Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) 👋 γεια σας φιλοι μου διαβαζω καιρο τωρα θεματα του μπλα μπλα και πηρα το θαρρος να γραφτω γιατι χρειαζομαι τη γνωμη σας για το νεο ειδος γυμναστικης EMS ηλεκτρομυοδιεργεσης. Εχει κανει καποιος απο εσας; αξιζει τον κοπο να δοκιμασω; Υπαρχουν τετοια γυμναστηρια που να αξιζουν στον Πειραια; εχω διαβασει οτι κανει δουλεια αλλα δεν εχω πιστει ακομα. Μηπως να παω κανονικο γυμναστηριο; Θελω να γινω φιτ και δεν ξερω απο που να αρχισω. help αδελφια. ☺️ Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2024 από elenakimou
Dante80 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2024 'Έχει κάνει ο αδερφός μου για ένα τρίμηνο, ουσιαστικά συνδυάζει τα παλιά συστήματα παθητικής που μουσχοπουλάγανε για αδυνάτισμα (Bodyline κλπ) με γυμναστικούλα ταυτόχρονα. Δεν ενθουσιάστηκε, πολλή βαβούρα και σετάρισμα.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2024 4 λεπτά πριν, Dante80 είπε 'Έχει κάνει ο αδερφός μου για ένα τρίμηνο, ουσιαστικά συνδυάζει τα παλιά συστήματα παθητικής που μουσχοπουλάγανε για αδυνάτισμα (Bodyline κλπ) με γυμναστικούλα ταυτόχρονα. Δεν ενθουσιάστηκε, πολλή βαβούρα και σετάρισμα. εχασε ποντους; θελω να χασω πεντε κιλα🤭 ε και λιγο παραπανω καλα θα ηταν χιχι
andreaspA Δημοσ. 13 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2024 17 λεπτά πριν, elenakimou είπε εχασε ποντους; θελω να χασω πεντε κιλα🤭 ε και λιγο παραπανω καλα θα ηταν χιχι Κοψε το φαι. Τα κιλα χανονται 80% με διαιτα και 20% με γυμναστικη. 12 1
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2024 4 λεπτά πριν, andreaspA είπε Κοψε το φαι. Τα κιλα χανονται 80% με διαιτα και 20% με γυμναστικη. κοψε το ενα κοψε το αλλο ουφ πια🫠 ευχαριστω παντως για τις απαντησεις σου. ελπιζω να γραψει και καποιος που κανε, ι η εκανε αυτο το ειδος γυμναστικης για να μου πει περισσοτερα.
G.TH. Δημοσ. 13 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2024 Μόδα είναι και γυρίζει, θυμάμαι στο τελεμάρκετινγκ παλιά να το διαφημίζει ένας με κάτι φέτες νααααα, που προφανώς τις είχε από κανονική γυμναστική 2
andreaspA Δημοσ. 13 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2024 8 λεπτά πριν, elenakimou είπε κοψε το ενα κοψε το αλλο ουφ πια🫠 ευχαριστω παντως για τις απαντησεις σου. ελπιζω να γραψει και καποιος που κανε, ι η εκανε αυτο το ειδος γυμναστικης για να μου πει περισσοτερα. Αν δεν κοψεις το φαι, και δεν ιδρωσεις , κιλα δεν χανεις. Δε πα να το λενε EMS, PMS, παπαροms. Μιλαει η εμπειρια! 4 1 3
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2024 3 λεπτά πριν, G.TH. είπε Μόδα είναι και γυρίζει, θυμάμαι στο τελεμάρκετινγκ παλιά να το διαφημίζει ένας με κάτι φέτες νααααα, που προφανώς τις είχε από κανονική γυμναστική εχω σκεφτει και το γυμναστηριο, ειχα παει παλαιοτερα αλλα δε ειχα την καταλληλη βοηθεια επειδη ειχαν πολυ κοσμο και λιγους γυμναστες. Το αποτελεσμα ηταν να παθω κακωση στο γονατο και εκανα 3μηνες να το ξεπερασω. Ειμαι γενικα στο ψαξιμο ακομα η κετογονικη διαιτα ειναι καλη;
epp Δημοσ. 13 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2024 21 minutes ago, elenakimou said: κοψε το ενα κοψε το αλλο ουφ πια🫠 ευχαριστω παντως για τις απαντησεις σου. ελπιζω να γραψει και καποιος που κανε, ι η εκανε αυτο το ειδος γυμναστικης για να μου πει περισσοτερα. αν τα εχανες αυριο πρωι με εναν μαγικο τροπο, οσο δεν κανεις αλλαγες σε διατροφη και γυμναστικη, τι πιστευεις θα γινοτανε; απλα θα τα ξαναεπαιρνες μεσα σε 1 μηνα. 7 1
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2024 1 λεπτό πριν, epp είπε αν τα εχανες αυριο πρωι με εναν μαγικο τροπο, οσο δεν κανεις αλλαγες σε διατροφη και γυμναστικη, τι πιστευεις θα γινοτανε; απλα θα τα ξαναεπαιρνες μεσα σε 1 μηνα. μα γυμναστικη ειναι θεωρητικα κι αυτη, τωρα για το θεμα της διατροφης ψαχνω την κετογονικη αν τη λεω σωστα διαιτα. πραγματικα εχω πελαγωσει δεν ξερω πως να αρχισω. ειναι λιγα τα κιλα και δε χανονται ευκολα.
andreaspA Δημοσ. 13 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2024 47 λεπτά πριν, elenakimou είπε μα γυμναστικη ειναι θεωρητικα κι αυτη, τωρα για το θεμα της διατροφης ψαχνω την κετογονικη αν τη λεω σωστα διαιτα. πραγματικα εχω πελαγωσει δεν ξερω πως να αρχισω. ειναι λιγα τα κιλα και δε χανονται ευκολα. ποσο χρονων εισαι? μαγειρευεις? σου μαγειρευουν? μαγειρευεις για αλλους? ποιους ? τι ωραριο δουλευεις ?
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) 44 λεπτά πριν, andreaspA είπε ποσο χρονων εισαι? μαγειρευεις? σου μαγειρευουν? μαγειρευεις για αλλους? ποιους ? τι ωραριο δουλευεις ? ειμαι τριαντα something βεβαια μαγειρευω για μενα 8ωρο γεματο μερικες φορες 10ωρο υψος 1.70 εισαι γυμναστης; Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2024 από elenakimou
cthulhucarbide Δημοσ. 14 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2024 Από την στιγμή που ο στόχος είναι συγκεκριμένος και είναι να χάσεις 5 κιλά, πήγαινε σε έναν διατροφολόγο και πες του το. Και πιο εύκολα θα τα χάσεις, και πιο οικονομικά 3
Arkin Δημοσ. 14 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2024 Τι γυμναστική ειναι των τεμπεληδων? Πάρε ένα διάδρομο η ακόμα καλύτερα βγες στην εξοχή και ξεκίνα τρέξιμο. Τίποτα άλλο δεν χρειάζεται. Προφανώς ελαττώνεις και το φαΐ λίγο δεν θέλει πολύ γιατί μετά θα σου γυρίσει μπούμερανγκ. Ξεκινα με 2χλμ στο 7 ταχύτητα και ανεβάζεις σιγά σιγά. Σε ένα εξάμηνο θα κάνεις 5χλμ με 10 ταχύτητα και ούτε θα το καταλαβαίνεις.
StamTheMan Δημοσ. 14 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, elenakimou είπε η κετογονικη διαιτα ειναι καλη; 6 ώρες πριν, elenakimou είπε νεο ειδος γυμναστικης EMS ηλεκτρομυοδιεργεσης. Oτιδηποτε αλλο,για να μην κανουμε γυμναστικη η διατροφη. Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2024 από StamTheMan 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα