nvel Δημοσ. 14 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2024 φυσικά και γίνεται αν τον ανοίξεις, γιαυτό οι μετρητές έχουν σφραγίδες που αποκαλύπτουν ότι κάποιος τους άνοιξε
takoulou Δημοσ. 14 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2024 35 λεπτά πριν, Manefs23 είπε Όταν γίνεται πάντα αλλαγή ονόματος ή αλλαγή παροχου δεν έρχονται και ελέγχουν από ΔΕΔΔΗΕ? Εννοώ το 2019 δεν το τσέκαραν? Γίνεται ένας έλεγχος.. Μπορεί να έγινε αλλά και να μην είδαν κάτι... Όλα είναι πιθανά... Και τώρα πως βρέθηκε ο μετρητής χωρίς σφραγίδες εσωτερικές και εξωτερικές.. 38 λεπτά πριν, Manefs23 είπε Γίνεται να πειράξουν τον μετρητή στο ρολόι όπως οι ταριφες τα ταξί μέτρα ή τα κοντέρ στο αμάξι? Δεν το ξερά... πάει το μυαλό μου σε κάτι γείτονες στο χωριό που το καλοκαίρι έχουν 24/7 το κλιματιστικό ανοιχτό ενώ η γιαγια μου το έχει ανοιχτό για 1 ώρα λες και είμαστε σε στρατόπεδο συγκέντρωσης 😁 Ολα γίνονται..
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2024 30 λεπτά πριν, nvel είπε φυσικά και γίνεται αν τον ανοίξεις, γιαυτό οι μετρητές έχουν σφραγίδες που αποκαλύπτουν ότι κάποιος τους άνοιξε δεν το ξερα! Επειδή γνωρίζω οτι υπάρχουν σφραγίδες κλπ
StamTheMan Δημοσ. 14 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2024 4 ώρες πριν, dasos2024 είπε Αρα αν σου συμβει ενα βραδυ θα κατσεις στο σκοταδι περιμενοντας την αλλη μερα τον τεχνικο της δεη που θα καλεσεις να ερθει(αν ερθει) για να αποκαταστησει το προβλημα? Δε ρωτησες αυτο. Δεν ξερω καν τι εννοεις. Τι "αν σου συμβει" ; Να σου κοψουν το ρευμα ;
nvel Δημοσ. 14 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2024 Το κόψιμο της σφραγίδας του κιβωτίου δεν αποτελεί ρευματοκλοπή ούτε ένδειξη ρευματοκλοπής, άλλες είναι οι ενδείξεις ρευματοκλοπής 1
The_Judas Δημοσ. 14 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2024 1 ώρα πριν, nvel είπε ο μετρητής αφαιρέθηκε ελέγχθηκε και βρέθηκε πειραγμένος εσωτερικά, δεν χρειάζεται να υπάρχει κάποιο καλώδιο εξωτερικά οποτε τον ειχε πειραξει μαλλον ο προκατοχος...
takoulou Δημοσ. 14 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2024 5 λεπτά πριν, nvel είπε Το κόψιμο της σφραγίδας του κιβωτίου δεν αποτελεί ρευματοκλοπή ούτε ένδειξη ρευματοκλοπής, άλλες είναι οι ενδείξεις ρευματοκλοπής Ναι.. Αλλά είναι μια μικρή ένδειξη ότι μπορεί να υπάρχει κάτι.. Καλο είναι να μην έχει κοπεί!!!
NVsil Δημοσ. 14 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2024 2 ώρες πριν, takoulou είπε Καλησπερα..Διαβασε λιγο.. https://deddie.gr/Documents2/REUMATOKLOPES/ΦΕΚ_Β_1871_2017_Εγχειρίδιο_Ρευματοκλοπών.pdf https://www.lawspot.gr/nomika-nea/reymatoklopes-analytiko-egheiridio-kanonon-apo-ti-rythmistiki-arhi-energeias https://deddie.gr/el/kentro-enhmerwsis/reumatoklopes/katalogismos-ofeilis-logw-reumatoklopis-kai-tropoi/ Θα απαντούσα πιο κατάλληλα στο πνεύμα που πουλάς, αλλά θα μείνω σε αυτό: πολύ εύκολα βγάζεις συμπεράσματα. Αυτά που παραθέτεις όχι μόνο τα έχω διαβάσει, αλλά τα έχω μελετήσει. Καλό είναι να τα μελετήσεις κι εσύ, να ξαναδιαβάσεις κι αυτό που έγραψα και μετά λες, Επίσης ρώτα κι ένα νομικό να σου εξηγήσει τις αρχές του Δικαίου και της νομικής επιστήμης. Για την ιστορία, όταν γίνεται ο εργαστηριακός έλεγχος του μετρητή ο τεχνικός έχει κάποιες επιλογές για τα συμπεράσματα του ελέγχου. Αρκεί στα συμπεράσματα του εργαστηριακού ελέγχου να μην μπορεί να αποκλείεται η ρευματοκλοπή και μια μεταβολή στην καταναλωτική συμπεριφορά μπορεί να θεωρηθεί από το ΔΕΔΔΗΕ ρευματοκλοπή. Κάποια σοβαρότητα επομένως. 2
takoulou Δημοσ. 14 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2024 1 λεπτό πριν, NVsil είπε Θα απαντούσα πιο κατάλληλα στο πνεύμα που πουλάς, αλλά θα μείνω σε αυτό: πολύ εύκολα βγάζεις συμπεράσματα. Αυτά που παραθέτεις όχι μόνο τα έχω διαβάσει, αλλά τα έχω μελετήσει. Καλό είναι να τα μελετήσεις κι εσύ, να ξαναδιαβάσεις κι αυτό που έγραψα και μετά λες, Επίσης ρώτα κι ένα νομικό να σου εξηγήσει τις αρχές του Δικαίου και της νομικής επιστήμης. Για την ιστορία, όταν γίνεται ο εργαστηριακός έλεγχος του μετρητή ο τεχνικός έχει κάποιες επιλογές για τα συμπεράσματα του ελέγχου. Αρκεί στα συμπεράσματα του εργαστηριακού ελέγχου να μην μπορεί να αποκλείεται η ρευματοκλοπή και μια μεταβολή στην καταναλωτική συμπεριφορά μπορεί να θεωρηθεί από το ΔΕΔΔΗΕ ρευματοκλοπή. Κάποια σοβαρότητα επομένως. Δηλαδή τι να μας πει ένας νομικός.. Αν υπάρχει παρεμβολή σε κάτι που λέγεται ρευματοκλοπή... Αν υπάρχουν ενδείξεις, όπως τις κομμένες μόλυβδοσφραγίδες γιατί έγιναν.. Από μόνες του κόπηκαν!!! Η έχει πειραχθει ο δίσκος... Αρχές του δικαίου;;
mechpanos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2024 Εγώ δεν καταλαβαίνω το άλλο. Κάθε 4 μήνες περνάει κλιμάκιο του ΔΕΔΔΗΕ και παίρνει την μέτρηση. Τόσα χρόνια, αυτοί δεν είδαν τις κομμένες σφραγίδες στον μετρητή; Μάλλον τις είδαν και δεν έδωσαν βάση. Και δεν έδωσαν, γιατί οι μισές παροχές και άνω στην Ελλάδα, είναι με κομμένες ή χωρίς σφραγίδες. Κάνουν οι μισοί και πάνω ρευματοκλοπή; Προφανώς και όχι! Τέλος πάντων όλα αυτά θα φτιάξουν μόνο όταν υπάρχουν on line μετρητές μέχρι τότε καληνύχτα.
mariosnik_ Δημοσ. 15 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2024 6 ώρες πριν, dasos2024 είπε τι σχεση εχει η... διαχειριση πολυκατοικιων με το σφραγιδακι της δεη? Παντογνωστης παντως δεν ειναι κανεις. Αρα αν σου συμβει ενα βραδυ θα κατσεις στο σκοταδι περιμενοντας την αλλη μερα τον τεχνικο της δεη που θα καλεσεις να ερθει(αν ερθει) για να αποκαταστησει το προβλημα? Έλα τώρα. Η σπασμένη σφραγίδα σε βάζει άμεσα σε υποψία αν σε ελέγξει ο ΔΕΔΔΗΕ από τυχόν ρευματοκλοπή. Τώρα σε αυτή την περιπτωση που λες. Μπορείς να την σπασεις αλλά θα ειδοποιήσεις άμεσα τον ΔΕΔΔΗΕ και θα αναφέρεις ότι φαίνεται σπασμένη η μολυβδοσφραγιδα να την αλλάξουν ώστε να έχεις ένα point ότι ενημέρωσες τον ΔΕΔΔΗΕ. Αφού είσαι διαχειριστής κτιρίου και εχεις κάνει ένα σωρό δικαστηρια και ξέρεις τα πάντα, ε θα ξέρεις και αυτό.
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, StamTheMan είπε Δε ρωτησες αυτο. Δεν ξερω καν τι εννοεις. Τι "αν σου συμβει" ; Να σου κοψουν το ρευμα ; Aυτο που εννοω ειναι κατι απλο που μπορει να συμβει στο καθενα. Πτωση διακοπτη μετα απο βραχυκυκλωμα και το ρευμα δεν επανερχεται αν σηκωσεις το διακοπτη(ρελε)του σπιτιου σου, αλλα πρεπει να σηκωσεις και αυτον του κουτιου της δεη. 1 ώρα πριν, mariosnik_ είπε .......Αφού είσαι διαχειριστής κτιρίου και εχεις κάνει ένα σωρό δικαστηρια και ξέρεις τα πάντα, ε θα ξέρεις και αυτό. Ποτε δεν υπηρξα διαχειριστης κτιριου, ουτε και ειπα κατι τετοιο. Εχεις καταλαβει αλλα νταλλων ΥΓ. ξανα σου λεω, οτι σε καθε περιπτωση κανεις δεν ειναι παντογνωστης Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2024 από Επισκέπτης
greekfragma Δημοσ. 15 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2024 2 hours ago, NVsil said: Θα απαντούσα πιο κατάλληλα στο πνεύμα που πουλάς, αλλά θα μείνω σε αυτό: πολύ εύκολα βγάζεις συμπεράσματα. Αυτά που παραθέτεις όχι μόνο τα έχω διαβάσει, αλλά τα έχω μελετήσει. Καλό είναι να τα μελετήσεις κι εσύ, να ξαναδιαβάσεις κι αυτό που έγραψα και μετά λες, Επίσης ρώτα κι ένα νομικό να σου εξηγήσει τις αρχές του Δικαίου και της νομικής επιστήμης. Για την ιστορία, όταν γίνεται ο εργαστηριακός έλεγχος του μετρητή ο τεχνικός έχει κάποιες επιλογές για τα συμπεράσματα του ελέγχου. Αρκεί στα συμπεράσματα του εργαστηριακού ελέγχου να μην μπορεί να αποκλείεται η ρευματοκλοπή και μια μεταβολή στην καταναλωτική συμπεριφορά μπορεί να θεωρηθεί από το ΔΕΔΔΗΕ ρευματοκλοπή. Κάποια σοβαρότητα επομένως. μην ασχολείσαι παραπάνω με τον συγκεκριμένο. γνωστός στη παραπληροφόρηση και στα υπόλοιπα θέματα για το ρεύμα της ΔΕΗ και των παρόχων. γράφει συνεχώς ανακρίβειες σκόπιμα. 1
takoulou Δημοσ. 15 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2024 2 ώρες πριν, greekfragma είπε μην ασχολείσαι παραπάνω με τον συγκεκριμένο. γνωστός στη παραπληροφόρηση και στα υπόλοιπα θέματα για το ρεύμα της ΔΕΗ και των παρόχων. γράφει συνεχώς ανακρίβειες σκόπιμα. Για το παραπανω θέμα που είμαι λάθος... Μας τις λες και από πανω.. Που λέω ανακρίβειες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις