Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Ψάχνω Pc monitor για απλή καθημερινή χρήση, σερφάρισμα θέαση you tube video κλπ.

Παιχνίδια δεν παίζω.

Μπατζετ λέω έως 120 ευρω εκτός και εάν πιστεύετε ότι για την χρήση δεν χρειάζεται να ανέβω εκεί.

Μέγεθος 24" 1080ρ εκτός και εάν υπάρχει πρόταση σε 27" αλλά σε 1080ρ?

Ηχεία δεν χρειάζετε να έχει, έχω εξωτερικά της creative inspire T10, τα οποία για την χρήση είναι μιά χαρά.

Προορίζεται για παλιό pc που έχω στο εξοχικό AMD phenom II X4 965 και Gigabyte ATI Radeon HD 5700 series

Βλέπω πολλές επιλογές στο σκρουτζ ψάχνω για το vfm δεν έχω εμπειρία στίς οθόνες, ότι μου πείτε εσείς.

Ευχαριστώ όσους ασχοληθούν.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Kαλησπέρα φίλε μου

Είμαι προκάτοχος της Dell G2422HS IPS 23.8'' FHD 1920x1080 και κάτοχος αυτή την στιγμή της Dell S2721DGFA IPS 27'' QHD 2560x1440 και αυτό που έχω να σου προτείνω με τα χρήματα που αναφέρεις είναι η συγκεκριμένη η οποία δεν θα σε κουράσει τα μάτια σε βίντεο και θα σου παίξει και κάνα παιχνιδάκι τίμια........

Dell SE2722H VA Monitor 27" FHD 1920x1080 με Χρόνο Απόκρισης 8ms GTG | Skroutz.gr

Το σημαντικότερο ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΧΑΛΑΣΕΙ ΠΟΤΕ !!!

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οικονομική και τίμια επιλογή θα έλεγα την Xiaomi A24i που έχω και γνωρίζω ότι αξίζει τα λεφτά της. Έχει display port και HDMI.

Επεξ/σία από Brainmorf

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...