vlavhs Δημοσ. 14 Ιουνίου Share Δημοσ. 14 Ιουνίου Παιδιά ξέρει κάποιος επιβεβαιωμενα ότι με vodafone δουλεύει volte, 5g wifi calling? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apostolis1384 Δημοσ. 14 Ιουνίου Share Δημοσ. 14 Ιουνίου Ναι το είχα εγώ δουλεύει κανονικά.Βεβαια εγώ είχα πάντα beta.Το τηλέφωνο αξίζει με χίλια άποψη μου η φωτογραφίες του είναι σε άλλο επίπεδο . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tiniakos Δημοσ. 14 Ιουνίου Share Δημοσ. 14 Ιουνίου Αν δεν είχα πάρει το Xiaomi 14 Ultra για τη φωτογραφία του θα το σκεφτόμουν σοβαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apostolis1384 Δημοσ. 14 Ιουνίου Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 16 λεπτά πριν, tiniakos είπε Αν δεν είχα πάρει το Xiaomi 14 Ultra για τη φωτογραφία του θα το σκεφτόμουν σοβαρά. Νομίζω πως το pixel βγάζει καλύτερη φωτογραφία γενικά πιστεύω πως από άποψη φωτό είναι μετά το x7 ultra το δεύτερο καλύτερο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nek4d Δημοσ. 14 Ιουνίου Share Δημοσ. 14 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 5 hours ago, apostolis1384 said: Νομίζω πως το pixel βγάζει καλύτερη φωτογραφία γενικά πιστεύω πως από άποψη φωτό είναι μετά το x7 ultra το δεύτερο καλύτερο . Βγαζοντας εκτος τα Huawei, λογω μη-google services, τα καλυτερα κινητα σε φωτο ειναι τα εξης τωρα στην σειρα: 1) Honor Magic6 Pro 158 (1.500 $ Απρ 2024 / σκρουτζ απο 1.025 €) 2) Oppo Find X7 Ultra 157 (1.300 $ Φεβ 2024 / σκρουτζ δεν υπαρχει) 3) Apple iPhone 15 Pro Max 154 (1.200 $ Φεβ 2024 / σκρουτζ απο 1.250 €) 4) Apple iPhone 15 Pro 154 (1.000 $ Φεβ 2024 / σκρουτζ απο 1.010 €) 5) Google Pixel 8 Pro 153 (1.000 $ Οκτ 2023 / σκρουτζ απο 1.050 €) 6) Oppo Find X6 Pro 153 ( 908 $ Μαρ 2023 / σκρουτζ δεν υπαρχει) 7) Honor Magic5 Pro 152 (1.200 $ Φεβ 2023 / σκρουτζ απο 850 €) 8 Oppo Find X6 150 ( 680 $ Μαρ 2023 / σκρουτζ δεν υπαρχει) 9) Vivo X100 Pro 150 ( 760 $ Νοε 2023 / σκρουτζ δεν υπαρχει) 10) Xiaomi 14 Ultra 149 (1.500 $ Φεβ 2024 / σκρουτζ απο 1.140 €) 11) Google Pixel 8 148 (700 $ Οκτ 2023 / σκρουτζ απο 605 €) 12) Google Pixel 7 Pro 147 (900 $ Οκτ 2022 / σκρουτζ απο 808 €) κλπ κλπ Για "καλυτερη εικονα" και εκτιμηση της προσφορας, ενδεικτικα διπλα σε παρενθεση η τιμη launch και η τιμη σκρουτζ τωρα, περαν απο το χασμα Πλαισιο vs σκρουτζομαγαζα. (σορρυ για το φορματ, χαλαει ο πινακας στην εισαγωγη εδω και στο 8 δεν γινεται παρενθεση, βγαινει αυτοματα smiley) Επεξ/σία 14 Ιουνίου από nek4d 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manwlis77 Δημοσ. 14 Ιουνίου Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 3 ώρες πριν, vlavhs είπε Παιδιά ξέρει κάποιος επιβεβαιωμενα ότι με vodafone δουλεύει volte, 5g wifi calling? Δουλεύει φίλε Χωρίς να κάνω κάτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Swimmer21 Δημοσ. 14 Ιουνίου Share Δημοσ. 14 Ιουνίου Τσίμπησα ένα. Έχει 5G κανονικά με το πρώτο update που έκανε. Και VoLTE 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Swimmer21 Δημοσ. 14 Ιουνίου Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlavhs Δημοσ. 14 Ιουνίου Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 1 ώρα πριν, manwlis77 είπε Δουλεύει φίλε Χωρίς να κάνω κάτι Ωραίος ευχαριστώ πολύ. Μαλλον θα το τσιμπήσω προς αντικατάσταση ενός s21fe. Γενικά ικανοποιημένος έως τώρα με το κινητό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
black66.gr Δημοσ. 15 Ιουνίου Share Δημοσ. 15 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Τα καλύτερα camera phones σύμφωνα με το DXOMARK: https://www.dxomark.com/smartphones/ Επεξ/σία 15 Ιουνίου από black66.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ea6gka Δημοσ. 15 Ιουνίου Share Δημοσ. 15 Ιουνίου Με nova το έχει κανένας ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paralaia Δημοσ. 15 Ιουνίου Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 3 ώρες πριν, ea6gka είπε Με nova το έχει κανένας ; Το έχω εγώ από αρχές Μαίου με Νοva. Δουλεύουν 5G και Volte κανονικά και απροβληματιστα. Όσον αφορά την συσκευή έχω εντυπωσιαστεί από την κάμερα, το καθαρό UI και τις smart λειτουργίες του. Προερχόμενος από Poco F3 σε κάνει να νιώθεις ότι έχεις πραγματικά ενα smart τηλεφωνο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ea6gka Δημοσ. 15 Ιουνίου Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2 λεπτά πριν, Paralaia είπε Το έχω εγώ από αρχές Μαίου με Νοva. Δουλεύουν 5G και Volte κανονικά και απροβληματιστα. Όσον αφορά την συσκευή έχω εντυπωσιαστεί από την κάμερα, το καθαρό UI και τις smart λειτουργίες του. Προερχόμενος από Poco F3 σε κάνει να νιώθεις ότι έχεις πραγματικά ενα smart τηλεφωνο Vowifi? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alan boy Δημοσ. 15 Ιουνίου Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 4 ώρες πριν, Paralaia είπε Το έχω εγώ από αρχές Μαίου με Νοva. Δουλεύουν 5G και Volte κανονικά και απροβληματιστα. Όσον αφορά την συσκευή έχω εντυπωσιαστεί από την κάμερα, το καθαρό UI και τις smart λειτουργίες του. Προερχόμενος από Poco F3 σε κάνει να νιώθεις ότι έχεις πραγματικά ενα smart τηλεφωνο Απο μπαταρία πως τα πάει φίλε; τι χρήση του κάνεις; δεδομένα έχεις συνήθως ή wifi; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dorinpro Δημοσ. 15 Ιουνίου Share Δημοσ. 15 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Pixel 8 το δικο μου δυστυχως... το εχει παραδεχτει google το προβλημα και το αλλάζει χωρις κοστος https://www.droid-life.com/2024/06/13/google-offering-extended-repair-program-for-pixel-8-owners-with-display-issues/ Επεξ/σία 15 Ιουνίου από dorinpro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα