Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά χαρά στην παρέα.

Ανοίγω ένα θέμα για να συζητάμε το πώς καθαρίζει ο καθένας το αυτοκίνητό του, όταν το κάνει μόνος του.

Δεν είμαι ο τύπος που θα αφιερώσω άπειρο χρόνο για να έχω γυαλισμένο το αυτοκίνητο, απλά θέλω να το έχω πάντα καθαρό εντός στο σαλόνι και να μην πιάνει χώμα εκτός.

Αν και βαριέμαι το αντικείμενο, βλέπω με τα χρόνια ότι ακόμα και τα καλύτερα πλυντήρια έχουν ρίξει την ποιότητα καθαρισμού σε πολλές λεπτομέρειες που κάποτε τις πρόσεχαν (κοινώς ξεπέτα πλέον), ενώ οι τιμές έχουν ανέβει.

Μπορούμε να αναφέρουμε ο καθένας τις εμπειρίες μας με υλικά, εξοπλισμό, μεθοδολογίες που ακολουθούμε, κα.

Δημοσ.

Ta clubs μού είναι ένα εντελώς άγνωστο κομμάτι του Insomnia.

Δεν ξέρω τί συζητήσεις γίνονται εκεί και να είμαι ειλικρινής με μπερδεύει νοητικά η ύπαρξή τους όταν υπάρχει Forum με κατηγορίες.

Δημοσ.

Έβαλα Nilfisk αφροποιητή έξτρα αγορασμένο (όχι το μανίσιο που είχε το πλυστικό) με σχετικό σαμπουάν K2 που κάνει αφρό, και το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό.

Με ένα πολύ γρήγορο πέρασμα στο τέλος με δέρμα, κατάφερα να γυαλίσω τα αυτοκίνητα καλύτερα από την ξεπέτα ακόμα και των καλύτερων επαγγελματικών πλυντηρίων. Χωρίς καν να έχω πρόσβαση σε απιονισμένο, όλα αυτά στο σπίτι.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπερα.

ο δικος μου τρόπος ειναι ενα περασμα με αφρο σε στεγνο αμαξωμα με αφροποιητη του πιεστικου . ( αγορασμενο απο leroy ) . ξεπλυμα . μετα περασμα με γάντι και σαμπουαν . ξεπλυμα . ψεκασμα με σπρευ με κερι ,νερο παλι σε ενα γρηγορο περασμα και στέγνωμα με πετσέτα. 

διαπιστωσα οτι το σπρευ κεριου κανει δουλειά . περα απο γυαλαδες . σε διευκοληνη να κανεις ενα γρηγορο πλυσιμο την επομενη φορα χωρις πιεστικο . ενα σαμπουαν και στεγνωμα. δοκιμασα κανα 2 προιοντα sonax αλλα με τις Κ2 βλεπω καλα αποτελεσματα με λιγοτερο κοστος. 

τωρα ειμαι σε φαση για αναβαθμιση αφροποιητη

Επεξ/σία από Dimitris_nak
  • Thanks 1
Δημοσ.

Έχεις δει κάτι διαφορετικό με το πέρασμα του αφρού σε στεγνό;

Εγώ - χωρίς εμπειρία - πρώτα κάνω ένα γρήγορο χτύπημα με το πιεστικό με νερό και μετά περνάω τον αφρό.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, kostasgr78 είπε

Έχεις δει κάτι διαφορετικό με το πέρασμα του αφρού σε στεγνό;

Εγώ - χωρίς εμπειρία - πρώτα κάνω ένα γρήγορο χτύπημα με το πιεστικό με νερό και μετά περνάω τον αφρό.

λενε οτι ενεργει καλύτερα σε στεγνο. γιατι μενει πιο πολυ χρονο απο οτι σε βρεγμενη επιφάνεια.

και πάντα σαπουνιζω μετα με σαμπουαν . δεν το εχω αφησει ποτε μονο με τον αφρο για να σου πω σιγουρα. 

• Thanks 1
Δημοσ.

εγω επειδή ειμαι τεμπέλης , συνήθως ξεκινάω με Vorreinger της koch σε αφροποιητή , ξεπλένω και μετά polar blast στον αφροποιτή πάλι , ξεπλένω , και τελος παλι στο αφροποιητη πετάω λιγο pw της koch. καποιες φορές μετά το polar blast το κανω με ενα γαντι πλυσιμο 

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 2/7/2024 στις 11:23 ΠΜ, aGka8l είπε

αυτον εχω , https://www.skroutz.gr/s/20707172/Wevora-Afropoiitis-gia-Plystiko-me-CHoritikotita-1000ml-CDR-0873-Q.html με adaptor για lavor (και το πιεστικο ειναι parkside)

αι γεια σου . αυτον εχω σταμπαρει και εγω γιατι ο mjjc που ειναι σίγουρο οτι κανει δουλεια ξεφεύγει. 

ελπιζω να εισαι ικανοποιημενος .εχεις το πιο στενο μπεκ πανω ;

Δημοσ.
23 ώρες πριν, Dimitris_nak είπε

αι γεια σου . αυτον εχω σταμπαρει και εγω γιατι ο mjjc που ειναι σίγουρο οτι κανει δουλεια ξεφεύγει. 

ελπιζω να εισαι ικανοποιημενος .εχεις το πιο στενο μπεκ πανω ;

δεν ξερω πιο εχω να σου πω την αληθεια , αν σε βοηθάει καπου ειχα δει/διαβάσει και ειχα βγαλει το προεγκατεστειμένο και εβαλα το 2ο

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, aGka8l είπε

δεν ξερω πιο εχω να σου πω την αληθεια , αν σε βοηθάει καπου ειχα δει/διαβάσει και ειχα βγαλει το προεγκατεστειμένο και εβαλα το 2ο

το 1.1 λογικα εβαλες γιατι εχω διαβασει και εγω οτι ερχεται με το 1,2 πανω του , σε ευχαριστω πολυ αδελφε !!! 

Δημοσ.
On 29/06/2024 at 16:39, Dimitris_nak said:

καλησπερα.

ο δικος μου τρόπος ειναι ενα περασμα με αφρο σε στεγνο αμαξωμα με αφροποιητη του πιεστικου . ( αγορασμενο απο leroy ) . ξεπλυμα . μετα περασμα με γάντι και σαμπουαν . ξεπλυμα . ψεκασμα με σπρευ με κερι ,νερο παλι σε ενα γρηγορο περασμα και στέγνωμα με πετσέτα. 

διαπιστωσα οτι το σπρευ κεριου κανει δουλειά . περα απο γυαλαδες . σε διευκοληνη να κανεις ενα γρηγορο πλυσιμο την επομενη φορα χωρις πιεστικο . ενα σαμπουαν και στεγνωμα. δοκιμασα κανα 2 προιοντα sonax αλλα με τις Κ2 βλεπω καλα αποτελεσματα με λιγοτερο κοστος. 

τωρα ειμαι σε φαση για αναβαθμιση αφροποιητη

ποιό σπρέυ με κερί χρησιμοποιείς? link ?

Δημοσ.
Στις 5/7/2024 στις 2:31 ΜΜ, Tsino είπε

ποιό σπρέυ με κερί χρησιμοποιείς? link ?

εχω δοκιμασει 3.

το ενα της sonax xtreme brilliant αλλα αφηνει μια θαμπαδα θελει πολυ καλο σκουπισμα και επιμονα παροτι το ψεκασα εριξα νερο με το πλυστικο για ελαφρυ ξεβγαλμα και να παει παντου και να αραιώσει ταυτόχρονα. το αναφερω γιατι εχω ακουσει πολυ καλα λογια αλλα εμενα με παιδευει. 

το k2 spectrum πιο οικονομικο .εφαρμογή ψεκασμα μετα νερο και μετά σκουπισμα. το αποτέλεσμα ειναι πολυ ικανοποιητικο δινει γυαλαδα και εχει υδροφοβικο αποτελεσμα .χωρις να αφηνει ιχνη ουτε σε πλαστικα ουτε σε τζαμια. και τονεχω σαν βασικο πλεον .

και τριτο το k2 maxima που ειναι υγρό κερι και στεγνοτικο ταυτόχρονα . μια φορα το εφαρμοσα με ψεκαστηρα χειρός και σκουπισμα αμεσως μετα. ειδα οτι πραγματι διωχνει το νερο και κανει πιο ευκολο το στεγνωμα με την πετσέτα και αφηνει πολυ καλη λαμψη

απλα περιμενω στο επομενο πλυσιμο να δω ποσο ευκολα θα φύγει η λασπη μιας και φαγαμε την βροχουλα χτες. 

κουρασα με το μεγαλο κειμενο σορρυ.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...