naimore Δημοσ. 13 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2024 μετα την κουβεντα για το skroutz που εγινε πλεον... ασυμφορο, να ρωτησω για supermarket τι χρησιμοποιειτε; χρησιμοποιω καμια φορα του efood ειδικα οταν στελνει κωδικο, και προσφατα ψωνισα και απο efresh, οι τελευταιοι στελνουν απο 25 και πανω, efood και με πιο λιγα, εννοειται και τα δυο εχουν χρεωσεις μεταφορικων, εκτος αν παραγγειλεις... κανα 100αρικο, εγω για (πιο) λιγα ψαχνω, τι εντυπωσεις εχετε;
haris_216 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) (Προσωπική μου γνώμη) κάθε "ευκολία" έχει το "κόστος" της. Το οποίο μπορεί να είναι οικονομικό (να πρέπει να πάρεις παραπάνω πράγματα για να πιάσεις το όριο), ποικιλίας (αφού δεν υπάρχουν όλα στις online πλατφόρμες) ή και χρόνου (το ότι ψωνίζεις από το σπίτι/γραφείο δεν το κάνει απαραίτητα πιο σύντομο/εύκολο, ειδικά αν θες να ψαχτείς για τιμές/προσφορές) Προσωπικά μπορεί να παίρνω διάφορα πράγματα με e-shoping αλλά το supermarket δεν είναι ένα από αυτά. Για τους λόγους που ανέφερα παραπάνω. Μία οργανωμένη επίσκεψη μια φορά τη βδομάδα/15θήμερο (ή καμιά φορά και το μήνα) για τα πολλά/"χοντρά" κι ένα "πέταγμα" για κάτι μικρό που μπορεί να προκύψει που μπορεί να λειτουργήσει και σαν μικρή "βόλτα" για να αλλάξω παραστάσεις. Σημ. Ειδικά για την περίπτωση που κάποιος ζει σε αστικό περιβάλλον τότε σίγουρα έχει 2-3-4 supermarket σε απόσταση περπατήματος. Σημ. 2 Γενικότερα μιλώντας είναι εκπληκτικό πως πολλοί παραπονιόμαστε για τους "μεσάζοντες" και το κόστος που σίγουρα επιφέρει (τουλάχιστον μακροπρόθεσμα) αυτό και δεν συνειδητοποιούμε ότι το κάθε delivery, είτε είναι του καταστήματος είτε πλατφόρμας στην πράξη είναι άλλος ένας μεσάζων ανάμεσα στο προϊόν και σε μας (παρά τη "δωρεάν παράδοση" που λανσάρεται, όποιος ξέρει λίγο από τιμολόγηση προϊόντος μπορεί να καταλάβει ότι αυτό το "δωρεάν" μας (ή θα μας) στοιχίσει) Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2024 από haris_216 2
dpolal Δημοσ. 13 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2024 2 λεπτά πριν, haris_216 είπε Μία οργανωμένη επίσκεψη μια φορά τη βδομάδα/15θήμερο (ή καμιά φορά και το μήνα) για τα πολλά/"χοντρά" κι ένα "πέταγμα" για κάτι μικρό που μπορεί να προκύψει που μπορεί να λειτουργήσει και σαν μικρή "βόλτα" για να αλλάξω παραστάσεις. Σημ. Ειδικά για την περίπτωση που κάποιος ζει σε αστικό περιβάλλον τότε σίγουρα έχει 2-3-4 supermarket σε απόσταση περπατήματος. Αυτό ακριβώς. Μια φορά την εβδομάδα για συγκεκριμένα πράματα σε συγκεκριμένο κατάστημα διότι έχεις μάθεις πλέον σε ποιούς διαδρόμους τα βρίσκεις και πηγαίνεις στοχευμένα. Αν είναι κάποιο μεσαίου μεγέθους συνοικιακό κατάστημα και όχι κάτι τεράστιο, που έχει μεν μεγαλύτερη ποικιλία αλλά χάνεσαι περπατώντας, η όλη διαδικασία γίνεται πολύ γρήγορη.
naimore Δημοσ. 13 Ιουνίου 2024 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2024 ναι, σιγουρα κανω μια φορα το μηνα για τα πολλα με το αυτοκινητο που γεμιζει το καροτσι κλπ, αλλα μετα αμα θες πατατες και γαλατα και φρουτα, δεν ειναι ευκολο το κουβαλημα, σε τετοιες περιπτωσεις βολευει ενα delivery ας πουμε στις 10 μερες στο ενδιαμεσο
haris_216 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2024 3 λεπτά πριν, naimore είπε ναι, σιγουρα κανω μια φορα το μηνα για τα πολλα με το αυτοκινητο που γεμιζει το καροτσι κλπ, αλλα μετα αμα θες πατατες και γαλατα και φρουτα, δεν ειναι ευκολο το κουβαλημα, σε τετοιες περιπτωσεις βολευει ενα delivery ας πουμε στις 10 μερες στο ενδιαμεσο Ε τότε αναγκαστικά πας σε πλατφόρμες με τους οικονομικούς περιορισμούς και όρια που θέτουν Σημ. Προσωπικά, χωρίς να θεωρώ ότι έχω τις φοβερές γνώσεις σε οπωρολαχανικά, δεν θα έκανα σχεδόν ποτέ (το "σχεδόν" κολλάει στο ότι μπορεί να σπάσει κανείς το πόδι του ή γενικά σε έκτακτες ανάγκες) παραγγελία για φρούτα και λαχανικά. Θέλω να τα πιάσω/κοιτάξω/διαλέξω μόνος μου 2
dpolal Δημοσ. 13 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2024 16 λεπτά πριν, naimore είπε αλλα μετα αμα θες πατατες και γαλατα και φρουτα, δεν ειναι ευκολο το κουβαλημα, σε τετοιες περιπτωσεις βολευει ενα delivery ας πουμε στις 10 μερες στο ενδιαμεσο Δεν θα εμπιστευόμουν κάποιον να διαλέγει για μένα φρούτα, λαχανικά και άλλα νωπά τρόφιμα. Όσο καλές προθέσεις και αν έχει ο/η υπάλληλος θα γεμίσει απλά τη σακούλα και δεν πρόκειτε να κάτσει να τα ξεδιαλέξει. 1
sellsoap Δημοσ. 13 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2024 12 minutes ago, haris_216 said: Θέλω να τα πιάσω/κοιτάξω/διαλέξω μόνος μου όπως λέει και ένας στην Λαική στις ντομάτες: τι τις ζουλάς κυρά μου, δεν κορνάρουνε! 1 7
ekrepali Δημοσ. 13 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2024 ΑΒ έχει δωρεάν μεταφορικά για 45 ευρώ. ΜyMarket δωρεάν μεταφορικά για 60 ευρώ. Και στους 2 παραπάνω, σε περίπτωση ελλείψεων δεν είσαι υποχρεωμένος να συμπληρώσεις άλλα προϊόντα... σου φέρνουν με δωρεάν μεταφορικά τα υπόλοιπα. Μασούτης δωρεάν μεταφορικά για 90 ευρώ (ούτε με σφαίρες)... αλλά μπορείς να δώσεις παραγγελία τουλάχιστον 20 ευρώ και να πας τα παραλάβεις εσύ μια προκαθορισμένη ώρα. Θα'ναι έτοιμα με την απόδειξη κομμένη, πληρώνεις και φεύγεις. 2
ksessalonikios Δημοσ. 13 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2024 Να συμπληρώσω τον κρητικό με 40€ ελάχιστη για δωρεάν παράδοση και γενικά καλές τιμές 2
csontheline Δημοσ. 13 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2024 2 hours ago, naimore said: ναι, σιγουρα κανω μια φορα το μηνα για τα πολλα με το αυτοκινητο που γεμιζει το καροτσι κλπ, αλλα μετα αμα θες πατατες και γαλατα και φρουτα, δεν ειναι ευκολο το κουβαλημα, σε τετοιες περιπτωσεις βολευει ενα delivery ας πουμε στις 10 μερες στο ενδιαμεσο Για τόσα λίγα, αν μένεις εντός πόλης (λογικά ισχύει για όλες τις πόλεις), υπάρχει κάποιο συνοικιακό που τα έχει, συνήθως μανάβικο. Στα συν ότι στηρίζεις την τοπική αγορά κλπ κλπ κλπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα