salss Δημοσ. 16 Ιουνίου Share Δημοσ. 16 Ιουνίου Η χρήση data εξωτερικού μήπως αφορά μόνο EU και όχι τον υπόλοιπο κόσμο;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
user2163 Δημοσ. 16 Ιουνίου Share Δημοσ. 16 Ιουνίου Roaming μόνο στην E.E. Καναδά πάρε μία SIM εκεί για όσο θα είσαι να κάνεις τη δουλειά σου, το roaming και μπορεί να μην δουλεύει και θα είναι και πανάκριβο. Τώρα για troubleshooting εκτός από το να δεις αν έχει ενεργοποιημένο το Data Roaming (ξεχωριστό από τα δεδομένα) και να επιλέξεις Rogers 4G manually από τις επιλογές δικτύου θα δοκίμαζα και από άλλη συσκευή αν έχεις να δω εκεί αν λειτουργεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lewnidas1995 Δημοσ. 16 Ιουνίου Share Δημοσ. 16 Ιουνίου Το roaming γενικα , ισχυει μονο για ΕΕ. Υπαρχουν δε πακετα που ειναι και για τριτες χωρες. Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να παρεις μια τοπικη σιμ, θα εινια σιγουρα πιο φθηνες απο τις γνωστες παγκοσμιες esim 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 16 Ιουνίου Share Δημοσ. 16 Ιουνίου (επεξεργασμένο) oi esim συνηθως ειναι πιο φτηνες απο τοπικες.πολλες φορες σε roaming ειχα πετυχει παροχους να μην μου δινουν internet.εκανα manual search και αλλαξα παροχο.το roaming παιζει και εκτος ευρωπαικης ενωσης με το αναλογο κοστος πχ Επεξ/σία 22 Ιουνίου από poulinos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lewnidas1995 Δημοσ. 16 Ιουνίου Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2 minutes ago, poulinos said: oi esim συνηθως ειναι πιο φτηνες απο τοπικες. επειδη τελευταία το έψαξα πολύ, είδα ότι ακόμη και για Ελλάδα είναι πιο φθηνό να πάρεις ένα καρτοκινητά ή ακόμη και COSMOTE neo 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 16 Ιουνίου Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 11 minutes ago, Lewnidas1995 said: επειδη τελευταία το έψαξα πολύ, είδα ότι ακόμη και για Ελλάδα είναι πιο φθηνό να πάρεις ένα καρτοκινητά ή ακόμη και COSMOTE neo οταν ειχα παει abu dahbi δεν εκανε πανω απο 5 ευρω η esim που ειχα βγαλει.και σε μια αλλη χωρα που ειχα παει δεν θυμαμαι που παλι κοντα στο 5 ευρω εδωσα με ενα δυο τρια giga μεσα.αντιθετα οταν πηγα τουρκια στο αεροδρομιο ζηταγαν κατι 30 ευρω για sim card φυσικη και στο χωριο που πηγα ζηταγαν 20 ευρω. φτηνες sim σχετικα κοντα στα 5 ευρω εδωσα στην ρωσσια και λιγο πιο πανω στην τανζανια. μπορει να ειχαν λιγο παραπανω data αλλα απο την αλλη χαμενα πηγαν. ισως επειδη ηθελα λιγα giga και οχι πολλα. δηλαδη τα 1-2 για μερικες μερες που παω ειναι μια χαρα για κανα viber κτλ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stcp Δημοσ. 16 Ιουνίου Share Δημοσ. 16 Ιουνίου Δοκιμασες χειροκινητα να συνδεθεις σε αλλο δικτυο εκτος του Rogers? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bikey77 Δημοσ. 16 Ιουνίου Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 14 ώρες πριν, salss είπε Η χρήση data εξωτερικού μήπως αφορά μόνο EU και όχι τον υπόλοιπο κόσμο;;; εχω παρει το πακετο που δινει συγκεκριμένα και στον Καναδά λεπτα και δεδομένα 7 ώρες πριν, stcp είπε Δοκιμασες χειροκινητα να συνδεθεις σε αλλο δικτυο εκτος του Rogers? ναι, σε όλα... η Vodafone με ενημέρωσε βέβαια πως μονο με Rogers & Telus συνεργαζεται, οχι όμως με τη Bell Canada Ειμαι σχεδόν βεβαιος πως κατι παιζει με την προτεραιότητα που παίρνουν τα διαδοχικά πακέτα που εχει κάποιος ενεργοποιημένα. Εν προκειμένω, πριν φυγω είχα το κλασσικο πακέτο που είχα CU με απ ολα, ειχα κάποια δωρεαν γιγα απο CU shake (στο δίνουν δωρεάν με κάθε ανανέωση) και μια μερα πριν φυγω, εβαλα και το πακετο για Καναδά. Κοβω το χερι μου πως προσπαθεί να τραβήξει δεδομένα απ το CU SHAKE που ειναι μόνο για Ελλάδα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 16 Ιουνίου Share Δημοσ. 16 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 42 minutes ago, bikey77 said: Ειμαι σχεδόν βεβαιος πως κατι παιζει με την προτεραιότητα που παίρνουν τα διαδοχικά πακέτα που εχει κάποιος ενεργοποιημένα. Εν προκειμένω, πριν φυγω είχα το κλασσικο πακέτο που είχα CU με απ ολα, ειχα κάποια δωρεαν γιγα απο CU shake (στο δίνουν δωρεάν με κάθε ανανέωση) και μια μερα πριν φυγω, εβαλα και το πακετο για Καναδά. Κοβω το χερι μου πως προσπαθεί να τραβήξει δεδομένα απ το CU SHAKE που ειναι μόνο για Ελλάδα... δυσκολο.θα σου ενεργοποιουσε μονο του κανα πακετο ή θα σου τρωγε απο τα λεφτα που εχεις μεσα. ελπιζω να εχεις χρηματα μεσα και να μην εισαι με μηδενικο ή με μειον υπολοιπο.και βεβαια να ειναι ενεργοποιημενο το roaming Επεξ/σία 16 Ιουνίου από poulinos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bikey77 Δημοσ. 17 Ιουνίου Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιουνίου βασικα, μου εχει μηδενισει και το υπόλοιπο που ειχα, περίπου 7.60 ευρω... θα τα δω ολα με τη Vodafone οταν επιστρέψω, δεν εχω τωρα χρόνο γι αυτο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 17 Ιουνίου Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 3 minutes ago, bikey77 said: βασικα, μου εχει μηδενισει και το υπόλοιπο που ειχα, περίπου 7.60 ευρω... θα τα δω ολα με τη Vodafone οταν επιστρέψω, δεν εχω τωρα χρόνο γι αυτο... βαλε καρτα και ως δια μαγειας θα παιξεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bikey77 Δημοσ. 17 Ιουνίου Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 4 ώρες πριν, poulinos είπε βαλε καρτα και ως δια μαγειας θα παιξεις. με βαση ποια λογική; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salss Δημοσ. 17 Ιουνίου Share Δημοσ. 17 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, bikey77 είπε με βαση ποια λογική; με τη λογική ότι σε περιπτώσεις πακέτων φοιτητικών κλπ που συνήθως έχουν 0 υπόλοιπο και μήνες να βάλουν καρτα δε τους αφήνει το δίκτυο να συνδεθούν σε roaming. έχεις υπόλοιπο; βάλε κανένα 20ρικο και δοκίμασε ξανά Επεξ/σία 17 Ιουνίου από salss Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lewnidas1995 Δημοσ. 17 Ιουνίου Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2 hours ago, salss said: με τη λογική ότι σε περιπτώσεις πακέτων φοιτητικών κλπ που συνήθως έχουν 0 υπόλοιπο και μήνες να βάλουν καρτα δε τους αφήνει το δίκτυο να συνδεθούν σε roaming. έχεις υπόλοιπο; βάλε κανένα 20ρικο και δοκίμασε ξανά τα φοιτιτκα δεν εχουν γενικα roaming. Παθων που πηγα βουλγαρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salss Δημοσ. 17 Ιουνίου Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 31 λεπτά πριν, Lewnidas1995 είπε τα φοιτιτκα δεν εχουν γενικα roaming. Παθων που πηγα βουλγαρια. τεχνικά από άποψη δικτύου έχουν αλλά πρέπει να σαι φορτωμενος να αγοράζεις πακέτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα