Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, οδηγάω ένα accent του πατέρα μου εδώ και καναν μήνα και χτες σε μια βόλτα που το πηγα καμοια ώρα με διάλλειματα(με λιγο κίνηση στους δρόμους)κάποια στιγμη μου έβγαλε μια μυρωδιά Καμμένου. Η μυρωδιά ήταν σαν να ερχόταν από τις πισω ρόδες και γενικά το πισω μέρος έμοιαζε σαν Καμμένο πλαστικο μπορώ να πω όσο τη θυμαμαι και την έβγαζε ακόμα και σταματημενος που ήμουν με πατημενο συμπλέκτη που γκαζωνα να δω αν θα μυρίσει κάτι. Από οταν το αφησα λίγη ώρα και μετά δεν μου χει ξαναμυρισει.Για λίγο σκέφτηκα μηπως ειναι ότι έβαψε τις δαγκάνες ο μάστορας στο βουλκανιζατερ που βαλα λάστιχα και με τη θερμοκρασία κάηκε το χρώμα που βάλε αλλά δεν μου κολλάει γιατί να μυρίσει εκείνη τη στιγμη και γιατί να μυρίζει σταματημενος στο μαρσαρισμα.Το αμάξι μπήκε συνεργείο πριν λίγες μέρες για αναρτήσεις και ευθυγράμμιση. Να πω επίσης ότι στη νεκρά μου κάνει έναν πολυ ελαφρυ ήχο που όταν παταω συμπλέκτη εξαφανιζεται και πως κάποιες φορές δεν κουμπώνει η όπισθεν. Όποιος είχε παρομοια εμπειρία και μπορεί να μου πει μια κουβέντα θα βοηθήσει για να χω μια ιδέα μέχρι να το στείλω για ελεγχο. Ευχαριστώ πολυ. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, TeoMsD είπε

Καλησπέρα, οδηγάω ένα accent του πατέρα μου εδώ και καναν μήνα και χτες σε μια βόλτα που το πηγα καμοια ώρα με διάλλειματα(με λιγο κίνηση στους δρόμους)κάποια στιγμη μου έβγαλε μια μυρωδιά Καμμένου. Η μυρωδιά ήταν σαν να ερχόταν από τις πισω ρόδες και γενικά το πισω μέρος έμοιαζε σαν Καμμένο πλαστικο μπορώ να πω όσο τη θυμαμαι και την έβγαζε ακόμα και σταματημενος που ήμουν με πατημενο συμπλέκτη που γκαζωνα να δω αν θα μυρίσει κάτι. Από οταν το αφησα λίγη ώρα και μετά δεν μου χει ξαναμυρισει.Για λίγο σκέφτηκα μηπως ειναι ότι έβαψε τις δαγκάνες ο μάστορας στο βουλκανιζατερ που βαλα λάστιχα και με τη θερμοκρασία κάηκε το χρώμα που βάλε αλλά δεν μου κολλάει γιατί να μυρίσει εκείνη τη στιγμη και γιατί να μυρίζει σταματημενος στο μαρσαρισμα.Το αμάξι μπήκε συνεργείο πριν λίγες μέρες για αναρτήσεις και ευθυγράμμιση. Να πω επίσης ότι στη νεκρά μου κάνει έναν πολυ ελαφρυ ήχο που όταν παταω συμπλέκτη εξαφανιζεται και πως κάποιες φορές δεν κουμπώνει η όπισθεν. Όποιος είχε παρομοια εμπειρία και μπορεί να μου πει μια κουβέντα θα βοηθήσει για να χω μια ιδέα μέχρι να το στείλω για ελεγχο. Ευχαριστώ πολυ. 

Πόσα χιλιόμετρα έχει ; 

Λάδια σασμάν έχεις δει ; Έχουν αλλαχτεί ποτέ ; Για το συμπλέκτη  είναι το ρουλεμάν μπριζντερεκ. . 

Δημοσ.

130χιλιαδες έχει, πέρυσι έγινε αλλαγή δισκο πλατω ρουλεμάν τσιμούχες και βαλβολίνες, έτσι έχει γράψει στο βιβλίο service δηλαδή ο μάστορας, να πω πως και τον ήχο αυτό δεν τον κάνει παντα αλλά κάποιες φορές είναι αρκετά αισθητός. 

1 ώρα πριν, meletis_m είπε

Πόσα χιλιόμετρα έχει ; 

Λάδια σασμάν έχεις δει ; Έχουν αλλαχτεί ποτέ ; Για το συμπλέκτη  είναι το ρουλεμάν μπριζντερεκ. . 

Επίσης δεν έχω παρατηρήσει κάτι άλλο ουτε να μου πατιναρει ουτε τιποτα. Παίζει ο συνδυασμός του να το πηγα λίγο πιο επιθετικά(απότομες επιταχυνσεις απότομα φρεναρισματα, είμαι και νέος δηλαδή) σε συνδυασμό με τον καυσωνα να το δημιουργησε αυτό στο καημένο το χιουνται και να μην είναι κάτι ανυσηχητικο; θερμοκρασία ήταν περίπου στη μέση. Καλά δεν το γαμαω το αμάξι κιόλας ουτε καγκουριες κάνω αλλά  ώρες ώρες το παω πιο απότομα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Εβαψε δαγκάνες ο λαστιχας;Δεν κοιτάς μπας και έχουν κολλήσει τα φρένα;

Να χουν κολλήσει; κανονικά φρενάρει, πίσω έχει ταμπουρο το χιουνται και μπροστά δαγκάνες ένα σπρεει βάψιμο Το περασε  και είπα μήπως από τη θερμοκρασία κάηκε. Απλά το ψιλοαποκλεισα αυτό γιατί μυριζε και σταματημενος στο μαρσαρισμα, τώρα δεν ξερω αν με μπέρδεψε τόσο εμένα και όντως είναι από αυτό αλλά ναι. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...