Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Diavolos666 είπε

...ποια είναι αυτή η ευρωβουλευτής που ζει δωρεάν στον εγκέφαλό σου και αναφέρεσαι σε αυτήν συνεχώς;

VS

Αν εσύ ζεις κάτω από μία πέτρα πρόβλημά σου, εγώ βλέπω τις διεθνείς ειδήσεις

Φέξε μου και γλίστρησα... σε λίγο θα μας πεις πως δεν ψήφισες κιόλας.

Επίσης δεν ασχολούμαι με τους λίγους, ασχολούμαι με τους Lobbyists και τους διεθνιστές

Δε νομίζω να "ασχολείσαι", μασημένη τροφή καταναλώνεις από συγκεκριμένα κανάλια πληροφορίας.

Σε επηρέασε εσένα ο Elon Musk ...;

Περισσότερο από όσο σε επηρέασαν εσένα όλοι αυτοί που θεωρείς εχθρούς σου, επειδή δεν ζούνε στη μούγγα. Όλες τις σχετικές ερωτήσεις που σου έκανα τις πέρασες στο ντούκου, και οκ, ξέρω τις απαντήσεις, αλλά το θλιβερό είναι πως δεν σε βάζουν καθόλου σε σκέψη.

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
11 hours ago, Dimitris_1981 said:

Αν και δεν τον συμπαθώ δεν γνωρίζω αν όντως έκανε κάτι.

Από περιέργεια και μόνο γιατί δεν τον συμπαθείς;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, Diavolos666 said:

Τάσσομαι με τον Musk

Και ετσι πεφτεις κι εσυ στην παγιδα, που φυσικα δε σου αφηνουν επιλογη απο το να μην πεσεις αφου κρατανε το καρπουζι και το μαχαιρι. Α, τους εκανε ηδη ο Καναδας προστατευομενη μειονοτητα και εχουμε δει και βιντεο απο Αγγλια να πηγαινουν ανθρωπο μεσα με χειροπεδες επειδη ειπε χοντρη μια χοντρη ενω κυριολεκτικα δολοφονους μαχαιροβγαλτες δεν τους πειραζει κανενας.

43 minutes ago, SeaLion said:

Κι εσυ φιλε δεν εχεις ιδεα τι γινεται, ο useful...  εισαι. Αυτο το "inclusion training" περιλαμβανει να τους κρατας το χερι, να τους αγκαλιαζεις και άλλα που δε θα τα πιστεψεις αν τα πω. Και απολυεσαι σαν ρατσιστης αν δεν τα κανεις. Τους δινουν δυναμη να κανουν καταγγελιες πανω σε αχρηστα πραγματα και το κανουν τεραστιο θεμα, να μιλαει ο κοσμος μονο για αυτο. Και τα κανουν αυτα για να κανουν τους ανθρωπους να τους μισουν περισσοτερο και να υποστηριζουν την πληρη διαλυση των ελεγκτικων μηχανισμων.

Επεξ/σία από Shinji ikari
  • Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Shinji ikari είπε

Κι εσυ φιλε δεν εχεις ιδεα τι γινεται, ο useful...  εισαι.

Ίσως βέβαια να είμαι αυτός που σε διάφορα περιβάλλοντα εργασίας την τελευταία εικοσαετία+ έχει ακούσει τα όσα (σεξιστικά, ομοφοβικά, υποτιμητικά αστειάκια - όχι προς εμένα) για τα οποία παλιότερα δεν έλεγε τίποτα και τώρα δεν τα ανέχεται από τον κάθε ... που νομίζει πως έτσι είναι "ελεύθερος" και είναι η "γνωμούλα" του - δεν είναι δύσκολο concept. 

Και ρε οκ, τα ακούω αυτά που λέτε τα υπερβολικά και cringy, αλλά εδώ στην Ελλάδα αυτά δεν τα ζω. Και δεν τα ζουν και πολλοί, για να μην πω όλοι, που τάχα μου προσέχουν μη τυχόν και "γίνουμε μια από τα ίδια". Όσο υπερβολικά είναι ορισμένα σκηνικά, τόσο άνιση και υπερβολική είναι και η υποτιθέμενη άμυνα.

Ο άλλος τώρα έχει έννοια, τάχα μου, τι θα γίνουν τα παιδιά με δυο μπαμπάδες ας πούμε. Θα περάσει καλύτερα ρε @#! γιατί δεν θα γεννηθεί κατά λάθος, ούτε επειδή έτσι περίμενε η κοινωνία να κάνει το ζευγάρι, ούτε θα αποφασίσουν 2 άντρες που ζουν φτωχά να αποκτήσουν παιδί.

--
Αγκαλίτσες μόνο μεθυσμένος σε κάνα πάρτυ.

• Like 2
Δημοσ.
59 λεπτά πριν, lost2 είπε

Από περιέργεια και μόνο γιατί δεν τον συμπαθείς;

Δεν θέλω να μπω στη διαδικασία ατέρμονων ποστ (όχι από εσένα απαραίτητα). Τα έχω γράψει πολλές φορές, άλλος ένας γύρος δεν θα προσφέρει κάτι.

Δημοσ.
2 minutes ago, SeaLion said:

Γιατι αλλοι δεν ακουν χριστοπαναγιες και απειλες και τρωνε σφαλιαρες και κλωτσιες, δε σου τα χωνουν επειδη εισαι μειονοτητα, σου τα χωνουν επειδη εισαι αδυναμος. Καθολου υπερβολικα και cringe τα απλα γεγονοτα. Και στην Ελλαδα τα ιδια ισχυουν, αν αλλαξεις ταυτοτητα, ειναι υποχρεωμενοι οι αλλοι να σε αποκαλουν Apache helicopter αλλιως θα μπλεξουν. Αλλά οπως παντα, χανεις το νοημα του τι ειπα, διαβασε τα αρθρα.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Shinji ikari είπε

Δεκτο, δεν ειχα προθεση να προπαγανδισω εναντιον του Ιλον εκ μερους των "υπολοιπων διαστημικων", άλλη ηταν η ουσια οπως θα καταλαβες. Για το δευτερο που εβαλα, που ειναι η ουσια του θεματος για το οποίο μιλαμε καποια γνωμη; παρε και αυτο και ας συνεχισουμε να λεμε για ποσο πληγωνονται οι εκατομυριουχοι που οι ανθρωποι μιλανε σαν φυσιολογικοι ανθρωποι στο χόρο εργασιας τους και τι ηρωας ειναι ο Ιλον που τους ξεφορτωνεται κατι τετοιους, https://www.reuters.com/investigates/special-report/spacex-musk-safety/

Το Reuters είναι πραγματικά τραγικό παράδειγμα των fake news των mainstream media και της δημοσιογραφικής αντιδεοντολογίας. Έχει αναλάβει πραγματικά εργολαβία την δολοφονία χαρακτήρα του Musk μετά την αγορά του Twitter (για προφανείς λόγους όπως καταλαβαίνεις μετά τα twitter files). Έχει πιαστεί να γράφει καθαρά ψέμματα και να παραπλανά δεκάδες φορές και έχει χάσει κάθε αξιοπιστία.

Όπως έγραψε ψέμματα λοιπόν στο πρώτο άρθρο που παρέθεσες, συγκρίνοντας μήλα με πορτοκάλια για να προπαγανδίσει, έτσι ακριβώς κάνει και στο 2ο (και δεκάδες άλλα) με τις γνωστές "ανώνυμες" πηγές. Του είπε ο αδερφός του κουμπάρου του νοικάρη του περιπτερά του που λές ότι ο Musk φαίνεται να είναι κακός άνθρωπος ρεπορτάζ. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να το ψάξει, μερικά παραδείγματα που βρήκα με 5 λεπτά googling: το εργοστάσιο των τεράστιων Falcon πυραύλων στο Hawthorne έχει 1.8 τραυματισμούς ανά 100 εργαζόμενους (σύμφωνα με το Reuters) ενώ ο μέσος όρος στην Αμερική για εργοστάσια αεροσκαφών είναι 2.5. Το τεράστιο εργοτάξιο στην boca Chica που ταυτόχρονα κατασκευάζει τεράστια κτίρια και κατασκευάζει, δοκιμάζει, και εκτοξεύει του γιγαντιαίους πυραύλους Starship ήταν 4.8, τα εργοστάσια οχημάτων έχουν 5.9, τα ναυπηγεία 5.6, οι μεταλλικές κατασκευές 7.1.

Και στο κάτω κάτω αν αυτά που λέει το Reuters είχαν σχέση με την πραγματικότητα και η Spacex (που σαν επιχείρηση την τρέχει η COO Shotwell που το ίδιο το Reuters προσπαθει να πείσει ότι αυτή είναι η πραγματική διευθύντρια και ο Musk απλός χρηματοδότης και διακοσμητικό στοιχείο) πως εξηγείται το γεγονός ότι τα καλύτερα μυαλά στην Αμερική την θεωρούν νούμερο 1 εργοδότη και κάνουν κυριολεκτικά ουρές να εργαστούν εκεί (με δεύτερη την Tesla);1.jpeg.4ba449264164ec9bc4e709e9afd477ae.jpeg

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Shinji ikari είπε

Γιατι αλλοι δεν ακουν χριστοπαναγιες και απειλες και τρωνε σφαλιαρες και κλωτσιες, δε σου τα χωνουν επειδη εισαι μειονοτητα, σου τα χωνουν επειδη εισαι αδυναμος. Καθολου υπερβολικα και cringe τα απλα γεγονοτα. Και στην Ελλαδα τα ιδια ισχυουν, αν αλλαξεις ταυτοτητα, ειναι υποχρεωμενοι οι αλλοι να σε αποκαλουν Apache helicopter αλλιως θα μπλεξουν. Αλλά οπως παντα, χανεις το νοημα του τι ειπα, διαβασε τα αρθρα.

Σου λέω για πραγματικά σκηνικά που έχω ζήσει εγώ και μου λες για... ελικόπτερα και ...άρθρα.

Σου λέω επίσης πως κάποιες πρακτικές τις θεωρώ υπερβολικές και cringe ("να τους κρατας το χερι, να τους αγκαλιαζεις") δεν αμφιβάλλω πως είναι γεγονότα. Δεν μου έχουν τύχει, αλλά οκ.

Μπορείς να καταλάβεις την διαφορά μεταξύ "αδύναμου" όπως λες και της αντίληψης του de facto "αδύναμου" επειδή είναι γυναίκα/λοατκι; Τις περισσότερες φορές δεν γίνονται καν στα μούτρα κάποιου ατόμου το χώσιμο, αλλά πίσω από την πλάτη του, απλά καλλιεργείται μια στάση απέναντί του.

Δεν ξέρω, μπορεί να είσαι του κοινωνικού δαρβινισμού.

Ενοχλεί που εγώ π.χ. μπορεί να θέλω να γίνω γυναίκα και να συνεχίσω να είμαι developer, γιατί στο μυαλό των περισσοτέρων είμαι μόνο για Συγγρού, αυτό συμβαίνει βασικά. Και μου λες να κάθομαι τώρα και να διαβάζω για τους χψ καμμένους που έχουν γίνει viral και έκαναν trigger κάποιους ... .

Δημοσ.
5 minutes ago, adastra said:

Αυτό που ο καθένας ονομάζει fake news οτιδήποτε δεν τον συμφέρει, με ξεπερνάει. Ακόμα και αν είναι αλήθεια όλα όσα λες για το Reuters, δεν αλλάζει το γεγονός ότι όλοι αυτοί κυνηγάνε να διαλύσουν το labor board και παίρνουν με το μέρος τους τον Diavolos666 με τις ιδιοφυής πρακτικές τους. Και πάλι δεν το είπα για να δείξω την ποιότητα ασφάλειας σε σχέση με άλλους αλλά με το τι συμβαίνει και με το τι ασχολούμαστε. Το ότι τα καλύτερα μυαλά τη θεωρούν Νο1 δε λέει τίποτα για το πως φέρετε σε άλλους που δεν τους έχει ανάγκη.

8 minutes ago, SeaLion said:

Για το νόμο που ισχύει σου είπα. Το άρθρο είναι για το labor board, καμία σχέση με καμμένους. Όλοι θάβουν όλους πίσω απο την πλάτη τους με οποιαδήποτε πρόφαση, δεν το κάνουν ειδικά για σένα, έτσι είναι ο κόσμος. Δε μπορείς να γίνεις γυναίκα, για διαίρει και βασίλευε το εφηύραν. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Shinji ikari είπε

Για το νόμο που ισχύει σου είπα. Το άρθρο είναι για το labor board, καμία σχέση με καμμένους. Όλοι θάβουν όλους πίσω απο την πλάτη τους με οποιαδήποτε πρόφαση, δεν το κάνουν ειδικά για σένα, έτσι είναι ο κόσμος. Δε μπορείς να γίνεις γυναίκα, για διαίρει και βασίλευε το εφηύραν. 

Όχι φίλε μου, δεν κάνουν έτσι όλοι, ούτε "έτσι είναι ο κόσμος" - έτσι μάθανε κάποιοι να συμπεριφέρονται! Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να τους ανέχομαι. Δεν μπορούν να ξεχωρίσουν το πως μιλάνε στον μπρο τους και στην δουλειά; Πρόβλημά τους! Δεν είμαι αδύναμος εγώ επειδή δεν έχουν κάποιοι αυτοέλεγχο ή στοιχειώδεις αντιληπτικές ικανότητες.

Τώρα, από το Apache Helicopter στο Labor board... 👀

Φυσικά και μπορώ να "γίνω γυναίκα". Δεν θα αναλύσω τι σημαίνει αυτό... Ποιο διαίρει και βασίλευε μου λες εσύ τώρα... αν αναλογιστείς τι ποσοστό του πληθυσμού αφορά μια τέτοια διαδικασία δεν κολλάει πουθενά. Εκτός αν εννοείς το πόσο ασχολούμαστε και οι 2 με αυτό το θέμα που δεν μας αγγίζει και δεν συζητάμε άλλα που αφορούν όλο τον πληθυσμό!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, Shinji ikari said:

...και παίρνουν με το μέρος τους τον Diavolos666 με τις ιδιοφυής πρακτικές τους.

Καλά ντε δεν πήγα να καταθέσω και υπέρ του απλά έχω ακούσει τόσα πολλά για την Αμερική και το "δεν με σεβάστηκε" είναι ατάκα πια. Ο δε Elon Musk (όπως και ο Trump) είναι οι αποδιοπομπαίοι τράγοι για πολλά θέματα.

Με ελαφρά την καρδία τάσσομαι υπέρ του σε αυτό χωρίς καν να εντρυφήσω αρκετά γιατί βαρέθηκα να διαβάζω άρθρα για άτομα που δούλευαν χρόνια κάπου και με το που απολύθηκαν να κράζουν τα αφεντικά.

Επίσης αυτό το "ονομάσαμε τον πύραυλο βυζγιά 2.0" είναι εντελώς locker talk, γίνεται παντού όπου υπάρχει ακόμα η αίσθηση του χιούμορ. Δεν είναι δημόσιο ο Musk, ιδιωτική εταιρία είναι και όλοι αυτοί ήταν και σε καλά πόστα και έπαιρναν καλά λεφτά. Πως γίνεται να θεωρείς τον Musk ως νέο Χίτλερ και να πας να δουλέψεις γι' αυτόν και να τον κράξεις μόνο εφόσον απολυθείς;

4 hours ago, SeaLion said:

VS

Φέξε μου και γλίστρησα... σε λίγο θα μας πεις πως δεν ψήφισες κιόλας.

Δε νομίζω να "ασχολείσαι", μασημένη τροφή καταναλώνεις από συγκεκριμένα κανάλια πληροφορίας.

Α καλά εσύ το έχεις κάψει... υποθέτω ότι λες για την Λεπέν που σάρωσε την Γαλλία.

Ψήφισα, πήγα και έριξα στο ίδιο κόμμα που ψήφισα στις κανονικές εκλογές και μετά πήγα για καφέ. Δεν ξέρω καν ποιοι ήταν υποψήφιοι γιατί δεν με απασχολεί και τόσο η Ευρωβουλή. Οι Έλληνες Ευρωβουλευτές δεν παίρνουν καν αποφάσεις, ο αριθμός μελών είναι τόσο μικρός που κυριολεκτικά τσάμπα τρώμε χρήματα γι' αυτούς.

Επεξ/σία από Diavolos666
Δημοσ.
5 hours ago, SeaLion said:

Είναι σα να μιλάω στον τοίχο.

4 hours ago, Diavolos666 said:

Και βέβαια να διευκρινήσω πως δε λέω εσένα προσωπικά αλλά πάρα πολλοί που τους αφορά άμεσα ακολουθούν αυτή τη λογική, υποστηρίζουν ενάντια στο συμφέρον τους. Και πως να μην το κάνουν όταν στο πακέτο που ήταν παραδοσιακά με το συμφέρον τους έχουν μπει και όλοι οι διεστραμμένοι μέσα.

• Το θέμα έχει κλειδωθεί
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...