bikey77 Δημοσ. 15 Ιουνίου Share Δημοσ. 15 Ιουνίου Γεια σας. Βρίσκομαι ταξίδι στον Καναδά εδώ και 2 μέρες. Έχω Vodafone CU και πριν φύγω ενεργοποίησα το πακέτο weekly που δίνει 2.5GB data και 80' για χρήση στο εξωτερικό. Φθάνοντας στον Καναδά μου ήρθε το γνωστό μήνυμα από Vodafone που λέει καλώς ήρθατε κλπ και μου έδειξε πως συνδέθηκε κανονικά στον εδώ πάροχο κινητής Rogers. Έλα όμως που τελικά τα δεδομένα δεν λειτουργούν παρά μόνο οι κλήσεις... Μίλησα με το αρμόδιο τμήμα, μίλησα και με τεχνικούς, το θέμα προωθήθηκε και στο level 2 support, τίποτα. Η συσκευή μου Xiaomi redmi note 12 5G, υποστηρίζει τις αμερικανικές μπαντες, έχω ψάξει κάθε πιθανή ρύθμιση αλλά τίποτα. πριν ένα χρόνο περίπου είχα παρόμοιο θέμα στην Κύπρο όπου επειδή είχα και ένα πακέτο δωρεάν data όπως αυτό που έδινε η Vodafone για τις πανελλήνιες πριν λίγες μέρες, δεν είχα internet γιατί το συγκεκριμένο πακέτο δεν έδινε δεδομένα για roaming και επειδή τα δωρεάν πακέτα παίρνουν προτεραιότητα, δεν μπορούσα να κάνω χρήση των δεδομένων του κανονικού πακέτου. Κάποια ιδέα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 15 Ιουνίου Share Δημοσ. 15 Ιουνίου Κλείσε το wifi calling και το VoLTE. Κάνε επανεκκίνηση το τηλέφωνο. Γράψε αν δούλεψε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bikey77 Δημοσ. 15 Ιουνίου Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Η μόνη ρύθμιση που εχω ειναι για WiFi calls - που ηταν ανενεργό. Για VoLTE δεν υπάρχει ρύθμιση. Επεξ/σία 15 Ιουνίου από bikey77 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 15 Ιουνίου Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 4 minutes ago, bikey77 said: Το wifi calling δεν ειναι ενεργό. Να ψάξω για το VoLTE setting και θα ενημερώσω. από το μενού του κινητού μας νοιάζει να μην είναι ενεργά. αδιάφορο αν έχει ενεργοποιηθεί ως υπηρεσία με το sms στο πάροχο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bikey77 Δημοσ. 15 Ιουνίου Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιουνίου Ειναι ανενεργό οποτε δεν ειναι αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 15 Ιουνίου Share Δημοσ. 15 Ιουνίου ανέβασε ένα screenshot από το about phone με την έκδοση ROM Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hele225 Δημοσ. 15 Ιουνίου Share Δημοσ. 15 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Επειδή ο Καναδάς είναι άλλο σύμπαν, καλύτερα να πάρεις ενα τοπικό νουμερο. Να μην είναι TELUS, οτιδήποτε άλλο Οκ. Επεξ/σία 15 Ιουνίου από hele225 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bikey77 Δημοσ. 15 Ιουνίου Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 58 λεπτά πριν, greekfragma είπε ανέβασε ένα screenshot από το about phone με την έκδοση ROM δεν είναι πειραγμενη παντως, ειναι η οριτζιναλ με το HyperOS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 15 Ιουνίου Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 1 minute ago, bikey77 said: δεν είναι πειραγμενη παντως, ειναι η οριτζιναλ με το HyperOS ναι το κατάλαβα..ποιά όμως. https://miuirom.org/phones/redmi-note-12-5g Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bikey77 Δημοσ. 15 Ιουνίου Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 1 ώρα πριν, greekfragma είπε ναι το κατάλαβα..ποιά όμως. https://miuirom.org/phones/redmi-note-12-5g Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 15 Ιουνίου Share Δημοσ. 15 Ιουνίου Δοκίμασε να αλλάξεις την κάρτα sim στην άλλη θέση. Δε βλέπω να γίνεται κάτι άλλο φίλε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flyer Δημοσ. 15 Ιουνίου Share Δημοσ. 15 Ιουνίου Αν δεν βρεις άκρη κατέβασε από κάποιο wifi κάποια data esim (πχ αυτή ή αυτή) να κάνεις τη δουλειά σου… 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bikey77 Δημοσ. 15 Ιουνίου Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 4 ώρες πριν, greekfragma είπε Δοκίμασε να αλλάξεις την κάρτα sim στην άλλη θέση. Δε βλέπω να γίνεται κάτι άλλο φίλε. το έκανα, δεν άλλαξε κάτι, ευχαριστώ πάντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bikey77 Δημοσ. 16 Ιουνίου Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 5 ώρες πριν, flyer είπε Αν δεν βρεις άκρη κατέβασε από κάποιο wifi κάποια data esim (πχ αυτή ή αυτή) να κάνεις τη δουλειά σου… δεν υποστηρίζεται από τη συσκευή μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dstilio Δημοσ. 16 Ιουνίου Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2 hours ago, bikey77 said: δεν υποστηρίζεται από τη συσκευή μου... παρε μια ντόπια SIM card βρε συ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα