Προς το περιεχόμενο

Google Pixel 8 Pro 5G 12GB/256G Black 799Ε

boomberman7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

3 ώρες πριν, hayabusagr είπε

Είχε και άλλα 20% μείον στο Πλαίσιο Δαφνη το Σάββατο. 

Αρα με από 799ε μερικοί το πήραν με 20% πιο κατω, εάν κουμπώνες και τιμολογιο. 500ευρω 

Killer deal 

Επειδή είχα το κινητό 

Έχει wifi call (με Nova) 

Δεν Έχει call drops 

Εχει volte 

Ζεσταίνεται λίγο λόγο Tensor επεξεργαστή 

Έχει ωραία οθόνη και ηχεία 

Βίντεο μέτριο 

Κάμερα τα σπάει 

Εγγύηση εάν πάθει κάτι αυτό που είναι αγορά από Πλαίσιο με πολλές μέρες αναμονή στο στέλνουν έξω και στο φτιάχνουν κτλ 

Εάν δεν είναι από Πλαίσιο, τότε παρακάλα να μην σου χαλάει. 

Αυτά. 

Γενικά σε αύτα τα λεφτά, αξίζει με χίλια 

Όχι πάνω από 800 με τπτ 

Απο μπαταρία πως τα πήγαινε φίλε; 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

16 ώρες πριν, evansicaria είπε

Αν το ξαναδεί καποιος σε παρομοια τιμή οπωςδηποτε να ανεβάσει post

Το έχει ένα παλικάρι στης αγγελίες σφραγισμένο.. 689ε εάν σε ενδιαφέρει. 

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εχθες το ειχε το amazon us (ή βρετανικο δε θυμαμαι) τελικη 620 στο Prime days, αλλα ο tensor ηταν deal breaker για μενα. περιμενουμε σε ιδια τιμη το galaxy s24 ultra( η τιμη αυτη θα βγει  με τιμολογιο και επιταγη 200 ευρω για να την φας σε βενζιναδικα και σουπερ μαρκετ με την προσφορα back to school Που πλησιαζει για την ακριβεια σε 1 μιση μηνα). προφανως σε αλλους χωρις τιμολογιο βγαινει εμμεσα 860 και οχι 660 οπως σε μενα (συμφωνα με την τωρινη τιμη στο you.gr), οποτε τα ζυγιζει. 

Επεξ/σία από oraiustepe

Πολύ γκρίνια για τον τενσορ , εγώ μι χαρά τον βρίσκω . Η εμπειρία χρησης είναι σε ανώτερο επίπεδο , δεν κολλάω στα νούμερα 

• Like 2

20 λεπτά πριν, ea6gka είπε

Πολύ γκρίνια για τον τενσορ , εγώ μι χαρά τον βρίσκω . Η εμπειρία χρησης είναι σε ανώτερο επίπεδο , δεν κολλάω στα νούμερα 

Το ότι τον βρίσκεις εσύ συμφορουμίτη μια χαρά, δεν σημαίνει ότι είναι όντως μια χαρά.

Μιλάμε για επεξεργαστή ο οποίος έχει μπει σε συσκευή άνω των 1000ευρώ, άρα προφανώς υπάρχουν κάποιες απαιτήσεις.

Από το γειτονικό gsmarena

-However, it doesn't sit well with us to see the Tensor G3 being outperformed by last year's Snapdragon 8+ Gen 1 and by such a big margin at that. In pretty much all tests, the Pixel 8 and 8 Pro outperform only last year's Pixel 7 family, but not the current crop of rivals.

CPU Throttling test - Google Pixel 8 Pro review

28 λεπτά πριν, ea6gka είπε

γκρινια για τον απλουστατο λογο οτι παιρνεις ενα κινητο που θες να το κρατησεις χρονια. ο τενσορ μπορει να σου παει 3 χρονια καλα ενω ο gen 3 τα διπλά και σε συνδυασμο με τα 7 χρονια αναβαθμισεων του galaxy θεωρειται πιο σωστη επιλογη το s24 ultra αν το δεις μακρυπροθεσμα με μονο του αγκαθι ισως τα 12 ραμ σε 6 χρονια απο τωρα. Τώρα αν αλλάζεις εσυ καθε 2 χρονια κινητό προφανώς μια χαρα ειναι και ο τενσορ. εδω εγώ έχω 3 μιση χρόνια το mi 9 lite το galaxy δε θα κρατησω 6; αν το παρω 660 οπως υπολογιζω ειναι 110 ευρω το χρονο. με μια αλλαγη μπαταριας στη μεση εισαι αρχοντας. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Fulgore είπε

Το ότι τον βρίσκεις εσύ συμφορουμίτη μια χαρά, δεν σημαίνει ότι είναι όντως μια χαρά.

Μιλάμε για επεξεργαστή ο οποίος έχει μπει σε συσκευή άνω των 1000ευρώ, άρα προφανώς υπάρχουν κάποιες απαιτήσεις.

Από το γειτονικό gsmarena

-However, it doesn't sit well with us to see the Tensor G3 being outperformed by last year's Snapdragon 8+ Gen 1 and by such a big margin at that. In pretty much all tests, the Pixel 8 and 8 Pro outperform only last year's Pixel 7 family, but not the current crop of rivals.

CPU Throttling test - Google Pixel 8 Pro review

Εγω δεν ειπα οτι καλυπτει ολους σας, ειπα οτι η γκρινια ειναι δυσανολογη της πραγματικοτητας. Αυτο το τεστ φιλε αν διαβασεις τι τα βαζουν να κανουν θα καταλαβεις , 10 και 12 φορες antutdu & 3d benchmark συνεχομενα. Ποιος σε πραγματικες συνθηκες το κανει? Και θα επικροτησω εδω οτι το κανουν για χαριν της συγκρισης με αλλα μοντελο που εχουν καλυτερη ψυξη. Ομως σε νορμαλ και βαρια χρηση ο τενσορ δεν θα σου λυωσει. 

2 ώρες πριν, oraiustepe είπε

γκρινια για τον απλουστατο λογο οτι παιρνεις ενα κινητο που θες να το κρατησεις χρονια. ο τενσορ μπορει να σου παει 3 χρονια καλα ενω ο gen 3 τα διπλά και σε συνδυασμο με τα 7 χρονια αναβαθμισεων του galaxy θεωρειται πιο σωστη επιλογη το s24 ultra αν το δεις μακρυπροθεσμα με μονο του αγκαθι ισως τα 12 ραμ σε 6 χρονια απο τωρα. Τώρα αν αλλάζεις εσυ καθε 2 χρονια κινητό προφανώς μια χαρα ειναι και ο τενσορ. εδω εγώ έχω 3 μιση χρόνια το mi 9 lite το galaxy δε θα κρατησω 6; αν το παρω 660 οπως υπολογιζω ειναι 110 ευρω το χρονο. με μια αλλαγη μπαταριας στη μεση εισαι αρχοντας. 

ΔΙαφωνω μαζι σου, θεωρω ενα πιξελ θα σε παει 7 χρονια για πλακα λογο υποστηριξης. Δες το πρωτο 6ρι (tensor 1) που οταν βγηκε ηταν επιεικως απαραδεκτο, απο το 13 και μετα εστρωσε παρα πολυ. Οποτε προτιμω πιξελ με τενσορ παρα χιαομι με gen 3

Επεξ/σία από ea6gka
  • Like 3

27 λεπτά πριν, ea6gka είπε

ΔΙαφωνω μαζι σου, θεωρω ενα πιξελ θα σε παει 7 χρονια για πλακα λογο υποστηριξης. Δες το πρωτο 6ρι (tensor 1) που οταν βγηκε ηταν επιεικως απαραδεκτο, απο το 13 και μετα εστρωσε παρα πολυ. Οποτε προτιμω πιξελ με τενσορ παρα χιαομι με gen 3

Μόνο που δεν το συγκρίνουμε με xiaomi αλλα με το σ24 ουλτρα οντας και τα δυο τα κορυφαια κινητα της καθε εταιρείας. Νομίζω πως δεν υπάρχει σύγκιση μεταξύ τους. οθόνη, μπαταρία, φόρτιση, επεξεργαστή, λογισμικό (καλύτερο της σαμσουνγκ κατεμε με πολλές παραμετροποιήσεις), και κάμερα αν το δούμε συνολικά χάνει το πιξελ ειδικά αν μπει και σελφι και βίντεο. Αλλά ακόμα και αν μου δώσεις το χιαομι 14 ουλτρα στην ίδια τιμή με το πιξελ το χιαομι θα επέλεγα. σε σχέση με άλλα χιαομι ναι θα επαιρνα το πιξελ. Επίσης δεν είναι καλή λογική το να περιμένουμε 5-6 update να στρώσει το λογισμικό. Απαράδεκτο απο την γκουγκλ τόσα χρόνια με τους τενσορ. ένας απο τους βασικούς λόγους να αλλάξουν αυτην την στρατηγική και να πανε σε σναπντραγκον και ας ανεβάσουν την τιμή. δε γίνεται να δίνεις τόσα λεφτά και να περιμένεις 3-4 μήνες να φτιάξει το κινητό και αν.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...