christosforos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2024 Σκέφτομαι να κάνω μια αγορά με αυτή τη μέθοδο, γνωρίζει κάποιος αν αυτό φαίνεται και φορολογείται; Είμαι φοιτητής και παράλληλα εγγεγραμένος στον ΟΑΕΔ και παίρνω το ΚΕΑ.
sdikr Δημοσ. 15 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2024 Θα φανεί του χρόνου Να φορολογηθεί όχι, είναι και μικρό το πόσο και δεν θα βαρέσει καμπανάκι για έλεγχο, αλλά ποτέ δεν ξέρεις, μετά θα πρέπει να το δικαιολογήσεις.
filip123go Δημοσ. 15 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2024 1 hour ago, christosforos said: Σκέφτομαι να κάνω μια αγορά με αυτή τη μέθοδο, γνωρίζει κάποιος αν αυτό φαίνεται και φορολογείται; Είμαι φοιτητής και παράλληλα εγγεγραμένος στον ΟΑΕΔ και παίρνω το ΚΕΑ. Αν σε ρωτήσουν "που τα βρήκες τα λεφτά", τι θα τους πεις; Εδώ ξεκίνησαν να ψάχνουν τις πωλήσεις με αντικαταβολές στο insomnia, δεν νομίζω να μην σε ψάξουν κάποια στιγμή....
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2024 1 ώρα πριν, christosforos είπε Σκέφτομαι να κάνω μια αγορά με αυτή τη μέθοδο, γνωρίζει κάποιος αν αυτό φαίνεται και φορολογείται; Είμαι φοιτητής και παράλληλα εγγεγραμένος στον ΟΑΕΔ και παίρνω το ΚΕΑ. παιρνεις 2600 το χρονο απο το ΚΕΑ, αλλα θα ξοδεψεις 3000 για να αγορασεις κατι? Καλοο😀👍
AntiCambeR Δημοσ. 15 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, dasos2024 είπε παιρνεις 2600 το χρονο απο το ΚΕΑ, αλλα θα ξοδεψεις 3000 για να αγορασεις κατι? Καλοο😀👍 Θα πει ότι τα κέρδισε στο καζίνο.😂 Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2024 από AntiCambeR
GREGORYMO Δημοσ. 15 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2024 1 ώρα πριν, christosforos είπε Σκέφτομαι να κάνω μια αγορά με αυτή τη μέθοδο, γνωρίζει κάποιος αν αυτό φαίνεται και φορολογείται; Είμαι φοιτητής και παράλληλα εγγεγραμένος στον ΟΑΕΔ και παίρνω το ΚΕΑ. Το πρόβλημα ποιο είναι?
christosforos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2024 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2024 9 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Το πρόβλημα ποιο είναι? Αν θα φανεί που απο ότι κατάλαβα θα φανεί και αν θα πληρώσω τεκμήριο γιατί τα ετήσια έσοδα μου είναι λιγότερα των 3000. 21 λεπτά πριν, dasos2024 είπε παιρνεις 2600 το χρονο απο το ΚΕΑ, αλλα θα ξοδεψεις 3000 για να αγορασεις κατι? Καλοο😀👍 Μπορώ να δηλώσω πως το έξτρα 400σαρι πληρώθηκε με έσοδα προηγούμενου έτους από το ΚΕΑ αν υπάρξει έλεγχος;
george1807 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2024 Και να γιατί φτάσαμε στο παράλογο τεκμαρτό εισόδημα. Και οι δύο πλευρές το έχετε τερματίσει, κράτος και φορολογούμενοι. Μαύρο χρήμα και επιδόματα από τη μια, αδυναμία ελέγχου και χαράτσια από την άλλη. 23 1
GREGORYMO Δημοσ. 15 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2024 1 ώρα πριν, christosforos είπε Αν θα φανεί που απο ότι κατάλαβα θα φανεί και αν θα πληρώσω τεκμήριο γιατί τα ετήσια έσοδα μου είναι λιγότερα των 3000. Μπορώ να δηλώσω πως το έξτρα 400σαρι πληρώθηκε με έσοδα προηγούμενου έτους από το ΚΕΑ αν υπάρξει έλεγχος; Και πως ζεις ? 1
vanni Δημοσ. 15 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2024 34 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Και πως ζεις ? Η ερώτηση του δεν ήταν πως θα ζήσω με 3.000 € οπότε δεν σε αφορά κιόλας πως ζει. 2
andreaspA Δημοσ. 16 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2024 10 ώρες πριν, vanni είπε Η ερώτηση του δεν ήταν πως θα ζήσω με 3.000 € οπότε δεν σε αφορά κιόλας πως ζει. Αρικά αφορα το κρατος το πως ζει. Αναλωση κεφαλαιων απο Κοινωνικο Εισοδημα Αλληλεγγύης θα κάνει? Υ.γ Περα απο αυτο, φυσικα και μας αφορα ολους το πως ζει, γιατι το θεμα εχει τερματίσει!
gakost Δημοσ. 16 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2024 Τι φαγωμάρα είναι αυτή; Τρώει στο συσσίτιο, τον ταΐζει η μάνα του. Δεν νοιάζει κανέναν πως βιοποριζεται ο άλλος. Τα τεκμηρια είναι ένα ηλίθιο τσουβάλιασμα που πρέπει να καταργηθεί. Αν το κράτος κοστολογεί το ελάχιστο κόστος διαβίωσης στα 3 χιλιάρικα θα πρέπει να το εξασφαλίζει σε όσους δεν βγάζουν τόσα το χρόνο. 10 1 1
gorge18 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2024 16 ώρες πριν, GREGORYMO είπε Και πως ζεις ? 16 ώρες πριν, vanni είπε Η ερώτηση του δεν ήταν πως θα ζήσω με 3.000 € οπότε δεν σε αφορά κιόλας πως ζει. Το λεει φορολογικα. Οχι κυριολεκτικα. Την εφορια την αφορα.... Και σου δινει μια απλη ερωτηση που θα αναρωτηθει και η εφορια. 2
vanni Δημοσ. 16 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, andreaspA είπε Αρικά αφορα το κρατος το πως ζει. Αναλωση κεφαλαιων απο Κοινωνικο Εισοδημα Αλληλεγγύης θα κάνει? Υ.γ Περα απο αυτο, φυσικα και μας αφορα ολους το πως ζει, γιατι το θεμα εχει τερματίσει! Το κράτος ασχολείται με το που βρήκες τα λεφτά να κάνεις τις δαπάνες που δηλώνεις ότι έκανες και αν πληρώνεις φόρους το πως ζεις και αν κάθε μέρα τρως στους δικούς σου ή τρως κάθε μέρα ρύζι προκειμένου να μπορέσεις να κάνεις αυτές τις δαπάνες του είναι παντελώς αδιάφορο. Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2024 από vanni
Bitbit Δημοσ. 16 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2024 Αν θέλεις πες μας τι ακριβώς θέλεις να κάνεις για να πάρεις και σωστή απάντηση. Είναι άλλο πχ να μεταφέρεις 3000€ πχ σε εμένα επειδή σου πουλάω μια τηλεόραση 75' και άλλο να κάνεις αγορά ενός αυτοκινήτου. Γενικά τα ποσά είναι μικρά. Στην πρώτη περίπτωση δε τρέχει κάτι . Δε θα σε ενοχλήσει κανείς. Στη 2η έχεις και το τεκμήριο. Δε θα σου πάρουν το κεφάλι αλλά ενδέχεται να πληρώσεις ένα μικρό ποσό αν ξεπεράσεις το αφορολογητο. Βασικά οι περισσότεροι κάνετε τέρμα αόριστες ερωτήσεις και δε παίζει να πάρετε σωστή απάντηση . Είναι σα να πηγαίνεις στο γιατρό και να του λες, έχω ένα πόνο. Τι θα σου πει ο γιατρός αν του πεις μόνο αυτό; 5 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα