Προς το περιεχόμενο

Μη εκκίνηση της οθονης

ekptotos
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από tasvar,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα στην ομάδα έχω πάρει την οθόνη της φωτογραφίας , αντιμετωπίζω το εξής θέμα

Όταν κάνω τον υπολογιστή εκκίνηση , η οθόνη δεν ανοίγει αυτόματα, πρέπει η να παίξω με το κουμπί , η να βγάλω και να βάλω καλώδιο από την κάρτα γραφικών. Όλο το μηχάνημα είναι καινούριο. Ο πύργος στελεχώνεται από 

Radeon rx7700xt pulse 12 gb

Cpu amd ryzen 5 7600 5.2

Psu corsair 750w shift 80 plus gold

Patriot 32 gb στα 6000 

Όποιος μπορεί ας με βοηθήσει ευχαριστώ εκ των προτέρων 

Screenshot_2024-06-13-13-44-56-400_com.android.chrome.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μηπως ειναι σε power save mode και το κανει αυτο;

ειχα παρει για συγγενικο προσωπο μια οικονομικη της samsung και μου εκανε αυτο το θεμα ε και το εψαξα στις ρυθμισεις και το απενεργοποιησα... γενικα βλακεια να ειναι ενεργοποιημενο αλλα τι να πεις... 

10 λεπτά πριν, Titos301 είπε

μηπως ειναι σε power save mode και το κανει αυτο;

ειχα παρει για συγγενικο προσωπο μια οικονομικη της samsung και μου εκανε αυτο το θεμα ε και το εψαξα στις ρυθμισεις και το απενεργοποιησα... γενικα βλακεια να ειναι ενεργοποιημενο αλλα τι να πεις... 

Δε νομίζω  να είναι 

• Λύση
8 ώρες πριν, ekptotos είπε

Δε νομίζω  να είναι 

Από το φόρουμ της samsung:

Had the same problem, didnt find a solution. What worked for me was turning the option "auto source switch" to "on" in the system menu.

Disclaimer, i have the odyssey g5a, so i'm not sure if it works for the normal g5.

0 Likes

Odyssey-viking
Odyssey-viking
First Poster

‎07-08-2022 07:29 PM

Also had the same issue with my Odessey G5 32", tried what @Lars W suggested but it still wouldn't turn on. But today I think I found a solution!

What helped me was turning off the "Off timer" under "Off timer plus" in the system settings. Turning this setting to "Off" will only let the screen go to standby instead of turning of after X hours set under "Turn off after".
Hope it helps!

Στις 14/6/2024 στις 10:14 ΜΜ, tasvar είπε

Από το φόρουμ της samsung:

Had the same problem, didnt find a solution. What worked for me was turning the option "auto source switch" to "on" in the system menu.

Disclaimer, i have the odyssey g5a, so i'm not sure if it works for the normal g5.

0 Likes

Odyssey-viking
Odyssey-viking
First Poster

‎07-08-2022 07:29 PM

Also had the same issue with my Odessey G5 32", tried what @Lars W suggested but it still wouldn't turn on. But today I think I found a solution!

What helped me was turning off the "Off timer" under "Off timer plus" in the system settings. Turning this setting to "Off" will only let the screen go to standby instead of turning of after X hours set under "Turn off after".
Hope it helps!

Its exactly the off timer plus .

Για όποιον στο μέλλον χρειαστεί  , ας τσεκαρει την ρύθμιση off timer plus , γιατί μετά από 4 ώρες αδράνειας ακόμα και κλειστή να είναι η οθόνη , σβήνει τελειος. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...