andreaspA Δημοσ. 14 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2024 7 ώρες πριν, elenakimou είπε ειμαι τριαντα something βεβαια μαγειρευω για μενα 8ωρο γεματο μερικες φορες 10ωρο υψος 1.70 Πας σε διατροφολογο. Σου βγαζει προγραμμα διατροφης. Παιρνεις ταπερακι στην δουλεια, και το απογευμα -αναλογα που μενεις- ξεκινα ποδηλατο. Ποδηλατο στον δρομο, οχι στατικο. Το στατικο θα το βαρεθεις σε χρονο dt. Δεν χρειαζεται κανενα γουαου ποδηλατο. Αυτο που ειχες στο λυκειο -αν ειχες- ή απο καποιον γνωστο ή φιλο. Σε 2 μηνες τα εχεις χασει. Αν ξεκινησεις σημερα, προλαβαινεις στα μπανια του αυγουστου να εισαι κοντα στον στόχο σου.
Fronimitis Δημοσ. 14 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2024 Υπάρχουν 1 εκατομμύριο τρόποι να χάσεις 5 κιλά,όμως σε όλους αυτούς τους τρόπους το βασικό κριτήριο είναι να είσαι σε θερμιδικό έλλειμμα. Μπορείς να τα χάσεις με δωρεάν τρόπους όπως γυμναστική με ασκήσεις σώματος στο σπίτι και γρήγορο περπάτημα ή ακόμα και χωρίς αυτά. Μπορείς ακόμα πάλι δωρεάν να καταγράφεις τα γεύματα σε μια εφαρμογή που θα κατεβάσεις στο κινητό σου(YAZIO) και να τα χάσεις.Ή μπορείς να πας σε διατροφολόγο. Ψυχολογία θέλει κι όλα τα άλλα γίνονται.
Vasilisxd Δημοσ. 14 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) 9 hours ago, elenakimou said: μα γυμναστικη ειναι θεωρητικα κι αυτη, τωρα για το θεμα της διατροφης ψαχνω την κετογονικη αν τη λεω σωστα διαιτα. πραγματικα εχω πελαγωσει δεν ξερω πως να αρχισω. ειναι λιγα τα κιλα και δε χανονται ευκολα. Μπορείς να κάνεις την πανεύκολη από μεριάς resources και χρόνου, διαλλειματική νηστεία. Θα σου κακοφανεί από μεριάς πείνας, αλλά εάν το αντέχεις κάνει φοβερή δουλεία και γρήγορα. Προσωπικά κάνω το 23/1 όταν χρειάζεται να χάσω λιιιγα κιλάκια, με λίγα λόγια, 2 αυγά & μια σαλάτα τόνο μέσα σε διάστημα 1 ώρας και επανάληψη την επομένη μέρα. Το έχω πλέον συνηθίσει, η πείνα δε με ενοχλεί καθόλου και το έχω συνδυάσει στο μυαλό μου, αίσθημα πείνας = καλό. Κάνοντας αυτό το πρόγραμμα για μια εβδομάδα και χωρίς γυμναστική, χάνω περίπου 4 κιλά, αλλά γενικά περπατάω πολύ στη δουλεία, σε φάση 5χλμ. Εάν το κάνεις αυτό για ένα μήνα, η πείνα σταδιακά θα μειώνετε σε επίπεδα που δε θα είναι ούτε καν ενοχλητική. Πιο παλιά έκανα και πιο extreme προγράμματα τύπου 48/1, δηλαδή 48 ώρες χωρίς φαγητό, 1 ώρα φαγητό. Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2024 από Vasilisxd
makiss8 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2024 10 ώρες πριν, elenakimou είπε εχασε ποντους; θελω να χασω πεντε κιλα🤭 ε και λιγο παραπανω καλα θα ηταν χιχι crossfit thank me later. 1
csontheline Δημοσ. 14 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2024 49 minutes ago, Vasilisxd said: Μπορείς να κάνεις την πανεύκολη από μεριάς resources και χρόνου, διαλλειματική νηστεία. Θα σου κακοφανεί από μεριάς πείνας, αλλά εάν το αντέχεις κάνει φοβερή δουλεία και γρήγορα. Προσωπικά κάνω το 23/1 όταν χρειάζεται να χάσω λιιιγα κιλάκια, με λίγα λόγια, 2 αυγά & μια σαλάτα τόνο μέσα σε διάστημα 1 ώρας και επανάληψη την επομένη μέρα. Το έχω πλέον συνηθίσει, η πείνα δε με ενοχλεί καθόλου και το έχω συνδυάσει στο μυαλό μου, αίσθημα πείνας = καλό. Κάνοντας αυτό το πρόγραμμα για μια εβδομάδα και χωρίς γυμναστική, χάνω περίπου 4 κιλά, αλλά γενικά περπατάω πολύ στη δουλεία, σε φάση 5χλμ. Εάν το κάνεις αυτό για ένα μήνα, η πείνα σταδιακά θα μειώνετε σε επίπεδα που δε θα είναι ούτε καν ενοχλητική. Πιο παλιά έκανα και πιο extreme προγράμματα τύπου 48/1, δηλαδή 48 ώρες χωρίς φαγητό, 1 ώρα φαγητό. Το λες και βασανιστήριο. @ts για 5 κιλά, άμα κόψεις την ζάχαρη (αναψυκτικά, γλυκά και στον καφέ), το αλκοόλ (πχ αν πίνεις 2 μπίρες την ημέρα, κάντες 2 την εβδομάδα) και το ψωμί (και τα τυροποιτοειδή) και δεν πέφτεις σαν το ζώο στο φαΐ αλλά το σπας σε πιο μικρά, ούτε καν (σοβαρή) γυμναστική θα χρειαστείς. 1
NeraBlack Δημοσ. 14 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2024 10 hours ago, elenakimou said: εχω σκεφτει και το γυμναστηριο, ειχα παει παλαιοτερα αλλα δε ειχα την καταλληλη βοηθεια επειδη ειχαν πολυ κοσμο και λιγους γυμναστες. Το αποτελεσμα ηταν να παθω κακωση στο γονατο και εκανα 3μηνες να το ξεπερασω. Ειμαι γενικα στο ψαξιμο ακομα η κετογονικη διαιτα ειναι καλη; Ψάξε και το nms που είναι η εξέλιξη του Ems.Κανει δουλίτσα το Ems ειδικά στη σύσφιξη,αλλά μόλις σταματήσεις,σταματάει. Πάντως 5 κιλά δεν είναι πολλά,με λίγη αεροβική και δίαιτα,χάνονται.
Stratosnis Δημοσ. 14 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2024 Όπως γράφουν οι περισσότεροι ξεκίνα με έναν διατροφολόγο, να σου βγάλει μία σωστή διατροφή. Μην μπερδεύεις την διατροφή με την δίαιτα. Ναι είναι δύσκολο όταν δουλεύεις 8-10 ώρες να ακολουθείς την διατροφή αλλά όχι και αδύνατο (αν είναι δουλειά γραφείου είναι σχετικά εύκολο). Ξεκίνα για ένα μήνα και θα δεις αποτελέσματα ακόμα και σε αυτά τα 5+ κιλά που θες να χάσεις. Έπειτα ξεκινάς και την γυμναστική που σου αρέσει, με την γυμναστική δεν θα χάνεις τόσο γρήγορα κιλά αλλά θα "σφίξει" το σώμα σου. Παράλληλα προσπάθησε να βάλεις το περπάτημα/ποδήλατο/τρέξιμο στην ζωή σου, εκτός από την εξωτερική εμφάνιση πρέπει να προσέχουμε και την εσωτερική. Ένας γυμνασμένος δικέφαλος δεν είναι καθόλου πιο σημαντικός από μία υγιής καρδιά.
dimitrins Δημοσ. 14 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2024 Use it before you loose it Αυτό για την γυμναστική και τους μυς Αν θες να χάσεις κιλά, διατροφή Δυστυχώς οι περισσότεροι δηλώνουν διατροφολόγοι και είναι διαιτολόγοι Τρώγε συγκεκριμμένες ώρες της μέρας και κάντο τρόπο ζωής, διαλειματική νηστεία λέγεται ελληνικά Και μην φοβάσαι τα καλά λιπαρά, τα light να φοβάσαι, κόβουνε την ζάχαρη και βάζουνε γλυκαντικά. Και όσο πιό μακρυά από επεξεργασμένες τροφές, τόσο καλύτερα ΥΓ Και sex, άφθονο sex, γίνεσαι κοινωνικός και αδυνατίζεις.
Ntinaras Δημοσ. 14 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2024 11 ώρες πριν, elenakimou είπε μα γυμναστικη ειναι θεωρητικα κι αυτη, τωρα για το θεμα της διατροφης ψαχνω την κετογονικη αν τη λεω σωστα διαιτα. πραγματικα εχω πελαγωσει δεν ξερω πως να αρχισω. ειναι λιγα τα κιλα και δε χανονται ευκολα. Νομιζω ψαχνεις τον κλασσικο μαγικο και τεμπελικο τροπο να χασεις κιλα χωρις να κανεις τιποτα. Αυτο που θα πρεπε να σε νοιαζει ειναι να φτιαξεις το σωμα σου, και αυτο θα γινει αμα σταματησεις να ασχολεισαι με τη ζυγαρια, και ασχοληθεις να τρως κανονικο φαγητο χωρις να τρως μαλακιες, και να γυμναζεσαι λιγο παραπανω απο το μηδεν που κανεις τωρα. 2 1
dpolal Δημοσ. 14 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, elenakimou είπε εχω σκεφτει και το γυμναστηριο, ειχα παει παλαιοτερα αλλα δε ειχα την καταλληλη βοηθεια επειδη ειχαν πολυ κοσμο και λιγους γυμναστες. Το αποτελεσμα ηταν να παθω κακωση στο γονατο και εκανα 3μηνες να το ξεπερασω. Ειμαι γενικα στο ψαξιμο ακομα η κετογονικη διαιτα ειναι καλη; Βρες καλύτερα έναν διατροφολόγο να σε μετρήσει και αφού καταγράψει τις ημερήσιες θερμιδικές ανάγκες του σώματος σου να σου δώσει μία διατροφή που θα σε βοηθήσει να φτάσεις τον στόχο σου. Υπόψιν, όσο λιγότερα είναι τα κιλά από τα οποία θες να απαλλαγείς τόσο ποιό δύσκολο και χρονοβόρο θα είναι. Όσον αφορά τη γυμναστική, αφού είχες θέμα με το γόνατο σου καλύτερα δοκίμασε κολύμπι σαν συμπλήρωμα στην διαδικασία απώλειας αλλά και για καλύτερη υγεία. Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2024 από dpolal
Speculoos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2024 Αν το νήμα δεν είναιι πλάγιος τρόπος να πουλήσεις το EMS στο φόρουμ κι εφόσον δεν υπάρχει ορμονικό ή κάποιο άλλο παθολογικό θέμα, το να χάσεις 5 κιλά είναι σχετικά εύκολο. Κόβεις μαχαίρι τσιμπολογήματα, όποτε έτρωγες κάποιο σνακ ή κολατσιο το συνεχίζεις αντικαθιστώντας το με φρούτο και μειώνεις την ποσότητα του βραδυνού, προσπάθησε και να μην τρως πολύ αργά το βράδυ. Σουβλάκια και πίτσες με ρέγουλα. Βάζεις και λίγο άσκηση, ακόμα κι ένα δεκάλεπτο την μέρα στο σπίτι να κάνεις planks και squats και θα δεις πολύ γρήγορα αποτελέσματα από το σοκ που θα πάθει ο οργανισμός. Το να διατηρήσεις το αποτέλεσμα είναι άλλη ιστορία που θέλει τελείως διαφορετική προσέγγιση και προσήλωση.
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2024 Αρχικα θελω να ευχαριστησω ολους σας για την προθυμια που δειξατε να με βοηθησετε 😃 Το εκτιμω αφανταστα! Νομιζω το θεμα της διατροφης το χω ηδη λυσει. το θεμα της γυμναστικης πρεπει να λυσω το κροσφιτ δεν το ειχα σκεφτει, θα το εξετασω σιγουρα! Διορθωσα και τον τιτλο του θεματος για να μη φαινεται οτι προωθω καποιο ειδος γυμναστικης αφου στην πραγματικοτητα προσπαθω να βγαλω μια ακρη και μου φανηκε σαν αμεση λυση. Εμεις οι γυναικες χανουμε δυσκολοτερα απο τους αντρες. Να ειστε ολοι καλα ☺️
Speculoos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2024 59 minutes ago, elenakimou said: Εμεις οι γυναικες χανουμε δυσκολοτερα απο τους αντρες. Σε αυτό έχεις δίκιο αρκεί να μη σου γίνει καραμέλα. Πειθαρχία σχετική, όχι υπέρμετρα αυστηρά πράγματα δηλαδή, και το κυριότερο μακροπρόθεσμους στόχους χωρίς άγχος. Βάλε ότι θα χάσεις 4-5 κιλά σε 2 μήνες. Πέτα τη ζυγαριά από το παράθυρο και κάνε μικρά βήματα διατροφής και κίνησης. Μετά από 2 μήνες δες βάρος και το κυριότερο μετρήσου για να δεις που είσαι. Μπορεί για παράδειγμα να έχεις χάσει "μόνο" τρία κιλά αλλά να έχεις πέσει και ένα μέγεθος στα ρούχα.
StamTheMan Δημοσ. 14 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2024 6 ώρες πριν, elenakimou είπε Εμεις οι γυναικες χανουμε δυσκολοτερα απο τους αντρες. Δικαιολογια ειναι αυτο. Κοψτες. 5 ώρες πριν, Speculoos είπε Σε αυτό έχεις δίκιο αρκεί να μη σου γίνει καραμέλα. Πειθαρχία σχετική, όχι υπέρμετρα αυστηρά πράγματα δηλαδή, και το κυριότερο μακροπρόθεσμους στόχους χωρίς άγχος. Την εχει ηδη κανει καραμελα. Μιλας για πειθαρχια σε ατομο που ρωτησε για 2 ακυρους τροπους αδυνατισματος ( ems και keto ) και καπακια σκεφτηκε το crossfit.
poulinos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2024 On 13/06/2024 at 21:12, elenakimou said: εχασε ποντους; θελω να χασω πεντε κιλα🤭 ε και λιγο παραπανω καλα θα ηταν χιχι διατροφη κατα κυριο λογω σε συνδυασμο με γυμναστικη οποιο ειδος σου αρεσει.5 κιλα δεν ειναι τπτ.κοψε λιγο την ζαχαρη να δεις πως φευγουν.οι πρωτες μερες ειναι δυσκολες στο θεμα ελλειψης ζαχαρης. ξεκινα και κανα hobby πχ πεζοπορια κτλ 6 hours ago, elenakimou said: Αρχικα θελω να ευχαριστησω ολους σας για την προθυμια που δειξατε να με βοηθησετε 😃 Το εκτιμω αφανταστα! Νομιζω το θεμα της διατροφης το χω ηδη λυσει. το θεμα της γυμναστικης πρεπει να λυσω το κροσφιτ δεν το ειχα σκεφτει, θα το εξετασω σιγουρα! Διορθωσα και τον τιτλο του θεματος για να μη φαινεται οτι προωθω καποιο ειδος γυμναστικης αφου στην πραγματικοτητα προσπαθω να βγαλω μια ακρη και μου φανηκε σαν αμεση λυση. Εμεις οι γυναικες χανουμε δυσκολοτερα απο τους αντρες. Να ειστε ολοι καλα ☺️ το crossfit αξιζει το μονο μειον η λιγο ακριβη τιμη συγκριτικα με το gym. ζητα να κανεις ενα δοκιμαστικο ή πηγαινε ενα μηνα να δεις αν σου κανει On 13/06/2024 at 20:38, elenakimou said: 👋 γεια σας φιλοι μου διαβαζω καιρο τωρα θεματα του μπλα μπλα και πηρα το θαρρος να γραφτω γιατι χρειαζομαι τη γνωμη σας για το νεο ειδος γυμναστικης EMS ηλεκτρομυοδιεργεσης. Εχει κανει καποιος απο εσας; αξιζει τον κοπο να δοκιμασω; Υπαρχουν τετοια γυμναστηρια που να αξιζουν στον Πειραια; εχω διαβασει οτι κανει δουλεια αλλα δεν εχω πιστει ακομα. Μηπως να παω κανονικο γυμναστηριο; Θελω να γινω φιτ και δεν ξερω απο που να αρχισω. help αδελφια. ☺️ και μην κοιτας τα κιλα.κοιτα πως δειχνεις.μπορει να εισαι πχ 60 και φετες απο μυες ή να εισαι 55 με 10 κιλα λιπος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα