Bitbit Δημοσ. 14 Ιουνίου Share Δημοσ. 14 Ιουνίου έχω πρόβλημα με τα μυρμήγκια στο σπίτι. Έχω στην αυλή πολλά και μερικά κάνουν ντου στο σπίτι. Διαβάζω διάφορους τρόπους αντιμετώπισης, Gel, σπρευ, παγίδες, φυσικές μεθόδους με πιπέρια, λεμόνι, ξύδι.... μέχρι και φυτά που υποτίθεται διώχνουν τα μυρμήγκια. Έχετε καμιά ιδέα που όντως έχει δουλέψει για εσας; Μου φαίνεται θα τα δοκιμάσω όλα κάτι σπρεύ που έχω δοκιμάσει κάτι κάνουν αλλά δε με ικανοποιούν. Παρατηρώ ότι αν ρίξω κάπου, όντως εξαφανίζονται αλλά εμφανίζονται αλλού. Στην ουσία μετακομίζουν. Να ψεκάσω τα πάντα; δε το βλέπω και καλό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 14 Ιουνίου Share Δημοσ. 14 Ιουνίου Aκολούθησε τα και παρατήρησε σε ποια σημεία έχουν κάνει φωλιές μέσα στο σπίτι. Συνήθως πάνε σε φαγωμένα πλακάκια/σοβατεπί, κάτω από ξύλινα κασώματα κλπ. Εκεί ψεκάζεις και γύρω - γύρω με κατσαριδοκτόνο. Αν συνεχιστεί το πρόβλημα πρέπει να φέρεις εταιρία απεντόμωσης... υπάρχει ειδικό φάρμακο που αν τα μυρμήγγια το μεταφέρουν στη φωλιά, σκοτώνονται όλα. Αλλά και πάλι πρέπει να ξέρεις πού είναι οι φωλιές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Βαγγ3λης Δημοσ. 14 Ιουνίου Share Δημοσ. 14 Ιουνίου Πάρε ένα από αυτά τα gel και ακολούθησε τις οδηγίες. https://www.skroutz.gr/c/4215/entomoktona-entomoapothitika-xwrou/f/1110734_1110779/Gel-myrmigia.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zestikios Δημοσ. 14 Ιουνίου Share Δημοσ. 14 Ιουνίου Εγώ με 2 παγίδες raid έκανα δουλειά. Αλλά και τα gel αυτά που πρότεινε ο φίλος πάνω είναι αποτελεσματικά. Τεράστια προσοχή σε κάθε περίπτωση αν υπάρχει κατοικίδιο ή μικρό παιδί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bitbit Δημοσ. 14 Ιουνίου Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 3 minutes ago, zestikios said: Εγώ με 2 παγίδες raid έκανα δουλειά. Αλλά και τα gel αυτά που πρότεινε ο φίλος πάνω είναι αποτελεσματικά. Τεράστια προσοχή σε κάθε περίπτωση αν υπάρχει κατοικίδιο ή μικρό παιδί. με τέτοια τιμή αν δεν είναι αποτελεσματικά, θα δικαιολογούμαι να τους κάψω το κατάστημα; 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
a_f_a Δημοσ. 14 Ιουνίου Share Δημοσ. 14 Ιουνίου Oπως παρέθεσαν παραπάνω https://www.skroutz.gr/s/6522468/Bayer-Maxforce-Quantum-Gel-gia-Myrmigia-4gr.html απο το μπαλκόνι εμπεναν κάποια μέσα στο σαλόνι. Εβαλα από αυτό και σε 2-3 μέρες σταμάτησαν και δεν ξαναμεφανιστηκαν στο μπαλκόνι. Που και που βαζω για κάθε ενδεχόμενο. Μιλάω για τα πολύ μικρα τα ξανθα. Οχι τιποτε μαυρα κτήνη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gogkroj Δημοσ. 14 Ιουνίου Share Δημοσ. 14 Ιουνίου τα μυρμήγκια μολις δοκιμάσουν το gel ναρκωνονται μη τα σκοτωσετε αφηστε τα επανω και μόλις ξυπνήσουν θα γυρισουν στη φωλια τους οπου και θα εξοντωσουν τα υπολοιπ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos_76 Δημοσ. 16 Ιουνίου Share Δημοσ. 16 Ιουνίου ρίξε από εκεί που μπαίνουν, λίγο καφέ ελληνικό...Σε εμένα έκανε χρήση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SagoniasSlutRos Δημοσ. 16 Ιουνίου Share Δημοσ. 16 Ιουνίου Βάζεις από αυτό και θα δεις να αρχίσουν να τρώνε σαν τρελά. Θα φάνε μια δυο σταγόνες και θα το πάνε στη φωλιά μετά και τέλος. https://www.skroutz.gr/s/15654094/Dafni-Agrotrade-Dobol-Ant-Flask-Gel-gia-Myrmigia-15gr.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xsterg Δημοσ. 16 Ιουνίου Share Δημοσ. 16 Ιουνίου εχω ακουσει και για κανελλα σκονη. δεν ξερω εαν κανει δουλεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
J0hn82 Δημοσ. 16 Ιουνίου Share Δημοσ. 16 Ιουνίου Και εγώ με κήπο έξω από το σπίτι, είχα πάρει από την Αθηνάς, απο κατάστημα με αγροτικά, μια σκόνη της Bayer αν θυμάμαι καλά. Έκανες ένα διάλυμα και το ψέκαζες. Επειδή αυτά είναι ισχυρά δηλητήρια και υπήρχε κατοικίδιο στο σπίτι, με ένεση το έριξα στα σημεία που περνούσαν εντός του πατώματος. Αυτο πριν 15 χρόνια, δεν ξαναφάνηκαν ποτέ ξανά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
etheo Δημοσ. 16 Ιουνίου Share Δημοσ. 16 Ιουνίου https://www.skroutz.gr/s/23144233/BASF-Fendona-Top-Ygro-gia-Myrmigia-PSyllous-Korious-Katsarides-100ml.html#reviews Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billyg599 Δημοσ. 16 Ιουνίου Share Δημοσ. 16 Ιουνίου On 14/06/2024 at 20:25, Bitbit said: έχω πρόβλημα με τα μυρμήγκια στο σπίτι. Έχω στην αυλή πολλά και μερικά κάνουν ντου στο σπίτι. Διαβάζω διάφορους τρόπους αντιμετώπισης, Gel, σπρευ, παγίδες, φυσικές μεθόδους με πιπέρια, λεμόνι, ξύδι.... μέχρι και φυτά που υποτίθεται διώχνουν τα μυρμήγκια. Έχετε καμιά ιδέα που όντως έχει δουλέψει για εσας; Μου φαίνεται θα τα δοκιμάσω όλα κάτι σπρεύ που έχω δοκιμάσει κάτι κάνουν αλλά δε με ικανοποιούν. Παρατηρώ ότι αν ρίξω κάπου, όντως εξαφανίζονται αλλά εμφανίζονται αλλού. Στην ουσία μετακομίζουν. Να ψεκάσω τα πάντα; δε το βλέπω και καλό. Και εμένα έμπαιναν απο την αυλή στο σπίτι. Παρατήρησα απο ποιά σημεία έμπαιναν και τσιμέντωσα ότι μικρή τρύπα υπήρχε. Κάνουν φωλίες δλδ κάτω απο το σπίτι. Αν μπαίνουν τώρα επιφανειακά όπως είπαν οι άλλοι ή την κλασική σκόνη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 16 Ιουνίου Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 5 ώρες πριν, J0hn82 είπε Και εγώ με κήπο έξω από το σπίτι, είχα πάρει από την Αθηνάς, απο κατάστημα με αγροτικά, μια σκόνη της Bayer αν θυμάμαι καλά. Έκανες ένα διάλυμα και το ψέκαζες. Επειδή αυτά είναι ισχυρά δηλητήρια και υπήρχε κατοικίδιο στο σπίτι, με ένεση το έριξα στα σημεία που περνούσαν εντός του πατώματος. Αυτο πριν 15 χρόνια, δεν ξαναφάνηκαν ποτέ ξανά. Αλλη μια φορα που θα το προτεινω, αλλα k-othrine (ισως αυτο να ειχες παρει και εσυ) για οτιδηποτε εξωτερικο, ισως και εντος αλλα με προσοχη τα ψεκασματα. Κανει φουλ δουλεια σε ολα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauroPaltoudias Δημοσ. 16 Ιουνίου Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 14 hours ago, giorgos_76 said: ρίξε από εκεί που μπαίνουν, λίγο καφέ ελληνικό...Σε εμένα έκανε χρήση. Τι θα πει "σε εμένα έκανε χρήση"; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα