Προς το περιεχόμενο

Increase upload limit Wordpress Hetnzner

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από ntelis1,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα προσπαθω να ανεβασω ενα θεμα στο wordpress περιπου 80mb αλλα εχω limit 50mb απο οτι εχω δει στο wordpress media upload. Το Hosting To εχω στη Hetzner γνωριζει καποιος πως το αλλαζω ; Εψαξα αρκετα στο ιντερνετ αλλα δεν εβγαλα ακρη  . Οταν προσπαθω να ανεβασω μου βγαζει αυτο το σφαλμα και μετα απο ψαξιμο καταλαβα οτι ειναι απο το upload limit 

1.png

Δημοσ.
29 minutes ago, ntelis1 said:

Καλησπερα προσπαθω να ανεβασω ενα θεμα στο wordpress περιπου 80mb αλλα εχω limit 50mb απο οτι εχω δει στο wordpress media upload. Το Hosting To εχω στη Hetzner γνωριζει καποιος πως το αλλαζω ; Εψαξα αρκετα στο ιντερνετ αλλα δεν εβγαλα ακρη  . Οταν προσπαθω να ανεβασω μου βγαζει αυτο το σφαλμα και μετα απο ψαξιμο καταλαβα οτι ειναι απο το upload limit 

1.png

Με Ftp  ή με τον file manager στο control panel ή αν θες δοκίμασε πρώτα με αυτό το Plugin: https://wordpress.org/plugins/filester/

• Like 1
Δημοσ.

Θα ρυθμίσεις είτε το php.ini αρχείο, είτε το .htaccess, είτε το user.ini ανάλογα με το πώς είναι στημένος ο Server όπου φιλοξενεισαι.

Πάντως, για τέτοια θέματα θα πρέπει να ενοχλείς τον hosting provider. Τον πληρώνεις άρα πρέπει να σε υποστηρίζει.

• Like 2
Δημοσ.
5 ώρες πριν, konet είπε

Θα ρυθμίσεις είτε το php.ini αρχείο, είτε το .htaccess, είτε το user.ini ανάλογα με το πώς είναι στημένος ο Server όπου φιλοξενεισαι.

Πάντως, για τέτοια θέματα θα πρέπει να ενοχλείς τον hosting provider. Τον πληρώνεις άρα πρέπει να σε υποστηρίζει.

Τους εστειλα μηνυμα απλα κανουν 1 μερα να απαντησουν τουλαχιστον . 

Παρολο που με το big-file-uploads  ανεβασα το οριο στα 200mb παλι δεν μου το ανεβαζει , το αρχειο ειναι 69,5 zip , δεν ξερω τι να πω. Περιμενω απαντηση απο το support τους ,

2.png

Δημοσ.
15 ώρες πριν, ntelis1 είπε

Τους εστειλα μηνυμα απλα κανουν 1 μερα να απαντησουν τουλαχιστον . 

Δηλαδή, παίρνεις από φόρουμ πιο γρήγορα support από ότι παίρνεις από τον hosting provider σου... Αν δεν σε προβληματίζει αυτό, όλα καλά.

Αυτά που σου έγραψα θα σου πουν. Εύχομαι να δώσουν κάποια παραπάνω λεπτομέρεια.

• Haha 1
Δημοσ.
47 minutes ago, konet said:

Δηλαδή, παίρνεις από φόρουμ πιο γρήγορα support από ότι παίρνεις από τον hosting provider σου... Αν δεν σε προβληματίζει αυτό, όλα καλά.

Εκτός από τους dedicated servers, δεν παρέχουν υποστήριξη τα Σαββατοκύριακα για τα υπόλοιπα. Λογικά, θα του απαντήσουν τη Δευτέρα.

• Like 2
Δημοσ.

Αν δεν πάρει γενική απάντηση εννοείς, του τύπου "να σε απαντήσω κάτι στα γρήγορα να σε ξεφορτωθώ".

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...