giorgos_76 Δημοσ. 16 Ιουνίου Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2 ώρες πριν, MauroPaltoudias είπε Τι θα πει "σε εμένα έκανε χρήση"; σημαίνει ότι εξαφανίστηκαν...απεχθάνονται την μυρωδιά του καφέ...Το αφήνεις λίγες μέρες και δεν ξαναβγαίνουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 16 Ιουνίου Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 3 ώρες πριν, SabotazNic είπε Αλλη μια φορα που θα το προτεινω, αλλα k-othrine (ισως αυτο να ειχες παρει και εσυ) για οτιδηποτε εξωτερικο, ισως και εντος αλλα με προσοχη τα ψεκασματα. Κανει φουλ δουλεια σε ολα δεν ειναι για εξωτερικη χρηση, ο ηλιος το αδρανοποιει. ειναι κυριως για εσωτερικη και δεν ενοχλει τα θερμοαιμα. μπορεις να το γλυψεις και δεν θα σου κανει κατι. μην το γλυψεις, υπερβαλω 😁 ολα αυτα τα μαντζουνια του εμποριου (οχι τα ισχυρα που εχουν οι γεοπονοι) δεν ειναι επιβλαβη για ανθρωπους και ζωα. τα μυρμηγια ειναι καθαρα και ακακα ζωα, μην ριχνετε κατι που θα τα εξολοθρευσει απο το μισο οικοδμικο τετραγωνο. βρειτε που πανε, βαλτε ενα καταλληλο για μυρμηγια και θα τα σκοτωσει τοπικα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 16 Ιουνίου Super Moderators Share Δημοσ. 16 Ιουνίου Την προσοχή σας παρακαλώ σε ο,τι αφορά σκευάσματα ιδιαίτερα τοξικά που ΔΕΝ πωλούνται για οικιακή χρήση αλλά προορίζονται ΜΟΝΟ για ειδικούς του χώρου! Σας το λέω πριν να είναι αργά… 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 16 Ιουνίου Share Δημοσ. 16 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, billdanos είπε Την προσοχή σας παρακαλώ σε ο,τι αφορά σκευάσματα ιδιαίτερα τοξικά που ΔΕΝ πωλούνται για οικιακή χρήση αλλά προορίζονται ΜΟΝΟ για ειδικούς του χώρου! Σας το λέω πριν να είναι αργά… Αν το λες για την δικια μου προταση, το παιρνεις ακομα και απο σκρουτζ (με την εννοια οτι ειναι ευκολα προσβασιμο). Απο εκει και περα, ολα εχουν οδηγιες πανω και ειναι πανω στον χειριστη να τις διαβασει. Ωστοσο, το χρησιμοποιω χρονια (ξεκινησα σε νησι λογω κατσαριδων), και συνεχιζω τους θερινους μηνες για εντομα και διαφορα. Με λιγη προσοχη, ουτε μασκα/γαντια χρησιμοποιω. Ολα αυτα αν θελετε οντως να απαλλαγειτε. Αλλιως παιρνετε καθε εβδομαδα προιοντα απο σουπερ μεχρι, και αν, κανουν δουλεια Επεξ/σία 16 Ιουνίου από SabotazNic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billyg599 Δημοσ. 18 Ιουνίου Share Δημοσ. 18 Ιουνίου (επεξεργασμένο) On 16/06/2024 at 14:34, SabotazNic said: Αλλη μια φορα που θα το προτεινω, αλλα k-othrine (ισως αυτο να ειχες παρει και εσυ) για οτιδηποτε εξωτερικο, ισως και εντος αλλα με προσοχη τα ψεκασματα. Κανει φουλ δουλεια σε ολα Συμφωνώ και με αυτό. Οτι τελειώνειε σε *othrine είναι πολύ δυνατό😀 Απλώς για έξω όταν το έβαζα ξεπλενόταν (αν πετας νερά στην περιοχή). Οπότε μετά άρχισα να τσιμεντώνω τρύπες. Επεξ/σία 18 Ιουνίου από billyg599 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisxkar Δημοσ. 18 Ιουνίου Share Δημοσ. 18 Ιουνίου On 14/06/2024 at 20:25, Bitbit said: έχω πρόβλημα με τα μυρμήγκια στο σπίτι. Έχω στην αυλή πολλά και μερικά κάνουν ντου στο σπίτι. Διαβάζω διάφορους τρόπους αντιμετώπισης, Gel, σπρευ, παγίδες, φυσικές μεθόδους με πιπέρια, λεμόνι, ξύδι.... μέχρι και φυτά που υποτίθεται διώχνουν τα μυρμήγκια. Έχετε καμιά ιδέα που όντως έχει δουλέψει για εσας; Μου φαίνεται θα τα δοκιμάσω όλα κάτι σπρεύ που έχω δοκιμάσει κάτι κάνουν αλλά δε με ικανοποιούν. Παρατηρώ ότι αν ρίξω κάπου, όντως εξαφανίζονται αλλά εμφανίζονται αλλού. Στην ουσία μετακομίζουν. Να ψεκάσω τα πάντα; δε το βλέπω και καλό. πήγαινε σε γεωπόνο και πες του να σου δώσει φάρμακο για μυρμήγκια όχι φυτικό.Έχουν δυνατά φάρμακα για επαγγελματική χρήση και θα σου δώσει οδηγίες απλά να έχεις τον νού σου να φοράς γάντια και να προσέχεις τον ψεκασμό΄γιατί συνήθως είναι δυνατά και ισχυρά δηλητήρια οπότε τα χρησιμοποιείς με ρέγουλα ,φτιάχνεις όσο θα χρειαστείς και τα αποθηκεύεις με ασφάλεια και δεν θα πετάς σε κήπους και τουαλέτες έτσι γιατί σου περίσσεψε ,σίγουρα δεν θα έχεις μυργμήγκια μετά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzotzo Δημοσ. 18 Ιουνίου Share Δημοσ. 18 Ιουνίου Χωρίς να ξέρω κάτι παραπάνω, τα μυρμήγκια που μας ενοχλούν; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SagoniasSlutRos Δημοσ. 18 Ιουνίου Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 1 ώρα πριν, tzotzo είπε Χωρίς να ξέρω κάτι παραπάνω, τα μυρμήγκια που μας ενοχλούν; Αν αφηνεις φαγητο στον παγκο της κουζινας και γεμιζουν μυρμηγκια.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzotzo Δημοσ. 18 Ιουνίου Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 7 hours ago, SagoniasSlutRos said: Αν αφηνεις φαγητο στον παγκο της κουζινας και γεμιζουν μυρμηγκια.... Ναι λογικό, αλλά πριν γεμίσουμε το σπίτι δηλητήριο μήπως να κλείσουμε τις τρύπες που μπαίνουν τα μυρμήγκια;; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Ιουλίου Share Δημοσ. 9 Ιουλίου TEZA MEC https://www.tezasafety.com/products/teza-mec-spray-aosmo-400ml/ έκανε δουλειά σε εμάς .Οπου τα πετύχουμε ψεκάζουμε και χάνονται . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 9 Ιουλίου Share Δημοσ. 9 Ιουλίου Πάντα για εξωτερικούς χώρους. Ειχα μεγάλο πρόβλημα στην αυλή όπου έχω κυβόλιθους σε χώμα. Μιλάμε για 10άδες φωλιές στρατιές του Ξέρξη από μυρμήγκια που έμπαιναν και στο σπίτι. Απελπιστική κατάσταση. Τόσο στην Αθήνα όσο και στο εξοχικό που είχαν κυριεύσει τους εσωτερικούς χώρους του σπιτιού. Ειχα δοκιμάσει διάφορα μάλλον οικολογικά αλλά μάλλον τα πολλαπλασίαζαν παρά τα εξολόθρευαν. Με έσωσαν φακελλάκια σκόνης που αγόρασα από Κινέζικους πάγκους κυρίως σε λαικές έχουν οι περισσότεροι. Συνήθως 50 λεπτά το φακελλάκι σε κάποια βρήκα 1 ευρώ τρία. Υπάρχουν σε πράσινο και ασημί φακελλάκια. Καλά και τα δύο ιδιαίτερα το ασημί για μυρμήγκια. Σε καμιά βδομάδα δεν έμεινε ούτε δείγμα. Υπήρχαν φωλιές με 2-3 μεγέθη. Όλα εξαφανίστηκαν.Κάνουν και για κατσαρίδες. Αυτό που θα συνιστούσα παιδιά μόνο για εξωτερικούς χώρους . Κινέζικό προιόν το πιο πιθανό δεν είναι οικολογικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 13 Ιουλίου Share Δημοσ. 13 Ιουλίου Έχει καποιος την ράτσα των κόκκινων μυρμηγκιών ? Αν ναι πως το αντιμετωπισε? (Εκτος απο μετακομιση ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efib Δημοσ. 13 Ιουλίου Share Δημοσ. 13 Ιουλίου Έχω πετύχει κάνα 2. Εκείνα τα μεγάλα δεν είναι; Νομίζω τσιμπάνε κιόλας. Εγώ με dobol έχω καθαρίσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 14 Ιουλίου Share Δημοσ. 14 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, efib είπε Έχω πετύχει κάνα 2. Εκείνα τα μεγάλα δεν είναι; Νομίζω τσιμπάνε κιόλας. Εγώ με dobol έχω καθαρίσει. Ναι, κάνουν κάτι σπυρακια-σημαδια σαν αλλεργία, ίσο ή χειροτερο απ τους κοριους στον ΕΣ... Επισης ερχονται σαν καμικάζι και οχι σε πορεία οπως τα κοινα μερμηγκια για να τα ακολουθησεις να δεις τη φωλια Τεσπα οκ θα το ψαξω το dobol να το δοκιμάσουμε Επεξ/σία 14 Ιουλίου από panosno1com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efib Δημοσ. 14 Ιουλίου Share Δημοσ. 14 Ιουλίου Ναι, με έχει τσίμπησει τέτοιο και έκανε πολύ καιρό να φύγει. Όταν σε τσίμπησει και θα δεις πύον μην το ξύσεις γιατί θα μολυνθεί. Άψογο το dobol. Εγγύηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα