tonkpils Δημοσ. 14 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2024 Τελευταία φορά είχα δώσει κάποτε το 2010. Σκέφτομαι να ξαναδώσω για κάποιο τμήμα οικονομικής επιστήμης. Εχω τελειώσει ΕΠΑΛ Μηχανολογικού Τομέα στον Α Κύκλο, τότε που ήταν 4 μαθήματα (ο Β κύκλος ήταν 6 κ είχες δικαίωμα να εισαχθείς και σε ΑΕΙ). Επίσης λόγω τομέα, ήμουν περιορισμένος ως προς τις επιλογές σε ΤΕΙ που θα έφτιαχνα. Τελικά το ΤΕΙ Μηχανολογίας απλά το παράτησα. Σήμρα κάνω κάτι πολύ διαφορετικό κ βγάζω άνετα τα προς το ζην μου στο εξωτερικό. Ο λόγος που θέλω να δώσω είναι περισσότερο για το yolo, έτσι για το γαμώτο που δεν κατάφερα κάτι τότε (όχι πως δεν κατάφερα κ τίποτε στο εξωτερικό). Καταρχάς, σε ποια μαθήματα θα εξεταστώ για να εισαχθώ σε σχολή οικονομικής επιστήμης; Η αλήθεια είναι πως δε θυμάμαι τίποτα από Μαθηματικά ή Αλγεβρα. Υπάρχει κάποιος τρόπος εκμάθησης στο ελληνικό internet/youtube ? Για το μάθημα ΑΟΘ; Χρειάζομαι καλήν κακώς καθοδήγηση κ τα ξερά βιβλία δεν με βοηθούν. Υπάρχει υποχρεωτικότητα παρουσίας στο μάθημα; Μπορώ να έρχομαι μόνον για να δίνω;
shrimpycat Δημοσ. 14 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2024 Εφόσον έχεις απολυτήριο μπορείς απλά να πας και να δώσεις Θα εξεταστείς σε έκθεση, μαθηματικά κατεύθυνσης, ΑΕΠ και αοθ Για αρχή προτείνω να αγοράσεις τα σχολικά βιβλία ( τα οποία βρίσκεις σε βιβλιοπωλεία) και ενα-δυο καλά βοηθήματα για το κάθε μάθημα 1
tonkpils Δημοσ. 14 Ιουνίου 2024 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2024 10 λεπτά πριν, shrimpycat είπε Εφόσον έχεις απολυτήριο μπορείς απλά να πας και να δώσεις Θα εξεταστείς σε έκθεση, μαθηματικά κατεύθυνσης, ΑΕΠ και αοθ Για αρχή προτείνω να αγοράσεις τα σχολικά βιβλία ( τα οποία βρίσκεις σε βιβλιοπωλεία) και ενα-δυο καλά βοηθήματα για το κάθε μάθημα Απολυτήριο Επαγγελαμτικού Λυκείου έχω, ναι. Το ΑΕΠ τί είναι ήπαμε; 2
shrimpycat Δημοσ. 15 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2024 On 14/06/2024 at 14:31, tonkpils said: Απολυτήριο Επαγγελαμτικού Λυκείου έχω, ναι. Το ΑΕΠ τί είναι ήπαμε; Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον Ουσιαστικά πληροφορική είναι και είναι αρκετά εύκολο μάθημα Αεππ και αοθ μπορείς να γράψεις καλά και μόνος σου. Στα μαθηματικά όμως θα δυσκολευτεις.
@zouve@ Δημοσ. 16 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) πήγαινε ΕΑΠ στην ΔΕΟ τι θες και μπλέκεις με πανελληνιες ; θα ξανα ανοιξουν οι αιτησεις Προπτυχιακά » Ε.Α.Π. (eap.gr) Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2024 από @zouve@
bilya Δημοσ. 16 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2024 πραγματικά χάσιμο χρόνου κ χρήματος. Εφόσον ζεις στο εξωτερικό κ ήδη δουλεύεις, επένδυσε τον χρόνο που θα διάβαζες πράγματα για την δουλειά σου. Χίλιες φορές προπτυχιακό εκεί που ζεις πάνω σε κατι που θα θες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα