Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. Ημουν μελος εφορευτικης επιτροπης στις εκλογες της 9/6/24. Απο οτι διαβασα και εψαξα μονος μου, μετα την εκλογικη διαδικασια, η δικαστικη αντιπροσωπος πρεπει μεσω μιας εφαρμογης που βρισκεται στον παρακατω συνδεσμο να δηλωσει τους γραμματεις και τα μελη της εφορευτικης επιτροπης (ον/μο, ΑΦΜ κλπ). Ο συνδεσμος: https://www.gsis.gr/Elections-2024/eklogikes-perifereies-kod1-59?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR0KJR7QZKwvPMzHXyfCAFbQpBrN94PIRc39A5P-MqpoXo0Y_A5yelFptDo_aem_ZmFrZWR1bW15MTZieXRlcw

Αναφερει οτι η προθεσμια ειναι απο 31/5 εως 16/6 που ειναι μεθαυριο. Επισης διαβασα απο αλλα μελη, οτι στην αρχη εχει προσβαση μονο η Δ. Αντιπροσωπος και μολις ολοκληρωσει και υποβαλλει ολα τα μελη εφορευτικης, τοτε η πλατφορμα ανοιγει και για τα ιδια τα μέλη. Παρολα αυτα μολις κανω εισοδο στην εφαρμογη και εισαγω τα στοιχεια μου απο taxis net, με πετάει εδω. Καποιος που εχει παρομοια εμπειρια και ηταν στην εφορευτικη επιτροπη να μου πει? Πρεπει να περιμενω? Και αν ναι ποσο? Για εσας εχει ανοιξει η πλατοφορμα και μπαινετε κανονικα?image.jpeg.bc837af3e0ef1f06f0470036ca589a78.jpeg

Δημοσ.

κάνε ενα τηλέφωνο στο δικαστικό αντιπρόσωπο να τον ρωτήσεις, τα ονόματα τους είναι δημόσια άλλωστε κ η τοποθέτηση τους. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Jimakozz είπε

Αναφερει οτι η προθεσμια ειναι απο 31/5 εως 16/6 που ειναι μεθαυριο. Επισης διαβασα απο αλλα μελη, οτι στην αρχη εχει προσβαση μονο η Δ. Αντιπροσωπος και μολις ολοκληρωσει και υποβαλλει ολα τα μελη εφορευτικης, τοτε η πλατφορμα ανοιγει και για τα ιδια τα μέλη. Παρολα αυτα μολις κανω εισοδο στην εφαρμογη και εισαγω τα στοιχεια μου απο taxis net, με πετάει εδω. Καποιος που εχει παρομοια εμπειρια και ηταν στην εφορευτικη επιτροπη να μου πει? Πρεπει να περιμενω? Και αν ναι ποσο? Για εσας εχει ανοιξει η πλατοφορμα και μπαινετε κανονικα?

Υποθέτω ότι είναι λόγω αυτού που το αναφέρεις κι εσύ ξεκάθαρα. 16/6 λήγει η προθεσμία και μετά θα ανοίξει η πλατφόρμα και για εσάς. Γιατί προσπαθείς να κάνεις είσοδο από τώρα? Αφού δεν είσαι στις κατηγορίες που μπορούν να μπουν μέσα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε εμενα μου απαντησαν το εξης

Ο Δικαστικός αντιπρόσωπος εισέρχετε στο ιστότοπο www.gsis.gr στη διαδρομή Αρχική/Εκλογές για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου της 9ης Ιουνίου 2024, στην «Εφαρμογή καταχώρισης των Γραμματέων της εφορευτικής Επιτροπής και των Διερμηνέων της Τουρκικής Γλώσσας από Τακτικούς Αντιπροσώπους της Δικαστικής Αρχής», όταν θα είναι διαθέσιμη,  προκειμένου να καταχωρήσει και να οριστικοποιήσει τον Γραμματέα/Διερμηνέα/ΜΕΦ, αν υπάρχουν και στη συνέχεια στην «Εφαρμογή Ηλεκτρονικής αίτησης πληρωμής της Ειδικής Εκλογικής Αποζημίωσης και καταχώρισης του ΙΒΑΝ» για την καταχώρηση του τραπεζικού λογαριασμού, στον οποίο είναι δικαιούχος/συνδικαιούχος. Στη συνέχεια, οι Γραμματέας/Διερμηνέας/ΜΕΦ θα πρέπει να συνδεθεί στην "Εφαρμογή Ηλεκτρονικής αίτησης πληρωμής της Ειδικής Εκλογικής Αποζημίωσης και καταχώρισης του ΙΒΑΝ" με τους προσωπικούς τους κωδικούς Taxisnet προκειμένου να εισάγουν το ΙΒΑΝ τραπεζικού λογαριασμού, στον οποίο είναι δικαιούχοι/συνδικαιούχοι".

Για πληροφοριες πληρωμης εφορευτικης επιτροπης ρωτησα και αλλο μου απαντησαν εκτος αν μου απαντησε η AI του gov :P 

Στο myaade ειναι δηλωμενος το iban μου, πρεπει να το ξανα καταχωρησω εκ νεου στην αιτηση? και γιατι πρεπει τα ιδια τα μελη πρεπει να κανουν την αιτηση για την εκλογικη αποζημειωση? αφου ο/η δικαστικος αντιπροσωπος δηλωνει εκ των προτερων τα ιδια μελη με α.φ.μ και λοιπα στοιχεια και με διασταυρωση του taxis σε IBAN λογαριασμους γινεται η πιστωση, δηλαδη προς τι η διπλοτυπια?

Επεξ/σία από μπουρτζοβλαχος
Δημοσ.

Δεν έχει ανοίξει ακόμα η πλατφόρμα να σας δηλώσουν οι δικαστικοί αντιπρόσωποι. Όταν ανοίξει θα πρέπει μετά να μπείτε σε άλλη πλατφόρμα για την πληρωμή όχι στην παραπάνω. 

Δημοσ.

Τι είναι αυτά με τις πλατφόρμες πάλι; Στις τελευταίες εκλογές που ήμουν εφορευτική το 2007, ο δικαστικός έδινε σε όλους ένα χαρτί δικό του υπογεγραμμένο, και λέει να το πάτε στην εφορία σας και θα πληρωθείτε. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...