρα μερικοί και νομίζουν ότι όποιος πουλήσει στο ebay θα του την πέσει η εφορία. 

Κι εγώ ξέρω περίπτωση ατόμου που την έχει πατήσει για κάτι φαινομενικά απλό αλλά πίσω από αυτό το απλό υπήρχαν κι άλλα....κι αυτό ήταν απλά η χαριστική βολή

Αν δε κάνω λάθος (δεν έχω πάρει ποτέ δάνειο και δε με απασχολεί) τα δάνεια αποτελούν τεκμήριο (η εξόφληση). Οπότε αν ο συγγενής σου εξόφλησε νωρίτερα είναι πολύ πιθανόν να την πάτησε.

Παράδειγμα. Παίρνω δάνειο για σπίτι 200.000€ και είναι να το εξοφλήσω σε 20 χρόνια. Πληρώνω κανονικά κάθε μήνα οπότε δεν θα έχω κανένα πρόβλημα. Αν τώρα κάτι γίνει και βρεθώ με 200,000€ στην τσέπη και πω, α ωραία ας εξοφλήσω το δάνειο να μη το έχω στο κεφάλι μου, μάντεψε. Θα μου πει το κράτος, τι έγινε ρε φίλε που βρήκες τα 200,000€; Για πέρνα από το ταμείο.

Επίσης πριν χρόνια όταν είχα αγοράσει μια μηχανή, τα τεκμήρια γι αυτή τη χρονιά είχαν ανέβει και πλήρωσα ένα επιπλέον ποσο. Άρα με αυτή τη λογική πρέπει να βγω και να πω, μαγκες προσέξτε μη αγοράσετε μηχανή γιατί θα πληρώσετε φόρο. Είναι ηλίθιο ή όχι; Και την επόμενη φορά που αγόρασα ακριβότερη μηχανή δε πλήρωσα τίποτα επιπλέον.

Αυτό που θέλω να πω είναι το ότι κάποιος πλήρωσε κάτι για μια κίνηση ή έφαγε πρόστιμο, δε σημαίνει ότι την ίδια τύχη θα έχει και κάποιος άλλος που θα κάνει το ίδιο. Αλλά και αν κάποιος δε πληρώσει τίποτα δε σημαίνει ότι δε θα πληρώσει και κανένας άλλος

Λογικά ακούγονται όσα λες, όσον αφορά αν θα το δει η εφορία και θα είναι στη φορολογική μου δήλωση αυτό το έξοδο, οι δυο παραπάνω είπαν πως δεν φαίνεται καν. Έχεις κάνει παρόμοια αγορά στο παρελθον και πρόσεξες πως φαίνεται αλλά δεν πλήρωσες φόρο;

Δημοσ.

Ρε παιδιά, άσχετο με το ερώτημα του OP,  αλλά επειδή βλέπω να το λέτε πολλοί το έχω απορία. Από πότε οι μηχανές(δίκυκλα) έχουν τεκμήριο; Για αυτοκίνητα και σκάφη ήξερα και ακόμα και τώρα που το googlάρω μόνο για αυτοκίνητα σκάφη βλέπω. Έχει αλλάξει κάτι; Και αν έχει αλλάξει υπάρχει κάποιο λινκ να διαβάσω τις αλλαγές γιατί μόνος μου δε βρίσκω κάτι.

Δημοσ.
2 minutes ago, christosforos said:

Λογικά ακούγονται όσα λες, όσον αφορά αν θα το δει η εφορία και θα είναι στη φορολογική μου δήλωση αυτό το έξοδο, οι δυο παραπάνω είπαν πως δεν φαίνεται καν. Έχεις κάνει παρόμοια αγορά στο παρελθον και πρόσεξες πως φαίνεται αλλά δεν πλήρωσες φόρο;

όποια αγορά κάνεις με ηλεκτρονικό μέσο φαίνεται στην φορολογική σου σαν έξοδο και μετράει στο αφορολόγητο. Θα το ξέρεις φαντάζομαι ότι του χρόνου που θα κάνεις τη δήλωση πρέπει να φαίνονται έξοδα με ηλεκτρονικό τρόπο στο 30% του εισοδήματος σου. Αν δε φανούν έχεις πρόστιμο.

Κάποια έξοδα (σπίτι, αυτοκίνητα) δε μετράνε σε αφορολόγητο.  Είναι τα τεκμήρια που λέγαμε

Τα έχεις μπλέξει λίγο ή μπορεί και να σε μπλέξαμε. Το ότι θα φαίνεται το έξοδο δε σημαίνει ότι θα πληρώσεις φόρο. 

Φόρο πληρώνεις με βάση τα έσοδα σου ή τα τεκμήρια (συγκεκριμένες αγορές, το λαπτοπ σου δε θεωρείται τέτοια)

Κι αν σκέφτεσαι οκ, αφού δεν είναι τεκμήριο θα πάρω 10 τέτοια.  Δε γίνεται διότι ναι μεν δε θα πληρώσεις τίποτα αλλά αν δει η εφορία ότι βγάζεις πχ 4000€ και ξόδεψες 30.000€, μπορεί να αρχίσουν να ρωτάνε που τα βρήκες. Για μικρες διαφορές δε θα σε ενοχλήσουν

3 minutes ago, afentiko said:

Ρε παιδιά, άσχετο με το ερώτημα του OP,  αλλά επειδή βλέπω να το λέτε πολλοί το έχω απορία. Από πότε οι μηχανές(δίκυκλα) έχουν τεκμήριο; Για αυτοκίνητα και σκάφη ήξερα και ακόμα και τώρα που το googlάρω μόνο για αυτοκίνητα σκάφη βλέπω. Έχει αλλάξει κάτι; Και αν έχει αλλάξει υπάρχει κάποιο λινκ να διαβάσω τις αλλαγές γιατί μόνος μου δε βρίσκω κάτι.

έχουν τεκμήριο αγοράς μόνο. Δεν είναι όπως τα αυτοκίνητα που υπάρχει τεκμήριο κάθε έτος

• Thanks 1
Δημοσ.
2 hours ago, peet said:

Ο πατερας πληρωνε το στεγαστικο για 5 χρονια αφου χωρισανε με την μητερα μου (χωρις διατροφη) και ερχοταν εφορια στην μανα μου 600ευρω τον χρονο επειδη εβρισκε και τα πληρωνε και καλα 

3 hours ago, dpolal said:

Το ότι θα δώσεις 3.000 για «καλό» και «ακριβό» λάπτοπ δεν σημαίνει ότι θα αντέξει απαραίτητα και 5 χρόνια.
Δώσε τόσα όσα χρειάζεται για να κάνεις την δουλειά σου και στην περίπτωση που αυτή είναι να παίζεις παιχνίδια ή αν χρησιμοποιείς κάποιο βαρύ σχεδιαστικό πρόγραμμα ίσως δικαιολογείται μια τόσο ακριβή αγορά γιατί συνήθως gaming λάπτοπς κοστίζουν τόσα.

Αν το θες απλά για να βγάλεις το πανεπιστήμιο σου με βασικές εργασίες της σχολής τότε όπως σου είπαν ήδη παραπάνω θα είναι απλά πεταμένα λεφτά.

και ενα chromebook των 200ε ειναι αρκετο για σχολη (εαν δεν χρειαζονται windows εφαρμογες βεβαια) το θελει σιγουρα για gaming, πρεπει να ειναι κανενα alienware ασκοπη αγορα βεβαια αλλα τι μας νοιαζει δεν το αγοραζουμε εμεις και τα λεφτα ειναι δικα του (η δικα μας?)

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, Cocomel είπε

Φίλε μου από το κατάλαβα οι περισσότεροι εδώ μέσα είναι εργαζόμενοι που παίρνουν 900 ευρώ ευρώ.... Παιδιά ηρεμήστε ένα iPhone κανει  1500 τα 3.000 είναι αστείο πόσο και δεν ασχολείται κανείς εκτός και υπάρχει λόγος δλδ να έχεις μπει σε παρακολουθήσει..... Εγώ μεταφέρω 10.000 χωρίς κανένα πρόβλημα 

Μεταφέρεις 10 χιλιάδες που έχεις στο λογ/σμο σου από έσοδα που δικαιολογούνται; Τότε προφανώς δεν έχεις πρόβλημα και το πιθανότερο είναι να έχεις ήδη ελεγχθεί, δεν βρήκαν κάποια παράβαση-φοροδιαφυγή και δεν το έμαθες ποτέ. Αν κάνεις τέτοιες συναλλαγές ενώ δεν έχεις το αντίστοιχο εισόδημα, προφανώς έχεις μπει ήδη σε λίστα ελέγχου απλά θα περιμένεις 5 χρόνια γιατί ελέγχουν τις υποθέσεις που παραγράφονται. Όταν σου γίνει έλεγχος, θα πρέπει να αποδείξεις (με δικηγόρο-λογιστή κλπ) ότι αυτά ήταν χρήματα που κατείχες νόμιμα από εισόδημα. Αν όχι, θα το πάρουν όλο αθροιστικά ως προσαύξηση περιουσίας και οι φόροι μαζί με τα πρόστιμα μπορεί να ξεπεράσουν το 90% του ποσού (θα σε ελέγξουν και για 5 χρόνια πίσω).

5 ώρες πριν, SAFEBAR είπε

Πουλησα μεσω ebay και μου ηρθε εφορια για ελεγχο στα παντα. Εχασα ολα τα κερδη 5 ετων. Παρτο το λαπτοπ σου αντικαταβολη, οχι κατθεση σε τδαπεζα

Αυτό ας το διαβάσουν όσοι λένε ότι δεν έχεις πρόβλημα όσες καταθέσεις-μεταφορές κάνεις μέσω τράπεζας. Εσένα προφανώς σε τσάκωσαν γιατί η ebay έστειλε στην ααδε αρχεία με τους πωλητές και η εφορία το θεώρησε ως μαύρο εισόδημα. Καλό είναι να ξέρουν όλοι ότι πλέον δεν υπάρχει τραπεζικό απόρρητο και οποιαδήποτε τραπεζική συναλλαγή άνω των 1.000Ε μπορεί ετεροχρονισμένα να ελεγχθεί.

Spoiler

Συγκεκριμένα τα μέτρα «δέουσας επιμέλειας» ως προς τον πελάτη θα εφαρμόζονται στις εξής περιπτώσεις όταν διενεργούν περιστασιακή συναλλαγή που: 2  Γίνεται μεταφορά χρηματικών ποσών άνω των χιλίων (1.000) ευρώ, σύμφωνα με το σημείο 9 του άρθρου 3 του Κανονισμού (ΕΕ) 2015/847 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου,

16 ώρες πριν, christosforos είπε

Δεν έχω πρόβλημα να σου πω, ένα λαπτοπ θα πάρω που θέλω να κρατήσει τουλάχιστον 5 χρόνια (όσο θα είμαι φοιτητής) οπότε σκεφτόμουν κάτι ακριβό και καλό. Δλδ δεν έχει τεκμήριο για τέτοιου είδους αγορές; Ακόμα κι αν φαίνεται στη φορολογική μου δήλωση του χρόνου; Δεν έχω κάνει ακόμα οπότε δεν γνωρίζω.

Αυτή η συναλλαγή εφόσον κάνεις μεταφορά σε λογ/σμο εταιρίας θα φανεί στη δήλωσή σου στον κωδικό του αφορολόγητου. Εφόσον είναι λεφτά που ήδη έχεις στο λογ/σμο και προέρχονται από εισοδήματα φανερά (δεν θα κάνεις νέα κατάθεση), το πιθανότερο είναι να μην ελεγχθείς. Αν κάνεις όμως νέα κατάθεση τέτοιου ποσού στο λογ/σμο σου, ρισκάρεις σε έλεγχο που μπορεί να γίνει ως 5 χρόνια αργότερα. Καταθέσεις-μεταφορές άνω των 1.000Ε φλερτάρουν με έλεγχο (διάβασε την πηγή πιο πάνω που γράφει για συναλλαγές άνω των 1000).

Επεξ/σία από 1comment
  • Moderators
Δημοσ.
5 ώρες πριν, SAFEBAR είπε

Αντικαταβολή 3000 πάλι με κάρτα θα σου ζητήσουν πληρωμή πάνω από 500 δεν δέχονται μετρητά

Τέτοιο ποσό πλέον δύσκολα γίνεται χωρίς να μπλέκτει τράπεζα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Inuyasha είπε

Αντικαταβολή 3000 πάλι με κάρτα θα σου ζητήσουν πληρωμή πάνω από 500 δεν δέχονται μετρητά

Τέτοιο ποσό πλέον δύσκολα γίνεται χωρίς να μπλέκτει τράπεζα

Γίνεται μόνο αν πας στο κατάστημα και πληρώσεις μετρητά με απόδειξη κάτω των 500Ε. Φυσικά αυτό δεν γίνεται σε κατάστημα αλυσίδων, μόνο σε μικρό τοπικό κατάστημα ιδιώτη. 

Εγώ έβαλα κλιματιστικό πέρσι 1200Ε. Ήθελα να πληρώσω μέσω τράπεζας αλλά ο μάστορας ήθελε μετρητά. Πλήρωσα μετρητά και μου έκοψε 2 τιμολόγια των 500Ε. Τελικά όλα γίνονται.

Επεξ/σία από 1comment
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Bitbit είπε

Αυτό που έγραψα είναι ξεκάθαρο ότι πρεπει να προσέχουμε τις κινήσεις μας και να συμβουλευόμαστε και τον λογιστή μας .

Επίσης υπάρχει η σχετική δυνατότητα να βλέπουμε ποιός βλέπει [νόμιμα] το ΑΦΜ  μας Κάποιες μεταφορικές το κάνουν για τους δικούς τους λόγους .Π.χ η Acs πριν χρόνια έλεγξε το ΑΦΜ μου

Επεξ/σία από peet
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, peet είπε

Αυτό που έγραψα είναι ξεκάθαρο ότι πρεπει να προσέχουμε τις κινήσεις μας και να συμβουλευόμαστε και τον λογιστή μας .

Δεν χρειάζεται λογιστή για να του πει ότι εφόσον κάνει πληρωμή μέσω τράπεζας θα περάσει στο αφορολόγητο. Ούτε ξέρει ο λογιστής αν θα ελεγχθεί σε 5 χρόνια αυτή η συναλλαγή. Μπορεί ναι, μπορεί όχι. Το θέμα είναι το εξής. Καλύπτεται το ποσό από εισοδήματα προηγούμενων ετών (ας είναι και επιδόματα) ή όχι; Αν όχι, μπορεί να έχει θέμα σε έλεγχο. Όχι άμεσα. Αλλά μπορεί το 2030 (τότε παραγράφεται το 24) η εφορία να ζητάει εξηγήσεις για αυτή τη συναλλαγή.

Επεξ/σία από 1comment
  • Moderators
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, 1comment είπε

Γίνεται μόνο αν πας στο κατάστημα και πληρώσεις μετρητά με απόδειξη κάτω των 500Ε. Φυσικά αυτό δεν γίνεται σε κατάστημα αλυσίδων, μόνο σε μικρό τοπικό κατάστημα ιδιώτη. 

Εγώ έβαλα κλιματιστικό πέρσι 1200Ε. Ήθελα να πληρώσω μέσω τράπεζας αλλά ο μάστορας ήθελε μετρητά. Πλήρωσα μετρητά και μου έκοψε 2 τιμολόγια των 500Ε. Τελικά όλα γίνονται.

Ότι γίνεται γίνεται για αυτό είπα δύσκολα, πχ τα καταστήματα μπορεί να τα δηλώνουν προκαταβολή και στο τέλος να πάνε να τα κάνουν κατάθεση με αιτιολογία το όνομα του αγοραστή

Αυτό βέβαια δημιουργεί αλλά θέματα πχ εγγύησης (σε περίπτωση που πας για επιστροφή χρημάτων)

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Inuyasha είπε

Ότι γίνεται γίνεται για αυτό είπα δύσκολα, πχ τα καταστήματα μπορεί να τα δηλώνουν προκαταβολή και στο τέλος να πάνε να τα κάνουν κατάθεση με αιτιολογία το όνομα του αγοραστή

Αυτό βέβαια δημιουργεί αλλά θέματα πχ εγγύησης (σε περίπτωση που πας για επιστροφή χρημάτων)

Έχω ακούσει περιπτώσεις μαντράδων με αυτοκίνητα να παίρνουν μετρητά και να γίνεται αυτό που λες. Να τα καταθέτουν με αιτιολογία το όνομα του αγοραστή. Δύσκολο όμως να δεχτεί κάτι τέτοιο εταιρία με υπολογιστές. Γι αυτό λέω μόνο σε μαγαζί "μικρό" ιδιώτη. Οι εταιρίες δεν τα κάνουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...