Kostas19988888 Δημοσ. 15 Ιουνίου Share Δημοσ. 15 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά καλο καλοκαίρι καταρχάς! Πριν μερικά λεπτά χάζευα στο φβ διαφορα βίντεο,πάτησα πάνω σε ένα που μου έκανε εντύπωση (σχετικά με μαγειρική) με το που πατάω πάνω αλλάζει το σκηνικό του βίντεο και μου βγάζει πορνό εξώφυλλο πρώτου προλάβω να αντιδράσω με πετάει σε μια ιστοσελίδα εκτός φβ που μου έγραφε για να παίξει το βίντεο κατεβάστε εφαρμογή vpn ‘’κατεβάστε εδώ έγραφε νομίζω’’ κάτι το οποίο δεν έκανα! υπάρχει περίπτωση να εισήλθαν στο λογισμικό μου,να έκλεψαν φωτογραφίες κτλ; Έχω I phone Ευχαριστώ εκ των προτέρων για της απαντήσεις σας Επεξ/σία 15 Ιουνίου από Kostas19988888 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 15 Ιουνίου Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 55 minutes ago, Kostas19988888 said: υπάρχει περίπτωση να εισήλθαν στο λογισμικό μου,να έκλεψαν φωτογραφίες κτλ; Όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas19988888 Δημοσ. 15 Ιουνίου Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 7 ώρες πριν, infin1tyGR είπε Όχι. Ευχαριστώ πολυ για την απάντηση καλημερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Engimek Δημοσ. 16 Ιουνίου Share Δημοσ. 16 Ιουνίου Βάλε ublock origin (browser addon/extension) και θα στα κόβει όλα αυτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 16 Ιουνίου Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2 hours ago, Engimek said: Βάλε ublock origin (browser addon/extension) και θα στα κόβει όλα αυτά. iPhone έχει λέει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Engimek Δημοσ. 16 Ιουνίου Share Δημοσ. 16 Ιουνίου Οκ δεν το είδα. Adblock τοτε, που από όσο ξέρω υπάρχει στο store τους. Ή brave browser και λύνεται το θέμα μια και καλή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TehJoHnX Δημοσ. 16 Ιουνίου Share Δημοσ. 16 Ιουνίου Firefox με extension ublock origin, τουλαχιστον στο android γινεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filip123go Δημοσ. 16 Ιουνίου Share Δημοσ. 16 Ιουνίου Φαντάζομαι ότι ήταν στο fb μέσω της εφαρμογής, οπότε το addblock θα πρέπει να μπει σε επίπεδο λογισμικού (η στο router, αν μπαίνει με wifi). Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο addblock που να κόβει γενικά, τα πάντα απο ios. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα