Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χωρίς καμία ειδοποίηση, μπήκα τυχαία σκρουτζ και έβγαλε ένα banner οτι η χρέωση της συνδρομής μου απέτυχε. Ψάχνω να βρω κάπου να τη πληρώσω χειροκίνητα, έφαγα κανα 15λεπτο, τίποτα. Βλέπω πως έχουν αλλάξει και οι όροι της νέας plus, ξενερώνω, λέω θα κάνω ακύρωση δε πειράζει. Ψάχνω κουμπί ακύρωσης, τίποτα. Ξεκινάω να ψάχνω για επικοινωνία, τίποτα. τηλέφωνο τίποτα. email τίποτα.

Δεν μας τα λέτε καλά. Φάγατε άκυρο λόγω βλακείας σας.

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βρήκα ένα τηλ μέσω ενός συνεργαζόμενου καταστήματος.. 2152154242. Έκανα λάθος σε ένα αίτημα επιστροφής και αντί για αντικατάσταση, επέλεξα επιστροφή χρημάτων. Θέλω να το αλλάξω το αίτημα ή να ακυρωθεί και να το ξανακάνω και δεν γίνεται μέσω του app..μιλάω μονο με bots κ μπαίνω σε λούπα. Οπότε πήρα το κατάστημα και μου έδωσαν αυτό το τηλ, που σε συνδέει με την εξυπηρέτηση. Τώρα είμαι στην αναμονή.. για να δούμε. Απαράδεκτος παντως ο τρόπος επικοινωνίας.

Επεξ/σία από xartemporas
Δημοσ.

Λοιπόν, παραγγελία απο τις 18 Νοεμβρίου, μια πολυθρόνα, περνάνε 5 μέρες και μου στε΄λνουν πως θα παραδωθεί στην παλιά διευθυνση, έχω μετακομίσει, έχω αλλάξει όλα τα στοιχεία και αυτοί το έστειλαν στην παλιά...

Μετά απο μηνύματα botchat κτλ μου λένε πως δε γίνεται αλλαγή διευθυνσης και πρέπει να επιστρέψει στο κατάστημα, παίρνω το κατάστημα στη Θεσσαλονίκη και μου λένε πως η σκρουτζ έχει δική της αποθήκη και φεύγουν από εκεί και πως το κατάστημα δεν έχει σχεση....

Μιλάω πάλι μαζί τους μέσω email και τελικά μου λένε να διαλέξω άλλη πολυθρόνα γιατί αυτή δεν υπάρχει...

(έχω πληρώσει με δανειοδότηση μέσω TBI)

Διαλέγω μια άλλη πολυθρόνα και μου λένε σε 3 μέρες θα την έχω στη νέα διεύθυνση... 

27 Νοεμβρίου φεύγει και καλά απο Θεσσαλονίκη... 

Σήμερα 10 Δεκέμβρη δεν έχω παραλάβει, παίρνω το τηλέφωνο της μεταφορικής orfee beinoglou από εκεί, μετά απο 40 λεπτά αναμονή μου απαντούν και μου λένε πως εχει φύγει απο τις 27/11 για Ελευσίνα στις αποθήκες, τους λέω με τα πόδια να είχε έρεθι η πολυθρόνα θα είχε φτάσει μόνη της... Μου λένε έχετε δίκιο και θα το κοιτάξουμε...

Όλες αυτές τις μέρες δεν υπάρχει τρόπος επικοινωνίας με το σκρουτζ, αν δε παραλάβω εντός τριών ημερών θα πάω στα γραφεία του σκρουτζ να τσακωθώ... μόνο μην έρθει κανένας σεκιουριτάς και την πληρώσει αυτός... 

Μέσα σε όλα η TBI ζητάει και την πρώτη δόση...

2152154242, μόνο αυτό το τηλέφωνο λειτουργεί αλλα δε το σηκώνουν ποτέ, 35 λεπτα αναμονή μέχρι τώρα που γράφω...

• Sad 1
Δημοσ.
52 minutes ago, Mazeus said:

2152154242, μόνο αυτό το τηλέφωνο λειτουργεί αλλα δε το σηκώνουν ποτέ, 35 λεπτα αναμονή μέχρι τώρα που γράφω...

Καταρχάς κουράγιο .. κατά δεύτερον κάνε υπομονή κ θα το σηκώσουν, εγώ τελικά μίλησα μαζί τους και ακύρωσαν αυτοί το αίτημα επιστροφής.

• Thanks 1
Δημοσ.

Παίρνω και εγώ μίας και ο φίλος που βρήκε το τηλέφωνο να ναι καλά.. αν και δεν το έχουν σηκώσει ακόμα 15 λεπτά αναμονή...

Κάτι άλλο δεν είναι κανείς κοντά νέα Ιωνία να πάει εκεί να τους ξεχεσει!!

Επιτέλους!!! Το σήκωσαν και έλυσα το θέμα... Μπράβο χαρτεμπορα!!!!

• Haha 2
Δημοσ.
25 minutes ago, harri-S- said:

Παίρνω και εγώ μίας και ο φίλος που βρήκε το τηλέφωνο να ναι καλά.. αν και δεν το έχουν σηκώσει ακόμα 15 λεπτά αναμονή...

Κάτι άλλο δεν είναι κανείς κοντά νέα Ιωνία να πάει εκεί να τους ξεχεσει!!

Επιτέλους!!! Το σήκωσαν και έλυσα το θέμα... Μπράβο χαρτεμπορα!!!!

Χαχαχα ωραίος.. καλά κ γω περίμενα κάνα 20λεπτο σίγουρα..

Έχουν τεράστιο όγκο παραγγελιών κ έχουν χάσει την μπάλα.

Δημοσ.

Εμένα συνέχεια αλλάζουν τήν ημερομηνία παράδοσης, τώρα είναι 18-19 Δεκ. Τό ωραίο είναι ότι τό πακέτο (TV) ήλθε μέ ACS στό Μαρούσι από μαγαζί στίς Σέρρες τήν 10/12! Άν δέν έλθει αύριο (18/12) ακυρώνω τήν παραγγελία καί άς στείλουν τήν TV πίσω στίς Σέρρες.

Δημοσ.
Στις 10/12/2024 στις 1:20 ΜΜ, xartemporas είπε

Καταρχάς κουράγιο .. κατά δεύτερον κάνε υπομονή κ θα το σηκώσουν, εγώ τελικά μίλησα μαζί τους και ακύρωσαν αυτοί το αίτημα επιστροφής.

Συγνώμη που άργησα να απαντήσω...

Τελικά μετά από 48 λεπτά το σήκωσε μία κοπέλα, της λέω ημαρτον με τα bot, αφού και τώρα που μιλάμε δεν είμαι σίγουρος ότι δεν είσαι bot, μου λέει όχι όχι είμαι άνθρωπος με λένε Γιώτα 😂😂😂...

Τέλος πάντων με τα πολλά είπα το πρόβλημα και τελικά ως δια μαγείας την επόμενη μέρα βρέθηκε η πολυθρόνα (λες και ήταν κανένα κουτάκι) και μας πήραν τηλέφωνο ότι την φέρνουν... Τέλος καλό όλα καλά αλλά η κοπέλα άκουσε πολλά για την τακτική τους, της είπα συγνώμη που στα λέω σε σένα αλλά δεν είναι δυνατόν να πλουτίζουν αφαιρώντας θέσεις εργασίας και εκείνη απάντησε πως είστε και ήρεμος, άλλοι θα έβριζαν... Κρίμα και αυτοί που εργάζονται εκεί αλλά πιο πολύ κρίμα και εμείς που ψάχνουμε να βρούμε άκρη... 

Μετά από όλα αυτά έκανα παραγγελία πράγματα για νέο υπολογιστή την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου, όλα παράδοση σε μια μέρα, παρέλαβα τα μισά την Κυριακή, ναι απίστευτο, όμως το Σάββατο ένα 2 προϊόντα άλλαξαν στην εφαρμογή από Δευτέρα σε Παρασκευή για παράδοση... Μυαλό δε βάζουν... Πήρα το κατάστημα e-gate και τους εκραξα γιατί αν ήταν έτσι θα τα έπαιρνα από άλλο κατάστημα και όχι να γράφουν εξπρές παράδοση...

21 ώρες πριν, KCRfan είπε

Εμένα συνέχεια αλλάζουν τήν ημερομηνία παράδοσης, τώρα είναι 18-19 Δεκ. Τό ωραίο είναι ότι τό πακέτο (TV) ήλθε μέ ACS στό Μαρούσι από μαγαζί στίς Σέρρες τήν 10/12! Άν δέν έλθει αύριο (18/12) ακυρώνω τήν παραγγελία καί άς στείλουν τήν TV πίσω στίς Σέρρες.

Καλά μην είσαι σίγουρος ότι θα μπορέσεις να την ακυρώσεις, από κάποια στιγμή και μετά δε σε αφήνει, ειδικά αν την έχει παραλάβει η μεταφορική...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν επιλεξει καποιος την skroutz σαν μεταφορική πρεπει να οπλιστει με ιωβια υπομονη... 4 φορες μεχρι σημερα δεν πρόλαβε και εχουμε μελλον. Η δυνατοτητα επικοινωνιας οπως προαναφερθηκε ειναι μηδενικη.

Ποτε ξανα απλα.

2024-12-24 23.46.47 www.skroutz.gr 30d37ebf-14fe-44ef-934f-070a2cc25c5a.jpg

Επεξ/σία από digitron
  • Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Η λύση είναι να γίνει καταγγελία επώνυμα. Μπορείτε όλοι μέσα στον συνήγορο του καταναλωτή να δημιουργήσετε ¨φάκελο¨ με το θέμα που αντιμετωπίζετε. Αν απλά λέμε το πρόβλημά μας και δεν κάνουμε κάτι, μην περιμένουμε να αλλάξει τακτική.

10 λέπτά υπόθεση είναι, μην το αμελείτε 

• Like 2
  • Haha 1
Δημοσ.
On 24/12/2024 at 23:53, digitron said:

Αν επιλεξει καποιος την skroutz σαν μεταφορική πρεπει να οπλιστει με ιωβια υπομονη... 4 φορες μεχρι σημερα δεν πρόλαβε και εχουμε μελλον. Η δυνατοτητα επικοινωνιας οπως προαναφερθηκε ειναι μηδενικη.

Ποτε ξανα απλα.

2024-12-24 23.46.47 www.skroutz.gr 30d37ebf-14fe-44ef-934f-070a2cc25c5a.jpg

Μονο σε skroutz point βολευει.. Με την μεταφορικη τους δεν βγαινει καμια ακρη.

Δημοσ.
Στις 14/6/2024 στις 5:04 ΜΜ, LouCi4er είπε

2152154200 5 δευτερόλεπτα αναζήτηση αν έκανες θα το έβρισκες 

Δοκίμασες να το καλέσεις?  Εννοείς 5 δευτερόλεπτα και κλείνει.

FAIL

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...