Diavolos666 Δημοσ. 14 Ιουνίου Δημοσ. 14 Ιουνίου 4 hours ago, Dimitris_1981 said: Αν και δεν τον συμπαθώ δεν γνωρίζω αν όντως έκανε κάτι. Για τα "ματάκι φούστας" θα κάνω μήνυση στον ΕΣ γιατί είχαμε "καναδέζες". Κάπου πρέπει να μπουν όρια στο τι είναι σεξιστικό. Φαντάζομαι οι στίχοι του νέου Καβάφη Mad Clip δεν μας πείραξαν Όντως, η "Καλλιόπη" πάλι τις μας έφταιγε και έπρεπε να πάμε να την καθαρίσουμε κάθε φορά... και το θεωρούσαμε και αγκαρία φαντάσου. Μηδέν σεβασμός σε αυτό το κορίτσι! 1
adastra Δημοσ. 14 Ιουνίου Δημοσ. 14 Ιουνίου 16 ώρες πριν, Shinji ikari είπε Νοιάζονται οι καλοί top executives. Another day, another hitpiece. Με τέτοιες άκυρες συγκρίσεις γίνεται η προπαγάνδα. Συγκρίνουν ποσοστά τραυματισμών μιας κατηγορίας εργαζομένων (λιμενεργατών και ναυτεργατών ουσιαστικά) της Spacex με το μέσο όρο της βιομηχανίας διαστήματος (white collar στην συντριπτική πλειοψηφία). Όταν και οι υπόλοιπες Διαστημικές φτιάξουν ένα ολόκληρο στόλο για να ανακτούν τεράστιους πυραύλους στην μέση του ωκεανού και φτάσουν έστω 1/10 του αριθμού πτήσεων τότε να κάνουμε συγκρίσεις.
Shinji ikari Δημοσ. 14 Ιουνίου Δημοσ. 14 Ιουνίου 36 minutes ago, adastra said: Δεκτο, δεν ειχα προθεση να προπαγανδισω εναντιον του Ιλον εκ μερους των "υπολοιπων διαστημικων", άλλη ηταν η ουσια οπως θα καταλαβες. Για το δευτερο που εβαλα, που ειναι η ουσια του θεματος για το οποίο μιλαμε καποια γνωμη; παρε και αυτο και ας συνεχισουμε να λεμε για ποσο πληγωνονται οι εκατομυριουχοι που οι ανθρωποι μιλανε σαν φυσιολογικοι ανθρωποι στο χόρο εργασιας τους και τι ηρωας ειναι ο Ιλον που τους ξεφορτωνεται κατι τετοιους, https://www.reuters.com/investigates/special-report/spacex-musk-safety/
elpenor Δημοσ. 14 Ιουνίου Δημοσ. 14 Ιουνίου 7 hours ago, BertaJourdan said: Καπως πρεπει να αφανιστει το ανθρωπινο ειδος. Δηλαδή κατά τη γνώμη σου είναι υποχρεωμένοι όλοι να έχουν τουλάχιστον δύο-τρία παιδιά; Εσύ έχεις μεγαλώσει παιδιά ή γράφεις μόνο για το τι πρέπει να κάνουν οι άλλοι; 18 hours ago, Shinji ikari said: Νοιάζονται οι καλοί top executives. 2023 https://www.reuters.com/investigates/special-report/spacex-musk-safety/ 2024 https://www.reuters.com/technology/injury-rates-musks-spacex-exceed-industry-average-second-year-2024-04-22/ 1
SeaLion Δημοσ. 14 Ιουνίου Δημοσ. 14 Ιουνίου 15 ώρες πριν, Diavolos666 είπε Κάπου εδώ σταματάει το άρθρο στην ουσία. Αυτούς αν δεν τους μιλήσεις με την αργκό που έχουν αποφασίσει θεωρούν ότι έπραξες "βία" εναντίων τους. Χμμμ... κάποιος δεν έχει δει τι γίνεται στο ίντερνετ κάτω από κάθε άρθρο που αφορά "αυτούς". Κάτι παράξενοι είναι μωρέ που παρεξηγιούνται με το παραμικρό. Όχι άλλο κάρβουνο.
Diavolos666 Δημοσ. 14 Ιουνίου Δημοσ. 14 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 7 minutes ago, SeaLion said: Χμμμ... κάποιος δεν έχει δει τι γίνεται στο ίντερνετ κάτω από κάθε άρθρο που αφορά "αυτούς". Κάτι παράξενοι είναι μωρέ που παρεξηγιούνται με το παραμικρό. Όχι άλλο κάρβουνο. ...δεν έχω δει εγώ τι γίνεται στο διαδίκτυο; Κάποιος δεν έχει δει τι γίνεται στην πραγματικότητα. Στον Καναδά θέλουν να το κάνουν νόμο αν δεν μιλάς με την αργκό τους να μπαίνεις και φυλακή (για το misgendering ντε). Σε σχολεία και πανεπιστήμια δεν αφήνουν κανέναν να μιλήσει. Έχουν εισβάλλει άντρες με περούκες από τα Jumbo και την τρίχα στον θεό σε τουαλέτες κοριτσιών και καλά γιατί "έτσι νιώθουν". Το ίδιο προσπαθούν να κάνουν και στην Αμερική. Ειδικά σε σχολεία και μέρη όπου πηγαίνουν γυναίκες και έχει γυναικείες τουαλέτες και λουτρά. Οι τύποι είναι για ζουλομανδύα και κάποιοι θέλουν να τους κάνουν και μία προστατευόμενη μειονότητα με την μεγαλύτερη πολιτική δύναμη, που δεν θα μπορείς να τους πεις τίποτα αντίθετο με την άποψή τους αλλιώς θα έχεις ποινικές διώξεις. Τάσσομαι με τον Musk Επεξ/σία 14 Ιουνίου από Diavolos666 1
SeaLion Δημοσ. 14 Ιουνίου Δημοσ. 14 Ιουνίου 3 λεπτά πριν, Diavolos666 είπε ...δεν έχω δει εγώ τι γίνεται στο διαδίκτυο; Κάποιος δεν έχει δει τι γίνεται στην πραγματικότητα. Στον Καναδά θέλουν να το κάνουν νόμο αν δεν μιλάς με την αργκό τους να μπαίνεις και φυλακή (για το misgendering ντε). Σε σχολεία και πανεπιστήμια δεν αφήνουν κανέναν να μιλήσει. Έχουν εισβάλλει άντρες με περούκες από τα Jumbo και την τρίχα στον θεό σε τουαλέτες κοριτσιών και καλά γιατί "έτσι νιώθουν". Το ίδιο προσπαθούν να κάνουν και στην Αμερική. Ειδικά σε σχολεία και μέρη όπου πηγαίνουν γυναίκες και έχει γυναικείες τουαλέτες και λουτρά. Οι τύποι είναι για ζουλομανδύα και κάποιοι θέλουν να τους κάνουν και μία προστατευόμενη μειονότητα με την μεγαλύτερη πολιτική δύναμη, που δεν θα μπορείς να τους πεις τίποτα αντίθετο με την άποψή τους αλλιώς θα έχεις ποινικές διώξεις. Τάσσομαι με τον Musk Με το συμπάθειο... μπούρδες. Δεν ξέρεις για τι μιλάς, δεν είναι καν κομμάτι του real life σου, και τα παραδείγματά σου, αν όντως ισχύουν, είναι 10-20-50 άτομα που κάνουν φασαρία στο τικ τοκ ενώ "αυτοί" είναι εκατομμύρια που ζουν πλεόν κανονικές ζωές από κει που ζουσαν κρυφές ζωές ή διπλές ζωές. Με τι ασχολείσαι, με τι πορώνεσαι (και γράφεις τόσα) και μας λες για τον Καναδά και... και... και... - ΕΛΕΟΣ. Την δική σου ζωή δεν μας είπες πως επηρρεάζουν - και να μαντέψω; Με κανέναν τρόπο. Να πιάσει ο καθένας τον κάθε πικραμένο attention wh@$e, είτε είναι γκέι, είτε στρέιτ, και να τον κάνει βάση της κοσμοθεωρίας του; E, όχι. Κάτι τέτοιους βρήκε η νέα φοβερή ευρωβουλευτής μας και την ψηφίσανε 😂 2
Diavolos666 Δημοσ. 14 Ιουνίου Δημοσ. 14 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 11 minutes ago, SeaLion said: Με το συμπάθειο... μπούρδες. Δεν ξέρεις για τι μιλάς, δεν είναι καν κομμάτι του real life σου, και τα παραδείγματά σου, αν όντως ισχύουν, είναι 10-20-50 άτομα που κάνουν φασαρία στο τικ τοκ ενώ "αυτοί" είναι εκατομμύρια που ζουν πλεόν κανονικές ζωές από κει που ζουσαν κρυφές ζωές ή διπλές ζωές. Με τι ασχολείσαι, με τι πορώνεσαι (και γράφεις τόσα) και μας λες για τον Καναδά και... και... και... - ΕΛΕΟΣ. Την δική σου ζωή δεν μας είπες πως επηρρεάζουν - και να μαντέψω; Με κανέναν τρόπο. Να πιάσει ο καθένας τον κάθε πικραμένο attention wh@$e, είτε είναι γκέι, είτε στρέιτ, και να τον κάνει βάση της κοσμοθεωρίας του; E, όχι. Κάτι τέτοιους βρήκε η νέα φοβερή ευρωβουλευτής μας και την ψηφίσανε 😂 ...α ναι ξέχασα όταν σε συμφέρει δεν μπορεί κανείς να μιλά για κάτι άλλο που συμβαίνει αλλού. Μέχρι να μας έρθει και εδώ και να αναρωτιόμαστε γιατί κοιμόμασταν. Φαντάζομαι αν γίνεται πόλεμος κάπου να μην μιλάμε, τι μας νοιάζει. Το να χάνει κόσμος την δουλειά του για τέτοιες θεωρίες ή να δέχονται σεξουαλική επίθεση μικρά κορίτσια είναι κάτι που συμβαίνει μακριά μας και να μην κάνουμε καν αναφορά, αποφάσισε έτσι το υπουργείο αλήθειας ενός insomniac. Λογικά στο όνομα της ανθρωπιάς όλο αυτό έτσι; Επίσης εδώ είναι forum, σε όποιον δεν αρέσουν οι ελεύθερες εκφράσεις μπορεί να πάει στο reddit, να ακούς μόνο την ηχώ σου. Quote είναι 10-20-50 άτομα ...τόσοι είναι κι αυτοί που μας τα έχουν κάνει τσουρέκια με τις ανάγκες τους και τα θέλω τους που τα ονομάζουν "δικαιώματα". Μήπως να μην μας απασχολούν και εμάς που δεν μας αφορά και να μας αφήσουν στην ησυχία μας; Αν θέλει ο "ελτζιμπιτικιού" να πάει σε τουαλέτα να πάει στην τουαλέτα στην οποία φτιάχτηκε για το βιολογικό του σώμα όχι για την ιδεολογία του, αν δεν του αρέσει ας πάει σε κανέναν θάμνο να ποτίσει με "ινκλούζιον" την φύση. Επεξ/σία 14 Ιουνίου από Diavolos666 1
kostafunk Δημοσ. 14 Ιουνίου Δημοσ. 14 Ιουνίου Στην επωμενη εκτοξευση πυραυλου φορτωστε τον και αυτον και στειλ'τε τον στο διαoλο 😝 1 1
SeaLion Δημοσ. 14 Ιουνίου Δημοσ. 14 Ιουνίου 3 λεπτά πριν, Diavolos666 είπε Φαντάζομαι αν γίνεται πόλεμος κάπου να μην μιλάμε, τι μας νοιάζει. Φυσικά, τι πόλεμος τι ένας άντρας με περούκα - το ένα και το αυτό. 4 λεπτά πριν, Diavolos666 είπε να δέχονται σεξουαλική επίθεση μικρά κορίτσια Από τους γκέι, ε; Ή μήπως από τον Ελον Μασκ; Σε λίγο θα ψάχνει όλο και πιο νέες μήτρες για τον πολύτιμο 😂 σπόρο του. 4 λεπτά πριν, Diavolos666 είπε ...τόσοι είναι κι αυτοί που μας τα έχουν κάνει τσουρέκια με τις ανάγκες τους και τα θέλω τους που τα ονομάζουν "δικαιώματα". Τι λες; Διαβάζεις τι γράφεις; Συμφωνείς πως ασχολείσαι με μερικές δεκάδες ατόμων που ζουν στην άλλη του κόσμου δηλαδή; 6 λεπτά πριν, Diavolos666 είπε Μήπως να μην μας απασχολούν και εμάς που δεν μας αφορά και να μας αφήσουν στην ησυχία μας; Εσύ ασχολείσαι, όχι αυτοί με σένα. 6 λεπτά πριν, Diavolos666 είπε Επίσης εδώ είναι forum, σε όποιον δεν αρέσουν οι ελεύθερες εκφράσεις μπορεί να πάει στο reddit, να ακούς μόνο την ηχώ σου. Παρομοίως. Λυπάμαι αν σε ενοχλώ. Δεν ξέρεις προσωπικά (μάλλον) άτομα που ανήκουν σε αυτή την μειονότητα. Δεν σου έχει ζητήσει κανείς ποτέ να τον αποκαλέσεις με συγκεκριμένες αντωνυμίες. Και για να το αφήσεις ασχολίαστο, μάλλον σε έπεισε η... ευρωβουλεύτρια-μελανούρι με τις ξυρισμένες μασχάλες 🥲 που πουλά αυτό ακριβώς το παραμύθι του "μη τυχόν και μας βρει αυτό το κακό"
BertaJourdan Δημοσ. 14 Ιουνίου Δημοσ. 14 Ιουνίου 1 ώρα πριν, elpenor είπε Δηλαδή κατά τη γνώμη σου είναι υποχρεωμένοι όλοι να έχουν τουλάχιστον δύο-τρία παιδιά; Εσύ έχεις μεγαλώσει παιδιά ή γράφεις μόνο για το τι πρέπει να κάνουν οι άλλοι; Δεν μπαινω σε αντιπαραθεσεις, το εχω σαν αρχη μου στο διαδυκτιο. Απλα ενα θα πω. Και παιδι μεγαλωσα και ποτε δεν ειπα οτι ολοι πρεπει να εχουνε δυο τρια παιδια.
Diavolos666 Δημοσ. 14 Ιουνίου Δημοσ. 14 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 9 minutes ago, SeaLion said: Φυσικά, τι πόλεμος τι ένας άντρας με περούκα - το ένα και το αυτό. Από τους γκέι, ε; Ή μήπως από τον Ελον Μασκ; Σε λίγο θα ψάχνει όλο και πιο νέες μήτρες για τον πολύτιμο 😂 σπόρο του. Τι λες; Διαβάζεις τι γράφεις; Συμφωνείς πως ασχολείσαι με μερικές δεκάδες ατόμων που ζουν στην άλλη του κόσμου δηλαδή; Εσύ ασχολείσαι, όχι αυτοί με σένα. Παρομοίως. Λυπάμαι αν σε ενοχλώ. Δεν ξέρεις προσωπικά (μάλλον) άτομα που ανήκουν σε αυτή την μειονότητα. Δεν σου έχει ζητήσει κανείς ποτέ να τον αποκαλέσεις με συγκεκριμένες αντωνυμίες. Και για να το αφήσεις ασχολίαστο, μάλλον σε έπεισε η... ευρωβουλεύτρια-μελανούρι με τις ξυρισμένες μασχάλες 🥲 που πουλά αυτό ακριβώς το παραμύθι του "μη τυχόν και μας βρει αυτό το κακό" ...ποια είναι αυτή η ευρωβουλευτής που ζει δωρεάν στον εγκέφαλό σου και αναφέρεσαι σε αυτήν συνεχώς; Επίσης δεν ασχολούμαι με τους λίγους, ασχολούμαι με τους Lobbyists και τους διεθνιστές που προσπαθούν να περάσουν ΝΟΜΟΥΣ που θα επηρεάσουν και εμένα. Δεν με ενδιαφέρει τι κάνει ο κάθε ένας στο κρεβάτι του. Δεν χρειαζόταν καν να μας το πουν και να το κάνουν και σημαία. Αν εσύ ζεις κάτω από μία πέτρα πρόβλημά σου, εγώ βλέπω τις διεθνείς ειδήσεις και γνωρίζω πολύ καλά τι γίνεται στον κόσμο. Quote Φυσικά, τι πόλεμος τι ένας άντρας με περούκα - το ένα και το αυτό. ...φυσικά εφόσον υπάρχουν κάπου πόλεμοι και σκοτώνονται παιδιά ας μην ασχολούμαστε με το κάθε κορίτσι που δεν δέχτηκε να δει την π**τσα του καθενός που ήθελε να μπει στα αποδυτήρια για να πάρει μάτι. Εγώ ασχολούμαι με οτιδήποτε θέλω και υποστηρίζω το δικαίωμα του καθενός να έχει άποψη, εσύ που υποστηρίζεις ότι δεν πρέπει να ασχολούμαστε με κάτι που δεν γίνεται δίπλα μας γιατί ασχολείσαι μαζί μου, ή με την άποψή μου ή με το τι κάνει ο Elon Musk? Σε επηρέασε εσένα ο Elon Musk ή δούλευες στην εταιρία του; Εδώ πόλεμοι γίνονται (όπως είπες) και εμείς ασχολούμαστε με τον Musk. Επεξ/σία 14 Ιουνίου από Diavolos666 1
ScorpioX777 Δημοσ. 14 Ιουνίου Δημοσ. 14 Ιουνίου Τα παιδια που χωρις να τα ρωτησει κανενας θα εχουν δυο μπαμπαδες η δυο μαμαδες καταδικασμενα απο μικρα να ακολουθησουν μια νοοτροπια και μη μου πει κανενας οτι θα εχουν επιλογη γιατι το ξερουν ολοι καλα οτι δεν προκειται να γινει σε ενα τετοιο περιβαλλον, αυτο ειναι το μεγαλο προβλημα... 1
lost2 Δημοσ. 14 Ιουνίου Δημοσ. 14 Ιουνίου 1 hour ago, ScorpioX777 said: Τα παιδια που χωρις να τα ρωτησει κανενας θα εχουν δυο μπαμπαδες η δυο μαμαδες καταδικασμενα απο μικρα να ακολουθησουν μια νοοτροπια και μη μου πει κανενας οτι θα εχουν επιλογη γιατι το ξερουν ολοι καλα οτι δεν προκειται να γινει σε ενα τετοιο περιβαλλον, αυτο ειναι το μεγαλο προβλημα... Αυτό είναι το μικρό πρόβλημα, το μεγάλο πρόβλημα (που έγινε στην Αμερική) είναι όταν ένας 60χρονος θα βιάσει μια 9χρονη και δεν θα μπορεί να τον κάνει τίποτα το δικαστήριο γιατί θα έχει χαρακτηριστεί ως 9χρονος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις