Θανάσης Μέγκουλας Δημοσ. 13 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) Χαιρετώ τη μεγάλη παρέα. Πρόσφατα αγόρασα τα ηχεία του τίτλου. Λατρεύω την ηλεκτρονική μουσική. Τα συγκεκριμένα ηχεία στα χέρια μου βρίσκονται περίπου μισό μήνα, γνωρίζω μερικά πράγματα για τον ήχο, όχι πολλά όμως. Διανύω τη φάση στρωσίματος τους και ποτέ δε τα βάζω να παίζουν πάνω από το μισό της έντασης τους την οποία την αυξάνω σταδιακά (συνήθως ανά 15 λεπτά) μέχρις ότου φτάσω σχεδόν στη μέση. Είναι φανταστικά σαν ηχεία ειδικά για το μέγεθος τους βγάζουν ικανοποιητικότατο μπάσο ! Πριν λίγο καιρό είχα και τα Ε3.5 τα απλά της ίδιας εταιρίας και προχώρησα σε αγορά των Ε5 λόγω μη δυνατότητας απόδοσης τους στα μπάσα της ηλεκτρονικής. Το πρόβλημα (ενδεχομένως ; ) είναι το εξής τα ηχεία αυτά βγάζουν ένα χαμηλό φύσημα το οποίο κυρίως προέρχεται από τις κόρνες και κατα πολύ λίγότερο από τα 5άρια ηχεία που αναλαμβάνουν να καλύψουν το υπόλοιπο φάσμα (το κατά δύναμιν). Έχω δοκιμάσει όλες τις πρίζες στο σπίτι και παραμένει εκεί αυτο το φύσημα. Διατηρεί μια σταθερή και χαμηλή ένταση που μόλις ανεβάσω ελάχιστα την ένταση καλύπτεται. Έχω βάλει μόνο του το ενεργητικό ηχείο στην πρίζα χωρίς να έχω κάποιο συνδεδεμένο καλώδιο παρά μονάχα αυτό της τροφοδοσίας του και το φύσημα είναι εκεί, αν συνδέσω και το παθητικό με το κλασσικό χάλκινο καλώδιο το φύσημα αυτό μεταφέρεται και εκεί. Η μετάδοση του ήχου από τον υπολογιστή προς αυτά γίνεται με RCA. Να σημειώσω ότι στη διάταξη που τα έχω συνδεδεμένα είναι ο υπολογιστής μου ένα φωτιστικό η οθόνη και ο δρομολογητής διαδικτύου. Όλα αυτά είναι σε ένα πολύμπριζο και το πολύμπριζο περνάει από ένα φίλτρο της APC και καταλήγει στην πρίζα του δωματίου μου. Τι μπορεί να συμβαίνει ; Τι εναλλακτικές έχω αν έχω ; Να τονίσω πως αυτό το φύσημα δε το είχα με τα Ε3.5. Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2024 από Θανάσης Μέγκουλας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα