filip123go Δημοσ. 15 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2024 21 minutes ago, dpz4 said: το κατεβασα αλλα δεν δειχνει την υγεια της μπαταριας. Ισως θελει μια καλη φορτιση επειδη τωρα ειναι αρκετα χαμηλα. Αργοτερα που θα το φορτισω θα ξαναδω. Πρέπει να το φορτίσεις 3-4 φορές. 1
dpz4 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2024 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2024 4 ώρες πριν, filip123go είπε Πρέπει να το φορτίσεις 3-4 φορές 👍 οκ. αυτο για εμενα σημαινει μια εβδομαδα περιπου.
bill27 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2024 Δεν έχει ζελατίνα τό συγκεκριμένο τηλέφωνο όπως όλα τά tcl που πωλούνται Ελλάδα έχει κανονικά ταινία ασφαλείας 1
dpz4 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2024 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2024 15 ώρες πριν, bill27 είπε Δεν έχει ζελατίνα τό συγκεκριμένο τηλέφωνο όπως όλα τά tcl που πωλούνται Ελλάδα δεν ισχυει αυτο https://youtu.be/5SnUDlKiuL4 στο 2:16 κοιτα
@topos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) Και εμένα δεν είχε ζελατίνα, παντός αυτό που ανέφερε ο ts ότι κατευθείαν του ζήτησε update, εμένα δεν μου το εκανε.Επρεπε να το βάλω χειροκίνητα ->check for updates για να το κατεβάσει. Πάντως από την μικρή μου εμπειρία από το κινητό κατά το "στήσιμο"-και σε σύγκριση με ενα realme 8 5g που έχει και αυτό dimensity 700 και 4g ram- δεν μου πολυαρεσε. Και η οθόνη κατατι λιγότερη φωτεινή και πιο αργό μου φάνηκε, επιπλέον το ui της TCL ήταν σαν το κουτί του τηλεφώνου->Ασκημουτσικο και basic. Ίσως βεβαια θέλει μερικές μέρες να ισορροπήσει. Παρόλα τα παραπάνω για 90 ευρώ είναι οκ αγορά για basic χρήση μιας και έχει nfc+5g. Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2024 από @topos
dpz4 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2024 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2024 7 ώρες πριν, @topos είπε Και εμένα δεν είχε ζελατίνα, παντός αυτό που ανέφερε ο ts ότι κατευθείαν του ζήτησε update, εμένα δεν μου το εκανε Θυμήθηκες να δεις εάν στην κατανάλωση δεδομένων έγραφε ημερομηνίες (από - έως); Σίγουρα είναι ένα βασικό τηλέφωνο, και εγώ για χρήση ως 5g modem στο σπίτι το πήρα, αλλά μου άρεσε πολύ το ότι μου έδωσε το δικαίωμα να πετάξω ( απεγκαταστήσω ή απενεργοποιήσω) όλες σχεδόν τις εφαρμογές που δεν μου χρειάζονται και στα άλλα τηλέφωνα απλά τις κουβαλάμε και μας τρώνε μνήμη και μπαταριά. Και αφαιρώντας τα άχρηστα έγινε αρκετά ποιο γρήγορο. Βέβαια δεν συνίσταται για κάποιον που θέλει να κάνει κάποια παραπάνω πράγματα, ούτε για την φωτογραφική του ικανότητα.
Brainmorf Δημοσ. 19 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) 27 Μαϊου με 26 Ιουνίου γράφει το δικό μου ( η αγορά έγινε στις 2 Ιουνίου ). Υπήρχε η ταινία ασφαλείας κανονικά και τα παρελκόμενα, άθικτα στις συσκευασίες τους. Από κει και πέρα , η μπαταρία ήταν στο 17% όταν έγινε η πρώτη φόρτιση. Αυτό που δεν θυμάμαι είναι για το εάν έβγαλε ειδοποίηση για αναβάθμιση των εφαρμογών χωρίς να έχει συνδεθεί στο διαδίκτυο γιατί είχα την κάρτα SIM όπως έχω αναφέρει. Με 4GB ram είναι στο όριο ( χωρίς επιπλέον εφαρμογές ) , ευτυχώς δεν έχει κολλήματα όπως ας πούμε κάτι Redmi - Samsung με τα ίδια GB μνήμης συν ότι αναπαράγει άνετα βίντεο ανάλυσης 1440p. Όντως η μπαταρία πέφτει γρήγορα ( 5G ενεργοποιημένο και ρύθμιση στα 90 HZ ), η φωτεινότητα της οθόνης είναι μόλις στα 400 nits με συνέπεια σε περιβάλλον που έχει ήλιο και σκάει στην οθόνη δυσκολεύεσαι να δεις. Ούτε η αυτόματη φωτεινότητα δουλεύει σωστά ( όπως στο Note 13 που είχα ). Επίσης για κάποιο ανεξήγητο λόγο, όταν το συνδέω με ακουστικά Bluetooth χρειάζεται σε κάθε αποσύνδεση να ανεβάσω πάλι την ένταση του ήχου κλήσης γιατί μειώνει την ένταση από μόνο του σχεδόν στο μηδέν. Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2024 από Brainmorf
dpz4 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2024 Στις 19/6/2024 στις 4:26 ΜΜ, Brainmorf είπε 27 Μαϊου με 26 Ιουνίου γράφει το δικό μου ( η αγορά έγινε στις 2 Ιουνίου ). Υπήρχε η ταινία ασφαλείας κανονικά και τα παρελκόμενα, άθικτα στις συσκευασίες τους. σε ευχαριστώ για την απάντηση. Περίεργο αυτό με τις ημερομηνίες και που σε εσένα γράφει μελλοντικές ημερομηνίες. δοκίμασα το πρόγραμμα για την μπαταριά που μου πρότεινε ο filip123go. Στην πρώτη φόρτιση έδειξε υγεία 95% και στην δεύτερη 92%. Δεν ασχολήθηκα άλλο. Απεγκατεστησα την εφαρμογή για να μην βαραίνει το τηλέφωνο. το χρησιμοποιώ πλέον ως κύριο τηλέφωνο λόγω 5G, και όσο κρατήσει. Έχοντας απεγκαταστήσει ή απενεργοποιήσει όλες τις προεγκατεστημενες εφαρμογές που μπορούσα (και ηταν πολλές) και χωρίς να με ενδιαφέρουν καθόλου τα παιχνίδια, δεν έχω κάποιο παράπονο. Μην ξεχνάμε ότι αξίζει 90 ευρώ. Στις 19/6/2024 στις 4:26 ΜΜ, Brainmorf είπε Επίσης για κάποιο ανεξήγητο λόγο, όταν το συνδέω με ακουστικά Bluetooth χρειάζεται σε κάθε αποσύνδεση να ανεβάσω πάλι την ένταση του ήχου κλήσης γιατί μειώνει την ένταση από μόνο του σχεδόν στο μηδέν. μόλις μου έδωσες μια πιθανή απάντηση στο γιατί όταν συνδέεται με το bluetooth στο αυτοκίνητο κάποιες φορές δεν ακούγεται ο συνομιλητής μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα