Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) 59 λεπτά πριν, poulinos είπε διατροφη κατα κυριο λογω σε συνδυασμο με γυμναστικη οποιο ειδος σου αρεσει.5 κιλα δεν ειναι τπτ.κοψε λιγο την ζαχαρη να δεις πως φευγουν.οι πρωτες μερες ειναι δυσκολες στο θεμα ελλειψης ζαχαρης. ξεκινα και κανα hobby πχ πεζοπορια κτλ το crossfit αξιζει το μονο μειον η λιγο ακριβη τιμη συγκριτικα με το gym. ζητα να κανεις ενα δοκιμαστικο ή πηγαινε ενα μηνα να δεις αν σου κανει και μην κοιτας τα κιλα.κοιτα πως δειχνεις.μπορει να εισαι πχ 60 και φετες απο μυες ή να εισαι 55 με 10 κιλα λιπος. τη ζαχαρη δε τη βαζω στο στομα μου αν και τρελαινομαι για παγωτα οποτε κοιταζω τα 0 πριν λιγο βγηκα για περπατημα και βλεπω οτι το γονατο με ενοχλει αν περπατησω μια ωρα που τοσο εκανα συνηθως😑 η τελευται προταση ποσο σωστη! ευχαριστω παιρνω νεα ωθηση ! Σας ευχαριστω ολους και εναν εναν ξεχωριστα που με βοηθατε 🤗 Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2024 από elenakimou
poulinos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2024 23 hours ago, elenakimou said: ειμαι τριαντα something βεβαια μαγειρευω για μενα 8ωρο γεματο μερικες φορες 10ωρο υψος 1.70 η γυμναστικη μπορει να φανταζει κουραση σωματικη αλλα ψυχολογικα θα σε κανει να νιωσεις ωραια οποτε ακομα και αν πας μετα απο 10 ωρες δουλεια δεν θα σε πειραζει.ισα που θα σε κανει να νιωθεις καλυτερα. ακομα και για μιση ωρα να πας θα σου φτιαξει την ψυχολογια και θα σε βοηθησει στους στοχους. κοψε χρονο απο tv, ταινιες και καντο γυμνσστικη (οππιοδηποτε ειδος). στην αρχη θα φαινεται δυσκολο αλλα μετα θα κολλησεις. και θα περιμενεις να πας πως και πως 1
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, poulinos είπε η γυμναστικη μπορει να φανταζει κουραση σωματικη αλλα ψυχολογικα θα σε κανει να νιωσεις ωραια οποτε ακομα και αν πας μετα απο 10 ωρες δουλεια δεν θα σε πειραζει.ισα που θα σε κανει να νιωθεις καλυτερα. ακομα και για μιση ωρα να πας θα σου φτιαξει την ψυχολογια και θα σε βοηθησει στους στοχους. κοψε χρονο απο tv, ταινιες και καντο γυμνσστικη (οππιοδηποτε ειδος). στην αρχη θα φαινεται δυσκολο αλλα μετα θα κολλησεις. και θα περιμενεις να πας πως και πως η δουλεια μου εχει πολλη ορθοστασια δυστυχως, οποτε μοιραζω το χρονο μου στην εργασια, τη σωστη διατροφη φιλικες παρεες οοοποτε προλαβαινω. αυριο θα βουηξει ο Πειραιας χιχι τρεχω για ερευνα αγορας να χτυπησω προσφορουλες στα gym Να εισαι καλα! θα σας ενημερωσω για τν προοδο μου 😄 Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2024 από elenakimou
poulinos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2024 2 hours ago, elenakimou said: η δουλεια μου εχει πολλη ορθοστασια δυστυχως, οποτε μοιραζω το χρονο μου στην εργασια, τη σωστη διατροφη φιλικες παρεες οοοποτε προλαβαινω. αυριο θα βουηξει ο Πειραιας χιχι τρεχω για ερευνα αγορας να χτυπησω προσφορουλες στα gym Να εισαι καλα! θα σας ενημερωσω για τν προοδο μου 😄 to βασικο ειναι να μην προσπαθησεις απο το μηδεν να πας στο 100.μικρα βηματα και υπομονη αλλιως μπορει να χαλαστεις και να τα παρατησεις.το βασικο ειναι να ξεκινησεις την γυμναστικη και την διατροφη.δεν υπαρχει λογος για μενα να καθεσαι απο τωρα να το ψαχνεις τι θα τρως επ ακριβως ή να πας σε κετο κτλ ή να λες αυτο το ειδος γυμναστικη κτλ. δωσε χρονο και κανε τα πρωτα βηματα να κοψεις απο την διατροφη σου τις σαβουρες και να κανεις το ειδος γυμναστικης που θες. αλλωστε ακομα και αυτο θα ειναι shock για τον οργανισμο σου.αργοτερα αν θες παραπανω αποτελεσματα βλεπεις ποια διατροφη μπορει να σου δωσει τα μεγιστα .αλλα στην αρχη θα δεις διαφορες No matter what αν ξεκινησεις να γυμναζεσαι πχ βαρη,τρεξιματακι και καθαρισεις την διατροφη σου. οι καλες προσφορες ειναι συνηθως στο χρονο. παν μετρον αριστον. 3 hours ago, elenakimou said: τη ζαχαρη δε τη βαζω στο στομα μου αν και τρελαινομαι για παγωτα οποτε κοιταζω τα 0 πριν λιγο βγηκα για περπατημα και βλεπω οτι το γονατο με ενοχλει αν περπατησω μια ωρα που τοσο εκανα συνηθως😑 η τελευται προταση ποσο σωστη! ευχαριστω παιρνω νεα ωθηση ! Σας ευχαριστω ολους και εναν εναν ξεχωριστα που με βοηθατε 🤗 Κανεις δεν ειπε να κοψεις τα παγωτα κτλ. απλα με μετρο ολα. για το γονατο θα μπορουσες να δεις και σε γιατρο αν ειναι κατι.εκτος αν ειναι οτι το ζορισες αποτομα καποια στιγμη ή το ζοριζεις χωρις να εχει συνηθισει. πολυς κοσμος τρωει κολλημα με τα κιλα αντι να δει την συσταση. μπορει να εισαι πχ τωρα 60 κιλα και σε 1 χρονο (τυχαια τα νουμερα ) να εισαι 65 και το σωμα σου να δειχνει καλυτερα απο οτι αν ησουν 55( που λες οτι θες να χασεις κιλα).
dimitrins Δημοσ. 15 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) 6 hours ago, elenakimou said: τη ζαχαρη δε τη βαζω στο στομα μου αν και τρελαινομαι για παγωτα οποτε κοιταζω τα 0 πριν λιγο βγηκα για περπατημα και βλεπω οτι το γονατο με ενοχλει αν περπατησω μια ωρα που τοσο εκανα συνηθως😑 η τελευται προταση ποσο σωστη! ευχαριστω παιρνω νεα ωθηση ! Σας ευχαριστω ολους και εναν εναν ξεχωριστα που με βοηθατε 🤗 Δοκίμασε mini trampolino 70€ λιδλ, 100 αλλόυ Είναι πολύ καλή γυμναστική, δεν σκας σε σκληρό έδαφος αλλά σε μαλακό Και γιατρό, μην είναι τίποτα άλλο. Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2024 από dimitrins
lightname Δημοσ. 15 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) Ένας φίλος κάνει EMS. Έχει αυξήσει μυΐκή μάζα (έκανε μπράτσα στα 60). Κιλά - πόντους δεν έχασε επειδή τρώει όπως έτρωγε. Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2024 από lightname
wizzy Δημοσ. 15 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) 16 hours ago, Speculoos said: Πέτα τη ζυγαριά από το παράθυρο και κάνε μικρά βήματα διατροφής και κίνησης. Μετά από 2 μήνες δες βάρος και το κυριότερο μετρήσου για να δεις που είσαι. Άμα πετάξει τη ζυγαριά από το παράθυρο, πώς θα δει το βάρος της σε 2 μήνες;😁 Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2024 από wizzy 2
solution1 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2024 Λόγω γονάτου, θα πρότεινα κολυμβητήριο Είναι η καλύτερη εποχή να ξεκινήσεις γιατί ούτως η άλλως κάνει ζέστη 🙃 Αν μπεις στο mood τώρα για τρεις μήνες, μετά είναι πιο εύκολο να το συνεχίσεις και τους χειμερινούς μήνες
Ukforthemoment Δημοσ. 15 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2024 Στις 13/6/2024 στις 9:32 ΜΜ, elenakimou είπε ειμαι τριαντα something βεβαια μαγειρευω για μενα 8ωρο γεματο μερικες φορες 10ωρο υψος 1.70 Κιλά;
tzotzo Δημοσ. 15 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2024 On 13/06/2024 at 23:32, elenakimou said: ειμαι τριαντα something βεβαια μαγειρευω για μενα 8ωρο γεματο μερικες φορες 10ωρο υψος 1.70 εισαι γυμναστης; Όχι ασφαλιστής είναι. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2024 41 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Κιλά; καλημερα αν 74 απο 75 εχω χασει και ενα κιλακι 1 ώρα πριν, solution1 είπε Λόγω γονάτου, θα πρότεινα κολυμβητήριο Είναι η καλύτερη εποχή να ξεκινήσεις γιατί ούτως η άλλως κάνει ζέστη 🙃 Αν μπεις στο mood τώρα για τρεις μήνες, μετά είναι πιο εύκολο να το συνεχίσεις και τους χειμερινούς μήνες ευχαριστω ειναι κι αυτο στα σχεδια μου 🙂 1 ώρα πριν, wizzy είπε Άμα πετάξει τη ζυγαριά από το παράθυρο, πώς θα δει το βάρος της σε 2 μήνες;😁 μη το γελατε καθολου θελω να τη σπασωωωω🤪 2 ώρες πριν, lightname είπε Ένας φίλος κάνει EMS. Έχει αυξήσει μυΐκή μάζα (έκανε μπράτσα στα 60). Κιλά - πόντους δεν έχασε επειδή τρώει όπως έτρωγε. αυτο ειναι ενδισφερον εγω που κανω διατροφη πιστευω να μου κανει δουλεια παρολα αυτα λεω να ξεκινησω για αρχη δυο φορες την εβδομαδα γυμναστηριο με ειδικες ασκησεις για γυναικες και μετα σιγα σιγα θα τις παω 3 ημερες συν περπατημα οσο μπορω χαιρομαι τοσο πολυ για το ενδιαφερον σας και τις συμβουλες που με κανετε να νιωθω ασφαλεια και οτι απεκτησα νεους διαδυκτιακους φιλους 🤗 thank you 8 ώρες πριν, poulinos είπε to βασικο ειναι να μην προσπαθησεις απο το μηδεν να πας στο 100.μικρα βηματα και υπομονη αλλιως μπορει να χαλαστεις και να τα παρατησεις.το βασικο ειναι να ξεκινησεις την γυμναστικη και την διατροφη.δεν υπαρχει λογος για μενα να καθεσαι απο τωρα να το ψαχνεις τι θα τρως επ ακριβως ή να πας σε κετο κτλ ή να λες αυτο το ειδος γυμναστικη κτλ. δωσε χρονο και κανε τα πρωτα βηματα να κοψεις απο την διατροφη σου τις σαβουρες και να κανεις το ειδος γυμναστικης που θες. αλλωστε ακομα και αυτο θα ειναι shock για τον οργανισμο σου.αργοτερα αν θες παραπανω αποτελεσματα βλεπεις ποια διατροφη μπορει να σου δωσει τα μεγιστα .αλλα στην αρχη θα δεις διαφορες No matter what αν ξεκινησεις να γυμναζεσαι πχ βαρη,τρεξιματακι και καθαρισεις την διατροφη σου. οι καλες προσφορες ειναι συνηθως στο χρονο. παν μετρον αριστον. Κανεις δεν ειπε να κοψεις τα παγωτα κτλ. απλα με μετρο ολα. για το γονατο θα μπορουσες να δεις και σε γιατρο αν ειναι κατι.εκτος αν ειναι οτι το ζορισες αποτομα καποια στιγμη ή το ζοριζεις χωρις να εχει συνηθισει. πολυς κοσμος τρωει κολλημα με τα κιλα αντι να δει την συσταση. μπορει να εισαι πχ τωρα 60 κιλα και σε 1 χρονο (τυχαια τα νουμερα ) να εισαι 65 και το σωμα σου να δειχνει καλυτερα απο οτι αν ησουν 55( που λες οτι θες να χασεις κιλα). φαινεσαι γνωστης η γυμναστης εισαι η ασχολεισαι χρονια με τη γυμναστικη. θα μελετησω αυτα που με προτρεπεις να κανω. ειμαι και αυθορμητη βλεπεις, αν γινοταν να ξυπνουσα το πρωι με 8 κιλα λιγοτερο και φετες κοιλιακους θα ηταν η καλυτερη μου χιχι. αλλα τωρα ας κατσω στα αυγα μου
poulinos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, elenakimou said: φαινεσαι γνωστης η γυμναστης εισαι η ασχολεισαι χρονια με τη γυμναστικη. θα μελετησω αυτα που με προτρεπεις να κανω. ειμαι και αυθορμητη βλεπεις, αν γινοταν να ξυπνουσα το πρωι με 8 κιλα λιγοτερο και φετες κοιλιακους θα ηταν η καλυτερη μου χιχι. αλλα τωρα ας κατσω στα αυγα μου γενικως και οχι μονο στο θεμα γυμναστικης οταν καποιος παει να ξεκινησει κατι (ακομα και καποιο hobby) προσπαθει απο το μηδεν να το παει στο 100 σε χρονο ρεκορ. δηλαδη καποιος που ξεκιναει τωρα την γυμναστικη και την διατροφη δεν εχει νοημα να ξεκινησεις να του λες για κετο ή για την ταδε διατροφη την συγκεκριμενη πχ φαε τα παντα σε 8 ωρες και για 16 μην τρως. ή να πας να τον βαλεις να κανει καποιο extreme ειδος γυμναστικης.το πιο πιθανο θα ειναι να τα παρατησει και να απογοητευει που δεν τα καταφερε. το σωμα σου αυτην την στιγμη οτι γυμναστικη και αν του κανεις οπως και οτι διατροφη να του κανεις θα αλλαξει γιατι το βγαζεις απο αυτο που εχει συνηθισει.οποτε δεν υπαρχει λογος να καθεσαι να το ψαχνεις στα ακρα. για την γυμναστικη μπορεις να πας να δοκιμασεις τα παντα και να δεις τι σου αρεσει.σκοπος δεν ειναι να βρεις το πιο αποδοτικο αφου μιλαμε για 5 κιλα αλλα να βρεις αυτο που σου αρεσει.θελει βαρη δοκιμασε για μια εβδομαδα βαρη.θες τρεξιμο δοκιμασε αυτο. θες crossfit πηγαινε μια βδομαδα crossfit και δες πως ειναι.τιποτα δεν σε εμποδιζει να τα δοκιμασεις. για αρχη ολοι απο βαρη και τρεξιματακι για να ανεβασουμε αντοχες κτλ ξεκινησαμε. στην διατροφη επισης δεν εχει νοημα να μπλεκεις με πολυπλοκα προγραμματα ή να εισαι μην φαω αυτην την σοκολατα γιατι θα παρω 2 γραμμαρια λιπος.το βασικο ειναι να την ξεκινησεις και να προσεχεις σε λογικα πλαισια ταυτοχρονα με την γυμναστικη.σκοπος ειναι να το χαρεις το "ταξιδι" και οχι να σου γινει εμμονη ή αυτοσκοπος. οταν αργοτερα εχεις μπει σε ολο το κλιμα και το σωμα σου θα εχει ξεπερασει το πρωτο shock μετα βλεπεις ποιο συγκεκριμενα και για την γυμναστικη και για την διατροφη. οταν ξεκινησα γυμναστικη το σωμα μου το πρωτο καιρο ανταποκριθηκε κατευθειαν. ημουν σκελετος με ροδες και εβαζα μυες,κιλα γενικα για να φτασω στο σωστο. ημουν και εγω τοτε της λογικης α δεν πρεπει να ανεβω σε κιλα πρεπει πχ να παραμεινω στα 65. λες και οι μυες δεν ζυγιζαν. μπορει αργοτερα να εισαι +5 κιλα απο αυτο που εισαι τωρα και να μπαινεις στα ιδια ρουχα.. για αρχη ξεκινα να κανεις τα πολλα και μετα δινεις εμφαση στην λεπτομερεια. και trx μπορεις να δοκιμασεις και ασκησεις με το βαρος σου μπορεις να δοκιμασεις.απειρα πραγματα.αλλα μην σου γινει αγχος. σκοπος ειναι να περασεις ωραια και να πετυχεις αυτο που θελεις βαζοντας ας το πουμε ενα νεο τροπο ζωης.χαλαρα ,αργα .5 κιλα ειναι αλλωστε οχι 120. επισης μην αφησεις τις πολλες ωρες δουλειας να σε αποτρεψουν.ακομα και 20 λεπτα αν μπορεις να παε gym πηγαινε.θα σου φτιαξει την ψυχολογια απιστευτα μετα απο ενα ατελειωτο 8ωρο 10ωρο 12 ωρο Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2024 από poulinos 1
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2024 5 ώρες πριν, poulinos είπε γενικως και οχι μονο στο θεμα γυμναστικης οταν καποιος παει να ξεκινησει κατι (ακομα και καποιο hobby) προσπαθει απο το μηδεν να το παει στο 100 σε χρονο ρεκορ. δηλαδη καποιος που ξεκιναει τωρα την γυμναστικη και την διατροφη δεν εχει νοημα να ξεκινησεις να του λες για κετο ή για την ταδε διατροφη την συγκεκριμενη πχ φαε τα παντα σε 8 ωρες και για 16 μην τρως. ή να πας να τον βαλεις να κανει καποιο extreme ειδος γυμναστικης.το πιο πιθανο θα ειναι να τα παρατησει και να απογοητευει που δεν τα καταφερε. το σωμα σου αυτην την στιγμη οτι γυμναστικη και αν του κανεις οπως και οτι διατροφη να του κανεις θα αλλαξει γιατι το βγαζεις απο αυτο που εχει συνηθισει.οποτε δεν υπαρχει λογος να καθεσαι να το ψαχνεις στα ακρα. για την γυμναστικη μπορεις να πας να δοκιμασεις τα παντα και να δεις τι σου αρεσει.σκοπος δεν ειναι να βρεις το πιο αποδοτικο αφου μιλαμε για 5 κιλα αλλα να βρεις αυτο που σου αρεσει.θελει βαρη δοκιμασε για μια εβδομαδα βαρη.θες τρεξιμο δοκιμασε αυτο. θες crossfit πηγαινε μια βδομαδα crossfit και δες πως ειναι.τιποτα δεν σε εμποδιζει να τα δοκιμασεις. για αρχη ολοι απο βαρη και τρεξιματακι για να ανεβασουμε αντοχες κτλ ξεκινησαμε. στην διατροφη επισης δεν εχει νοημα να μπλεκεις με πολυπλοκα προγραμματα ή να εισαι μην φαω αυτην την σοκολατα γιατι θα παρω 2 γραμμαρια λιπος.το βασικο ειναι να την ξεκινησεις και να προσεχεις σε λογικα πλαισια ταυτοχρονα με την γυμναστικη.σκοπος ειναι να το χαρεις το "ταξιδι" και οχι να σου γινει εμμονη ή αυτοσκοπος. οταν αργοτερα εχεις μπει σε ολο το κλιμα και το σωμα σου θα εχει ξεπερασει το πρωτο shock μετα βλεπεις ποιο συγκεκριμενα και για την γυμναστικη και για την διατροφη. οταν ξεκινησα γυμναστικη το σωμα μου το πρωτο καιρο ανταποκριθηκε κατευθειαν. ημουν σκελετος με ροδες και εβαζα μυες,κιλα γενικα για να φτασω στο σωστο. ημουν και εγω τοτε της λογικης α δεν πρεπει να ανεβω σε κιλα πρεπει πχ να παραμεινω στα 65. λες και οι μυες δεν ζυγιζαν. μπορει αργοτερα να εισαι +5 κιλα απο αυτο που εισαι τωρα και να μπαινεις στα ιδια ρουχα.. για αρχη ξεκινα να κανεις τα πολλα και μετα δινεις εμφαση στην λεπτομερεια. και trx μπορεις να δοκιμασεις και ασκησεις με το βαρος σου μπορεις να δοκιμασεις.απειρα πραγματα.αλλα μην σου γινει αγχος. σκοπος ειναι να περασεις ωραια και να πετυχεις αυτο που θελεις βαζοντας ας το πουμε ενα νεο τροπο ζωης.χαλαρα ,αργα .5 κιλα ειναι αλλωστε οχι 120. επισης μην αφησεις τις πολλες ωρες δουλειας να σε αποτρεψουν.ακομα και 20 λεπτα αν μπορεις να παε gym πηγαινε.θα σου φτιαξει την ψυχολογια απιστευτα μετα απο ενα ατελειωτο 8ωρο 10ωρο 12 ωρο ουαου μεστη και σοβαρη προσεγγιση επι του θεματος. αν εισαι gym coach εχεις πολλες γνωσεις. και δεν αναφερομαι μονο σε αυτες. εχεις ενα τροπο να καθησυχαζεις τον αλλον που θελει να τρεξει κατοσταρι στα ξαφνικα χωρις εφοδια ευχαριστω παρα πολυ επισης ωραιες συμβουλες για τις κυριες που μπορει να εχουν ακομα περισσοτερα κιλα απο μενα και διαβαζουν. 65 κιλα σιγουρα ειναι λιγα για αντρα που οπως καταλαβα οτι εισαι πως καταφερες το στοχο σου; σιγουρα με πολλη πρωτεινη; ειτε απο φαγητο ειτε σε σκονη; δωσε μας μερικα hints please.
poulinos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2024 58 minutes ago, elenakimou said: ουαου μεστη και σοβαρη προσεγγιση επι του θεματος. αν εισαι gym coach εχεις πολλες γνωσεις. και δεν αναφερομαι μονο σε αυτες. εχεις ενα τροπο να καθησυχαζεις τον αλλον που θελει να τρεξει κατοσταρι στα ξαφνικα χωρις εφοδια ευχαριστω παρα πολυ επισης ωραιες συμβουλες για τις κυριες που μπορει να εχουν ακομα περισσοτερα κιλα απο μενα και διαβαζουν. 65 κιλα σιγουρα ειναι λιγα για αντρα που οπως καταλαβα οτι εισαι πως καταφερες το στοχο σου; σιγουρα με πολλη πρωτεινη; ειτε απο φαγητο ειτε σε σκονη; δωσε μας μερικα hints please. το να δημιουργεις αγχος και μεγαλους στοχους στον αλλον που τωρα ξεκιναει απλα θα του δημιουργησεις αγχος και προσδοκιες που μπορει να μην τις φτασει και να απογοητευτει και να τα παρατησει. δεν δουλευει με ολους το να τους πιεζεις σε μεγαλο βαθμο.και δεν πας για πρωταθλητισμο για να βιαζεσαι να πετυχεις τους στοχους.σκοπος ειναι να σου αρεσει αυτο που κανεις και να σε ανεβαζει και ψυχολογικα ωστε να εχεις λογο να μεινεις πιστη στο σχεδιο που εβαλες. οποτε για αρχη δες τι σου αρεσει.ειτε ενα ειτε πολλα. δοκιμασε ενα μηνα βαρη μια βδομαδα crossfit,cross training, μια βδομαδα trx κτλ κανε δοκιμαστικα μαθηματα αφου συνηθως ολοι τα προσφερουν. στο φαγητο προσπαθησε απλα να κοψεις την πολυ σαβουρα. ουτε να λυσσαξεις επειδη δεν τρως ουτε να τρως χωρις αυριο. μειωσε γλυκα,αναψυκτικα.πχ αντι να φας μια σοκολατα πχ ιον παρε μια μπαρα πρωτεινης. ειναι κατι καλυτερο.σταδιακη μειωση για να μην σου κακοφανει. γιαουρτακια,αυγουλακια.υπαρχουν αρκετα πραγματα με εξτρα πρωτεινη.μικρες αλλαγες που ομως συνολικα θα κανουν την διαφορα.μην τρως και κοιμασαι αν και πολλες φορες ειναι λιγο δυσκολο λογω δουλειας.παρε μαζι φαγητο στην δουλεια ωστε να μην γυρνας σπιτι και τρως και τα κουταλια. βγες μια βολτα το απογευμα με τα ποδια παρεα με την αγαπημενη σου μουσικη. σκοπος ειναι να αλλαξεις συνηθειες αλλα οχι τοσο γρηγορα ωστε να νιωσεις αβολα.πηγαινε μια πεζοπορια. το βασικο ειναι να εχεις καλη ψυχολογια.αν ζοριζεσαι και χαλιεσαι καποια στιγμη θα κανεις το κρακ και θα τα παρατησεις.χιλιες φορες 5 μηνες να χασεις πχ 5 κιλα παρα να τα παρατησεις και να μην τα χασεις ποτε. οπως λενε και για τα βουνα: οταν το σωμα εγκαταλειψει το μυαλο συνεχιζει και τα καταφερνεις. για μενα ημουν σκελετος με ροδες. 1.80 και 58 kg κααααααποτε.πιστευα οτι αν περασω τα 65, 68 kg θα εμοιαζα χοντρος.με την γυμναστικη,hobby εστρωσα και εγινα ανθρωπος.πλεον 82 kg που δεν το πιστευα ποτε οτι θα φτανα τοσο και νιωθω καλυτερα απο ποτε. δεν το πηγα ποτε στα ακρα στην γυμναστικη για να γινω φετες ή να γινω ντουλαπα η γυμναστικη ηταν και ειναι για μενα 2 πραγματα. α. υγεια και ψυχοθεραπεια απο την καθημερινοτητα διοτι οπως και εσυ πολλες φορες δουλεω οχι απλα 8 ωρο και 10ωρο αλλα εχει τυχει και 16ωρο. β.βελτιωση της φυσικης μου καταστασης α.για να μην ειμαι λαπας και κουραζομαι σε 2 λεπτα τρεξιμο και το βασικπ να μπορω να ανταπεξελθω σε διαφορα πολυ πιο απαιτητικα hobby που εκανα,κανω. στην διατροφη εκοψα την πολυ σαβουρα ασχετα που δεν ειχα ποτε θεμα κιλων. βρωμη το πρωι, αυγουλακια φρουταλια φαγητπ συην δουλεια. οταν θελω κατι γλυκο θα παω σε μια μπαρα πρωτεινης ή σε καποιο protein ρυζογαλo,pudding. τηγανητα δεν μου αρεσαν οποτε ολα καλα. και οσο μπορω να ειμαι δραστηριος για να καιω θερμιδες. ελπιζω να μην ξεχασα κατι. καθε αρχη και δυσκολη και απλα επιμονη
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) Το θεμα της διατροφης το εχω εξασφαλησει θελω να πιστευω. Συνταγες θα ανεβασω σε θεμα που υπαρχει ηδη στο μπλα μπλα. @poulinos οι συμβουλες σου πολυτιμες πραγματικα Με ενα γυμναστη που μιλησα μου ειπε οτι εκτος απο τη ζαχαρη πρεπει να κοψω μαχαιρι και ολα τα αναψυκτικα ακομα και τα Ζero καθως και ολα τα ενεργειακα ποτα. Ευτυχως για μενα πολυ καιρο τωρα εχω κοψει τη λευκη ζαχαρη και χρησιμοποιω κατα καιρους μονο καθαρη στεβια οχι στεβιολη που μπορει να δημιουργησει σπασμους στο εντερο. αυτη την προτεινω ανεπιφυλακτα. επειδη τωρα θεωρησε οτι ειμαι αρχαρια μου εφτιαξε ενα προγραμμα με σετ κοιλιακων χεριων μπρατσα και ελαφριες ασκησεις ποδιων μιας και εχω ενοχλησεις ακομα στο γονατο. σε αλλο γυμναστηριο εχω κλεισει ραντεβου για να δοκιμασω EMS με το ειδικο γιλεκο οπου γυμναζονται οι μυες στο πενταπλασιο μεσα σε ενα εικοσαλεπτο. πως γινεται αυτο θα το δω. ελαφρως απαγορευτικο ομως λογω χρηματων. 50 ευρω αγοραζεις το γιλεκο και καθε συνεδρια παλι απο 50 ευρω υπολογιστε δυο φορες την εβδομα ποσα ειναι το μηνα. και αποτελεσματα βλεπει καποιος απο τις 4 φορες και μετα οποτε 200 ευρω συν 50 το γιλεκο. ακριβα πολυ! σκεφτομαι να κανω ενα μηνα ΕMS, βεβαια αυτο μετα την δωρεαν δοκιμη και μετα σε γυμναστηριο με οργανα. και τωρα γρηγορα γρηγορα παω να βαλω την πρωτη μου συνταγη χιχι Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2024 από elenakimou
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα