Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτομαι να αγοράσω σκούπα ρομπότ ώστε να βοηθά στο καθάρισμα του σπιτιού και να μην θέλει κάθε 3-4 μέρες σφουγγάρισμα και σκούπισμα. 

Αξίζει λέτε;

Έχω μπερδευτεί βέβαια με το ποια να πάρω . 

Κοιτάζω μέσω skroutz και παίζουν ρόλο οι κριτικές στις επιλογές μου οι οποίες είναι αυτές 

Xiaomi s10  
Midea M7 Σκούπα 
Midea m9
Dreame F9 
Xiaomi s10+
Roborock Q7 Max
Xiaomi Mi Robot X10

Έχει κάποιος κάποια από αυτές; 

Να απορρίψω κάποιες λόγω μάρκας διότι θα υπάρχει πρόβλημα στην ανεύρεση ανταλλακτικών και service? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγώ πήρα πρόσφατα την
Xiaomi Robot Vacuum S10 Plus
στα 260euro που θεωρώ πως είναι η πιο value for money επιλογή χωρίς να χάνει σε βασικά specs.
Σκουπίζει , σφουγγαρίζει καλά με περιστρεφόμενα βουρτσάκια, έχει RGB camera+Lidar που είναι βασικό ωστέ να μην χτυπάει πάνω σε αντικείμενα όταν ο φωτισμός δεν είναι καλός, έχει πολύ καλό app για έλεγχο.
Έχει 2 δοχεία για νερό και σκόνη. Σε αυτό το budget το δοχείο με το νερό πρέπει να το γεμίζεις εσύ διαφορετικά πρέπει να ανέβεις κατηγορία σε αυτά που έχουν εξωτερική βάση που πάει η σκούπα και αδειάζει τη σκόνη και γεμίζει νερό μόνη της, φυσικά η τιμή εκεί ανεβαίνει δυσανάλογα. 
Η xiaomi δεν με έχει απογοητεύσει ποτέ σαν εταιρία.

εδώ έχει μια καλή εξήγηση για τις διαφορές στα specs μεταξύ των xiaomi robot vacuums. 
https://www.nextpit.com/best-xiaomi-vacuum-robots

Επεξ/σία από spooker
  • Like 1
Δημοσ.

Η Xiaomi x 10 στην ουσία είναι σαν την s10 με βάση, σωστά ; 

Σε ευχαριστώ για την βοήθεια. Θα δω και το site 

4 ώρες πριν, spooker είπε

εγώ πήρα πρόσφατα την
Xiaomi Robot Vacuum S10 Plus
στα 260euro που θεωρώ πως είναι η πιο value for money επιλογή χωρίς να χάνει σε βασικά specs.
Σκουπίζει , σφουγγαρίζει καλά με περιστρεφόμενα βουρτσάκια, έχει RGB camera+Lidar που είναι βασικό ωστέ να μην χτυπάει πάνω σε αντικείμενα όταν ο φωτισμός δεν είναι καλός, έχει πολύ καλό app για έλεγχο.
Έχει 2 δοχεία για νερό και σκόνη. Σε αυτό το budget το δοχείο με το νερό πρέπει να το γεμίζεις εσύ διαφορετικά πρέπει να ανέβεις κατηγορία σε αυτά που έχουν εξωτερική βάση που πάει η σκούπα και αδειάζει τη σκόνη και γεμίζει νερό μόνη της, φυσικά η τιμή εκεί ανεβαίνει δυσανάλογα. 
Η xiaomi δεν με έχει απογοητεύσει ποτέ σαν εταιρία.

εδώ έχει μια καλή εξήγηση για τις διαφορές στα specs μεταξύ των xiaomi robot vacuums. 
https://www.nextpit.com/best-xiaomi-vacuum-robots

Η Xiaomi x 10 στην ουσία είναι σαν την s10 με βάση, σωστά ; 

Σε ευχαριστώ για την βοήθεια. Θα δω και το site. 

Επίσης η s12 είναι από νέα σειρά που θα λανσαριστεί σύντομα; Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο , αξίζει να περιμένω;

Δημοσ.
Στις 13/6/2024 στις 8:42 ΠΜ, SAVVAS_PAPADOPOULOS είπε

Σκέφτομαι να αγοράσω σκούπα ρομπότ ώστε να βοηθά στο καθάρισμα του σπιτιού και να μην θέλει κάθε 3-4 μέρες σφουγγάρισμα και σκούπισμα. 

Δεν παιζει αυτο το σεναριο.
Η roomba ειναι must have για οποιον εχει κατοικιδια,μαζευει αρκετα καλα τριχες και σκονη αλλα ως εκει.

Δε γλυτωνεις το κανονικο σκουπισμα και σε καμια περιπτωση δε γλυτωνεις το σφουγγαρισμα.

Για μενα οτι και αν παρεις ,φροντισε τουλαχιστον να αδειαζει μονη της τον καδο.
Μετα απο 5 χρονια που την εχω, δεν εχω μετανιωσει πουθενα, μιας και την πηρα προσφορα 250 τοτε,αλλα αν ηταν να δωσω λεφτα για roomba,θα επαιρνα με λειτουργεία αυτοματου αδειασματος.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

3 σκουπες ρομποτ (irobot) απο το 2014... Οι 2 μαλιστα σε μεγάλο σπίτι με λίγα έπιπλα και μαλιστα ψηλά.
Εχουν παροπλιστεί και δουλευει πια μόνο κλασσική σκουπα χειρός. Καθε 2 μέρες ενα γρηγορο σκουπισμα, το σπίτι το νιωθουμε πιο καθαρό.
Σφουγγαρισμα καθε 1-2 βδομάδες. Στο σπίτι δε μπαινει κανένας με παπούτσια. 
Αν έπαιρνα, θα έπειρνα και εγω xiaomi. 

Επεξ/σία από a_f_a
  • Moderators
Δημοσ.
3 ώρες πριν, SAVVAS_PAPADOPOULOS είπε

Όταν αγοράζει κάποιος σκούπα ρομπότ γιατί ακριβώς την αγοράζει αν δεν έχει κατοικίδια; Πώς βοηθάει τελικά γιατί δεν έχω καταλάβει τι προσφέρει 

Για συντηρηση. Εγω την βαζω μερα παρα μερα και εχω το σπιτι παντα καθαρο. Την βαζω και σφουγγαριζει ανα τακτα χρονικα και μεχρι να γινουν οι γενικες καθαριοτητες, ειναι ολα στην πενα.

• Thanks 2
Δημοσ.
Στις 18/6/2024 στις 9:08 ΜΜ, stormrain είπε

Για συντηρηση. Εγω την βαζω μερα παρα μερα και εχω το σπιτι παντα καθαρο. Την βαζω και σφουγγαριζει ανα τακτα χρονικα και μεχρι να γινουν οι γενικες καθαριοτητες, ειναι ολα στην πενα.

Ωραία . Για αυτό την θέλω . Έχεις κάποια από αυτές που γράφω ή γνωρίζεις κάτι από άλλους ;

• Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, SAVVAS_PAPADOPOULOS είπε

Ωραία . Για αυτό την θέλω . Έχεις κάποια από αυτές που γράφω ή γνωρίζεις κάτι από άλλους ;

Εγω εχω την mi mop ultra 2, σουπερ ευχαριστημενος, αλλα σιγουρα υπαρχουν updated μοντέλα. Δυστυχως όμως δεν εχω αποψη καθολου.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...