Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βασικά βλεποντάς το λίγο πιο τοπικιστικά... Στην ελλάδα οι έλληνες youtubers κερδίζουν πολύ λίγα σε σχέση με Αγγλία Αμερική Καναδά και άλλες περιοχές του χάρτη. Γιατί να πληρωνουμε λοιπόν οι έλληνες τις ίδιες συνδρομές με κατοίκους των Ηνωμένων Πολιτειών όταν σαν δημιουργός δε βλέπει τα βίντεο μου κανείς στον κόσμο? Νομίζω πως όση είναι η πίτα του διαμιρασμού ποσοστιαία στην κάθε χώρα, να ήταν ποσοστιαία και το κόστος της premium υπηρεσίας...

• Απαντ. 111
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πρέπει να δώσουμε ένα πειστικό μήνυμα σε αυτούς που βάζουν διαφημίσεις ειδικά στο youtube ότι θα σαμποτάρουμε τα προϊόντα τους.

Δημοσ.
9 hours ago, Arkin said:

Τσεκάρετε και το AdGuard Premium πάντως. Πήρε update χθες με νέα κόλπα για το youtube. Ούτε manifest v3 που έλεγαν ούτε τίποτα. 

Για στείλε πμ αν το βρήκες πουθενά "φτηνό" το premium 

Δημοσ.

Πάντως τεχνολογία υπάρχει από πάρα πολύ παλιά. Υπήρχαν (μπορεί και να υπάρχουν ακόμα) προγράμματα που εβγάζαν τις διαφημίσεις απο γραμμένα video τηλεόρασης.

Επειδή η μετάβαση από βίντεο σε διαφήμιση αλλάζει κατά πολύ το είδος του ήχου που παίζεται, είναι σχετικά εύκολο για κάποιον να το καταλάβει και να κόψει τη διαφήμιση.

Δημοσ.
1 hour ago, Mhdenistis said:

Πρέπει να δώσουμε ένα πειστικό μήνυμα σε αυτούς που βάζουν διαφημίσεις ειδικά στο youtube ότι θα σαμποτάρουμε τα προϊόντα τους.

Angry comment από τον Mhdenistis, στον πάτο των χιλιάδων σχολίων ενός εκ των μερικών εκατομυρίων βίντεο:

"$%#@$ τον Γερμανό που μου έβαλε διαφήμιση, εγώ θα κάνω cancel"

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Volga είπε

το β ειναι λάθος. ορίστε η διόρθωση -> Πληρώνεις μία premium συνδρομή, και συνεχίζεις να βλέπεις διαφημίσεις γιατί πλέον οι content creators σου πουλάνε προϊόντα ανάμεσα σε αυτά που θες να δεις

Με τα λεφτά που δίνει στους creators η google δεν θα υπάρξει σοβαρός ανταγωνιστής ποτέ. 

Ναι, οκ, αλλά skipάρεις εύκολα το κομμάτι του χορηγού του βίντεο και συνήθως είναι μία φορά σε όλο το βίντεο, άρα όχι και τόσο εκνευριστικό. Οι δημιουργοί πρέπει να πληρωθούν και η Google δίνει ελάχιστα χρηματα από τις διαφημίσεις.

Παρόλα αυτά εγώ μίλησα για τις επιλογές από πλευράς Google, οπότε δεν έκανα λάθος. Αυτές είναι. Το ζήτημα, για εμένα, είναι ότι η Google ζητάει χρήματα για συνδρομή, όπου θα πρέπει να κάνεις sign in και μπορεί να παρακολουθεί καλύτερα τη δραστηριότητά σου. Δηλαδή, πληρώνεις για να σε παρακολουθούν καλύτερα.

Επεξ/σία από Tlykog
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λίγες διαφημίσεις όπως είχε μέχρι πριν 2-3 χρόνια ήταν ΟΚ. Πιο πολύ με ενοχλούσε ότι έβλεπα συνέχει τις ίδιες 2 διαφημίσεις για ντελίβερι.

Τα τελευτάι 2 χρόνια όμως έχουν γίνει πολλές και πυκνές - αν βλέπεις 45 τηλεοπτικό επισόδειο, 10 λεπτά διαφημίσεις είναι ΟΚ. Αλλά να διακόπτεις ένα βίντεο των 15 λεπτώς 3 φορές έστω και για 1 λεπτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό. Επίσης το Youtbe Premium σε καμιά περίπτωση δεν αξίζει 10 Ε /μήνα όταν το νετφλιχ κάνει 14. 

Προσωπικά νομίζω ότι πολλοί χρήστες θα φύγουν και πολλοι δημιουργοί θα ακολουθήσουν. 

Επεξ/σία από dimitrik
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάτι μικρά και ασήμαντα βιντεάκια που τα παρακολουθούσες για να σκοτώσεις την ώρα σου πολλές φορές απλά για να παίζει κάτι στο παρασκήνιο, τώρα δεν θα μπαίνεις καν στον κόπο. Θα πατώσουν εκατομμύρια τέτοια κανάλια.

--- Edit ---

Behold! το uBlock φρόντισε και γι' αυτά:

Επεξ/σία από spectaculator
  • Like 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, dimitrik είπε

Λίγες διαφημίσεις όπως είχε μέχρι πριν 2-3 χρόνια ήταν ΟΚ. Πιο πολύ με ενοχλούσε ότι έβλεπα συνέχει τις ίδιες 2 διαφημίσεις για ντελίβερι.

Τα τελευτάι 2 χρόνια όμως έχουν γίνει πολλές και πυκνές - αν βλέπεις 45 τηλεοπτικό επισόδειο, 10 λεπτά διαφημίσεις είναι ΟΚ. Αλλά να διακόπτεις ένα βίντεο των 15 λεπτώς 3 φορές έστω και για 1 λεπτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό. Επίσης το Youtbe Premium σε καμιά περίπτωση δεν αξίζει 10 Ε /μήνα όταν το νετφλιχ κάνει 14. 

Προσωπικά νομίζω ότι πολλοί χρήστες θα φύγουν και πολλοι δημιουργοί θα ακολουθήσουν. 

12 πληρωνω για cosmote tv cinema pack και βλεπουμε 3 σπιτια ταυτοχρονα εχει και το replay tv και γενικα ταινιες σειρες ντοκιμαντερ οτι θες. Τι 10 ευρω το youtube θα τρελαθουμε τελειως δηλαδη με αυτους. 1-2 ευρω max ισως να αξιζει και εκει παιζετε. Μηδεν παραγωγη η google σε τιποτα θελει με την δουλεια αυτων που κανουν τα βιντεο να πουλησει συνδρομη. Ποσο πιο τραγικο δηλαδη ολο αυτο? Την ιδια στιγμη μας κατακλεβει και τα δεδομενα μας καθημερινα τα οποια μοσχοπουλαει πολλα δις σε τριτους. 

• Like 2
Δημοσ.

Το yt κατάντησε χειρότερο και από το star. Είχα κάτσει μια Ανοιξιάτικη Κυριακή μεσημέρι (με την θερινή ώρα) να δω στο κανάλι την ταινία "Λόρενς της Αραβίας" (3 ώρες και 47 λεπτά). Όταν τελείωσε η ταινία είχε βραδιάσει, ενδιάμεσα είχα φάει μεσημεριανό, απογευματινό, πατατάκια και κριτσίνια, ήπια κι εγώ δεν ξέρω πόσο νερό, ένα αναψυκτικό και δύο καφέδες και πήγα τρεις φορές τουαλέτα, (δύο ψιλό και μία χοντρό).

• Like 1
  • Haha 9
Δημοσ.

6 άτομα μοιραζόμαστε το premium family με 12,99 το μήνα. Ακούμε και φουλ μουσική στο YT Music οπότε γλυτώνουμε συνδρομές στο spotify η  στο Apple Music. 2,2 ευρώ τον μήνα ανα άτομο. Μιλάμε για τελείως γελοίο ποσό για να σκεφτούμε εναλλακτικές με ad blockers και revanced. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί παιδεύεστε.

• Like 1
Δημοσ.

Το κλείνουμε και γινόμαστε πιο υγιής και πιο ευτυχισμένοι. Τσάμπα μέχρι να τελειώσει και αυτό. Κίνημα δεν πληρώνω ούτε σεντ . 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, UltimaGriever είπε

6 άτομα μοιραζόμαστε το premium family με 12,99 το μήνα. Ακούμε και φουλ μουσική στο YT Music οπότε γλυτώνουμε συνδρομές στο spotify η  στο Apple Music. 2,2 ευρώ τον μήνα ανα άτομο. Μιλάμε για τελείως γελοίο ποσό για να σκεφτούμε εναλλακτικές με ad blockers και revanced. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί παιδεύεστε.

2.2x12 μηνες X 50 χρονια να μανι μανι τα 1320 ευρω. Προφανως αστειευομαι αλλα αυτο το γελοιο 2.2 ευρω ποσο μακροπροθεσμα θα γινουν ενα μεγαλο ποσο για κατι που πρακτικα μπορεις να εχεις δωρεαν. Καντο τωρα αυτο X ποσα δις ειμαστε και εχεις μια εταιρια με μερικα τρις κερδος μονο απο τη συνδρομη των 13 ευρω και 6 ατομων. 

Δημοσ.
12 hours ago, Tlykog said:

Ας εξετάσουμε λίγο τις επιλογές του χρήστη, σύμφωνα με τη Google:

α) Δεν πληρώνεις για premium συνδρομή, βλέπεις διαφημίσεις κάθε 2 λεπτά και η Google μαζεύει τα δεδομένα σου.

β) Πληρώνεις μία premium συνδρομή, δεν βλέπεις διαφημίσεις και η Google μαζεύει τα δεδομένα σου με πιο μεγάλη λεπτομέρεια...

κάτι δεν πάει καλά σε αυτό.

Προσωπικά δε θα είχα πρόβλημα να πληρώσω, οι δημιουργοί να πάρουν τα χρήματα, η Google να πληρωθεί και να μην μαζεύει τα δεδομένα μου... Μάλλον ζητάω πολλά από μία εταιρεία σαν τη Google...

Το κρίμα σε όλη την υπόθεση είναι ότι οι δημιουργοί, που είναι και ο λόγος που μπαίνει κάποιος youtube, παίρνουν πολύ λίγα χρήματα από τις διαφημίσεις. Τα περισσότερα τα παίρνει η Google, αλλά αυτό είναι μία άλλη ιστορία...

καθώς τα κύρια έσοδα της google ειναι απο συλλογη επεξεργασια και αξιοποίηση δεδομένον για διαφημιστικούς σκοπούς για εκπαίδευση αι κλπ πρακτικά για να μην συλλέγει δεδομένα και να έχει ολα ξεκλείδωτα θα πρεπει να σου βαράει μια συντρομη τυπου 100 ευρω και βαλε το μηνα για να μην μπει μεσα (και παλι θα μπαίνει σε σχεση με πριν)

Δημοσ.

Παιχνίδια κάτω από το τραπέζι μεταξύ google και developers που φτιάχνουν adblocks...Τι ψάχνεις να μάθεις μέσα σε μια σύσκεψη και κλεισμένων των θυρών ?

Μιλάμε για τρελλά ποσά που πάιζουν και όλοι θέλουν να φάνε .

Πιστεύω μόλις μάζεψει αρκετους συνδρομητές premium o δακτύλιος θα χαλαρώσει πάλι ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...