NoobPCBuilder Δημοσ. 13 Ιουνίου Share Δημοσ. 13 Ιουνίου ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΣΤΟ PC BUILDING ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΝΑ BUDGET 1000 ME 1100 ΕΥΡΩ. ΕΧΩ ΦΤΙΑΞΕΙ ΔΥΟ PC ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ BUDGET ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΣ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ. ΘΑΣ ΣΑΣ ΕΠΙΝΥΣΑΨΩ ΤΑ ΛΙΝΚΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΦΤΙΑΞΕΙ ΣΤΟ ΣΚΡΟΥΤΖ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΑΝΥΠΟΜΟΝΕΣΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ https://www.skroutz.gr/favorite_lists/11543497/1000-pc?from=share https://www.skroutz.gr/favorite_lists/11543511/amd-pc-build-me-1050-peripou-eyro?from=share Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickol-us Δημοσ. 13 Ιουνίου Share Δημοσ. 13 Ιουνίου Πολύ περίεργες επιλογές. Θα έλεγα και σχετικά ασύνδετες (στο σύστημα με τον 7600x έχεις κάνει και λάθος επιλογή μητρικής am4 αντί am5) Δύο συστήματα, εντελώς διαφορετικής φιλοσοφίας. Ουδεμία σχέση μεταξύ τους... Συμπλήρωσε την φόρμα αναλυτικά και θα βοηθήσουν οι συμφορουμίτες, βάσει budget και ζητούμενων, στην εύρεση της καλύτερης για εσένα λύση 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoobPCBuilder Δημοσ. 14 Ιουνίου Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιουνίου ναι εχεις δικιο, καταλαθος εβαλα την μητρικη που εβαλα στο intel αλλα την εχει απο κατω. Απλα τα δυο builds ειναι διαφορετικα γιατι στο ιντελ αποφασισα να κανω κατανομη του budget που εχω(στην προκημενη περιπτωση 1000$), και χρησιμοποιησα το 60% των χρηματων μου για cpu και gpu. Ενω στο amd πηγαινα λιγο χωρις πλανο για το budget. Αυτη ειναι η διαφορα που εκανα στο budget. Συνοπτικα, ηθελα να δω αμα αξιζει να δωσω περισσοτερα λεφτα στο cpu και gpu οπως εκανα στο ιντελ ή αμα αξιζει να δωσω λιγο λιγοτερα σε αυτα τα δυο parts και να μοιρασω το budget και στα υπολοιπα parts αναλογα. Επισης για το ιντελ μπηκα στο single core cpu benchmark και ειδα ποιο εχει το μεγαλυτερο σκορ(διοτι το θελω για gaming). Ελπιζω να βοηθησα με την απαντηση αυτη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@topos Δημοσ. 14 Ιουνίου Share Δημοσ. 14 Ιουνίου Κράτα το φτηνό κουτί Ξέχνα την υδροψυξη, εάν πας σε 7600(σκέτο χωρίς x) έχει ψυκτρα μεσα που είναι οκ, τουλάχιστον για αρχή. Κάρτα μείνε στην 4060 εάν δεν σε παίρνει για μεγαλύτερη η ρίξε και μια ματιά στην 7600. Nvme θα έλεγα αν σκοπεύεις να φορτώσεις παιχνίδια να δεις κάτι στα 2tb.Οπως και να έχει ο συγκεκριμένος nv2 που έχεις βάλει δεν είναι κάτι ιδιαίτερο. Πάρε ένα επώνυμο gold τροφοδοτικο(δεν το ξέρω το kolink, εάν έχεις δει review και είναι οκ είναι άλλη κουβέντα) κάτι σε seasonic/Corsair/be quiet κοκ.Για αυτά που συζητάμε και κάποιο 550αρη επαρκει αλλά όντως με 750αρη είσαι σχετικά άνετος εάν θελήσεις να βάλεις άλλη καρτα/cpu. Μην τρελαίνεσαι για το single core του cpu, θα το ματσαρεις με 6600/7600/4060 οπότε δεν έχει πολύ νόημα εκτός και εάν παίζεις σε 720p. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 14 Ιουνίου Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 1 hour ago, NoobPCBuilder said: ναι εχεις δικιο, καταλαθος εβαλα την μητρικη που εβαλα στο intel αλλα την εχει απο κατω. Απλα τα δυο builds ειναι διαφορετικα γιατι στο ιντελ αποφασισα να κανω κατανομη του budget που εχω(στην προκημενη περιπτωση 1000$), και χρησιμοποιησα το 60% των χρηματων μου για cpu και gpu. Ενω στο amd πηγαινα λιγο χωρις πλανο για το budget. Αυτη ειναι η διαφορα που εκανα στο budget. Συνοπτικα, ηθελα να δω αμα αξιζει να δωσω περισσοτερα λεφτα στο cpu και gpu οπως εκανα στο ιντελ ή αμα αξιζει να δωσω λιγο λιγοτερα σε αυτα τα δυο parts και να μοιρασω το budget και στα υπολοιπα parts αναλογα. Επισης για το ιντελ μπηκα στο single core cpu benchmark και ειδα ποιο εχει το μεγαλυτερο σκορ(διοτι το θελω για gaming). Ελπιζω να βοηθησα με την απαντηση αυτη Συμπληρωσε την φορμα αναβαθμισης για να βοηθησεις τα μελη να σε βοηθησουν.Αλλιως οτι και να λεμε ειναι αχρηστο. Λειπουν πολλες πληροφοριες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoobPCBuilder Δημοσ. 14 Ιουνίου Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 10 ώρες πριν, @topos είπε Κράτα το φτηνό κουτί Ξέχνα την υδροψυξη, εάν πας σε 7600(σκέτο χωρίς x) έχει ψυκτρα μεσα που είναι οκ, τουλάχιστον για αρχή. Κάρτα μείνε στην 4060 εάν δεν σε παίρνει για μεγαλύτερη η ρίξε και μια ματιά στην 7600. Nvme θα έλεγα αν σκοπεύεις να φορτώσεις παιχνίδια να δεις κάτι στα 2tb.Οπως και να έχει ο συγκεκριμένος nv2 που έχεις βάλει δεν είναι κάτι ιδιαίτερο. Πάρε ένα επώνυμο gold τροφοδοτικο(δεν το ξέρω το kolink, εάν έχεις δει review και είναι οκ είναι άλλη κουβέντα) κάτι σε seasonic/Corsair/be quiet κοκ.Για αυτά που συζητάμε και κάποιο 550αρη επαρκει αλλά όντως με 750αρη είσαι σχετικά άνετος εάν θελήσεις να βάλεις άλλη καρτα/cpu. Μην τρελαίνεσαι για το single core του cpu, θα το ματσαρεις με 6600/7600/4060 οπότε δεν έχει πολύ νόημα εκτός και εάν παίζεις σε 720p. Απλά επειδή το 7600x είναι 10€ παραπάνω από το κανονικό δεν νομίζω ότι αξίζει να πάρω το 7600. Επίσης το 7600x δεν έχει ψυκτρα πια μου προτείνεις να πάρω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris2756 Δημοσ. 14 Ιουνίου Share Δημοσ. 14 Ιουνίου Για εμενα δεν υπαρχει ερωτηση amd η intel, και οι δυο επεξεργαστες καλοι ειναι. Για καποιες δουλειες λιγο καλυτερος ο ενας για καποιες αλλες λιγο καλυτερος ο αλλος. Σε γενικες γραμμες και οι δυο μια χαρα ειναι. Θα εστιαζα στο ποιος απο τους δυο θα μου κανει τις δουλειες που θελω πιο οικονομικα. Αν το μηχανημα ειναι για παιχνιδια, θα εστιαζα στην καρτα γραφικων. Οτι καλυτερη μπορω να βαλω. Τροφοδοτικο παραμενω στις κλασσικες δοκιμασμενες λυσεις, seasonic, corsair, be quiet. To ιδιο και για μνημες, δισκους, οθονες κτλ. Δεν θα επερνα ποτε εναν π.χ. gigabyte δισκο, ας ειχε και τις καλυτερες κριτικες, ουτε μια π.χ. samsung μητρικη η καρτα γραφικων. Εκαστος στο ειδος του, αν θελουμε καλο καιμακλιδικο καφε Λουμιδη παπαγαλο θα παρουμε, οχι "λεξαρ" Και βεβαια καμια 200αρια watt παραπανω απο αυτα που χρειαζεται το συστημα μου. Η χωρητικοτητα δισκου εξαρταται απο τις αναγκες του καθενος. Σημερα συνηθως οι περισσοτεροι, 2ΤΒ βαζουμε, οπως και μνημες 32gb. Ειναι και η για πολλους βολικη λυση, ενας μικρος για το λειτουργικο και προσθηκη ενος,δυο,τριων κτλ μεγαλυτερων αργοτερα. Κουτια, ευτυχως για εμας υπαρχουν δεκαδες ομορφα λειτουργικα, ευρυχωρα κουτια στην αγορα. Φυσικα καποιο που να μας αρεσει γιατι θα το βλεπουμε για χρονια μπροστα μας. Συμπληρωσε την φορμα και τα παιδια εδω θα σου συστησουν τα πλεον WFM κοματια 8 λεπτά πριν, NoobPCBuilder είπε Επίσης το 7600x δεν έχει ψυκτρα πια μου προτείνεις να πάρω; Δεν ειπαμε για καφε μονο Λουμιδης παπαγαλος? Πως λεμε noctua για αεροψυξη? Καπως ετσι! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα