poulinos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2024 27 minutes ago, elenakimou said: Το θεμα της διατροφης το εχω εξασφαλησει θελω να πιστευω. Συνταγες θα ανεβασω σε θεμα που υπαρχει ηδη στο μπλα μπλα. @poulinos οι συμβουλες σου πολυτιμες πραγματικα Με ενα γυμναστη που μιλησα μου ειπε οτι εκτος απο τη ζαχαρη πρεπει να κοψω μαχαιρι και ολα τα αναψυκτικα ακομα και τα Ζero καθως και ολα τα ενεργειακα ποτα. Ευτυχως για μενα πολυ καιρο τωρα εχω κοψει τη λευκη ζαχαρη και χρησιμοποιω κατα καιρους μονο καθαρη στεβια οχι στεβιολη που μπορει να δημιουργησει σπασμους στο εντερο. αυτη την προτεινω ανεπιφυλακτα. επειδη τωρα θεωρησε οτι ειμαι αρχαρια μου εφτιαξε ενα προγραμμα με σετ κοιλιακων χεριων μπρατσα και ελαφριες ασκησεις ποδιων μιας και εχω ενοχλησεις ακομα στο γονατο. σε αλλο γυμναστηριο εχω κλεισει ραντεβου για να δοκιμασω EMS με το ειδικο γιλεκο οπου γυμναζονται οι μυες στο πενταπλασιο μεσα σε ενα εικοσαλεπτο. πως γινεται αυτο θα το δω. ελαφρως απαγορευτικο ομως λογω χρηματων. 50 ευρω αγοραζεις το γιλεκο και καθε συνεδρια παλι απο 50 ευρω υπολογιστε δυο φορες την εβδομα ποσα ειναι το μηνα. και αποτελεσματα βλεπει καποιος απο τις 4 φορες και μετα οποτε 200 ευρω συν 50 το γιλεκο. ακριβα πολυ! σκεφτομαι να κανω ενα μηνα ΕMS, βεβαια αυτο μετα την δωρεαν δοκιμη και μετα σε γυμναστηριο με οργανα. και τωρα γρηγορα γρηγορα παω να βαλω την πρωτη μου συνταγη χιχι γενικως και τα αναψυκτικα δεν ειναι οτι καλυτερο.καλα αμα θες να πιεις ενα μπορεις.δεν θα καταστραφει ο κοσμος. με 50 ευρω το μηνα πας crossfit και πιστευω θα περασεις καλυτερα. δεν χανεις κατι να το δοκιμασεις αλλα γενικως πολλα χρηματα
Petros Electron Δημοσ. 16 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2024 Εγώ έχασα 17 κιλά σε 6 μηνες με διαλειμματική διατροφη και κοβοντας τα ψωμια, και τα πολλα λαδια. Ημουν 88κ 1.72 και τωρα ειμαι 71κ. Επειδή δεν εργάζομαι τωρα και εχω πολυ ελεύθερο χρονο, ξεκίνησα να κανω ποδήλατο αφου το ειχα παρατημένο. Μικρές βολτες στην αρχη, 5 - 10 χλμ εχω δει μεγαλη διάφορα στο καψιμο λιπους, και απο διατροφή τρωω κυρίως όσπρια και λαχανικά. Έκοψα το κόκκινο κρέας, το τρώω μια φορα τον μήνα οποτε τυχει, και απο κρεατικα μονο κοτόπουλο και γαλοπούλα. Και ψαρικά κυρίως σαρδέλες και τονο που είναι πλούσιες σε Ω3 και βιταμίνες. Οπως και να εχει, καθε οργανισμός ειναι διαφορετικός. Πριν ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ το οτιδήποτε, κανε μια γενική αίματος να δεις τα επίπεδα σου, και προσάρμοσε την διατροφή σου ανάλογα. Γενικά ο κάνονας ειναι οτι αν παίρνουμε λιγότερες θερμίδες απο αυτες που χρειαζόμαστε θα χάσουμε κιλά. Υπερβολές δεν χρειάζονται. Οσο ποιο αργα τα χάσουμε τοσο καλύτερα για τον μεταβολισμό μας. 1 με 1.5~2 το πολυ κιλά την εβδομάδα ειναι αρκετά. Η άσκηση οποία και αν ειναι αυτή βοηθάει κυρίως στο κάψιμο λίπους γιατι με την διατροφή αναπόφευκτα θα χάσουμε και μυική μάζα.. Βρες κατι που σου αρέσει και ξεκινά το. Εγω την βρίσκω με το ποδήλατο. Ισως κάποια στιγμή να το βαρεθώ αλλα οσο μπορώ το χρησιμοποιώ. Πλέον η κάθε βόλτα μου ειναι 20 με 30 χλμ, ενα 2ωρο και οσα χλμ κάνω, με 4-5 φόρες την εβδομάδα. ΥΓ. Αν κάποιος φίλος/η ειναι απο Ν.Προάστια και του αρέσει το ποδήλατο ας μου στείλει PM. Παρέα ψάχνω για τις βόλτες μου. Χαλαρές βόλτες με ασφάλεια χωρίς υπερβολές. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) @Petros Electron οι εξετασεις αιματος και το καρδιογραφημα ειναι προτεραιοτητα πριν ξεκινησεις ειτε διατροφη ειτε γυμναστικη. και βεβαια παντα με τη στενη οσο γινεται παρακολουθηση του προσωπικου γιατρου. Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2024 από elenakimou
MauroPaltoudias Δημοσ. 16 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) Το θερμιδικό έλειμμα να σημειωθεί ότι αφορά στην απώλεια κιλών. Σε ό,τι αφορά τη συντήρηση όμως, υπάρχει συγκεκριμένος τρόπος με τον οποίο ανεβαίνουν σιγά σιγά σιγά οι ημερήσιες θερμίδες και σταθεροποιούνται σε ένα πλατό . Για αυτό και απαιτείται διαιτολογος σοβαρός. Πέρυσι τον Αύγουστο ήμουν 83kg (1.77). Τώρα (δηλαδή από τον Δεκέμβριο) είμαι μεταξύ 70.5-71kg. Η ημερήσια κατανάλωση θερμίδων είναι 2100kcal. Κάνω κάτι τύπου crossfit, τρεις φορές την εβδομάδα εδώ και 6 χρόνια (30' cross και 30' τρέξιμο / περίπου 3.5-4.0km). Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2024 από MauroPaltoudias
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα