Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλη την παρέα.

Εάν βάλω CosmoteTV θα μπορώ να βλέπω και στην TV και στο κινητό μου ταυτόχρονα;

Δημοσ.

Εάν είσαι συνδρομητής Μέσω Δορυφόρου (με ενεργή την πρόσθετη υπηρεσία COSMOTE TV Streaming) μπορείς να χρησιμοποιείς για θέαση περιεχομένου μόνο 1 συσκευή κάθε φορά. Εάν ενεργοποιήσεις και τo πακέτο extra συσκευών μπορείς να χρησιμοποιείς ταυτόχρονα για θέαση περιεχομένου έως 3 συσκευές.

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, sakisvele είπε

Εάν είσαι συνδρομητής Μέσω Δορυφόρου (με ενεργή την πρόσθετη υπηρεσία COSMOTE TV Streaming) μπορείς να χρησιμοποιείς για θέαση περιεχομένου μόνο 1 συσκευή κάθε φορά. Εάν ενεργοποιήσεις και τo πακέτο extra συσκευών μπορείς να χρησιμοποιείς ταυτόχρονα για θέαση περιεχομένου έως 3 συσκευές.

Δεν ισχύει ακριβώς αυτό, τουλάχιστον σε εμένα. Έχω δορυφορικό και είναι δυνατή η θέαση στο δορυφόρο και μια ακόμα συσκευή ταυτόχρονα. Μάλιστα ακόμα και αθλητικά που δεν ισχύει για το διαδικτυακό. 

• Like 2
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Eκανα μια εξυπηρετηση σε μη σχετικους με το αντικειμενο και τους εβαλα τους κωδικους μου σε google Λογαριασμο για να μπορουν να βλεπουν cosmote tv με ιντερνετ (εχουν συνδρομη).

Δηλαδη σεταρα ενα cosmote box και μια google tv TLC που χρειαζοταν εναν οποιοδηποτε google λογαριασμο για να κατεβει το app.

To μονο θεμα που εχω ειναι με το youtube που αυτοματα συνδεεται με τον λογαριασμο μου και δεν θελω να μου ανακατεψουν τα καναλια μου τα βιντεο μου κτλ.

Και τωρα η ερωτηση αν γινεται να αποκλεισω ,να κανω Log out μονο το youtube απο τις συσκευες τους.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άλλαξε κωδικό στο google.

Το cosmote tv app δεν έχει καμία σχέση με το google account 

Επεξ/σία από smpt
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...