gambitgr Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Αυτοί πάνε για κανόνι σίγουρα. Δεν υπάρχει πουθενά τρόπος να επικοινωνήσεις μαζί τους μέσα από την ιστοσελίδα και όλοι οι σύνδεσμοι σε ξαναβγάζουν στο ίδιο σημείο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konis1989 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου ΕλεοΣ, δεν έχουν ούτε μια φόρμα επικοινωνίας ούτε ένα τσατ. έγιναν μονοπώλιο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doctorized Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Εγώ παιδιά δεν εμπιστεύομαι καθόλου το skroutz. Έχει υπερβολικά πολλά λάθη. Λάθη στους τίτλους των προϊόντων (γράφει πχ ότι ο lazer εκτυπωτής συνοδεύεται από 5 τόνερ ενώ έχει μόνο 1), λάθη στα χαρακτηριστικά των προϊόντων και λανθασμένες αντιστοιχίσεις προϊόντων καταστημάτων σε προϊόντα skroutz (στη σελίδα του skroutz βρίσκεις ένα προϊόν που σε ενδιαφέρει και πατώντας το λινκ κάποιου καταστήματος που το διαθέτει, βλέπεις ότι σε κατευθύνει σε άλλο, παραπλήσιο προϊόν που μπορεί να σου κάνει μπορεί και όχι [πχ έχει υποδοχή διαφορετικού βύσματος]). Με άλλα λόγια δεν μπορείς να εμπιστευτείς τίποτα!! Προσωπικά χρησιμοποιώ το skroutz όπως ακριβώς χρησιμοποιώ την αναζήτηση της Google. Βρίσκω ποιο προϊόν θέλω, ποιο κατάστημα με βολεύει, επιβεβαιώνω τα χαρακτηριστικά του προϊόντος από την επίσημη σελίδα της κατασκευάστριας εταιρείας και προχωρώ σε παραγγελία μόνο μέσα από την ιστοσελίδα του καταστήματος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vefo Δημοσ. πριν από 8 ώρες Share Δημοσ. πριν από 8 ώρες Εχετε όλοι δίκιο, είναι απαράδεκτο αυτό που συμβαίνει με το σκρουτζ, να μην υπάρχει κάποιος τρόπος normal επικοινωνίας. Ξέρω ότι έχετε ταλαιπωρηθεί, συγκέντρωσα όσους πιθανούς τρόπους επικοινωνίας βρήκα, ελπίζω να βοηθήσουν: https://help.skroutz.gr/hc/el-gr/requests/new skroutzlastmile στο 2111982107, 2152154200, 2152154242 215 215 3400 Τηλεφωνικές παραγγελίες [email protected] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα